- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok..
tegnap este leptem meg anyácskát egy ilyen készülékkel.. szerintem nagyon kis korrekt telefon..
mivel egyáltalán nem vagyok járatos ezekben a droid rendszerekben... nem nagyon vágom melyik milyen verzsön.. a bekapcsolás után nyomot is egy frissítést persze a számát nem tudom..
de ez a gyári volt.. valaki megmondaná hogy ennek mi a verzsön száma ill. ez még a 4.00 droid vagy már az 5.0..?!kellene nekem egy másik napár/jegyzettömb..mert ami benne van az nem tetszik anyácskának..!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Flashget
félisten
Hétvégi akcióban 41.000Ft a (fehér) redmi 1s!
[link]Realme GT Master Edition
-
MODERÁTOR
-
need
addikt
válasz Viktor0610 #4611 üzenetére
így van ez van elől..ennyi hátul 8 megapixel
na igen klón
A Xiaomit 2010-ben alapították meg. A kínai társaság mindössze négy év alatt lett a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártója. Reklámok helyett az ár-érték arányban hisznek.
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
arra másoltam be, hogy miért a rohamos népszerűsége. persze ehhez előbb a két legnagyobb lakosszámmal érintett országot vették célba, kínát, indiát.
Még csak most kezdték amerikát és európát hódítani. lenovo is csak azért tudta a 3. helyet visszavenni tőlük, mert felvásárolta a Motorollát.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Viktor0610 #4611 üzenetére
van feketébe is.
A Xiaomi Hongmi 1S egy Android 4.2 operációs rendszerrel rendelkező okostelefon.
[link]Realme GT Master Edition
-
MODERÁTOR
-
need
addikt
tudna nekem segíteni valaki a 2 sim kártya kezelés terén...?!
-
MODERÁTOR
-
Flashget
félisten
válasz Viktor0610 #4619 üzenetére
Szerintem is jó a hibái ellenére is. Bár nincs nagy hasonlítási alapom, de én a kamerájával is elégedett vagyok. Azok a képek amiket hirtelen kell klattyolni arra szerintem megfelel. Aki meg komolyabb képeket akar készíteni nyílván nem mobillal kell klattyolni.
Viszont ez az ár most bőven jó az 55K-hoz képest.Realme GT Master Edition
-
need
addikt
válasz Viktor0610 #4621 üzenetére
Nagy hirtelen beleraktam egy Voda és egy Telenor kártyát na most így ezek ömlesztve jelennek meg
aztán nem nagyon tudom hogy melyik szám mihez tartozik!van arra lehetőség hogy színekkel legyen a telefonkönyvbe a 2 szolgáltató..?!
-
need
addikt
Még 1 kérdés...
Drágámnak nem nagyon tetszik a telefonban lévő jegyzetelő..!
leszedtem neki egy másik megoldást egy Google Naptárt az már szimpatikusabb lenne!Na most hogyan és mi módon lehetne át importálni a jegyzeteket a Google naptárba...?
hogy ne kelljen újra írni megint..!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Flashget
félisten
Itt van gyári fekete/fehér tok 1000Ft-ért!!! [link]
Én még 4K-ért vettem a feketét az edigitalnál (ott és a xiaomishopnál most is annyi)Realme GT Master Edition
-
MODERÁTOR
Én ezt úgy oldottam meg, hogy az egyik jegyzettömbben kijelöltem a teljes jegyzetet, kimásoltam, majd a másikban beillesztettem.
Elég hatékonyan lehet másolni/beilleszteni, ha rááll a kezed.A telefonkönyves kérdésre nem tudom a választ.
Már nem ilyen készüléket használok, de még csak nem is MIUI-rendszerűt...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
harigabi
csendes tag
Sziasztok!
A Tiltólista beállításokba nem tudok belépni, folyamatosan kidob. Valaki egyfolytában hívogat magánszámról, de annyira kitartóan, hogy már idegesít. Anno letiltottam a magánszámokat, de most nem tudom visszaállítani. Amint rábökök a kis fogaskerékre, visszadob az asztalra -
Stonerice
őstag
válasz Flashget #4632 üzenetére
Nem egyszer felraktam és valamiért nálam nem működik. Xiaomi.eu-ról származó rom. Méretet tekintve Update-ben s ezt hozza.
Te honnan raktad fel?
[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Flashget
félisten
válasz Stonerice #4633 üzenetére
mindig innen rakom fel.
[link] a stabil magyar rom van fenn.
annyiban különbözik a multitól, hogy csak magyar, kínai, angol nyelv van benne és a kínai felesleges sallang appok ki vannak gyomlálva. Leírás is ott van a felrakás mikéntjéről.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Stonerice
őstag
válasz Flashget #4636 üzenetére
Utána egy Wipe segít rajta, de ennyire beálljon egy telefon friss instal után . nem jellemző.
Igazad volt ezen egyébként működik a tiltólista. De valahogy nem jön be ez a rom. Újraindítás után FC-zik a mobilszolgáltatás. Késik a Pin bekérés.
Miui 6 ebből a szempontból jobb. Bár ott meg elfelejti az akku adatokat. most TWRP-vel töröltem a batterystatot és lassan elkezdett visszaállni az akku töltöttség.[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
btamas92
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy vmiért nekem ez a magyar stabil miui v6 nem akar települni. Végigmegy a folyamat, de a végén hibát ír ki. Már próbáltam az elvileg legújabb v5-s miuira is telepíteni, de akkor sem jó.
Próbáltam sima Recoveryből, CWM-ből, rendszerfrissítésből is.
Vki tudna nekem segíteni? Mi lehet a probléma? -
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Redmi 2 2/16-ra várok már egy ideje,de hogy hivatalosan is lehessen kapni idehaza,szerintem kell még egy kis idő.
Azért a Redmi 2-t néztem,mert gondoltam azon az +5-6 ezren már nem múlik.
Most viszont,hogy 41e-ért is hozzál lehetne jutni,így képbe került az 1s-is.
A 14 éves lányomnak lenne ajándék.Csak telefonálna és wifi netezne rajta,azaz semmi mobilnet.
Jól gondolom,hogy erre ez tökéletesen megfelelne neki? Főleg a 4 éves Sam. mini 1-es után!
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Ájvé
veterán
válasz Biluxzsolt #4639 üzenetére
Szerintem is jól látod, bár nem túl nőies vagy fiatalos (esetleg sárga vagy kék hátlappal már az lenne, ez könnyen megoldható mondjuk) megbízható mobil a Redmi 1s, 41-ért meg nagyon megéri. Mall amúgy 2 év teljes körű garanciát ad, nem hivatalos, de ez azért elég biztató illetve sok szervizzel állnak kapcsolatban, szintén biztató.
-
Zeki
nagyúr
válasz Biluxzsolt #4639 üzenetére
Teljesen okés a telefon. VOIP telefonálni is lehet vele. Gyárilag.
Lányomnak egy full rózsaszín van 1 éve, Kínából. -
Biluxzsolt
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek!
Meg is rendeltem 1 fehéret +gyári kijelzővédő fóliát+ egy fehér gyári TPU tokot.
Amúgy az a sima szilikon tok?Az feljön a kijelző fölé azaz védi a kijelzőt is?"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Zeki
nagyúr
válasz Biluxzsolt #4642 üzenetére
Jaja, ha pofára rakod, akkor a tok szélein fekszik.
-
syler123
veterán
válasz Biluxzsolt #4644 üzenetére
Azért azt én is leírom neked, hogy nem nőies telefon, lehet a lányodnak másik készülék után kellene nézned hogy bejöjjön neki Én nagyon elégedett vagyok vele, imádom ezt a baltával faragott formát, de lánynak nem való
-
törölt tag
Sziasztok!
Most kezdtem el olvasgatni ezt a cca. 4000 hsz-t... De addig is kérdeznék. Telefoncsere előtt állok, egy másik topicban írtak erről. Végülis tetszik. Most "hol áll" (nem anyagilag) a készülék? Még nem volt időm regelni a miui mo. fórumára, hogy ott is olvasgassak. Mit gondoltok, kibír ez minimum 2-2,5 évet? Minden vélemény számít Most már 3 telefon közül nem tudok választani: Lumia 640, Sony E4G, és ez a Xiaomi
Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest