- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz BomiBoogie #600 üzenetére
Usb otg-n és bluetoothon is megoldhatóbelvileg.de ha nem így van akkor szagértőék megmondják a tutit
Amúgy szerintem minden játékra elégnek kell lennie. Én majd a san andreasra leszeknkiváncsiIphone 7
-
kelzsoca
félisten
válasz albinolynx #594 üzenetére
Átsiklottam felette, sajnos nem láttam még élőben ezt a gyári tokot, így erről nem igazán tudok nyilatkozni, BT-s bill. ahogy néztem inkább csak rádiós van (meg persze ez az árbarátabb megoldás) ahol a kis rf adóvevőt otg-n keresztül lehet csatlakoztatni.
Nálam egy Logitech MK-250-es egér+bill. kombó szépen ment amikor néztem. -
FET-MEN
veterán
válasz BomiBoogie #602 üzenetére
Ja értem. Ha engem kérdezel ajánlom a gépet. Mindent megcsinált eddíg amit kértem tőle. Reccenésmentesen ráadás. Minőségre is végre rendben van teljesen, annó a 70w-m porosodott már második nap. De az ramos gyártmány volt.
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz BomiBoogie #605 üzenetére
Igen v2-es gyári szoftver. Én sem szeretek mókolni ha nem kell. Itt nem kell annyi hogy a kitkat launchere van fennt.
Iphone 7
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Legnagyobb ellenfele a ma már alig többe kerülő, első generációs Nexus 7, de annál erősebb, fémből van a hátlap, viszont alacsonyabb felbontású a kijelző.
Én nem vagyok egy felbontás mániás, van a családban egy első genes Nexus 7, nekem az annyira nem jött át, hiába Google meg Nexus, ezért tartok az új genes Nexus 7-től is...
Ráadásul kisebb is.
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
válasz kelzsoca #603 üzenetére
Lehet marad az eredeti elképzelésem egy sima usb billentyűzettel. Ami értelmeset láttam, mind sokba kerül és az OTG kábel így is foglalt lenne. A tok sem ér sokat az én szemszögemből, így inkább egy fix tartót készítek majd.
Köszönöm!
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
FET-MEN
veterán
-
vass17
tag
A kép kevésbé adja vissza, bekarikáztam. Annyi látszódik, hogy kicsit meg van fakulva ezen a területen a szín, a sárgás fehér pedig itt inkább kékes, hidegebb fehér. De úgy általában minden egyenletesebb felületen, színen észre lehet venni ezt a területet. Persze nem is biztos, hogy a panel, lehet, hogy valahol fölötte van egy folt, vagy ujjlenyomat valahol bent.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Győzzetek meg arról, miért ne ezt az Alcort vegyem.
-
FET-MEN
veterán
válasz BomiBoogie #615 üzenetére
Nekem azért nem kéne mert nincs akkora támogatottsága mint a WayteQ-nek. Meg nálam a wayteq már korábban bizonyított.
Iphone 7
-
kelzsoca
félisten
válasz BomiBoogie #615 üzenetére
Mi olyat nem szeretnénk, ha úgy érzed az Alcor a Te géped, akkor az lesz.
-
vass17
tag
Nem amiatt, én már az legelején lehámoztam mindkét fóliát az üvegről, mert nem szeretem őket, ráadásul buborékosan volt feltéve. Valami az üveg alatt, esetleg a kijelző panel, mondjuk annak kisebb az esélye. Mind1, emiatt nem szervizeltetem, mert nem szeretném, hogy emiatt szétszedjék Főként fehéren látszik igen, de a többi színen is észrevehető.
BomiBoogie: Én amikor választottam a kettő közül, mindkettőnél átnéztem a fórum hozzászólásokat. Azok alapján elég egyértelműen billent a mérleg. Mivel ott tömérdek hozzászólást találtam minőségi problémákkal, nem akartam a szervízben törzsvendég lenni, ezért inkább ez lett Persze nem kétlem, hogy ki lehet fogni ott is jó terméket, de nálam egy tablettel már bevált a Wayteq és ez minden szempontból felülmúlja azt.
-
hippo0315
senior tag
Szervusztok!
Na ma Én is tulaja lettem egy ilyen tablet-nek, eddig remekül szuperál.
Rögtön lenne is kérdésem, valakinek sikerült Windows 8.1 alatt a rom frissítés?
-
hippo0315
senior tag
-
Nutshell
csendes tag
Azt hol tudom megnézni, hogy a V2 van-e a gépen?,mert elkezdtem a honlap leírása szerint frissíteni, de a 3. lépésnél a ''switch'' gomb megnyomásánál nem jutok tovább.
L520
-
kelzsoca
félisten
válasz Nutshell #625 üzenetére
Akkor még biztosan nem került fel a szoftver, a frissítő alkalmazás pedig illesztőprogramra vár, ezért nem tudsz tovább menni.
Javaslom ezt a megoldást.
Illetve ha mindenképpen PC-vel szeretnéd, és nem win8.1es a rendszer, akkor ezzel tedd fel a drivert=>katt
(#624) hippo0315
A V2-es szoftverben már benne van a su bináris, tehát pre-rooted, így a Play-ről a SuperSU alkalmazással a su binárist frissítve naprakész lesz minden.
Recovery van már hozzá, de még pár napot várni kell rá, mert egy külön alkalmazással lesz az is elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Nutshell
csendes tag
-
air
nagyúr
válasz kelzsoca #627 üzenetére
Win8.1-es problémára vajon nem megoldás a Hiren's boot CD-n lévő live XP alóli frissítés?
Nem próbálkozott még senki ilyesmivel?
Oké, a 79qci-n van recovery, ott megy a frissítés recovery alól, de a 100QCR-en nincs.
Ott ki lehetne próbálni a live XP alóli frissítést.
Vagy esetleg várható recovery a 100QCR-re is?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Nutshell
csendes tag
Megpróbáltam rádugni egy külső merevlemezt, de nem találom, hol lehet megnézni a tartalmát. Az explorer nevű mappára kattintva nem ismeri fel. Ötletek?
L520
-
kelzsoca
félisten
Igen, ha megnézed az ide készült kis leírásom, abban benne van, hogy csak lefelé lehet lapozni, és vagy nyomsz egy wipe cache-t amitől semmi baja nem lesz a rendszernek, vagy power gombbal hosszan kinyomod, és kezded újra, de ez itt már félig off.
(#635) Nutshell
Milyen merevlemez lenne ez? tápot adtál neki?
ui: elindult a WayteQ karácsonyi játéksorozata a facebook-on.
[ Szerkesztve ]
-
hippo0315
senior tag
Melyik böngészőt javasoljátok?
-
joiner007
aktív tag
Egy kis helyzetjelenés: Reggel már hivtam az e-digitált, hogy 8 napon belűl visszaküldöm a tobot, szerencsére nem vették fel. Este már kitaláltam, hogy mit vennék helyette, de nem sok mindenre jutottam.
Aztán gondoltam, mielőtt holnap hívom őket, hogy vigyék vissza a tabot, mégegyszer felteszem a V2-es frissítést.
És láss csodát a tab életre kelt! Hasít mint a veszedelem!
Nem tudom mi lehetett a hiba, de most nagyon gyors!
Tényleg tuti kis gép!
-
gartez
csendes tag
válasz joiner007 #643 üzenetére
Kelzsoca,írtad, hogy készítesz egy programot amivel a proci órajelét tudjuk szabályozni és még egyéb funkciókat is bele akarsz rakni.Ezzel hogy állsz? Engem nagyon érdekelne nagyon várom,hogy kész legyen.Ha kész lesz minden tiszteletem a tiéd!
U.i.: Ez nem válasznak akart menni csak félrenyomtam :s[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz joiner007 #643 üzenetére
Nem tudom miként frissítetted eddig, de ilyenkor érdemes az upgrade helyett a =>>restore menüponttal feltenni a szoftvert, mert az egy NAND formázást is végez.
(#644) gartez
Természetesen készül, remélem már csak 1-2 nap és tudom publikálni.
A CPU szabályzást hjanos1 kollega portolta a 70dci-ből, tehát az biztos benne lesz.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Igen, ez direkt ehhez a készülékhez készül.
Itt egy pillanatkép az alkalmazásról.
-
vass17
tag
Ezt lehetetlen megoldani, ne is foglalkozzatok vele. Skype fejjele lefele, Hangouts meg rendesen fordul, szóval inkább a Skype hibája, mint a rendszeré.
Az alkalmazás viszont nagyon biztató, előre is köszönjük. Kiváncsi vagyok milyen üzemidőt lehet kihozni kicsit konzervatívabb cpu beállítások mellett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest