Új hozzászólás Aktív témák
-
m4csk4fogo
tag
válasz Sanyesz. #1549 üzenetére
Itt van egy jó részletes leírás linkelve, természetesen a rom-ot te választod meg.
-
Joke21
aktív tag
Néhány oldalon látom, hogy ez van a leírásban: 3G: WCDMA 2100MHz. Most van ilyen verzió is, ami nem tudja a 900MHz-t, vagy elírás csak?
-
xhege
veterán
Rendelt valaki ilyen lefelé nyíló bőrtokot a Hongmihoz? Nekem ez a könyvszerűen szétnyíló nem annyira bejövős. Nagyon elegáns, meg jó minőségű, de macerás telefonálás közben.
-
kano
nagyúr
Tutira tudja a 900 MHz-t és nem hiszem, hogy az újabbak ne tudnák.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Laza...
addikt
-
xhege
veterán
Valahol korábban olvastam, hogy van akinek gondok voltak az ébresztéssel. Tegnap este kipróbáltam a telefont. Kikapcsoltam alvás előtt, és reggel a megjelölt időpontban bekapcsolt és ébresztett. Igaz biztos ami biztos a régi telefon is be volt állítva
Valaki írta,hogy a kijelzővel voltak problémái. Nekem tökéletesen működik, minden érintést lereagál, nem akad, nem fagy. -
xhege
veterán
Itt off leszek, de hátha tud valaki valami okosat. Öcsém telefonján úgy tűnik besz@rt a kijelző. Hol lehet ezt megjavíttatni normális áron? Kínai telefon az is Thl W100.
E-bayen néztem 7-10 rongy között van hozzá új kijelző. Ezt egy földi halandó is ki tudja cserélni? -
vegyszer
addikt
válasz vadkörte #1564 üzenetére
Én vagyok az a fórumtárs.
Én a Timely ébresztőt használom. Mert csak.
És bizony ő többször nem ébresztett. A gyári igen. A WSM tools egyik modulja pont az ébresztőt teszi rendbe. A neve stílszerűen Alarm Time Fix. Azt engedélyezve, és a Timely mellé a gyári órát is az engedélyezett listához adva tökéletesen működik. (egy reboot után)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
szoporiz
tag
Nektek is az android rendszer eszi a legtöbb akkut? 75-85%-ot?
Rootolt multilang rom.Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
MODERÁTOR
válasz szoporiz #1572 üzenetére
Nálam (egyelőre más készülék, de ennél sem lesz másként) a kijelző szokott lenni a legnagyobb fogyasztó.
Abban az esetben szokott nálam maga az OS ilyen sokat enni, ha nem használom a készüléket. (Hisz' a rendszernek mennie kell, "természetes", hogy nyugalmi állapotban ez eszik a legtöbbet. )Xiaomi 13T
-
szoporiz
tag
válasz Viktor0610 #1573 üzenetére
Haá igen kicsit gondolkodhattam volna, mielőtt kérdeztem.
Köszönöm a valasztHa írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
hevizms
addikt
Szeretnék segitséget kérni.
3 betüs navit használ valaki?
1 gondom van csak vele.
Alul nem látszanak rendesen a gombjai a proginak.
Felbontás a sys txt szerint 1280x720 és mégis van ez a hiba.
Mit lehet tenni, -
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #1577 üzenetére
Elnézést
Többet nem fordul elő.
Időközben megoldottam,de már nem tudtam törölni a hsz-t mert lejárt az időlimit
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #1577 üzenetére
Csakúgy pusztán kiváncsiságból.
Te valami moderátorféle vagy?
Vagy miért zavart a kérdésem? -
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #1580 üzenetére
Értem.
Akkor neked a pc-den gondolom minden program jogtiszta ugye?Dicséretes.
Le a kalappal.
Kevés ilyen ember van kis országunkban.
Sajnos én gyarló vagyok,de mint igértem nem hozom szóba többet itt azt a dolgot.
-
MODERÁTOR
-
Crash89
újonc
Hi!
Tegnapi nap folyamán nekem is megérkezett Kínából a Hongmim Minideal-ről rendeltem, MIUI-JHBCNAH4.0 van rajta. Mikor rendeltem ki lehetett választani, hogy akarok-e rootot és google installt rá, de én egyiket sem jelöltem ki. Ennek ellenére, a google már fel volt téve, és azt hiszem root is, bár nem nagyon értek hozzá.
Indításnál mindig ez a fura szöveg fogad: ROOT Permission is disabled in MIUI stable version. Please install MIUI development version to activate ROOT permission. Nem tudom ez mit jelent? Illetve akkor is ezt írja ki, ha be akarok lépni a SuperSu nevű programba.
Összességében az eddigiek alapján elégedett vagyok a telóval, bár olvastam, hogy ha felteszem a MIUI V5-öt abban már több a magyar nyelv, szóval majd megpróbálom. Abban kérnék segítséget, ha elvileg az itt leírtak alapján járok el: [link]http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=10&t=39[/link] akkor sikeresen fel tudom-e tenni az új ROM-ot. Illetve ROM telepítés előtt kell-e valami biztonsági mentést csinálni a ROM-ról és ha igen akkor hogyan. Bocsi de elég kezdő vagyok ebben a témában.Segítségetek előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Előre elnézést, teljesen kezdő vagyok a szoftverbűvölés terén.
Minideales telóm jött meg, nem kértem rá root-ot, így most JHBCNAH1.0 van rajta alapból.
Cserélni szeretném a ROM-ot és a miuiandroid.hu-n két verzió is van fent, a JHBCNAL5.0 (+rootolás) és egy Ultimate verzió, melyiket éri meg feltenni, pontosabban az utóbbit megéri-e feltenni vagy sem?Üdv.: banyu
-
vegyszer
addikt
-
kano
nagyúr
válasz vegyszer #1588 üzenetére
Sokkal jobb is mint a stable v5. Sajnos a v5 még nagyon gyerekcipőben jár.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz m4csk4fogo #1591 üzenetére
Nekem nem mozog egyáltalán a hátlap. Mondjuk nem is nyomogatom.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A Lenovo A820 esetén volt egy olyan problémám, hogy túl fényes volt éjjel a háttér világítás minimum fényében is. Ott volt pár app, ami tudta a kijelző fényerejét az eredeti minimum szint alá csökkenteni. Most is feltettem őket, de a már korábban bizonyított app itt csak addig ér el hatást, míg előtérben fut.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
esox
senior tag
válasz Laza... #1562 üzenetére
Nekem megjött a matt szürke tok (listában az utolsó. A teló hátlapja helyett kell felrakni. Egyéként műanyag, csak a hátlapon van egy nagyon vékony szálcsiszolt alu lapocska. Nagyon szép, de maradok a sima hátlap + műanyag tok mellett, vhogy már megszoktam. Akit érdekel priviben keressen.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
XenHai
senior tag
-
esox
senior tag
Ha az én üzenetemre válaszolsz, akkor nem ez nem olyan.
Amit te linkelsz az alu keret és üveg hátlap. Az enyém műanyag hátlap és rajta egy vékony szálcsiszolt alu lapocska.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest