- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arcképgyáros
Original Xiaomi Mi band 4 International
kupon: BGHU297
kupon ár: 31,99$ -
Tarisznyarak
tag
A notify app csak a friss edzés adatokat tudja szinkronizálni a régieket nem ? Nem igazán sikerült eddig a régieket.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok
Anno Mi Band 2-t használtam. Azzal az volt a gondom, hogy túl "magasnak" találtam a készüléket (nagyon kiállt a csuklómtól). Az lenne a kérdésem, hogy ez a 4-es alacsonyabb valamivel vagy méretre ez is akkora?
-
veterán
Tegnap voltam a lurdyba,az mondták,hogy a jövőhét végén jönni fog a mi band 4,állítólag az ár nem változik,10900ft lesz.
-
Brandynew
őstag
Szokatlannak mondanám, egy hagyományos, számlapos karóra vékonyabb. Szerintem meg lehet szokni, hogy ez vastagabb, és nem ciki vagy ilyesmi, hogy jobban eláll a csuklótól, hiszen rengeteg embert látni okosórával/okoskarkötővel az utcán. Múltkor meg is lepődtem, hogy a konzervatívnak tűnő idős (nő) főnököm is okosórát visel.
Olyan ez, mint a roller: pár éve még cikinek éreztem volna a felnőttrollerrel közlekedést, ma meg már annyi ember használja (Bp-en valószínűleg több, mint máshol), hogy igazándiból egy teljesen trendi közlekedési eszköz lett, és gyerekektől elkezdve az öltönyös, aktatáskás férfiakig minden csoport használja. A bérelhető, elektromos Lime is nagyon kelendő. Kéne vennem egy Xiaomi rollert
[ Szerkesztve ]
-
Csepy
őstag
válasz Brandynew #417 üzenetére
Persze, de az okoseszközök mind vastagabbak, mint egy sima óra. Ebben azt szeretem, hogy 1. megbújik a csuklóhajlatban, észre sem veszem, hogy rajtam van, másrész meg tudom cserélni a szijat a napi viseletemhez. (tudom, divatbuzi dolog, de nem hordanék feketét mindenhez)
Regards: Csepy
-
draco31
veterán
-
tau_ba
tag
Sziasztok, megerkezett a Mi Band 4-em, de sajnos nem tudom parositani a tabletemmel, ami egy Samsung Galaxy Tab4 (SM-T330). A tableten a legujabb Mi Fit app fut, es a Band-et is siman tudom parositani masik eszkozzel (Iphone 8). Inditom a Mi Fit-en belul a parositast, de a Band-et nem erzekeli egyaltalan. Mi lehet a gond? Lehet, hogy a kulonbozo bluetooth verzio (Band: 5.0 vs. tablet 4.0) kavar be?
-
Anulu79
addikt
Köszi az infókat! Így akkor nem ruházok be rá. :)
-
kerxy
senior tag
válasz johnsmithnex #425 üzenetére
Én is, köszi! Mennyire valós a 6-14 munkanap?
-
DaDa
senior tag
Ha parositottad az iphonon akkor érdemes ott mi fit - ből leválasztani és úgy próbálni a tabon. Ha ott nem választod le nem fog menni másik eszközön. Tudtommal...
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Demokatona
tag
Sziasztok! Csütörtöktől lesz újra elérhető a Mi Smart Band 4, az ára továbbra is 10 900 forint lesz a Lurdy Mi Store-ban és a webshopban:
https://xiaomi.hu/ter…/xiaomi-mi-smart-band-4-aktivitasmero/
Előrendelést nem tudunk sajnos felvenni!
Köszönettel, Xiaomi MagyarországPrivát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
johnsmithnex
tag
válasz Demokatona #429 üzenetére
Fasza
Reggel írtam nekik emailt, de nem kaptam választ.
Közbe már megrendeltem máshonnan, mert fentebb írta valaki, hogy csak szeptember végére ígérték az újabb szállítmányt.
Kicsit bánom, hogy nem vártam.. de azért kíváncsi leszek, hogy valóban jön-e szállítmány és mekkora mennyiség -
veterán
válasz Demokatona #429 üzenetére
Köszönjük a felvilágosítást.
johnsmithnex, olvass bele minden nap a mi band 4 fórumba, és akkor nem maradsz le semmiről.
[ Szerkesztve ]
-
Demokatona
tag
válasz johnsmithnex #431 üzenetére
Akkor tették ki a Facebookra.Gondoltam,hogy gyorsan megosztom itt.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
kerxy
senior tag
válasz johnsmithnex #431 üzenetére
Én amint megláttam a hírt, hogy a héten lesz, kértem a banggoodtol hogy töröljék a rendelést, és pár óra alatt meg is csinálták. Szóval ha még neked sem adták fel akkor egy próbát megér.
-
S@c@
őstag
válasz johnsmithnex #437 üzenetére
gyuri2018-nak lesz igaza. En az Alzanal megvettem 14.500ert 2 ev garival.
-
Brandynew
őstag
válasz BoneDragon #440 üzenetére
Igen, külföldről ennyi ideig tart, valamit, valamiért
-
Csepy
őstag
válasz gyuri2008 #443 üzenetére
Ha van, de nincs. Ha lesz is, azonnal elfogy, így ha nem a neten élek és azonnal rendelem, nem marad. Mert 50db-os készletük lesz megint kb.
Amúgy pedig azért, mert hírből sem volt még náluk, sőt, sehol sem itthon, egyetlen helyen sem, amikor megvettem. Amikor a kezemben fogtam még mindig nem volt 11.890-ért (hiszen posta is van) a Lurdyban, sőt, mindenhol, ahol volt 17.18ezer volt. A 3-am is kintről volt, az még CN verzió volt, sosem volt vele semmi bajom, gari nem mérvadó egy ilyen cuccnál nekem.
Az 1 éves band 3-mat pedig simán el tudtam adni 8-ért, szóval nem volt épp drága a váltás.
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest