Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- [Re:] ASUS blog: Ampere-választék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
Hozzászólok Aktív témák
-
Kátai
aktív tag
Segítsetek már,mert akármit csinálok nem rezeg a karkötő bejövőhíváskor.Mi Bandage is fent van,Mi Fit-ben engedélyek megadva,ne zavarjanak mód kikapcsolva a telefonon.Nincs több ötletem.Valaki tudna segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
Most tűnt fel, hogy megjelentek az ékezetek. Két napja jött az új FW rá, de utána is voltak kérdőjelek bőven az ékezetek helyén.
Ketten jönnek le a hegyről, az egyik futva, a másik medve
-
gzbotii
veterán
Bandre jött egy időjárás figyelmeztetés (záporok miatt), de telefonon semmi jele ennek. Ezt a Band kezeli és nem egy telefonon lévő app értesítése, amit megjelenít?
Ketten jönnek le a hegyről, az egyik futva, a másik medve
-
Pipi75
kezdő
Sziasztok!
Lehet,hogy buta kérdés lesz.
Mi Band 4 tud kommunikálni a Xiaomi Redmi Note 5A telefonnal,vagyis az azon lévő Mi Fit appal? A Mi Band 4-nek 5.0-as a bluetoothja,a telefonnak 4.2. -
kelly416
veterán
Nincs. Ha lépésről lépésre végig csináltad, meg kellene jelenjenek a nevek a band-en is.
Szerk.:
MiFit-ben kikapcsoltad a hívások megjelenítése funkciót mielőtt a mibandage-ben bekapcsoltad? Nekem már nincs fent mifit, mert a band2 megy mifit nélkül csak mibandage appal pár hete, így a pontos nevét nem tudom a funkciónak.[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
őstag
Üdv, kérdés hogyha mondjuk elmegyek futni a szabadba órán benyomom hogy futás . Mennyire pontosan mér mekkora lehet az eltérés mondjuk egy 6km-es távnál ? Illetve az alvás figyelése mennyire pontos , mert sokan mondják hogy a honor 4é sokkal jobb e téren.
-
-
Carline
őstag
Találtam az amazfiten egy érdekes facet és magyarosítottam a felületét plusz másodpercet is raktam az órára.
Meg tudnátok nézni hogy jól mutat-e az órán?
Preview:Bin fájl: [link]
Szerk: Holnaptól lesz csak MiBand-em, de már most kísérletezek a watchfacek-kel
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Atilla001
aktív tag
Üdv, lesz még valaha kapható a xiaomi.hu-n a MB4??
Költői a kérdés de mit bénáznak már hetek óta??Védd a természetet!
-
trebrona
nagyúr
válasz
darthsmoke #255 üzenetére
Használok MiBandage-t, de szerintem alapból tudja már.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. --
-
BlazeCC
csendes újonc
Sziasztok,
A band 4-en van okos ébresztés, támogatja még? Ha igen, valakinek van tapasztalata vele?
Köszi -
Carline
őstag
Köszi hogy kipróbáltad.
Az előző kép óta egy lépést sem tettél?(Mondjuk én sem mert itt ülök a gépnél..)
Még majd alakítok rajta, de már megvárom a saját kütyüt, hogy ne terheljelek vele.
Egyébként ez a HTC téma jól mutat a banden is.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
HDR123
tag
Ismer valaki olyan opciót, hogy edzsés közben le lehessen olvasni a pulzust a MB4-ről?
Ha ilyen nincs, akkor tud valaki olyen appot ami felolvassa bizonyos időközönként vagy figyelmeztet?
-
Nem hittem volna, hogy ekkora igények vannak mit kéne tudnia. És még én heréltem ki a menüjét, hogy nem kell jó pár cucc.
Poco F2 Pro - Vitara első légterelő eladó új bontatlan 2015-
-
törölt tag
válasz
Kolondrum #291 üzenetére
Vannak eleg hasznos cuccok a third party appokban. En egyenlore a Mi Bandaget az ertesites kijelzes miatt hasznalom, mert nem tetszettek azok a kerdojeles karakterek. Ezt leszamitva egyebkent boven megfelel nekem is a Mi Fit, szoval ha ezt javitjak a Mi Fitben akkor el is hagyom a bandaget. Egyedul azt a featuret hasznalom meg hogy jelez ha feltoltott a telefon
Na meg atalakitja a smiley-kat karakteresre. -
Tarisznyarak
tag
Valamelyik app képes az úszás adatokból listaszerűen kinyerni a 100m/idő adatot?
A MiFit csak grafikont csinál, szóval az adat megvan benne. Esetleg van valakinek ilyesmi tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
Csepy
senior tag
válasz
Tarisznyarak #293 üzenetére
Nem tudok ilyenről. Egyelőre. De ahol van igény, lesz megoldás is.
Regards: Csepy
-
yodee_
senior tag
Üdv Mindenki!
Érdeklődnék, hogy mi a legújabb MiFit verzió amivel működik magyar nyelven is a hivófél kijelzés? Esetleg link, hogy honnan lehet letölteni?
Köszönöm!
Huawei P30 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M800
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- Asus routerek
- Autós topik
- [Re:] [Meggyi001:] Videókártya javítás gyertyával? .... Igen!!!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új Dobozos Lenovo Chromebook C340 x360 Pink Érintős Hajtogatós 11,6" -40% N4000 4GB 64GB eMMC HD IPS
- FULL-HD 15,6 Dell E5530 / Intel Core i3-3generácio / 8gb ram /128gb ssd / HDMI / win10 - Windows 10
- Lenovo Legion Y530 - FHD IPS / i5-8300HQ / 8GB DDR4 / 128Gb NVME + 1Tb / GTX 1050Ti 4GB / HUN
- XMG Ultra 15
- Nintendo GameBoy Advance - Ultimate Edition MOD kézikonzol
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest