Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Még mindig nem sikerült eldöntenem hogy Livet vagy simát kellene vennem..
Arra viszont kíváncsi vagyok hogy hogy van ez a megosztás dolog vagy is hogyan tudom majd megosztani a készüléket a sz.gépemmel..
láttam itt föntebb linket azt megtanulmányozom
viszont amit szeretnék tudni hogy mennyi könyvtárat lehet összesen megosztani?
Van 1 meghajtómon egy könyvtár abban van 150 mappa ezeket is meglehet osztani asz összeset? vagy ez limitálva van? filesre vagy könyvtárra?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Ez az én nagy gondom hogy nem igazán tudom eldönteni melyik megoldás lenne jobb..
mivel..
kb. 2 hónap múlva lenne itt tévé csere a 46C650 ezekben is van multimédia de én ezeknek a tudását +kérdőjelezem! nem akarok szenvedni hogy ez nem játsza meg azt
nem beszélve a iso formátumokat nem támogatja és esetek 90% ban pedig csak ezek vannak ezért IDEÁLIS választás a WD vagy WD LIVEm.társamnak akinek van WD rev1 és a mostani akciós Rev2 vinyóval azt mondják minek a hálózat mert a filmet nézel nem kell járatni hozzá a sz.gépet!
az én koncepcióm pedig az lenne hogy +untam itt az évek alatt a kiírogatást (rwsdvd) és ha a simát választanám akkor a vinyóra való másolgatást én az akarom hogy a letöltött és kicsomagolt tartalmat 1böl nézni tudjam!Mivel HOGY a gépben 2 hálókarcsí is van így nem lenne gond össze kötni a LIVE-t viszont akkor csak 20 méter UTP kábel kellene fogó a csatihoz és össze kötném!
De hogy még jobb legyen ez valami hubbal is érdemes lenne megosztani majd a tévéhez mivel az is rendelkezik mindenféle hálózati képességekkel!
de ha csak a tévét használom majd internetre akkor meg elég lenne a SIMA is csak akkor megint másolgatni kellene a net meg csak a tévéhez lenne!
EZEK A ROHADT DILEMMÁKNe legyen egyszerű..
Mivel hogy nincs routerem és a közeljövőben nem is tervezem
létezik e olyan megoldás amivel a sz.gépemet összetudom kötni a LIVE készülékkel vezetékes hálózat nélkül és az a vezeték nélküli hálózat legalább 2 falon és 15 méterre működjön?????[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
na ehez mit szoltok itt van már a konkurencia
[link]
Venice V13 HD"Ebben az ársávban jelenleg csak a Western Digital WD TV Live " bekezdéstöl érdekes dolgokat ír!
TI akiknek VAN majd eldöntiek hogy mennyire így van
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
van itt nekem 1 linkem
[link]ez a tananyagot feltudom használni a Live-nél is...?
Természetesen csak a "FIGYELEM!!!" bekezdésig...
vagy van ettöl 1xübb is???
-
need
addikt
M.tártaim közül több nek is van sima és LIVE is..
Nekik meséltem arról hogy ha divixet vagy dvd néznek annak a képfrissítési frekvencia 50-60 Hz ha viszont FULHD-s pl. MKV-t azok között van 24Hz ilyenkor nem vált át a lejátszó automatikusan kézzel kell át váltani
Ez tényleg így van???D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Kedves emberek
segítsetek nekem abban hogy megtudjam osztani a Livet a windows 7-tel
kellene valami írásos anyag vagy link bár mi amin eltudok indulni
please help my
-
need
addikt
köszönök mindent amit segítettél először ezzel kezdeném
de a DNS még mindig talányos nekem..
lényegében össze tudtam hozni a gépet a LIVE-vel de eldobta magát törlődtek az ip címek
nem értem miértvégül is ha majd újra össze jön akkor szeretnék a sz.gépen megosztani mappákat és azok tartalmát lejátszani a WD vel!
ezt a megosztás dolgot nem értem..
a médiaadatfolyam továbbításnál megjelent a WD de a tévén nem jelenik meg semmiD750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Végső elkeseredésemben abba hagytam windows 7 alatt a megosztást
hát ha XP alatt megtudom csinálni
hát itt sem sikerült TERMÉSZETESEN!át írtam az ip címeket és látja a hép a WD LIVE-T a megosztás dolog is egyszerűbb itt mint win 7 alatt
csak 1 a bibi amit megosztok a számítógépen az nem jelenik meg a tévén vagy is nincs MEDIA SERVER
a win 7 volt itt meg kurvára nincs!
Tudna nekem valaki segíteni ebben???D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
ma reggel minden gond megoldodott szinte magától semmi mást nem csináltam csak lecseréltem a firmwaret (lehet hogy végső elkeseredésembe az angol nyelvű helyett felraktam a magyar változatott!)
Újra indult majd megnyitottam a hálózati megosztás menüt és minden ott volt amit windows xp alatt megosztottam!
Tökéletesen lejátszott mident filmet dvd isot mkv-t, képet, zenét,olyan 700 gigányi adat van hirtelen rendelkezésre készen!örök hála Dok-nak aki időt és fáratságot nem kimélve osztotta nekem az észt
-
need
addikt
sziasztok!
a csecsemőnek minden vicc új így nekem is új pár dolog..
vannak youtube videók amiket nem enged lejátszani hivatkozásul hogy tévén nézem!
Lehet ezzel a dologgal valamit kezdeni??
-
need
addikt
sok helyen találkoztam már B-rad féle firmware-vel!
ezeknek van magyar nyelve is vagy az külön kell leszedni hozzá?ha jól látom ez az ucsó 1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0.
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
elvagyok keseredve
kb. 2 hét HDMI csatlakozás és müködés után behalt a WD LIVE-m!
HDMI-n nem ad ki jelet
3 hét mulva majd 1 másik
-
need
addikt
igen ebben a sorrendben..
vissza vittem és azt mondták 3 hét
hát baromira sajnálom..
és itt jöttem rá mennyire jó is egy multis lejátszó! mivel hogy van a tévében is 1 és el kell hogy mondjam majd leteszem néha a hajamat tölle!
nincs lehetőségem sem hang sem felirat kiválasztásra ha kell felirat akkor azt külön kell letölteni hiába ott van az mkv filesben csak az elsödleges hang van ha ez nem magyar akkor lehet mvktool nyüszögni
míg a wd 2 klaty és be volt álítva!kibekkelem ezt a 3 hetet és minden a régi lesz REMÉLEM
-
need
addikt
üdv..
én ezt korábban már a másik fórumban már érdeklődtem a 24p-s pontosabban a 23.98 lejátszással kapcsolatban még pedig ugye nekem is hasonló volt a gondom főleg az auto az nem auto hanem ugyan az mindig
én is abból indultam ki mint te ha a tévé kezelni tudja akkor miért ne!
nekem a gondom inkább az volt hogy honnan lehet tudni ezt! mármin a filmre vonatkoztatva?
ki okosítottak persze egy kukkot sem értettem belőle!
Viszont azt a megnyugtató választ kaptam nemsokára lesz majd olyan firmware ami majd ezt támogatja! vagy is elvileg majd követni fogja a film felbontását ahogyan azt kell!1et értek veled abban hogy semmi változást nem lehet látni a 24 évagy a 60 között!
Én hálózaton keresztül használom kb olyan 600 gb anyag van aláhúzva ennek javarésze dvd iso files annak meg szerencsésebb az auto érték ami 1080p 60 hz![ Szerkesztve ]
-
need
addikt
gondolkoztam hogy itt kérdezzem meg vagy az Mpeg4-en de ha itt a link akkor itt...!
tök jók ezek a pluingok de ezeket hogy kell használni...? gondolok itt firmware cserére jelen esetemben az ucsó hivatalos van fent annak a magyarított változata kedves nőstényem is tudja hogy mikor mit nyomkod
-
need
addikt
1. letöltöd az ucsó firwaret a gépedre kicsomagolod lesz benne 3 files
2. keresd meg total comanderrel a wdtvlive.ver nevü fileset
3. nyomd meg a total commanderben az F4 gombot
4. olyan mint egy szöveg szerkéztő
5. ezt kell látnod vagy ehez hasonlót.. "VERSION='1.02.21'
LOCATION='wdtvlive.bin'
PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'"
6. az 1.02.21. javítsd ki 1.02.22-re
7.majd a szöveg szerkesztő tetején files és mentés!
8. pinadrive lehetőleg fat32 re formázva felmásolod rá a 3 filest berakod érzékeli és utána már megy is a frissítés!
9. így már most a gépeden az 1.02.21. firmware lesz fent!
10. ha jön majd gyári az mindig magasabb lesz mint a mostani ami fent van ha ezt így csinálod ahogy leírtam akkor neked 1.02.21. firmware lesz a wd-n a következő ami majd lesz gyár annak magasabb lesz a száma!kapise?!?
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
mostanában 1-re több van nem egyedi az eseted én oda jutottam hogy letöltés után már muxolom is át mkvtoolixel de nem veszek ki belölle semmit!
a hamar munka sose jó..itt van rá a példa hogy nincs hang...D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
ha van 1 mkv filmem én nincs hang és nem müxik az mkvtollix akkor jön remux 4.0.0 toolnix..
viszont én sokx találkozom olyan filmekkel ahol külön van csomagolva a hundab ki van muxolva a filmböl igazán nem értem hogy mi értelme van...!
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
-
need
addikt
ez csak 1 dolog hogy nincs használati utasítás de magyar forgalmazó sem!
amikor az enyém behalt az üzlet ahol vettem vissza küldte Angliába majd azok megalapítottak hogy xar majd vissza küldték csére majd kicseréltél és ez mind 5 hét alatt le is zajlott!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
-
need
addikt
Üdv
ez elöző win 7-nél nem tudtam megoldani a hálózat kezelést most újra raktam és újra probálkozom!
láttam a [ezt-nie] ebböl meglehet csinálni?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Sziasztok...
Kezdi már az agyamat felba*ni a win 7 megosztás! csak k*ra nem tudom mért nem megy!
1. ip cím rendbe van ode vissza tesztelve és a Youtobe is megy lepróbáltam a tévén!
2.a megosztandó mamának minden jogot megadtam a megosztásban! "mindenki teljes hozzáférés..a biztonság fülnél minden engedélyezve van!"
3. tűzfal kikapcsolva!de a tévén én csak a
-Minden video
-Videoműfajok
stb..stb.. látom
amit megosztottam pedig nem!Mi van nem jól?????
-
need
addikt
Ez most nem a reklám helye de hallgassatok Bucyra!
Megint jönnek olyan nevezzük alapanyagnak amitől lefexik a wd live lejátszáskor csak az áramtalanítás segít sok esetben!
Nem végzek felsorolást az utóbbi alapanyagokbólHa ilyennel találkoztok akkor Mkvtoolnix 4.0.0. csak simán remuxolni kell és utána lelehet játszani!
-
need
addikt
Van egy gyöngyszem Extraordinary Measures na ez a csinált még vad dolgokat a m.társamnál! A wd egy hdmi osztóba megy abba a seupbox is bele van csatlakoztatva majd át vannak kábelezve a tévébe na itt még a tévé is elfeküdt setupboxostol mindenestől se kép se hang semmin! Nála csak akkor ált helyre minden amikor kihúzgálta a hdmiket mindent mindenhonnan áramtalanítás és nagy nehezen elindult minden! Pedig csak egy fimet akart megnézni
-
need
addikt
ma a Mafia II és a Starcraft 2 nyert
nem építettem hálózatot és most nem harcoltam csak ezzel a 2 gemavalcsak +mutattam neki a pi*a drivert és már rakni is akarta..szerintem minden rendben lesz vele
-
need
addikt
ja és még valami..
de amitől nyílik a zsebembe a bicska hogy van még egy multimédiás tévém is na a sz.gépre felraktam a a Samsung pc share managert megosztottam vele hd-s tartalmat és DLNA megjelenik a tévén és a megosztást gond nélkül letudom játszani!
Da a ki*ott sz.gépen hiába osztok meg adatot azt bezzeg nem tudom lejátszani wd live-vel!Ha lesz bennem lelkesedés akkor a b-raddal megnézem..
-
need
addikt
Sziasztok...
Kb 2 hónap múlva tervezem hogy veszek ROUTERT
TP-Link TL-WR1043ND VS Linksys WRT160NL mind 2ő N-s valamelyiket majd kiválasztom!
Van a wd-nél valamiféle kikötés vagy ajánlott típus amit érdemes használni? Vezetéken akarom majd össze kötni
és később kipróbálni vezeték nélkül!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
válasz Gabriello #1033 üzenetére
Üdv..
megpróbálom neked szájbarágósan!
1. google a te barátod keresd meg az mkv toolnix nevű programot lehetőleg 4.0.0 de ettöl korábbi verziót is kereshetsz 3.9 is akár ha meg van telepít ha nem telepítős akkor mkvmerge GUI keresd indisid el!
2. az ADD menünél betallózod az MKV filest! akkor láthatod középen a film tulajdonságait ill. hogy milyen hang van benne szám szerint külön sorokba szedve hány hangsáv felírat és persze lesz egy az lesz a kép!
3. Mivel neked nem kell DTS akkor előle vedd ki a pipát! Ha nem kell csak 1 felírat akkor pipa ki!
4.Browse szépen kiválasztod hová akarod majd muxolni!
5.Start muxing se perc alatt megcsinálja és ami kész lesz abban már nem lesz DTS hang! ha úgy csináltad ahogy leírtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest