- OLED TV topic
- Projektor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
pixel experience romot szeretnék feltenni, milyen kernel a legjobb hozzá? valami nyűgje van ennek a romnak? biztos használják már többen is.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
qge
aktív tag
Nah letöltöttem egy friss MIUIHU-t és felraktam, igy legalább már van play áruház...most már csak az a kérdés, hogy mennyire gyorsan fog merülni az akku.
Érdekes, hogy én is időjárás appokat próbálgattam tegnap, mint te, bb71. -
kerobi
senior tag
válasz janakbacsi #21458 üzenetére
Pixel experiencet ne tedd fel. Én is feltettem az ujat gyorstöltéssel forró volt a telefon, majd félpercenként merült kb. 1%ot. Egészen 64%ig esett vissza ilyen ütemben, majd beállt notmálisra. Feltettem az új dot ost de ugxanezt produkálta annyi különbséggel, hogy ez utóbbi nem töltötte gyorsan. Szerintem a PE elrontotta az akksiját.
-
bb71
őstag
Tegnap letöröltem az időjárás appot (amiben kikapcsoltam tegnap előtt este egy olyan funkciót, hogy első wifi bekapcsoláskor feldob egy aznapi időjárásjelentést...) -> ma éjjel semmit (0%) nem merült!!!
janakbacsi:
Én Pixel Experience romon vagyok pár napja, ha visszaolvasol láthatod, hogy küzdelmes volt feltenni is, meg Clarity 3.3 kernel kellett hozzá, hogy önmagától ne merüljön a rom. Basebandből is a legújabb van már fenn.. a v27 kell minimum a PE telepítéshez, plusz a legújabb 3.2.1.1 TWRP!DE, nagyon gyors, puritán ROM, én most - fentebb olvasható időjárás app leszedéssel - meg vagyok elégedve.
Hangsúlyozom, egy MIUI után végtelenül egyszerű ROM, de legalább minden működik, amit ki tudtam próbálni.
Azért ragaszkodom hozzá - azaz egy 8-as oreo romhoz -, mert a gcam2-es moddolt fényképező programok nekem nem igazán működtek 7-es android alatt... és hát a moddol fényképező appok fényévekkel jobb képeket készítenek, erre is írtam képekkel illusztrálva példát. [link]
*** GCAM2 ügyben
két út van:
Arnova félék - hihetetlen jó fényképminőség HDR+ Enhanced-del - video nem indul el.
Többi - nincs benne Portré mód, ami Arnovánál működik...Kompromisszum nálam: legyen videó, portrémód nélkül elvagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
xylevi
tag
sziasztok, bootloadert szeretnem nyitni...neztem a forum elejen a leirast, de sehogysem talalom, hogy hol kell beirni angolul az indoklast...vagy ez mar nincs? az unlock oldalon ranyomtam, hogy unlock now es atdob egy oldalra, ahonnan letolthetem a Mi Unlock progit...azt elinditottam, bejelentkeztem, a Checking permissions-on tulment (ez mit jelent pontosan???), majd csatlakoztattam a telefont ahogy irta, Unlock gomb aktiv lett, majd ranyomva Verify okes, de Unlock buko, azt irja probaljam ujra 72 ora mulva...ez azt jelenti, hogy 72 ora mulva unlockolhatom vagy most kene valahova beirjam az unlock keresem indoklasat vagy mi a menet most? koszi! es olvastam, hogy valahol lehet ellenorizni, hogy az unlock keresem milyen statuszban van, ezt sem talalom
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
válasz MCiklon #21466 üzenetére
koszi szepen!
ki akarom probalni a MIUIHU romot, mert a mostanival valami nem kerek, a GPS-t meg mindig neha neha eldobja, de egyszeruen nem talaltam logikat benne...regebb dobalta el, aztan factory reseteltem, megadtam minden jogot, akkukimelo mod meg minden, eleg sokat autoztam a hetvegen, nem volt gond, aztan kedden megint dobalta el...ami erdekes, hogy regebbrol csak olyan emlekem van, hogy akkor dobalta el ha nem volt az autoban a google maps-szel parhuzamosan egy zene app is kihangositva, rakuldve bluetooth-on transmitterrel a hangszorokra...most pedig az volt a jelenseg, hogy megy a zene, egyszer csak hirtelen leall, google maps meg mondja, hogy nincs gps jel...a zenelejatszo app le is allitotta a zenet, lehet ha a bluetooth kapcsolatot dobta el, nem tudom, olyankor ha lekapcsolodik, akkor automatikusan leallitja a zenet...ha a zenelejatszon nyomtam egy next-et, hogy ugorjon a kovetkezore, elindult a zene, magara talalt utana a gps...par perc mulva ugyanez, zene elhallgat, nincs gps jel...vartam sokat direkt, nem talalt magara, kovetkezo zeneszamra nyomas, elindul, 1-2 masodperc, gps magara talal...erthetetlen...muszaj egy masik romot kiprobaljak, hogy azzal is ugyanez a jelenseg van-e...
-
pcnet
addikt
-
enzahobi
aktív tag
Szeretném megosztani e-heti tanulságom, elsősorban recoveryvel rendelkező kollegáknak.
Szóval, recoveriből amikor mentés készítesz, felkínálja a menthető partíciókat, alapértelmezetten a boot, data, system bepipálva. Na most lehetőség van további partíciókat is menteni mint cust, misc, oem ....stb. Ha olyan vagy mint én és szeretsz a biztonság kedvéért mindenről mentés készíteni, amiről csak lehet, akkor előfordulhat, hogyvmajd egyszer te is mentést fogsz készíteni az összes partícióról TWRPben. Eddig minden OK. De amikor majd visszaállítasz, még véletlenül se állítsd vissza a boot, data, system en kívüli, számodra ismeretlen eredménnyel járó partíciókat. Én sajnos megtettem, nem tudom hogy alapértelmezetten mindent bepipálva kínált visszarakni a recó, vagy csak én nyomogattam végig reflexből, de hogy a DATA partícióm behalt visszarakas után az bitzos! TWRP alatt NEM LEHETett HELYREHOZNI, minden formatra, vagy repair lehetőségre piros hibaüzenetet dobott, cant mount és hasonló okokra hivatkozva. Érdekes módon a teló be tudott bootolni, de koruptálódott adatokra hivatkozva nem engedett semmit se csinálni, csak factory resetet. Igen ám de a factory reset egyből recóba visz, ahol mint írtam nem lehetett a datát leformázni. A megoldás végül a MiFlasheres teljes rendszer-újratelepítés lett, imeim, mac címem szerencsére megmaradt. Remélem senki sem esik majd ezután ebbe a hibába, és TWRP restore-nál jó messziről kerüljük el az fstab (sztem ez okozta, érthető... )oem, modem, misc, stb partíciókat.[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
bb71
őstag
-
manager2220
tag
sziasztok
A legujabb frissitessel nektek is eltunt a témák ikon? Csak a beállításokban találom meg már a témákat és ott is csak a már letöltöttek van. Ha egybe belelépek akkor onnan lehetne menni a készítők oldalára de hibát jelez.
Mi lehet erre a megoldás?
Köszi
Peti -
trebrona
nagyúr
válasz manager2220 #21474 üzenetére
Régióváltás Boszniára=>örül
Uniós országokban tiltásra került.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
öcsém hivatali telója egy Redmi 4x, amit sikeresen leejtett és a kijelző elég csúnyán megtört. Valszeg nem garis, de nem is akarja nagyon a munkahelyen propagálni ezt, úgyse csinálják meg ezt gariban gondolom... Szóval mennyibe kerülne egy kijelzőcsere erre a készülékre és van esetleg ajánlott szervíz?
(Az ebayon veszek olcsóért kijelzőt és megpróbálom dolog nem jétszik).Előre is köszi a segítséget!
-
-
orso0355
őstag
-
trebrona
nagyúr
Azért ez nem túl korrekt. Céges telefonért anyagi felelősséggel tartozik a munkavállaló. Összetörte, vállalja érte a felelősséget. Ha saját szakállára cseréltet kijelzőt, garancia vége. Tegyük fel meghibásodik a készülék. Leadja az IT-n, elküldik szervizbe, ahol kiderül, hogy garancia már régen nem érvényes, mivel cserélt kijelzős...
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
thora
csendes tag
Sziasztok! Korábban már írtam, hogy a teló ha 4G re van állítva beszélgetés közben dobja a hálózatot. Beszéltem a szervíz és. Javasolták, hogy cseréljék SIM kártyát, megvolt, de semmi nem változott, meg javasolták, hogy csinálják gyári beállításra visszaállítást, az sem segített. Mielőtt visszaküldeném a telót elgondolkodtam, egy másik Rom feltételén. Mennyire nehéz azt megvalósítani? Ha jól láttam elvileg simán ki tudom választani a telepítendő Romot a beállítások van. Előtte gondolom menteni kell mindent ugye? Előre is köszönöm a segítséget!
-
manager2220
tag
Köszi a válaszokat a témás GDPRs kérdésre!
-
Attas
aktív tag
Sziasztok!
VW Golf plus gyári kihangosítóhoz szeretném csatlakoztatni a telefont, de csatlakoztatáskor csak média lejátszóként látja, a telefon hívás funkciói nem elérhetőek. Találkoztatok hasonló problémával? Esetleg valamilyen megoldást javasolnátok?
Előre is köszönöm!!"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
grafnet
veterán
válasz Nova96 #21493 üzenetére
Ha gyári ROM-ot cserélsz gyárira, akkor nem kell semmi.
Ha EU vagy HU ROM-ot szeretnél feltenni: BL nyitás - recovery csere (ez lehet macerás, időigényes) - új ROM feltétele.
Az Összefoglalóban le van írva minden.
Mennyire vagy jártas ezekben a dolgokban?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Lordus
senior tag
válasz Nova96 #21496 üzenetére
persze, de lehet, hogy várnod kell - ki fogja írni
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
A dupla koppos képernyő kikapcsolás, csak a MIUIHU romon, vagy mindegyiken működik?Köszi!
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest