-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zohen
csendes tag
válasz vlesi69 #4550 üzenetére
Annyi sikerült, hogy ha zene lejátszóban állítom be akkor megjegyzi, de nevenként nem működik. :/
Zsír új telefon.
2 frissítést telepített egymás után.
Valszeg nem úszom meg tiszta telepítés nélkül.
Gondolom ennél is megoldható vhogy bootloader nyitás meg recovery csere nélkül.
(sógor telefonja és inkább nem piszkálom túlzottan) -
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Másnál is érezhetően jobban merül a teló az új MIUI 12.5.4.0 (RJDEUXM) alatt?
Frissítés után volt telefon újraindítás is.
Nova launcher béta verzió van most beállítva kezdő képernyőnek, lehet az miatt is?
Ma kb alig használtam, 95% volt reggel 6:20 körül, aztán napközben alig volt használatban, bár mobilnet be volt kapcsolva de nem egész nap.
Vagy egyedi eset lehet?
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
D1L1ZS
őstag
Remélem hamarosan jön egy frissítés, ami javítja.
A Google Play szolgáltatás is mintha kevesebbet fogyasztott volna korábban...
Leírás szerint pedig pont a performance on kellett volna hogy javítson...
"[System]
New: Response to gestures is now instant.
New: With 20 times more rendering power, there are now few limits to what you can see on your screen.
New: With custom device model adjustments, any phone becomes faster after the upgrade.
Optimization: Updated Android Security Patch to July 2021. Increased system security.
Optimization: MIUI became lighter, faster, and more durable."[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
válasz Dimond G #4557 üzenetére
Tegnap este óta. kb. 22:30-tól ma reggelre 49%-ról 47%-ra csökkent.
De most kipróbáltam, hogy az alap MIUI system Launcher t állítottam be. Abból is letöltöttem a legfrissebb Alpha verziót Apkmirror ról.
Nem lenne rossz az alap launcher, de sajnos nem lehet 3rd party ikonokat használni.
MIUI theme editorral bohóckodtam, de egy idő után xiaomi dev account hiányában mindig visszaállította az alap téma ikonjára.
Most shortcut makerrel oldottam meg a kezdő képernyőn a custom ikonokat.
Ez az alkalmazásonkénti ikon beállítása hiányzik nagyon az alap launcherből...
-
-
Anathema67
tag
Feltettem a 12.5.5. frissítést. Érdekes dolgokat produkált.
- Több alkalmazás ikonja korábbi grafikára állt vissza, G-Mail, Messenger.
- A korábban törölt Mi böngésző újból megjelent és nem lehet törölni. -
MODERÁTOR
válasz Anathema67 #4566 üzenetére
" - A korábban törölt Mi böngésző újból megjelent és nem lehet törölni."
Ezért nem törölni kell, hanem csak tiltani. Mert a frissítés szintén tartalmazta a Mi Böngészőt, így újra megjelent.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tomasekbobo
csendes tag
Üdv!
Nord 2 és a Mi 10T Pro között vacillálok. Jó vétel lehet ebből a 8/256-os 170ezerért? -
Anathema67
tag
válasz Viktor0610 #4567 üzenetére
Okés, segíts légyszi, hogy tudom tiltani?
-
faja0124
tag
válasz tomasekbobo #4568 üzenetére
Oneplus 9 az jobb vétel, de szerintem a nord 2 az nem jobb. 150-170.e kategóriába ez szerintem a legjobb a POCO F3 is jó de abban nincs kép stabilizátor.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz tomasekbobo #4568 üzenetére
Vagy OnePlus 8T is jó lehet szerintem ebben a kategóriában.
-
baitsee23
őstag
-
-
kopidoo
senior tag
Srácok, szétszab az ideg a gmail app miatt.
Nem tudom letölteni a levelek csatolmányait és időnként a levelekbe integrált képeket sem tölti be.
App cache törlés, minden törlés, engedélyek megadása után sem megy.
Érdekes, hogy a tárhely engedélyeknél csak a médiatartalmakhoz lehet engedélyt adni.
Tudtok segíteni?
Végső esetben alternatív appot ajánlani? -
MODERÁTOR
-
busman
veterán
-
MODERÁTOR
-
kopidoo
senior tag
válasz Viktor0610 #4575 üzenetére
Nincs kikapcsolva.
Csatolni tudok, csak letölteni nem. -
MODERÁTOR
-
-
kopidoo
senior tag
válasz Viktor0610 #4579 üzenetére
Mindent próbáltam már.
Ezt az apkmirror-os dolgot majd kipróbálom. -
ntomka
nagyúr
Na, a 12.5.5.0 javította a 12.5.4.0 hibáit?
ツ Headphones on - World off
-
punkstyle
tag
Sziasztok!
Nem rég frissült nekem is erre a "csodálatos" 12.5.4.0-re a készülékem.
2 érdekes tapasztalat!
1. Értesítési led: töltés közben éppen hogy pislákol, semmilyen más esetben nem jelez!
2. Random alkalmazás közben, hangerő fel gombra, lezár a kijelző (mint ha bekapcs gombot nyomnék)
Illetve bónusz ként: haptikus rezgés fura lett.
Másnál is vannak ilyen anomáliák?Siemens M35i > Alcatel OT715 > Motorola e398 > SonyEricsson W810i > LG GT500 > Sony Xperia X10mini > ZTE Blade > Sony Xperia SP > Honor 6 > Huawei P9 > Huawei P20 > Xiaomi Mi10T Pro
-
busman
veterán
Nekem ezzel a frissítéssel is laggol.. animációk 0,5 ...olyan lassan jön fel a fő képernyő.. vicc.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Kobe
veterán
Hi
Horvatorszagban nyaralunk, es a 10T Pro val az a furcsasag jon elo folyamatosan hogy nem talal kulfoldi halozatot a keszulek.
Roaming be van kapcsolva, kulfoldon is korlatlan mobilnet csomag van, nem is a bongeszessel van a problema hanem sima halizatot sem talal
Ujrainditaskor 1-2 percre talal valamit, utana eldobjaA masik p30 pro keszuleken semmi problema, pedig azonos csomag es azonos halozati beallitasokkal van a ketto, mindketto telekomos. A P30 a HT HR/Telekom HU t magatol megtalalta es mindenhol rajta marad
Tipp?
-
faja0124
tag
A XDA-ról felraktam a super háttérképek app-ot és meglepetésemre a rendszer alkalmazások menü alatt már 2x frissült
-
Tiédetis
senior tag
Már másodjára járok úgy, hogy waze navigálás közben, teljesen össze-vissza kezd el navigálni, olyan helyre rak, ahol nem is vagyok. Ha megháborodik, és talál pár száz méteres körben másik utat is, oda dob és onnan akar navigálni. Olyan, mintha a GPS adná meg magát. Valaki esetleg hasonlót tapasztalt?
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
ntomka
nagyúr
Valami csak nem jó ezekben a frissítésekben. Nem raktam fel egyiket sem az itteni tapasztalatok miatt, most meg fel sem ajánlja már. 🤔
ツ Headphones on - World off
-
Lessmessino
csendes tag
Sziasztok!
MIUI 12.0.18 ezzel vettem a telefont, nem frissítettem. Az érdekelne, hogy ebben a verzióban lehet állítani a zárképernyő alján a két sarokban lévő zseblámpa és kamera gyorsgombot, kikapcsolni vagy bármit kezdeni vele, mert sokszor véletlenül sikerül elindítani valamelyiket... :SAMD Ryzen 7 7800x3d; AMD Powercolor RX 6700XT Hellhound; MSI Mag B650 Tomahawk Wifi; G.Skill 32gb DDR5 6000Mhz; Corsair HX750; LG 24GN650-B 144Hz; Redragon Kumara; Razer Deathadder V3; Steelseries Arctis 3; Meta Quest 3
-
MODERÁTOR
válasz Lessmessino #4599 üzenetére
Tudtommal nincs erre lehetőség, csak ha másik témát állítasz be.
Mármint záróképernyőt, na.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest