- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
A YT videók miért pixelesek, recések? Mintha nem ismerné a YT kliens azt a fogalmat, hogy elsimítsa a torzításokat. Nagyon zavaró.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
hjanos1
senior tag
válasz albinolynx #2155 üzenetére
Nem ezért álltunk neki, ez a hivatalos kiadástól - ami jelenlegi információink szerint készül - teljesen független.
The Factory Must Grow
-
Sommi
aktív tag
Sziasztok !
Én most készülök venni egy wayteq xtab-700QCI-t. Annak nem találtam külön fórumát. Mit tudtok róla ? Jó gép ? Érdemes olyat venni ? Illetve amiket itt leírtok a 79-re pl szoftvercsere, rootolás, egyéb dolgok az mennyire érvényes a 700-ra ?
Választ előre is köszi !Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Giorgio1313
aktív tag
79qci társaktól kérdeznék hármat ha nem gond az egyik hogy másnak is fagy a chrome?a flasht hol lehet be ki kapcsolni?illetve hogy van egy fólia amit nem lehet levenni?buborékos több helyen is a képernyő ami elég idegesítő mégis úgy tűnik hogy ez már a gyári fólia...az lehetséges?az ellen mit lehet tenni?
-
Packersbay
tag
Nekem is lenne egy kérdésem,hogy ki milyen zenelejátszót használ amiben lehet állítani az EQ-t is"?? Most tettem fel a rocket player-t de hiába állítok be akármit semmiféle mély nem akar jönni a fülhallgatóban.
Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
-
fatty
aktív tag
Megjött az ebay-ről rendelt usb töltőkábel, a tesztelés eltartott pár napig, mivel szülőké lett a tábla.
Töltést bekapcsolt állapotban végeztem, táblát nem használtam közben, csak néha ránéztem hol tart.
Hat különböző usb töltővel próbáltam:
SonyEricsson - 850mA GreenHeart | SonyEricsson - 700mA | BB 750mA | Nexus 7 - 2A | Aldis Medion 7400mAh külső akkupakk, ami papír szerint egy csatlakozón 2,1 Ampert ad le | 1A-os Minwa Electronic töltő amit az akkupakkhoz adtak.Első töltésre teljesen lemerült állapotban hoztam el reggel (szülők 18%-al rakták le este), bekapcsolni sem lehetett, csak akku ikon + felkiáltójel volt indításkor. Rádugtam SE 850-es töltőt, így már be tudtam kapcsolni, és boot után 1%-ot mutatott a tábla. 40 perc töltés után az eredmény még mindig 1%, vagyis a teljesen lemerült készülékhez kevés a 850mA. Rádugtam a Nexus 2A-os töltőjét, ezzel már elindult a folyamat.
Töltési idő, és százalék, Nexus 7 töltő 2A: 8:26 - 1%, 9:26 - 25%, 10:26 - 49%, 11:26 - 71%, 12:26 - 100% (lehet kicsit eőbb végzett, még nem volt fent a gsam battery monitor).
Nulláról kb. négy óra alatt feltöltötte teljesen.Második alkalommal 35%-os állapotban hoztam el, kicsit használtam, így leesett 28%-ra. Kezdtem SE 850mA-os töltővel 30 perc után még mindig 28% volt. Jött a 700mA-os SE, 20 perc után semmi változás. Következett BB 750mA, 20 perc múlva ismét semmi. Kicsit izmosabb 1A-os töltővel 20 perc alatt sikeüllt feltornázni 37%-ra, és kerek 3 óra alatt teljesen feltöltötte 28-ról, 100%-ra.
Töltési idő, és százalék, Minwa Electronic 1A: 8:47 - 28%, 9:47 - 52%, 10:47 - 73%, 11:47 - 100%Harmadik próbára 43 százalékot mutatott a tábla. Akkupakk előtt adtam még egy esélyt a 850mA-os töltőnek, de húsz perc töltés után is maradt a 43%.
Gondoltam egy óra HD youtube videóval lemerítem, mégse 43%-ról kezdjem töltést, kb 4 perc videó után az akku töltöttsége leesett 16%-ra, ennyit az akkuszint kijelzésről.
7400mAh-ás akkupakkal 16%-ról indult, és majdnem négy óra kellett e teljes feltöltéshez.
Töltési idő, és százalék, Medion 7400mAh külső akkupakk 2.1A: 8:12 - 16%, 9:12 - 40%, 10:12 - 63%, 11:12 - 86%, 12:08 - 100%Ami kiderült: 1A alatti töltővel nem sokra megyünk, és a jelenlegi v2-es fw töltéskijelzése inkább csak irányadó, mint használható.
Érdekességként: Nexus 7 (2012) táblát többször töltöttem 750-850mA-os töltőkkel.
750mA-os töltővel: 15%-100% ~5:30h, 7%-100% ~5h, 13%-100% ~4h
850mA-os töltővel: 9%-100% ~4:30h, 7%-100% ~4:20h[ Szerkesztve ]
-
Nutshell
csendes tag
Online szeretnék filmet nézni, de a listából ahonnan ki lehet választani, hogy mit, hol onnan nem nyit meg semmi. (Csak olyan gagyi oldalakról, ahol 1000 éves filmek vannak) Kellene leszednem valami programot, codec-et? Köszi!
L520
-
Sommi
aktív tag
Az xtab 700 qci-re van valami okossag, fozott rom pl amivel gyorsabb mint a gyari 4.2 vel ?
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz Giorgio1313 #2161 üzenetére
Valaki legyszives valaszoljon a kerdeseimre ha tud! koszonom
-
fausto
addikt
válasz Giorgio1313 #2171 üzenetére
Hello,
A Chrome nálam is nagyon rossz, nem is használom. A boat browser-t ajánlom, nagyon gyors és jó!
Nekem mindkét fólia könnyen lejött. -
kelzsoca
félisten
válasz Giorgio1313 #2171 üzenetére
A chrome-nál volt frissítés, azóta többen is panaszkodtak már rá, esetleg távolítsd el a frissítést.
-
Giorgio1313
aktív tag
Koszonom a valaszokat!kiprobalom az uj browsert a foliat meg meg hagyom mert nem akar lejonni nagyon es felek jobban probalni...jol ertem akkor hogy a kepernyon ketto folia van igaz?vagy a ket foliat ugy ertetted hogy elso plusz hatso?
-
kelzsoca
félisten
válasz Giorgio1313 #2176 üzenetére
Két fólia, az egyik a szállítási, ennek volt egy kis "füle" is, ha ezt már lehúztad alatta lesz még egy fólia, természetesen az is lehúzható, csak kicsit jobban ragaszkodik a kijelzőhöz.
-
Packersbay
tag
2162-re esetleg ötlete vkinek??
-
kelzsoca
félisten
válasz Packersbay #2179 üzenetére
Poweramp
-
Paul14
tag
#2014-re valaki?
-
Sommi
aktív tag
sziasztok ! ti mit tapasztaltok mennyire lehet jol irni a 700qci vel. nekem eleg pocsek, a legorgetesnel se tud lenduletet venni es rollolni mint a defy telefonom vagy barmelyik masik es egyebkent is lassunak tunik a rendszer. az ures fokepernyoket is roccenve lapozza. de ami a legrosszabb, hogy, kb 5 vagy 6 orat bir max wifivel, legkisebb fenyeron facebook chattel ami szerintem szanalmas. vihetem valamelyik miatt szervizbe vagy ez nalatok is ilyen ?
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Apró problémát véltem felfedezni. Más nem nagyon írta, vagy legalábbis én nem vettem észre, ha mégis, akkor elnézést az ismétlésért.
Eddig nem tüntfel, hogy hiába állítom a wifi beállítást úgy: alvó állapotban is tartsa bekapcsolva, mégis kikapcsolja ha kinyomom a kijelzőt.
Még a régi kütyüm van, nem a módosított. Feltettem a hivatalos V2-es szofit és a 79tweaks alkalmazást is, amivel nexus nézetet használok, de más módosítást nem végeztem vele. (Ezúton is köszönet Kelzsoca-nak) Zanzásítva: ha elküldöm alvóba a tabot, kikapcsolja a wifit, annak ellenére, hogy alvó állapotban a mindig beállítást használom.Ötlet? Nem szeretném újra rakni a szofit, vagy újra beállítgatni. Persze ha nincs másmegoldás, akkor kénytelen leszek...
-
Packersbay
tag
Érdeklődnék,hogy a V2-es szoft az akku kijelzésen és a többfelhasználós üzemmódon kivül tartalmaz e nagyobb hibajavítást?? Azért kérdezem mert nekem már az új 2014-es szállítmányból van és eddig semmi lassulást,akadást nem találtam így inkább megvárnám a Kit Kat-ot. Az lenne még a kérdésem,hogy melyik programmal tudnám rootolni a gépet?
-
kelzsoca
félisten
válasz Packersbay #2192 üzenetére
Nyugodtan tedd fel a friss szoftvert a készülékre, az már rootolt is.
-
kelzsoca
félisten
válasz Packersbay #2194 üzenetére
Használd a My Backup alkalmazást, azzal root nélkül is meg tudod oldani.
-
fausto
addikt
válasz Ace owner #2197 üzenetére
Tényleg minőségi, de nekem az nem tetszik, hogy állítva bizonytalan a tartása, könnyen összecsuklik.
Én most fogok kapni újat, az első kb. 1 hét után szétment, a mágnes elcsúszott a helyéről és nem zárt.
De ettől függetlenül nem nagyon találtam olyan 7.9"-os tokot, ami tetszett volna, érdekes, hogy mennyire nincsenek elterjedve, pl. a 7"-esekhez képest!
Ja, és plusz infó lehet azoknak, akik iPad mini tokban gondolkoznak: nem kompatibilis a mini tok a 79qci-vel, mivel a Wayteq gép egy picit magasabb és vastagabb. Legalábbis a bepattintós tokok nem jók hozzá. -
fausto
addikt
(már lejárt a szerkesztési idő, elnézést…)
Egyébként korábban felmerült, de nem érkezett válasz, hátha most!
A több user-es használattal van gondom! A barátnőmmel ketten használjuk a tabot, ha egyszer átjelentkezik, utána hiába lépek vissza a saját profilomba, megkapom az ő üzeneteit, legyen az e-mail vagy facebook üzenet. Megnyitni ugyan nem tudom, de nem is tudom kitörölni az értesítést és pl. a múltkor számítógépen chat-elt és a tabon minden egyes üzenet megjelent az értesítések között, tulajdonképpen végig tudtam volna követni a beszélgetést. Erre van valami megoldás?
Ezen kívül ha mondjuk fut nála egy alkalmazás, nem tudom bezárni a saját profilomból, pedig eszi a memóriát. Csak azt a megoldást találtam, hogy újraindítom a gépet, de ez elég fapados, tudtok jobbat? -
gábor100000
csendes tag
Szervizzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, mennyi ideig tart a javítása pl. wi-fi hibának?
Nekem ugyanis a hibás wi-fi miatt 17 napja szervizben van a tabletem
Ma írtam egy érdeklődő emailt az ügyfélszolgálatnak, hogy készen van-e, mert a szerviz oldalán jelenleg is a "javítás alatt"-olvasható de az is ott van, hogy várhatóan ma el kellett volna készülnie.
Sajnos a válasz az volt, hogy a készülék jelenleg külső szervizben van!
Valamint a türelmemet kérték.
Kíváncsian várom ezek után, hogy a gyengélkedő wi-fi mennyi idő alatt fog megjavulni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest