Új hozzászólás Aktív témák
-
Smart tab 7
csendes tag
Köszönöm szépen, megtettem a hirdetést ott is
Bí
-
apuka73
tag
válasz Smart tab 7 #2056 üzenetére
Láttam
-
senior tag
Na leadtam a cuccot,ott is csak néztek,hogy se kép se hang. Remélem hamar megoldják.
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Szabónagymer
aktív tag
-
joestone
addikt
válasz Szabónagymer #2061 üzenetére
-
ruzsass
tag
válasz Szabónagymer #2063 üzenetére
cwm felrakása:
Nem kell root. Cwm pedig innen letölthető
A gépen a következő parancsokat kell futtatni dos ablakban abból a mappából ahol az adb.exe és a cwmrecovery.img található.
>Adb reboot bootloader
>Fastboot flash recovery cwmrecovery.img
>Fastboot rebootEgyébként szerintem ennek bele kéne kerülni az első hozzászólásba, de valaki(gondolom joestone) már egész biztosan beírta a fórumba, mert én is lementettem valahonnan.
[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
Hali! Ezek a vodás (nem csak ez, bármelyik) független, vagy mind függő?
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz nightmare13 #2065 üzenetére
Bár nem próbáltam még ki, de szerintem annyiramevidens a dolg!!
Ott virít a gép hátoldalána voda logó, mert ugyemsaját márkás gép, majd vüggetlenűladja ki?
De gondolj bele a telefonok ügyébe, bármely szolgáltatónál vásárlod, a saját hálózatára korlátozza! -
nightmare13
őstag
válasz Szabónagymer #2066 üzenetére
Igen, igen, de úgy tudtam, hogy pl az S7 Slim független volt, bár lehet, csak urban legend, emiatt mertem feltenni a kérdést
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
LordRajZoL
aktív tag
Na rászántam magam a rootra a leirás alapján. Tökéletes lett
Most fut TitániumKészülök CWM módra
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
Na ez nem nyert.
Felrakatam. Rendesen ment tab
Akkor persze próba
Nem reagál bekapcsolasra.
Holnap irány szerviz[ Szerkesztve ]
zZz
-
sittes79
addikt
válasz LordRajZoL #2069 üzenetére
Reset: 20 mp-ig tartsd nyomva a bekapcsoló gombot...
-
LordRajZoL
aktív tag
megvolt. nem reagál
zZz
-
sittes79
addikt
válasz LordRajZoL #2071 üzenetére
Akku hogy áll? Majd jön joestone mester és hátha mond valami okosságot, végső esetben szervíz.
-
Szabónagymer
aktív tag
feltelepítettem elvileg a cwm-et, mert a folyamat végbe ment, de az istennekl sem tudom előhozni! :@ A hangerő fel+power a saját recovery-jét hozza be, a pover+ hangerő le, meg az android figurát, hasában 3 betűvel...
A gép csak natúrban root-olt, bár a cwm-hez nem kell feltétlen a root. De az alap gyári kernel van fent. -
LordRajZoL
aktív tag
Elvileg full.
Előtte töltön volt. addig vettem le míg géppel flasheltemzZz
-
Herbieh
csendes tag
Nagyon érdekelne, hogy milyen játékok azok, melyek futnak a tabon (leginkább támogatás miatt), ugyanis pl a Gameloft játékok nemigazán futnak, sőt, marketből el sem érhetőek.
Bárkinek tapasztalat?Let it be.
-
Magnat
veterán
válasz Herbieh #2075 üzenetére
Szia,
nálam fut:
Hungry Shark (1-3), Roller, Gravity Guy, Super Dynamit Fishing, DrawIt, Air Attack HD, Sprinkle, Train Crisis, Twist n'Catch, Where is My Water, GRave Defense, Age of Zombies, Samurai II, Best Tic Tac Toe, Can KnockDown, Trial X/X2/Winter, Darts 3D, Grabatron, Clowning Around, Demolation 3D/Holidays, Greedy Speeders, Cut the Rope, Dead Space, Temple Run, OverKill, BackBreaker, NFS Hot Pursuit, Osmos HD, Guerilla Bob, Guns 'n Glory, Age of Wind2.Nem fut:
2 Player Reactor (egy bizonyos játékmódnál kiakad), Asphalt, Deer Hunter African Safari, Glyder 2, Super KO Boxing 2.Ezeknek a jó része egyébként a Getjaron free.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Met30
tag
Valaki tudna adni egy linket egy gyári romhoz? 7-eshez kellene frissítés nélküli. Előre is köszönöm.
-
joestone
addikt
válasz Szabónagymer #2073 üzenetére
Nem ment az fel , ha felment volna az jött volna be és nem a gyári recovery .
Milyen üzeneteket kaptál ?Csináltam egy kis leírást a CWM recovery telepítéséről a kevésbé hozzáértőknek is .
A 7" gépekhez való cwm recovery innen tölthető le :[link]
A 10" gépekhez való cwm recovery innen tölthető le :[link]
Csinálsz egy mappát a c: -n mondjuk smarttab néven. Így lesz egy c:\smarttab mappa .
Ebbe a mappába mentsed a letöltött fájlt .Figyelj rá , hogy ebben a mappában legyenek a következő fájlok is : adb.exe , fastboot.exe , AdbWinApi.dll , AdbWinUsbApi.dll .
Ha nincsenek meg innen le tudod tölteni :[link]
Kapcsold be a tabon az usb hibakeresést . (beállítások -> alkalmazások -> alkalmazásfejlesztés)
A számítógépen nyitsz egy parancssori ablakot .
Begépeled a következőket : cd \smarttab .
A fekete ablakban ennek kell megjelennie : C:\smarttab>
Ezután ellenőrizzük , hogy az adb (usb hibakeresés) driverei rendben vannak-e . A következőket kell begépelni a számítógépen a parancssori ablakban:
adb devices
Ha rendben vannak a driverek ezt kell látnod :
C:\smarttab>adb devices
List of devices attached
V11A_GENERIC device
(7" esetén V71A_GENERIC)
Ezután fastboot/bootloader módban indítjuk újra a tabot .
A következőket kell begépelni a számítógépen a parancssori ablakban:
adb reboot bootloaderHa sikerült a tab újraindul és csak egy üres fekete képernyő lesz rajta, a gépen pedig ezt látod a parancssori ablakban :
C:\smarttab>adb reboot bootloaderC:\smarttab>
Ezután ellenőrizzük , hogy a fastboot/bootloader mód driverek is rendben vannak -e .
Majd a számítógépen egy parancssori ablakból a következő parancsokat kell futtatni .
fastboot devicesHa rendben vannak a driverek ezt kell látnod :
C:\smarttab>fastboot devices
1612b222 fastbootJöhet a cwm recovery telepítése. a számítógépen egy parancssori ablakból a következő parancsokat kell futtatni 10" tablet esetén :
fastboot flash recovery CWMR5x_V11A_recovery.imgHa sikerült ezt kell látnod :
C:\smarttab>fastboot flash recovery CWMR5x_V11A_recovery.img
sending 'recovery' (5784 KB)...
OKAY [ 1.450s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.850s]
finished. total time: 2.300sA 7" tablet esetén pedig így kell telepíteni :
fastboot flash recovery CWMR5x_V71A_recovery.imgHa sikerült ezt kell látnod :
C:\smarttab>fastboot flash recovery CWMR5x_V71A_recovery.img
sending 'recovery' (5782 KB)...
OKAY [ 1.449s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.905s]
finished. total time: 2.355sA további lépések már azonosak mindkét modell esetében :
A számítógépen a parancssori ablakban az alábbi parancsot kiadva újraindul a tab.
fastboot reboot
Ha sikerült a Tab rendesen indul és a számítógépen az alábbi látható :
C:\smarttab>fastboot reboot
rebooting...finished. total time: 0.005s
C:\smarttab>
Belépés a CWM recoverybe:
A tabletet kikapcsolása az első lépés
Tartsuk nyomva a hangerő le (-) gombot és nyomva tartva kapcsoljuk be a berendezést . A hangerő le (-) gombot addig ne engedjük el míg be nem jön a CWM recovery . Ha az android figura jelenik meg a kijelzőn nem jól csináltad . Ha pedig FTM felirat vagy esetleg a 3e Recovery jön be akkor pedig a telepítésnél nem csináltál valamit jól.Természetesen , mint mindig az itt leírtakat mindenki csak saját felelősségére végezze el !!
[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
Gondolkodtam mi lehet a gond
Simán lefutott minden rebootolt tab
Be is bootolt
Marketröl szedtem is le progit
S utánna mikor restart akkor nem akart indulni
Ergo ha telepitésnél cseszem el akkor elsö boot se futott volna le
Vagy igen?zZz
-
joestone
addikt
válasz LordRajZoL #2080 üzenetére
Ha a recovery telepítés után (fastboot reboot) után elindult akkor jól csináltad .
-
Stevee83
aktív tag
válasz Herbieh #2075 üzenetére
Draw free, Asteroid 2012, Ski jumping 12, Angry Birds Space, Tiki Kart 3D, Yetisport4, Real Steel, Ninja Chicken, FLCommando, Pool Pro 3 Online, Seven Stars, Chaos, Death Worm, Clouds & Sheep, Sonic 4, GTA III, EVAC HD, Shadowgun, World of goo, Arma 2: Firing range, iGunZombies, Krazy Truckin', Pinball HD, Helidroid 3D, Fieldrunners, Plants vs. Zombies, Drag Racing
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
LordRajZoL
aktív tag
Simán indult, minden gond nélkül, percekig ment is mig megpróbáltam hogy milyen a recovery
Igazság szerint elöször a menübe kerestem a CWM progit,Akkor esett le hogy nincs, csak gombos mód
S ...De mindegy megyek Voda s imádkozok a Geekek védöszentjéhez /Szent Izidor/
Egyébként ha nem lesz garanciális javitás kb mennyi ft- lehet, Tab ár fele?
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
Akkor jobban jártatok mint én
Most 13:00-ra kell visszamennem mert akkor lesz a Profi szervizes bent
Szegény ügygélszolga még bekapcsolot se találtazZz
-
LordRajZoL
aktív tag
kozel 4 ora varakozas utan profi szervizrs telefonon megkerdezte hogy kell resetelni majd toltore tete fel orara. 2 tolto utan ott voltam ahol reggel.
Tab javitas alatt. Ha ez a profi hol van aki nem ert hozza? Mossa pultot?zZz
-
törölt tag
válasz LordRajZoL #2087 üzenetére
Egyébként lehet valahol resetelni?! Mármint azon kívül, hogy a korábban már többször előkerült 20 mp-en túli power gomb nyomás nem feltétlenül eredményes?
-
LordRajZoL
aktív tag
Szervizes azt nyomta a telefonos segitség közben
http://snag.gy/hRM4n.jpg
Itten van javitás napló
Nem is tudtam hogy van ilyenje is vodának
zZz
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet megváltoztatni a cuuc lokalizációját hogy marketről olyat is le tudjak szedni amire azt írják nincs meg a készülékemre.
Ja és a voda logót hol lehet kitörölni?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz LordRajZoL #2090 üzenetére
Erre kiváncsi leszek én is,mert nekem is volt root, és utána raktam fel a titaniumot, meg lett pachelve futott is nem is volt gond. Leszedtem a stability test nevü progit, futott vagy 1-2 órát simán,egyszer csak kezdte hogy merül,felraktam tölteni a gépre,aztán jelezte ,hogy töltődik,ott is hagytam,mire visszajöttem,se kép se hang,nem reagál semmire sem se a 20 sec-es resetre semmire sem,se töltés jelző se semmi. Hétfőn leadtam én is,remélem hamar megjavítják.
Kb hasonló a te és az én szitum,kivéve azt,hogy én nekem futott a kütyü a tied meg újraindult és utána adta be az unalmast. Na meg az,hogy a tied elvileg fullra fel volt töltve az enyém meg ugye előfordulhat hogy jobban merült mint amennyit vissza tudott táplálni bele a gép. Minden esetre elég fura ez az elhalás.
A tied töltésjelzést mutatott vagy azt sem?
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
LordRajZoL
aktív tag
Nem jelzett töltést nem világitott led
De elötte kb 95-98%-on volt.S azt a minimálist melegedést se lehetett érezni ami töltéssel együtt jár
zZz
-
senior tag
válasz LordRajZoL #2093 üzenetére
Akkor ugyan az mint nálam,kíváncsi leszek a végére. Ezek szerint valami behalt bennük,vagy a töltésvezérlőt is a belső szoftver vezérli ?
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
joestone
addikt
Elkészült egy újabb kernel verzió a #55. Ez a csomag tartalmazza a korábbi fixeket is , pl gps.
Pluszban került bele némi build.prop módosítás is .
Változások :
A kernel OC funkciója bővítve lett , most már 1890 MHz -ig húzható a proci .
A 2d és 3d grafikus mag kapott egy kis overclockot .
A hálózati beállítások kicsit módosítva lettek , a jobb sebesség érdekében (net.tcp.buffersize) .
A build.prop módosítva lett a jobb kamerakép miatt illetve a jobb és gyorsabb működés érdekében .
Az audio driverek cserélve lettek . Számomra az új driverek hangosabbnak tűnnek.
v7_kernel_55.zip
v10_kernel_55.zipTelepíteni cwm recoveryből lehet.
A v7 a 7" modelleket jelöli , míg a v10 a 10" modelleket jelenti.
Természetesen - mint mindig - mindenki csak saját felelősségére alkalmazza ![ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
A fene tudja.
Szerelö fizikai hibát emmlegetett , de szervizlapon annyi van hogy nem kapcsol be
De ezek a kütyük már profi töltésvezérlövel vannak elllátva, igy nem tudom
Konkrétan mint telónnál ott is van a "tégla" fogalom de nem tudom pontossan mit is jelent
MIvel megfelelö cuccokal fel tudják támasztanni.zZz
-
senior tag
válasz LordRajZoL #2097 üzenetére
A tégla szót akkor szokták használni,mikor valami frissítés vagy flashelés nem jön össze és használhatatlanná válik a készülék. Az én esetemben nem volt flashelés,csak root. Ami mellesleg simán lefutott és utána még pár órát használtam is a kütyüt,úgy,hogy közben volt kikapcsolva és újraindítva is. Ez valami hardveres elhalás lesz szerintem,és én az akksira gondolok. Az is elég idiótaság ezeknél a tábláknál,hogy nem lehet fizikailag kivenni az akksit belőlük,hanem ilyen b...asz módjára kell egy gombot nyomogatni,miközben az áramforrás folyamatosan rá van kötve az áramköri lapra. Nekem az igazi reset abból állna,hogy kiveszem az akksit és várok vele egy fél órát hogy lenullázódjon.
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
törölt tag
-
LordRajZoL
aktív tag
Nem bánnám ha csak ennyi lenne
Fél életem rajta van
Még jó hogyvan mentés, tükrözve gépen
Tervrajzok, doksik mindenzZz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés