- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #4100 üzenetére
Akkor bocs, hogy itt értetlenkedtem, a fő, hogy végre megértettük egymást. Az nem stimmelt, hogy azt állítottad, hogy launcherként jelzi. Pedig nem, hanem csak a launchert IS jelzi, miui helyett nem lehet mást beállítani. De ezt ne taglaljuk tovább, mert látom, hogy érted.
Tényleg nagyon jó ez a fórum, sok mindent meg lehet itt tanulni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz tupacamaru #4061 üzenetére
Tényleg, amúgy ez zajszűréses? Vagy van valami zajszigetelése?
-
zolikaDB
veterán
MIUI-ra visszterve. Tegnap nyomkodtam egy Nexus 7 II-t. Haaat, elszoktam a stock Androidtol, ez teny, es nem is tulzottan jott be...
-
Hrabovszki
csendes tag
válasz Hrabovszki #4044 üzenetére
sziasztok
valakinek nincs valami más ötlete erre még az alap kamera beállításán kívűl? -
ORCA58
addikt
válasz Fejvadi #4091 üzenetére
Ez annyira igaz, hogy a MiHone Launcher feltelepíti a user, ami a normál androidot teszi MIUI felületté, annyira "belemászik a rendszerbe", hogy akkor is sok memóriát foglal, ha nem a MIUI hanem más, pl Nova launcher van használatban. Az 516MB-os telómról le is kellet szedni.
-
morfondőr
őstag
V6-osok! Az értesítő led működik nálatok? A legújabb fejlesztői van fent nálam és 10-ből 2-3 alkalommal még most sem jelez a led!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
VD
őstag
válasz morfondőr #4108 üzenetére
Nalám a 9.19-es multilang-val nincs ilyen gond. Jelez minden, még a third party appok is. Bár Én nem piszkáltam az alap beállítást a színeknél. Így fehér, kék és zöld színnel jelez.
Amit eddig tapasztalatam hibát, az a böngészőben, ha új könyvjelzőt akarok felvenni, akkor annak 5-ből 4x FC a vége. Illetve a gyári óra widget-en nincs időjárás kijelzés. (Ha jól tudom, ez a vagyula féle magyar ROM-ban javítva van)
-
morfondőr
őstag
De nem értem hogy mitől függ hogy működik-e! A v6 fastbootból lett feltéve, mindent gyalultam, még az SD-t is. Mégsem jó!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
8nemesis8
veterán
Akar még valaki fülest rendelni ma?
Én agyalok rajta és ha együtt rendeljük olcsóbb a posta vagy gyorsabb, mert én nem fizetnék ki annyit a postára, mint a füles ára majdnem!
füles -
MODERÁTOR
-
Ringlekerek
újonc
Sziasztok!
Ár/érték arányban ma megéri az MI3-at (95e)választani LG g2 ellenében (96e vagy 99e)? használhatóság, megbízhatóság, felhasználói élményre gondolok pl, vagy anyaghasználat, kidolgozottság stb is döntő persze, melyik a jobb? -
MODERÁTOR
válasz Ringlekerek #4121 üzenetére
Nem feltétlen csak azért, mert a MI-3 topikban vagyunk, de én a MI-3-at ajánlanám.
Jobb kamera, újabb proci, MIUI...
Xiaomi 13T
-
Mr.Csizmás
titán
g2 telivan felesleges ficsörökkel, hátlapi gomb, stb. az mi3-ra rá lehet mondani, hogy az emberek igényei szerint rakták össze, sokkal jobb fogni, meg zusammen
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Zsocy155
őstag
Szia!
Hol szeretnéd megvenni a MI3-at, mert 16GB-os van már 80K-éert is. Origin, 1 év gari.
Annyiért pedig tuti, hogy jobb. Szvsz -
s4tch
veterán
A Mi3 fizikailag nagyobb, a garancia rázós lehet, ill. a G2 kijelzője kontrasztosabb, fényesebb. A G2-re több ROM van, és tudtommal van benne slimport támogatás (kijelző vezetékes csatlakoztatásához). Sebességben, akksiidőben, kamerában nagyjából hasonlóak. A Mi3 sokkal jobb felépítésű, és ahogy a kolléga írja, olcsóbb is.
Szerintem a G2 hangyafasznyit jobb telefon, pláne azonos áron. Viszont amikor én vettem a Mi3-at, a Xiaomi sokkal olcsóbb volt, szerintem jobban néz ki (egyáltalán, néz ki _valahogy), és ami nekem nagyon fontos, jóval masszívabbnak érződik. Hogy neked mi a fontos, azt döntsd el te.
-
janston
aktív tag
Ebben tudna valaki segíteni? Szervizes probléma. Mi ennek a leggyorsabb módja?
-
Zsocy155
őstag
válasz Ringlekerek #4125 üzenetére
Én ezt a hirdetést mentettem el. Független, 1 év gari itt is.
Ahogy összejön a pénzem, biztos itt fogom megvenni.janston: talán próbáld meg azokat itt a hardveraprón akik ilyen telefonokat árulnak garanciával, hogy garancián kívüli javítással is foglalkoznak-e. A vélemények alapján nagyon korrektek. Hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Én ugye tegnap rendeltem tőlük Piston2-t, ma jött az e-mail, hogy your order was shipped via Free Airmail. És az ibuygou-n is azt írják, hogy on the way. Ez ugye azt jelenti, hogy már elküldték, ingyenes postán, ha jól tudom. Nem értem, hogy akkor miért problémáznak annyit a tokoddal.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Ezt nem tudom, mert semmilyen más telefonomra még nem tettem fel a MIUI Launchert.
Az Mi3- alapból fent van és itt ugye van 2 giga RAM. Nálam általában 800 és 1Giga között van, de ha sok minden nyitva van akkor se ment még 600 alá. Persze elég gyakran seprek.
Még s3 és s4 alatt szinte minden Launchert kipróbáltam, de nekem az Apex jött be.
Mi3-ra is feltettem, de ugyan olyan gyors minden és a RAM se kevesebb bármelyik Launcher is fut (MIUI, Apex). A MIUI-t használom az Apex már csak nosztalgia miatt néha kell. -
eisento
addikt
sziasztok!
Nem tudom lehet mar volt a topikban de a mediamarktban is aruljak ezt a keszuleket. Ha valakit erdekel igaz nem olcso de gondolom a gariztatast az mm csinalja nem kell kinaba ide oda kuldeni:
[link]ha hulyeseget irtam elore is sorry
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Fejvadi
nagyúr
Igazából ezt te tudod eldönteni. Mindenkinek más az ízlése.
3 hete vette az Mi3-at és azóta szerelmes vagyok belé.
Egyszerűen imádom kézbe vebbi. Nekem nagyon bejön az egész forma.
Még az sem zavar, hogy kicsit széles lett a keret a kijelző körül.
Férfias, de lapos és igen masszív.
Nekem ez és a G3 között járt a gondolatom, de a G3 amennyivel drágább, nem jobb. Rááadásul a felesleges nagy felbontás nem válik az előnyére. Szeret akadni és annyi pixelhez sokkal több energia is kell. Full HD pont elég lett volna.
Szóval megvettem ezt fehérben és dicsérem az eszem azóta is. Az öcsém másnap vett egy G2 és amikor kézbe vettem esküszöm semmit nem éreztem, hogy nekem ez kellene, pedig biztosan nagyon jó. Ő áradozott róla én meg csak kuncogtam magamban, hogy az eddigi 20e forintos telefonjaihoz képest tényleg nagy előrelépés. -
eisento
addikt
skacok mi 3-nal magyarul is tud az oprendszer?
asszonynak kell egy uj mobil de lofutyi neki inkabb odaadom a galaxy s2-met en meg vennek egy kartyafuggetlen mi 3-at valszeg reszletre. vagy meg szoba johet egy sony z1 compact mindenkepp olyan kell ami kitkat rendszer van hozza gyarilag.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
kelzsoca
félisten
Jelenleg nem, de a jövőbeli tervek között szerepel, hogy a nem WayteQ által értékesített készülékek szervizelését is vállalni fogják.
A WayteQ itthon javítja, ha ez nem megoldható cseréli a problémás készüléket, tehát téves információ az, hogy a hibás készüléket visszaküldi kínába.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek