- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszi1991
tag
Sziasztok! Jelenleg egy Huawei band 2prom van, amit lassan cserélni szeretnék! A cikkben az szerepel hogy futashoz stb kell a telefon is nem elég az órát vinnem.. Ez tényleg így van? Mert akkor ez sajnos kiesik, azert vettem órát hogy ne kelljen cipelem a telefont. Ez a band 2proval működik, itt miért nem?
-
atike
nagyúr
Tök jó. Az asszony 3-asát is szerintem cseréljük erre...
-
kmarci25
veterán
A tesztben ez szerepel:
A szabadtéri edzésformák nyomkövetésének pontossága továbbra is a csatlakoztatott készülék GPS moduljának képességeitől függ, futáshoz, biciklizéshez és gyalogláshoz mindenképpen vinni kell a készüléket,
Ha nincs nálad a telefon egyáltalán lehet indítani szabdtéri futást? Ha lehet is, akkor is elég nagy hibaszázalékkal fog számolni valószínűleg..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Carline
őstag
válasz keszi1991 #51 üzenetére
Mivel a Huawei band 2 pro beépített gps modullal rendelkezik így ahhoz nem kell telefon. Ehhez, ha pontos táv info kell akkor vinni kell a telót ellenkező esetben a Mi band fogja megsaccolni az adatokat valószínűleg nagy szórással.
Valószínűleg érdemesebb a Huawei band 3 pro vagy Honor band 4 -et nézegetned.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
kalanchoe
senior tag
Hamarosan lehet lecserélem majd a Mi Band 3-at erre, mert hasznosnak tűnnek az új funkciók.
-
M@cika
őstag
Igen, nagyon fontos, hogy kinek mire kell egy ilyen kütyü. Apámnak pont az általad említett Huawei van, de nem boldog vele, mert a hülye véroxigén szintet csak edzésben méri, neki meg most az a fixa golyója.
Én biztosan váltok a MiBand4-re a 2-esről, ezt már a cikk elolvasása előtt is tudtam és az olvasás csak megerősített, hogy jól teszem. Magas igényeim nincsenek, az alvást jól mutassa, meg lássam az utcán az időt. Semmilyen telefonos funkciót (hívás/sms...) nem használok rajta, a MiFit-tel pár naponta szinkronizálom a lépésszám meg az alvás miatt. Így simán bírja a 30-40 napot is egy töltéssel.Nasit a kis fehér medvének!
-
Csapoati
nagyúr
Jó cucc, az Amoled és a jobb fényerő miatt le is fogom cserélni erre a Mi Band 3-amat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csepy
őstag
A csomagolás tekintetében nincs egészen igaza azért AliceWake-nek. A mi band 3 csak legelső generációja (2018 augusztus-szeptember) kapta a régi csomagolást, és már tavaly október óta az új csomagolásban kínálják, ami tulajdonképpen megyegyezik a mi band 4 csomagolásával (a nyilvánvaló számbeli eltérést leszámítva).
Egyébként a nem túl nagy különbség sem feltétlen olyan megállapítás, amivel egyetértek. Nyilván a kijelző hatalmas különbség, nagyobb, és közvetlen napfényben gond nélkül olvasható (mi band 3 150nit vs. mi band 4 400nit), sokkal jobb a felbontás (120x80 vs 240x120), ezáltal sokkal élvezetesebb olvasni bármilyen értesítést, ami ráadásul most már görgethető is. Kifejezetten hasznosnak találom pl a telefonról futó zene vezérlését. Redmi airdots-ot használok és az sajnos nem tud sokat a megállításon és a Google asszisztensen kívül vezérelni, de a band mindent megold. Én Spotify-jal használom, de VLC-vel is simánműködik. Szóval szerintem hasznosabb, minden téren sokat fejlődött. Az, hogy a mi band 3 szíjai tökéletesen ugyanazok, mint a 4-eséi, nekem külön jó, az összes szíjam használható maradt, nem kellett újakat vennem. És azért van egy pár.
Regards: Csepy
-
kmarci25
veterán
Csak a Honor band 4-ről tudok nyilatkozni, de valószínűleg a Mi Band 4 esetében is hasonló a helyzet. Ugyanaz a táv csak a karpereccel, telefon nélkül (tehát gps adatok nélkül) 3,72 km, következő alkalommal, telefonnal, gps követéssel 2,84 km. Ez főleg abból adódik, hogy sokkal nagyobb lépéshosszal számol, ha nincs gps (99 cm vs. 91 cm).
Ha főleg futáshoz vennéd és nem akarsz telefont is vinni, akkor ez nem a Te terméked. Inkább Honor Band 3 pro. Aliról viszonylag baráti áron beszerezhető, ugyanaz mint a Honor Band 4, de van benne gps is."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Csepy
őstag
válasz BoneDragon #68 üzenetére
Ó, az a "régi" gyűjtemény. Sok már nincs meg, de egy halom új, mijobs szíjam van, szóval számban kb ugyanannyi van, de sokkal színesebb a mostani gyűjtemény. Sajnos nincs róla most fotóm.
Regards: Csepy
-
sefan67
aktív tag
Na megvettem, és jelentem; a Honor Band 4 kb 5-10 %-al fényesebb, ráadásul úgy hogy annak fél éve szinte folyamatosan ég a kijelzője .(led degrade, nem tudom számít-e) mind2 max fényerő!
Ráadásul alulról / oldalról nézve a Xiaomi kb láthatatlan lesz napfénybe, addig a Honor band még akkor is látható valamennyire.
Cserébe a xiaomi több funkcióval / óralappal bír, viszont a rezgése ennek is siralmasan gyenge a Mi band 2 höz képest, akárcsak a HB4nek.
Ha lesz napsütés majd teszek ide képeket.
[ Szerkesztve ]
-
M@cika
őstag
válasz BoneDragon #42 üzenetére
Én is most megrendeltem innen. Sulikezdésre biztos megjön, az pont jó.
Nasit a kis fehér medvének!
-
synar
őstag
Használ valaki fém szíjat a Mi Band 4-hez? Milyent érdemes venni és mennyire kényelmes, a műanyaggal összevetve?
Közben látom más is kérdezte.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Mi Band 4 nem tamogat google asszisztenst, vagy igen?
-
B.Ross
kezdő
Sziasztok! Elég új vagyok ebben a témában ezért kérdezem, hogy ezek a kütyük bármely telefonnal párosíthatók, konkrétan a szóban forgó mondjuk Huawei-jel?
-
kelly416
veterán
Igen. IOS-en van progi hozzá úgy látom, androidon meg vagy MiFit (én nem ajánlom) vagy alternatív progival például MiBandage programmal önállóan is kommunikál. Az utóbbi magyar fejlesztő billentyűzetéből származik és már a MiBand2-m is évek óta kiírja a hívó fél nevét például, amit a gyári szoftverrel még csak pár hónapja tud hivatalosan.
-
gzbotii
nagyúr
válasz enginev3.0 #34 üzenetére
Miért is? Legtöbb hazai megoldás úgysem támogatja (mobil banking appok), szóval fizetni úgysem tudnál vele.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Tutu7030
veterán
Aki esetleg mellé nyúlna, és a global helyett kínai verziót venne és nem igazodik el a csirkelábak között, a Notify & Fitness for Mi Band alkalmazással át tudja állítani pl. angolra.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Pete55555
addikt
Na, én pont ma rendeltem meg az enyémet Gearbestről
A teszt csak megerősített, hogy jól döntöttem, már alig várom, hogy megkapjam.Viszont lenne egy kérdésem:
Úszást csak telefonnal párosítva, vagy anélkül is tud monitorozni? Az uszodába(medencetérbe) nem vinném magammal a telefont ha nem muszáj....Szeretem leracsniztatni...
-
pusszycat
nagyúr
Ugye azt tudod,h ilyen szőrös kézen pontatlan lehet a pulzusmérés. Az enyém pihésebb mégis leborotváltam biztos ami biztos. Ha megtalálom hol olvastam majd belinkelem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
flash-
veterán
üdv
stravával össze lehet szinkronizálni az órát? nekem nem látja a strava.. pedig jó lenne mert stravát használom kerékpározáshoz, és akkor a pluzusadatokat beletenné.
esetleg a mi fit appban a stravát be lehet párosítani? nem jöttem még rá hogy hogyan
Notify & Fitness for Mi Band appal a mi band 3-at lehetett de ez már más app, és itt nincs olyan hogy sync to 3rd app
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest