-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
Az mitől függ, hogy egy factory reset, vagy egy új rendszer telepítése után a chat, és egyéb programok a saját értesitési hangjaikat használják, vagy a rendszer alapit? Pl. Messenger, Viber, Outlook...
Samsung Galaxy S24
-
kicsako
őstag
Sziasztok... van egy k*ba*tt nagy gondom.
Nemrég felraktam töltőre a telefont, és azt vettem észre, hogy a boot képernyő villog. megjelenik, majd instant eltűnik. A telefon kb. 10%-ra volt lemerítve, így nem kikapcsolt állapotban került töltőre. Próbáltam hosszan power gombot semmi, hosszan volume down a safe recoveryhez, egy pillanatra felvillan majd megint mintha kikapcsolna és kezdődik elölről a boot.Nem volt roootolva, nem volt mókolva, semmi baja sem volt sosem.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Mobillal való fizetésre adnám a fejem!
Ezzel a telefonnal hogyan tudom megvalósítani? Erste Bankos a kártyám! -
kano
nagyúr
válasz Dimond G #4404 üzenetére
És a mobil fizetésnél (NFC bekapcsolás alatt) állítsd a "Biztonsági elem helyzete" menüben HCE pénztárcára.
Elvileg kell működnie GPay-el is, ha MasterCard-od van vagy mondjuk Curve-n keresztül.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
ntomka
nagyúr
-
mate543
tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Szűkült kicsit barátnőnél a választási lehetőség. Samsung s20 fe vagy xiaomi mi 10t prot ajánlanátok inkább? Mindkettőnek van előnye és hátránya igazából.
-
seefried
tag
Sziasztok!
Van közöttünk veszprémi?Xiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
chucky80
csendes tag
Kezdetleges astro fotó. Városban készült. Ahhoz képest szépen latszódik, ami szabad szemmel nem. Pl a nyíllal jelölt Andromeda galaxis. 1200-as ISO. 20mp záridő.
[url=https://ibb.co/RcsrwD0][img]https://i.ibb.co/fHy6wxp/IMG-20210730-105239.jpg[/img][/url][ Szerkesztve ]
-
akibor000
aktív tag
sziasztok! alany egy mi10t pro 5g telo.
beadtam szervizbe már másodjára a töltőaljzat miatt,most már nem javitották...kaptam egy vadi új telót! szuper lett..ez az új 12.5ös szoftver viszont nincs jol optimalizalva szerintem.pl aktiv képernyőn egy filmnézés vagy bármilyen más tevékenység esetén az értesitéseknél amik a felső részen jelennek meg(villannak be pár mp erejéig) , gondolok itt pl email, viber tartalmakra...
meg az eredmenyek.com alk értesitése is...
sajnos csak az első sor jelenik meg az értesités tartalmából...mit lehetne tenni,hogy a teljes 2-3sort felvillantsa arra a pár mp-re?
köszi
-
törölt tag
sziasztok
nem igazán találok rá megoldást, hátha valaki belefutott már... ha gombbal zárolom a készüléket, fel tudom oldalni a készüléket bárhogy. Mintával, arcfelismeréssel és ujjlenyomattal is. Viszont ugye van lehetőség a dupla koppinttással zárolásra is, amit üzemszerűen használnék, de... Onnantól hogy nem gombbal, hanem duplakoppal zárolok, csak mintával tudom feloldalni a készüléket... Ilyenkor nincs arfelismerés meg semmi...
Erre van valami kapcsoló? Mert nem találok rá megoldást, és rohadt zavaró... Az ideális állapot nekem az lenne, hogy duplakoppal zárolok, és utána ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel feloldok...Köszi előre is ha valakinek van rá ötlete
-
törölt tag
válasz Dimond G #4429 üzenetére
én vagyok a hülye. Mivel látszólag működött a zárolás legalábbis rendesen, így nem olvastam apróbetűt. Ahol értelmesen le van írva hogy classic vagy default theme alatt... Nekem meg nova van fent, így eleve hiába állítom be nem tud vele mit kezdeni...
A novában meg be volt téve hogy duplakoppra zároljon. Valszeg azzal van a baj... na még túrok hátha találok rá valamit
Azért köszi hogy megnézted -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #4431 üzenetére
meg is lett, advanced alatt ült lent elrejtve működik, isten vagy
-
akibor000
aktív tag
mi ez a nova pontosan???
-
Dimond G
senior tag
Nova launcher-nél is előfordult, hogy a widget-ekre hiába nyomok rá, nem reagál semmire!
Mivel más Launcher-nél is csinálja, így gyanítom hogy a miui a ludas. A miui launchernél nem csinálja ezt!Mitől van ez? Megoldás rá?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Mano66
senior tag
A Mi 10T 5G-hez melyik xiaomi.eu-s rom jó.
Ez lenne?
xiaomi.eu_multi_MI10Pro_V12.5.5.0.RJACNXM_v12-11.zip[ Szerkesztve ]
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Dimond G
senior tag
válasz Viktor0610 #4436 üzenetére
Az is megvolt! Még se működik!
Azért köszönöm! -
590227
aktív tag
Segítséget kérek,nem működik az ébresztő.
-
MODERÁTOR
-
590227
aktív tag
válasz Viktor0610 #4443 üzenetére
Beállítom,de nem ébreszt,utána kiírja,hogy elhalasztott ébresztő.
-
MODERÁTOR
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Google pay-t és Revolut kártyát?
Én használnék (Revolut már oké), de a google pay a play-en fent van de nem tudom leszedni.
Leszedtem máshonnan, de csak Thaiföld, India és USA van benne!
Leírná az aki használja, hogy mit kell letölteni, mit hol kell beállítani, hogy Revolut kártyával is működjön! Köszönöm!
-
590227
aktív tag
válasz Viktor0610 #4445 üzenetére
Köszönöm,tettem fel másik appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest