- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s4tch
veterán
-
cimp
senior tag
válasz calamites #3705 üzenetére
Esetleg mert... ugyanaz?
Belül ugyanaz a kettő, csak más burkolatot tettek rá, meg talán a procin van húzva 0.1 GHz. ROM is ugyanaz megy rá. Ezt nem is kellett volna Mi4-nek nevezzék, sak Mi3S -nek.
Ja bocsánat! Ram is több van benne.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
s4tch
veterán
válasz calamites #3705 üzenetére
Hol írja? A második bekezdésben tisztázzák, hogy a Mi4-ben 801 van, és tud LTE-t is.
-----
Pár napja tesztelgetem a Mi3-on a true dual bootot egy xda-s leírás alapján, és egész stabil. Ennek örömére összedobtam egy rövid leírást róla, itt elérhető.
-
s4tch
veterán
válasz Milestone2 #3709 üzenetére
Be kellene jelentkezned, akkor látszana.
(#3708) vampire17: az egyik fejlesztői ROM, a másik stabil. A pontos különbségekért olvass changelogot. Őrületes különbségekre ne számíts.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz bozarjoska #3713 üzenetére
Miután az SMS-ek nálam nem mennek CM alatt, ezért - hogy ne maradjak le valami céges sztoriról - inkább estefelé használom. Nem sokat beszéltem CM alatt, azok a hívások rendben lementek. Random újraindulást még nem tapasztaltam. Böngészni, levelezni, tévét, DLNA szervert irányítani úgy tűnik, megfelelő a CM is. Az SMS-app állandó leállásán kívül a fényerősség-szenzor és a közelségérzékelő nem működnek, így egyelőre egyetlen rendszerként nem üzemelném be. De a stabilitás és a sebesség mindenképp reménykeltőek. Ha tényleg kiadnák a forráskódokat, qrvajó stock közeli rendszere lehetne az erre vágyóknak.
-
cimp
senior tag
válasz Barthezz2 #3714 üzenetére
Ez divattól függetlenül randa ehhez a készülékhez! Porsche-t sem vezetsz svájcisapkában és gumicsizmában. Szerintem!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
MODERÁTOR
De ez nem is arról szól..
Nézd, én nyugodtabb lennék ha ez lenne a telefonomon mikor véletlen nyakon burítom magam egy vödör festékkel, mint egy csilli-villi gyémántberakásos flip tokÉn alapvetően egy tokot se szeretek, mert a telefon úgy szép, ahogy megveszem, de a munkámhoz jó lenne egy ilyen.
Everybody lies.
-
s4tch
veterán
válasz bozarjoska #3716 üzenetére
Vissza az egész: vannak random rebootok, csak épp nem akkor, amikor kézben van a telefon, hanem sleep közben. Eddig nem vettem észre, mert nem lesegettem az akku statisztikát.
-
Tomi_Ohl
veterán
Na igen, deep sleepben csak, de van egy progi, amivel meg lehet akadályozni a deep sleepet. Igaz, hogy többet fog fogyasztani, de legaláb nem indul mindig újra
Szerk: Captivate Keep Alive a neve
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #3721 üzenetére
Nem a kernelben van a hiba, tehát a forráskódok nélkül is megoldható. Amúgy a forráskódot decemberben adják ki. Akkor majd lehet csinálni custom kernelt, és lesz official CM support is ha minden igaz.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
cimp
senior tag
válasz Barthezz2 #3718 üzenetére
Nejlontasak (fürdés közben így filmezek rajta). Ha festékes lett teszel rá másikat. De közben sem rontja el a látványt ez a brutál.....
Gusztus dolga. Én inkább eltaposnám a készüléket, minthogy ilyet tegyek rá! Ez nem egy tok! Rátetted és ez van a kezedben! Innentől így néz ki.Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Mr.Csizmás
titán
Mi Band 29.99 + 2.99 a lassú posta [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
calamites
őstag
-
GoZoL
senior tag
Tokot nézegetek a készülékre de olyan szép, hogy bűn belerakni akármibe is. Keresgélés közben találtam ezt. MI3-ból MI4? Érdekes!
Lehet csak egy tempered glass-t teszek rá és megpróbálom nem elejteni. -
hejjhó
csendes tag
Sziasztok! Ma vegre en is "csaladtag" lettem, mert 3 nap varakozas utan megerkezett a mi 3-am Mar beleszerettem
-
imrus72
tag
-
csiki_89
csendes tag
hali, tudna valaki segíteni hogyan tudnám visszarakni az eredeti témát az mi-3-ra? a kék várososat, mert frissítés után megváltozott és az nekem jobban bejött, köszi!
(én is ma lettem tulaj, mármint tegnap[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Valaki használ instagramot v6 alatt, netán Mi4-en? Csak nekem egy nagy feketeség a végeredmény, mikor feltölteném az elkészült képet?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #3734 üzenetére
Akkor lehet instagram bug. Málam tegnap frissült, lehet nem kellett volna..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #3736 üzenetére
Mi2-nél még jó volt, Mi4-en viszont eddig nem próbáltam, csak most, de akkor lehet régóta ilyen. 4.4 lehet az oka, vagy te használtad még 4.3-al is és ott se ment?
Everybody lies.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz bozarjoska #3739 üzenetére
Hi, you just need to switch-off "use a high-quality image processing" option at settings of instagram
-
bozarjoska
őstag
válasz Mr.Csizmás #3740 üzenetére
??
-
Mr.Csizmás
titán
válasz bozarjoska #3741 üzenetére
bemész az appba, jobb felső sarok 3 pötty, camera -> alsó bizbasz offra tenni
-
bozarjoska
őstag
válasz Mr.Csizmás #3742 üzenetére
Én nem használom az instagrammot azért írtam hogy nem értek hozzá de ott mintha arról lenne szó ami nektek kell
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz bozarjoska #3743 üzenetére
ja, akkor köszi.
@Barthezz: megoldja a problémát
-
Fejvadi
nagyúr
Milyen lehetőség lenne, gombnyomás nélkül felébreszteni a képernyőt? Csak a közelség érzékelő?
-
VD
őstag
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #3744 üzenetére
Ahh, tényleg, kösz
Más:
Reggel behülyült a telefonom.. Hazaértem, és miközben használtam, úgy tűnt, gyorsan merül. Mondom biztos beragadt valami, toltam egy restartot, aztán feküdtem le aludni. Ekkor volt 34%-on. Mikor du felébredtem, annyira le volt merülve, hogy be se kapcsolt, de mindezt úgy, hogy töltőre rakás után mikor bekapcsoltam, az akku statisztika szerint 34%-nál kikapcsolt, és nem folyamatos merülés volt.. érdekes..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #3748 üzenetére
Lehet, de restart után akkor mi lőtte?
Mint írtam, újraindítottam, újra is indult, megvártam, 34%-on volt, majd letettem és mentem aludni. Mikor felkeltem, ki volt kapcsolva. Eddig ok, lehetett volna az, amit mondasz.
De néztem az akku diagramot és 34%-nál filmszakadás, tehát nem az volt, hogy onnantól meredek esés jelzi, hogy merült, hanem szakadás aztán 4%. Na ez hogy?Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest