- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vt500mike
csendes tag
Sziasztok
A Gps állapotsori kijelzését hol kell állítani?
Itt (eredeti manual) nem találom.
5. A BEÁLLÍTÁSOK / ÉRTESÍTÉSEK ÉS ÁLLAPOTSOR menüpont alatt testre szabhatja a megjelenő értesítéseket, testre szabhatja az állapotsort, az értesítési panelt és a kapcsolókat.
-
siddis
őstag
Tölthető a mai NitrogenOS..
-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
Quantum-féle AEX i s van friss..
-
siddis
őstag
válasz kerobi #22057 üzenetére
Nálam is leginkább a micro Gapps az ami megy.
Én meg valami SIM-tálca kiadásról olvastam a Gapps telepítése előtt / közben talán.?!Meg is van : "Eject sim card before boot.
Once arrived on Google logo, you can insert sim card.
It should be ok." Link[ Szerkesztve ]
-
zzolika
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem írtam, mert nálam kifogástalanul működött a 4X, három hónapja vettem. Nem volt híváseldobás, bootloop, aksimerülés. Gyári rom van rajta, Global 9.5.4.0 NAMMIFA Stabil. Semmit se berheltem, amikor szólt hogy update van azt felraktam. Most kezdte a problémázást:
- Nem jelez ha új emailem érkezett. Minden beállítva, eddig ment, hamarább jelzett mint a pc. Bementem a gmailbe, ott látom hogy van új üzenetem. Átmentem a másik fiókomba, azt írja 2 hete nem jött semmi (pedig de). Aztán kapcsolgattam ide-oda a két fiók között, pár perc múlva megjött vagy 20 új üzenet. Fent az értesítési sávon egyet se jelez.
- Egy nap alatt több mint 30%-ot merült az akksim, minimális használattal. Eddig 4 napig bírta, úgy hogy többet telefonáltam..A Google Duo 3,5 óra ébrentartás lehet a ludas? Hogy lehet ezt kikapcsolni/letörölni?
- Olyan mintha nem lenne állandó netkapcsolat, eddig mindig kint volt a mobilnet két nyila, most szürke. Néha bejön, aztán megint sokáig beszürkül. Böngészés mûködik.
Múlt héten még semmi baja nem volt, azóta update se volt. Van valakinek ötlete mi baja lett? -
kerobi
senior tag
válasz siddis #22059 üzenetére
Köszi nem volt szükség a sim tálca eltávolítására, megoldodott a probléma.
A probléma az volt, hogy ez az új AEX rendszer már treble. Speciális recovery kell hozzá
A magisket a rendszer után tettem fel ez is speciális
Harmadjára a opengapps microt. És utána dalvik cache wipe.
Megy minden szépen a rendszeren, pici mikrolaggok, de nem vészes, pici melegedés a saját lineageos kerneljével, de 54 perces sot-ot produkált 9%merüléssel.
-
eltibi
csendes tag
válasz zzolika #22060 üzenetére
Szia!
Nem vagy egyedül vele, ha gmail alkalmazást használsz levelezésre. Tele van vele a play aruház ilyen panaszokkal az alkalmazás alatti hozzászólásokban a legutóbbi frissítés óta! Én is így jártam, ezért -miután munkához elengedhetetlen az email értesítés- gmail alkalmazást dobtam és váltottam gyári email alkalmazásra. -
donbig
tag
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a 3 Pro telefonomat a családban adnám tovább, de tokot már nem találok hozzá.
A 4X -hez viszont több helyen is, akár az apróról is lehet venni.
Ezért az lenne a kérdésem,hogy a 4x tokja jó a 3Pro-ra?
Én nem láttam szembetűnő különbséget.
KöszönömA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Lacikaaa007
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a hívásrögzítő csak az első 3 betűt menti el és utána a telefonszámot, mint itt: @Pon(003630641****)_20180610121027.mp3
Ezt át lehet valahogy állítani, hogy a teljes nevet (vagy legalább a vezetéknevet) mentse el hozzá?Köszönöm előre is!
-
donbig
tag
trebrona, sharp007 Köszönöm mindkettőtöknek, talán sikerült beállítani!
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
mexel
veterán
Sziasztok! egy olcsó telefont kellene venni hirtelen ami nagy akksis. Úgy látom a 4X már nem nagyon kapható ( olcsón legalábbis) van valami utódja ami szintén 4000 körüli akksival van és olcsó? Semmi extra nem kell, kb csaktelefonálgatásra használják és alap funkciókra. Előre isköszönöm a segítséget, sajnos nincs időm itt utánaolvasgatni ahol kellene, max holnapig vagyok itt
-
tobias40
veterán
válasz Lacikaaa007 #22073 üzenetére
Ez engem is érdekelne,régen jó volt..
-
sublett
tag
sziasztok,
redmi 4 prime telefonnal kapcsolatban lenne kérdésem, remélem nem vagyok offtopic.
android 6.0.1 rendszerrel még mindig 8.1es stabil miui verziót futtat.
miért nem jött még rá miui 9 frissítés és az updater miért nem talál frissítést hozzá?
Előre is köszi a segítségeteket!gergo
-
siddis
őstag
-
mikej95
aktív tag
válasz trebrona #22070 üzenetére
Meglett, kb véletlenül. A gomb ott van ahol eddig is volt, lock screen, az akku töltöttség alatt, az órától jobbra. Csak épp láthatatlan. Abban a menüben lehetőség van végiglapozni az éppen gyorsítótárazott képeket, megosztani őket, like vagy törlés és shortcut a képen lévő menübe.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Dr.NX
addikt
válasz sublett #22082 üzenetére
De, offtopik.
Erre tessék:
https://mobilarena.hu/tema/re_haromfele_redmi_4_mutatkozott_be/friss.htmlElfogadom a sütiket.
-
bb71
őstag
Nem lesz több Clarity kernel.
-
aelod
veterán
TD-SCDMA/GSM/LTE ilyeneket hol kell állítani? Elfelejtettem..
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
bb71
őstag
válasz bodnar10261 #22090 üzenetére
Nem tudom hogyan értetted, de én pontosan a kamera miatt tettem fel custom rom-ot, mivel a miui alatt nem működött a gcam2...
Aelod: Beállítások/Telefon/Belső memórián kattintasz sokat
-
aelod
veterán
Köszi!
Automatizáltam E-robottal a hálózat váltást ha hazaérek és csatlakozik wifire. Ha kikapcsolom a wifit akkor vissza 4g-re LTE-re. Viszont nem tudtak hívni megint így.
(#22095) mexel
4x-nek nincs utódja sajnos és nem úgy fest, hogy lesz 5"-os xiaomi mostanság
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Interactive Brokers társalgó
- Kedvenc zene a mai napra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest