Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    válasz #88470784 #5470 üzenetére

    Azért, mert mint írtam, a gyári youtube app hónapok óta az 1+ órás videók lejátszása során egyszer csak elfeketedik, majd újraindul, ahol boot loop-ol a box. Táp kihúz, visszadug, rendszer feláll. Előzményekből betöltöm a félbeszakadt 1+ órás videót, ami elkezdi a betöltést, majd ugyanúgy az folyamat következik, amit fentebb írtam.
    Ezt megelégelve hosszú hónapok után pár napja feltettem a sokak által dícsért smartyoutube-ot, ami aznap este tökéletesen is ment. Pl. azt az 1+ órás videót simán lejátszotta, amitől a gyári app képtelen volt működni. Tegnap este bekapcsolva viszont meglepődtem, hogy a több 1+ órás videót indítva igaz nem fagyott ki az egész box, de kidobott a box főmenübe. Rövidebb videókat lejátszotta, hosszabbakat nem. Ha Kodi és 1080p-ben a Netflix nem működne tökéletesen, már rég elástam volna a kertben. :O
    Mivel erre már nem valószínű, hogy jönni fog bármilyen rendszer frissítés, így félve kérdeztem meg tőletek, hogy S szériánál tapasztalt-e már valaki hasonló dolgokat. Mert ha igen, akkor teljesen felesleges váltanom.

Új hozzászólás Aktív témák