Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nah jah, én még fiatal vagyok ezért ilyen "veszélyek" nem leselkednek
Amúgy a GG3 asszem az ami a 8-as keménységű. A GG1 az nem ilyen kemény, ezért inkább csak a porból származó mikrokarcoknak áll ellen, meg kevésbé törik mint az üveg.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
nemlehet
őstag
-
Laza...
addikt
Azt hiszem megvan a koppintott klón, ez lenne az szerintem... Tényleg eszméletlen a kínaiaknál ez a koppintás
Egy kis matrica csere, és kész is az átverés, el lehet sütni több mint dupla áron
Azt hiszem ezek keringenek itt mint hamisítványok, a tech. adatok alapján tuti:
Features a powerful dual core MTK6572W 1.3GHz processor
4.7" capacitive touch with 854x480 resolution
Android 4.2 operating system with ability to download apps
Supports Wi-Fi, Bluetooth and GPS
Built-in 2.0MP front camera and 5.0MP rear camera
512MB RAM & 4GB ROM, supports an external TF card up to 32GBAz akksin még szembetűnőbb: (adidos, ugye? )
Ez alapján a focalprice webshopot nagy ívben kerülöm az tuti!
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
szoporiz
tag
Legalább innen tudhatjuk biztosra hogy a xiaomi egy jó neves márka még koppintani is megéri
Még a kínai sem másol szart
Ennyire telefont még nem vártam mint ezt,pedig ez a 3. ugyanilyen paraméterekkel megáldott mobil ami hozzám jut,nameg az mi2sHa írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
szoporiz
tag
Hát a kereskedőtől messze vagyok,inkább kielégítem a mérhetetlen kütyüéhségemet
Ami meg már nem kell eladomHa írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
tfalcon96
aktív tag
Gizchina, nyerj egy Xiaomi Hongmi-t akció: [link]
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
szoporiz
tag
On Topic
Van már Nillkin hard shield a hongmihoz(aliexpressen)
Fekete,piros,fehér színben.+ajándék fólia
Fizettem 1,9 dollárt igaz a singpostra,de aki akarja china posttal ingyenes a posta.
2083Ft-ot fizettem összesen.
Az mi2s-emhez is az volt,ezzel a tokkal szerintem nagyon jól fest+a védelem persze.Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
szoporiz
tag
Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
kano
nagyúr
válasz sputyi70 #668 üzenetére
Akkor a fake telót sem kell visszaküldened?
Még jól is jártál!!!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
mclane_
aktív tag
Korábban kérdezte valaki, de nem kapott választ emlékeim szerint. Aki frissített 5.0-ra legyen szíves megnézni, hogy van-e biztonsági központ illetve új naptár. Kíváncsi vagyok, hol tart a 4.1.3hoz képest. Köszi
-
Nohab61
aktív tag
Egy kis érdekesség: MIUI Based On Android 4.4 KitKat Coming In February 2014
-
mailman
tag
"Sun Peng also stated that the stock Android 4.4 KitKat for the XiaoMi Mi2, XiaoMi Mi2S and XiaoMi Mi2A had been created. However, it is still under development progress. Lastly, he added that another Nexus device will get MIUI that based on Android 4.4 KitKat. It could be a Nexus 4 or Nexus 7 (2013)."
Szo sincs Hongmirol, csak foljebb ahol tenyszeruen leirjak hogy jelenleg 4.2-on fut. Es meg egyszer, nem csak a Xiaomin mulik a 4.4 hanem foleg a Mediatek-en.
[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
MTK-n múlik minden. De ez még a jövő zenéje. Amúgy a V5-el még vannak gondok, ahogy olvastam fentebb. Akik már korábban megkapták a telefont, milyen verziójú telefon érkezett nekik? Illetve WCDMA verziót vásároltatok?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
mailman
tag
Nem driver hanem forraskod, az azert kemenybb dio. Es MI2-ben snapdragon van amihez megvan, sot van is mukodo vanilla 4.4 mar ra, ahogy irtak is, barki felrakhatja mar most. Erre kell raultetniuk a MIUI-t ami februarra lesz kesz. Hongmira ilyen a kanyarban sincs. A Mi3 meg tul uj es sztem jodarabig marad 4.3 alapon, mint ahogy marad 4.1-en esetleg 4.2-on a legtobb tamogatott telefon is szepen.
Ne erts felre, en lennek a legboldogabb, ha jonne a 4.4 es bizom is benne, de MTK-s teloknal eddig en meg 4.2.1 - 4.2.2 valtast is nagyon ritkan lattam, nem hogy komolyabb ugrast. Most nagyon nyomjak a 6582-es lapkajukat amire van is 4.3 illetve twitteren mar bejelenettetek az uj 8 magosra a Kitkat-et de a 6589-ekrol ami minket erint nagyon hallgatnak sajnos.
Kozben a Rikomagic kiadta a 4.4 forraskodot a 3188-ra, pedig ok is uj lapkaval tamadnak hamarosam, ez tartja bennem a remenyt igazabol. -
mailman
tag
Nekem stabil 1.0-val jott egy aliexpresses webshopbol fura magyaritassal (ekezetes karakterek eltertek a normalistol, szoval nem "hivatalos" miuiandroidos magyaritas volt rajta minden valoszinuseg szerint) Igy azonnal frissitettem akkor meg az aktualis hetire, de azota mar 4.0 stabil fut szepen.
Termeszetesen wcdma, a masikkal szenvedes lenne a net, anelkul meg minek okostelo
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Beszart a telóm (nem ez) és lehet, hogy nem is javítják garanciába. Ezért szemezek a hongmi-val. Találtam különféle eladókat, különféle leírásokat és még most sem tudom, hogy működik-e nálunk, vodafone gyors hálózatokon, vagy sem. Most pl. ezt a kettőt nézegetem:Az egyiknél van 3G, a másiknál van WCDMA 3G, franc se tudja már, hogy mit kell nézni! Gondolom az lenne jó, ha utóbbi szerepelne, de leírásban, ha frekevenciát nézem, az nem árul el valamit? Pl láttam már olyat is, amelyiknél [link]2100MHz volt csak, de olyat is amelyiknél 1900, vagy 900 is volt. Most akkor mi kell nekem?
-
zedok
őstag
Első körben nem eBay-t szerintem, pár sorral feljebb az egyik kolléga befürdött vele ( szintén eBay rendelés - fake version) kínai telefont szerint érdemes megbízható kínai webshopból rendelni mindenképpen.
Pár példa:minideal.net
pandawill.com
geekbuying.comEzek biztosabbak.
A specifikációk eltérhetnek webshoponként, rosszul írják ki. Érdemes megnézni a gyártó weboldalán találhatóakat.
(#688) mailman:
Jogos a wcdma verzió, csak neten keresgéltem aztán olvastam nagy hülyeséget, bár szerintem ez csak egy rémhír volt. Én legalábbis nemrég jöttem rá a 2G és 3G közötti "erőkülönbségre" (telenor). De utóbbi roppantmód szívja az akksit sajnos ( OT-995). Amúgy akkuidővel mi a helyzet? Hány kártyával használod? Gondolom a mindennapokra tökéletesen megfelel használatra (legalábbis én arra szánom )[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
kano
nagyúr
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
mailman
tag
Edesanyam hasznalja, egyelore egy kartyaval, egy napot eros hasznalattal is elbir. Idle modban olyan orankent 1-1.5% az akkuhasznalat, ha a play store-os dolgot megcsinalod amit valahol feljebb irtam. 2G 3G kozt nem teszteltem a kulonbseget, de 3G-n van folyamatosan raadasul 900-as Voda 3G-n az esetek 90%-ban, a vetel minosege (mekkora a "terero") sokat tud valtoztatni az akkuhasznalaton.
-
v.attis
őstag
Közben utána néztem, jól értelmezem, hogy nekünk a vodafone-nál a 3G a 900MHz-es sávban a leg elterjedtebb? Olyan infókat találtam, hogy a 2100-asban csak nagyvárosokban működik.
Tehát ennél a telónál azt is figyelembe kell venni, hogy a WCDMA tulajdonságon túl még a 900MHz-et is tudja 3G-n...? -
szoporiz
tag
Én a minideal.net-et javaslom.
Az mi2s-em is eredeti volt amit onnan kértem.
Bár az ibuygou-t is nagyon dicsérik
Aliexpresst, ebayt itt nem javasolnám a sok fake miatt.Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
v.attis
őstag
Köszönöm szépen!
A helyzet az, hogy van egy egy éves telóm, vodafonnál vettem és egy év után bekaksizott. Ha minden igaz, akkor van további 1 év készülék garancia, most ennek keretében van szervízben. Persze sosem lehet tudni, az, hogy elvitték, még nem jelenti azt, hogy meg is csinálják, vagy azt, hogy ha meg csinálják, akkor az hibátlan lesz. Nekem sajnos nem sok jó tapasztalatom van a garis javításokkal kapcsolatban, szóval nem nagyon reménykedem.
Tehát amennyiben nem jövök ki jól ebből a dologból, akkor beugrik egy hongmi. Viszont ha jó lesz a telóm, akkor meg a Mi3-at néztem ki magamnak, úgyhogy arra fogok gyüjteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest