- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Barátom szeretne fóliát venni a telefonjára.
Kerestem ebay-en is, sajnos nem találtam.
Tud valaki linkelni esetleg egy oldalt ahol találok?
Előre is köszönöm!#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
válasz bozarjoska #14002 üzenetére
Nem kijelzővédő üvegre gondoltam, hanem fóliára.
Pl karbon,vagy faminta...[ Szerkesztve ]
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
válasz bozarjoska #14004 üzenetére
Nem védeni, feldobni akarja a telefonját!
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
bozarjoska
őstag
válasz stilo18 #14005 üzenetére
Itt van fa mintás is meg sokféle, és nem is lesz tőle sokkal nagyobb a telefon. De akár festegethet is rá
-
Fejvadi
nagyúr
Ilyenkor mit lehet tenni? Rányomok a frissítés ikonra és azt írja "A Frissítés alkalmazás sajnos leállt" Csak egy OK gomb van. Be sem lép az updater-be. Wipe Cache volt, Frissítés alkalmazás adatok törlése volt, restart volt. Az Mi4.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz vikla007 #14008 üzenetére
Tiszta telepítéssel tettem fel a MIUIHU 5.6.4-etm mert az az 5.6.11 nem kezeli a fekete témákat már. Végül is azért akartam belépni, hogy kikapcsoljam az OTA-t, mert amíg nem kezeli a fekete témákat nem akarok frissíteni. MiRecovery-ből meg nem lehet sys2-re telepíteni. Ha azt mondod, hogy a ROM-ot adták ki ilyen hibával akkor nem kínlódok, mert nem én rontottam el. Azt hittem valamit nem jól kezelt, mert feltettem rá ugyan azt a ROM-ot ami az Mi3-n volt és mentésem róla, aztán csak átköltöztem. Minden más hibátlan és minden beállítást szépen átmásolt.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz mizoli #14010 üzenetére
Még csak véletlen sem bírtad ki, hogy megint beleköss egy szegény öregemberbe.
Egyszer majd rászánom magam.
Most amíg nem lesz jó az új verziókhoz a sötét téma, addig maradok a MIUIHU 5.6.4 mellett.
Azt nem tudom, ha a mostaniról készítenék mentést és tiszta telepítéssel feltennék egy 5.4.17-es verziót, arra vissza lehetne e tenni a mentést. Nem okozna az gondot? -
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #14004 üzenetére
-
llaszlo
veterán
válasz mobileman #13998 üzenetére
Az előző telefonom kijelzője is pontrácsos volt, de kb csak akkor, hogyha valami nagyon kitekert szögből néztem és rásütött a nap. Valahol olvastam is, hogy ez a gyártástechnológia miatt van. Egyáltalán nem zavaró a mindennapi használatnál. És ráadásul olyan szögből amikor ez látszik a kijelző nem is látható.
-
zolikaDB
veterán
Tomi!
PAC van a telón, rádugom gépre, de se kép, se hang, nem látja a telefont. Mi a gond? Eddig ment úgy, h láttam az SD tartalmát (na jó, az win reinstall előtt volt) -
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #14014 üzenetére
Régebbi lolli ROMoknál volt ez a hiba, meg úgy tűnik PAC-nél is. Van aki azt mondja, az USB hibakeresést kell kikapcsolni és menni fog, egy próbát megér. Ami biztos megy, az a PTP mód, de úgy csak a képeket lehet átmásolni.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
zolikaDB
veterán
válasz Tomi_Ohl #14016 üzenetére
Koszi!
Bekapcsoltam az adb-t es mukodott... Marmint az eszkozkezeloben megjelent az Mi3 es valami USB meghajto, vagy mi, de felkialtojellel... Persze lattam a telo tartalmat es tudtam kepeket masolni.
Airdroid, jo tudni!! Majd kiprobalom!
Milyen az alairasodban szereplo RR? Jobb, mint a PAC? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #14017 üzenetére
Régebbi RR-t ismered... Ez épp olyan, pár új extra van. Továbbra is gyors, hívás bug itt sincs, számítógépre kötni még nem próbáltam. Nekem ez jobban bejön, az RR eddig az egyetlen custom ROM, ahol nem hiányzik semmi.
Majd Blisspop lesz érdekes, de ott várni kell egy kicsit amíg javítják a hívás bugot.[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz Tomi_Ohl #14018 üzenetére
Hívás bug nincs RR-ben de térerő vesztés van...
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #14024 üzenetére
Köszi!
Azt nem tudod véletlen, hol lehet ki és bekapcsolni a kijelző felvillanását, ha kaptál egy értesítést? Most nem találom, pedig tudtam. -
s4tch
veterán
válasz bozarjoska #14026 üzenetére
Mikor némelyik tavalyi romban a gmail rágyógyult egy melléklet letöltésére, akkor pörgette a médiaszervert.
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok
Kiszeretném próbálni a Resurrection Remix romot. Még soha nem volt mókolva, minden gyári, a legutolsó fejlesztői rom van rajta. Ehhez kérhetnék, vagy van vhol magyar leírás, hogyan is kell?
Köszi a segítséget
Na!!!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #14021 üzenetére
Azért hasznos ez a gyűjtemény, mert XDA-n kívüli ROMokat is tartalmaz.
Fejvadi sajnos még mindig csak egy systemet ismer, tehát sys2-t nem is látja. (átparticionálás után ez már úgyis mindegy)
Minden jó Mi4-hez is, ami Mi3-ra van.anderledani hallottam róla, de nálam nem jött elő.
Hafy75 szia, pár napja csináltam egy leírást: [link]
Bármi nem világos, kérdezz nyugodtan.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #14026 üzenetére
Akkor azért nem találom
-
[KgP].Robot
aktív tag
Csak nekem tunik ugy vagy tenyleg lassu a kamera 5.6.11 alatt? Mi2s mellett mintha csiga lenne. Azon is ez van csak lolli.
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
válasz [KgP].Robot #14032 üzenetére
Miuiandroid.hu-n azt írják: "Szia, igen a kamera laggol nekem is. Tedd át 4:3as képarányra, ott nem laggol."
-
batai15
félisten
Na gyerekek jött a mail holnapra itt a ketyere. Szep fehér lesz. Nagyon izgatott vagyok.,
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz bozarjoska #14033 üzenetére
Jó megoldás
-
pozanos
tag
válasz [KgP].Robot #14035 üzenetére
Sajnos ez oldja meg egyedül a laggot, ha átállítod. Próbáltam mindent, ha 16:9es arányon van, szaggat.
-
pozanos
tag
válasz [KgP].Robot #14038 üzenetére
És a "galéria nem játssza le a videókat" ficsőr nálad is fenn áll?
-
Fejvadi
nagyúr
-
berzser67
tag
Na kérem szépen folytatódik a család elxiaomisitása nekem Mi3 16Gb a gyereknek R1s 1/8 és tegnap jött mobilmantől a nejemnek az R2 2/16-os csoda készüléke!
Tapasztalat 2 nap után:a 2Gb Ram nagyon jót tett neki már szerintem csak így érdemes megvenni. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #14044 üzenetére
Ha nem fut, akkor persze hogy nem fog értesíteni. Valószínű valami miatt mégse indul el, hiába van az indítópultban. Sima FB app fent van? Az (is) kezeli az értesítéseket.
Úgyhogy ennyit arról, hogy nem adod el a Mi3-at. Azt mondtad, ha eladnád, másnap hiányozna és vennél egyet, majd meglátjuk.
batai15 vigyázz rá, jól becsüld meg, mint az előző gazdája!
berzser67 helyes.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
köszönöm mindnekinek! eddig még a futár nem hívott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest