- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz kelly416 #900 üzenetére
Kipróbáltam, amit írtál, nem aktiválja a Szundi módot, ha nem nyúlok hozzá, hanem kikapcsolja az ébresztőt. Viszont előtte kipróbáltam, hogy nem 10, hanem 12 perc differenciával állítottam két ébresztőt és az úgy néz ki működik. Reggel jön az éles teszt.
Sic Parvis Magna
-
synar
őstag
Sajnos történt egy visszaélés a káromra az Amazfit Wachface nevű weblapon, amit az oldal üzemeltetője sem volt hajlandó orvosolni, ezért töröltem onnan az összes óralap tervemet. Így a korábbi link már nem él tovább. A MiBand4 nevű alkalmazásban továbbra is megtalálható minden amit eddig oda feltöltöttek. Ha találok új felületet, akkor jeletkezem. Ezúton is elnézést kérek mindenkitől.
-
synar
őstag
válasz kelly416 #906 üzenetére
Jó ötlet már fel is töltöttem őket. Írjatok ha van kérés. Itt a dropbox link az óralapokhoz, főleg magyar nyelvűt teszek fel, meg multit, de van amiből egyelőre csak angol van. Az egy témához tartozókat nem válogattam külön, de értelemszerűen azonos fájlnéven található a bin és a hozzá tartozó gif.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz kelly416 #905 üzenetére
Ez nálam is így működik és van, hogy csak a harmadikra kelek fel . Nem állítottam át semmit, hagytam mindent alapon az ébresztésnél és csak MiFit-et használok. Amikor rezeg az első ébresztésnél, akkor sem nyulok hozzá, úgyis abbahagyja egy kis idő után, aztán 10 percenként újrakezdi, azt nem tudom hányszor ismétli eddig harmadikra mindig felkeltem. Szerintem összefügg a DND móddal és az alapján dönt, hogy alszom-e még és kell a szundi funkció, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok.
Ütemezni lehet, hogy mondjuk este 10 és reggel 6 között ne rezegejen?
Vagy csak manuálisan DND mód? -
synar
őstag
Pl. letöltöd a bin fájlt a mobilodra, majd a Mi Bandage aplikációban kiválasztod a download mappából és feltöltöd az órára. (Ezt most nem használom nincs is telepítve és fejből már nem tudom a pontos folyamatot, de balra, alul a menüben el lehet indulni.)
Vagy a MiFit-el a következő módon:
1. érdemes az összetartozó bin és gif fájlt együtt letölteni majd egy újonan létrehozott mappába másolni és ennek egy egyedi nevet adni,
2. majd ezt a mappát át kell helyezni a következő helyre:
Eszköz tárhelye: Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin_local
3. megnyitod a MiFit-et, majd alul Profil, majd középen Mi Smart Band 4 >, majd Karkötő kijelzési beállítások >, majd a következő lapon kiválasztod a Karkötőm témái fület. Ha mindet jól csináltál akkor meglátod az imént letöltött és áthelyezett óratéma fotóját. Erre ráböksz és már csak az Óratéma szinkronizálása maradt, kb. 1-2 perc mérettől függően.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Kicsit próbálgattam ezt az "Auto szundi" módot, vagyis próbáltam rájönni mikor lép ez működésbe. Jól látom, hogy ez akkor rezeg 10 perc múlva, ha az első rezgésre még annyira sem reagáltam, hogy meg se mozdultam vagy minimálisan? Azt figyeltem meg, hogy ha tettem-vettem az első rezgés után, akkor nem jelzett 10 perc múlva. Viszont ha egy helyben tudtam ülni, akkor megszólalt. De lehet, hogy ez még nem pontos megállapítás, csak most erre jutottam meló közben.
Sic Parvis Magna
-
synar
őstag
válasz 30z.Samu #917 üzenetére
Szerintem is így van. Én is azt vettem észre ha nem kelek fel és még heverészek vagy szunyókálok akkor újra rezeg 10 percenként ha felkelek akkor abbahagyja. Tehát semmit nem kell ki-be kapcsolni vagy nyomkodni rajta.
Egyszer az elején beállítottam az ébresztési időpontot, azóta úgy van. -
synar
őstag
Azon gondolkodtam, hogy indítanék egy új témát, ahova feltölthetnénk óralapokat, a témákhoz tartozó leírásokkal, mozgó gif képekkel, drive vagy dorpbox linkkel a bin fájlokhoz. Mondjuk Csináld magad Mi Band 4 óraszámlapok címmel (jöhet rá javaslat, ha van ötlet). Lehetne kérni javasolni, megbeszélni az igényeket, a készítés módszereit. Nem kellene privátban intézni az ezzel kapcsolatos ügyeket, beleférne az új topik témájába és nem terhelné vele ezt a mostanit, mert itt eltér a fő vonalától és a feltöltött anyag is lehet túl nagy mennyiségű lenne ide. Láttam hasonló jellegű orosz fórumot, ahol így tették fel a saját terveiket és fordításaikat. Ha van ezzel kapcsolatban ötletetek akkor szívesen fogadom. Pl. a gif fájlok tárhelye mi legyen, ahol megmarad hosszú ideig és a kép maga is megjelenik itt az oldalon az url beillesztése után, nem csak a linkje. Lehet holnap nekiugranék egy kezdő hozzászólásnak, meg a kész lapok feltöltésének. Mi a véleményetek róla?
[ Szerkesztve ]
-
sanyci
senior tag
Ok. Átsiklottam felette...
Szerettem volna a 45 fokos témában segítséget/módosítást kérni.
Igazából azon gondolkodtam, hogy ha az idő alatti vonal kicsit vastagabb lenne, akkor jobban rávezetné a szemet.
Vagy ha az óra sávja esetleg inverz lenne.
Még gondolkozom rajta.[ Szerkesztve ]
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
-
30z.Samu
félisten
Ja igen, tegnap kipróbáltam GPS-szel is a sétát, futni annyira nem volt kedvem 14 óra meló után. Kb 500 méteren teszteltem és úgy láttam elsőre, hogy pontosabb adatokkal tud szolgálni, ha be van kapcsolva a GPS.
Egyébként Ti is megkaptátok már, hogy nem férfias a Mi Band 4? Van, akitől megkaptam hogy nőies, valaki azt mondja hogy ha már óra, akkor legyen kerek formájú. De nekem igazából tetszik, meg nem értem hogy miért lenne nőies attól, hogy nem kerek a formája. Szerintem ez egy kicsit konzervatív gondolkodás, pláne 2019-ben, amikor már annyi fura dolgot lehet látni, hallani és valaki azon akad fenn hogy az óra amit viselek az nem kerek formájú és hogy ez így nem is férfias...Sic Parvis Magna
-
pecccccccca
őstag
válasz 30z.Samu #937 üzenetére
Persze, hogy nem férfias. De nem is nőies. Ez egy okoskarkötő. Céleszköz.
Nem egy pántos szandál masnikkal vagy oldalzsebes munkás gatya, hogy be kelljen sorolni férfias vagy nőies kategóriába...
Én mondjuk elég markáns órát hordok mellette a bal csuklómon. Nagy na. Olyan férfias. 😆
Mondjuk a munkám miatt én sokszor járok mind a két karomon órával és van, hogy nekem is beszólnak, hogy miért van rajtam két óra. Olyankor elmagyarázom. Az egyik a saját amit sosem vennék le, a másik pedig javítás amit épp tesztelek. Viszont az óra és mi band 4 párosra nem szóltak eddig. Elég sokan tudják már mi az és természetesnek vesznek egy ilyen eszközt, ha pluszban ott van egy óra mellett.
Fura, hogy óra és óra párosításnál meg mindig megkapom, hogy minek kettő. 😀
Nicolas Hayek után szabadon.
Bocsi, hogy offba mentem át. 🙃[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
30z.Samu
félisten
válasz pecccccccca #940 üzenetére
Nem baj az, de amúgy pont ezt írtam hogy annyi "fura" dolgot látsz már a nagy világban, elsőre nekem is fura lenne hogy minek van mindkét kezeden óra. Nálam annyi, hogy nem pluszban van ott a csuklómon, hanem csak ez van rajta. Az első pár nap nagyon fura volt, mert előtte nem is hordtam jó pár évig órát, meg semmit a kezemen. Most meg már annyira megszoktam, hogy szinte le sem veszem. (Reno reklám után szabadon ). Az utód egyébként szinte biztos, hogy okos óra lesz már, hacsak a Mi Band 5 nem virít olyat, hogy késztetést érezzek a vételre.
Sic Parvis Magna
-
vegyszer
addikt
válasz 30z.Samu #937 üzenetére
Én már senkinek se merek semmi miatt szólni. Ezek a mai fiúk nagyon félelmetesek. Egy rossz szó, csúnya nézés, és rálép a lábamra a tűsarkú cipőjével, és fejbe vér a ritiküljével, aztán csíp, karmol, és harap is...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
veterán
Hogyan tudom Ios-nál eltüntetni a sok kérdőjeleket a mondatokból?
Az ü ű ö ő helyett kérdőjelek vannak. -
synar
őstag
Elkészült az új MiBand4 DIY óralapok oldal amiről tegnap beszéltünk. Egyelőre néhány feltöltéssel még teszt üzemmódban. Majd együtt alakítjuk, várom a javaslataitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest