- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
Melyik fogyaszt többet wifi vagy 3g illetve van nektek olyan, hogy operában ha elougrik a billentyűzet akkor eltunik az írott szöveg a böngésző-ben?
-
Drack
csendes tag
sziasztok feltettem a chainfire-t a pluginokkal de a galaxy on fire-on kivul semmi nem indul el. vagyis elindul, de hibaval elszal szinte azonnal. van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
_Mario_
tag
válasz Szabónagymer #1743 üzenetére
Hello wallpaper slideshow nak hijak a progit vagyis en azt haszalom legalabis galaxy tabon nekem bevalt ingyenes fent van a marketen
-
jim66
csendes tag
Sziasztok. Megoldotta már valaki azt a problémát, hogy hihetetlenül sokszor újrainul a tablet csak úgy. Ja és hogyan lehet frissíteni? Sajna én még kezdő honeycombos vagyok. Köszi a válaszokat. Hello.
-
Macka
veterán
Nekem is volt egy 5.8 megás frissítésem, de nem az ICS volt.
-
warrior28
aktív tag
Áááá, halott pixel majdnem a képernyő közepén... Gondolom ezzel együtt kell élni, mert nem gariztatható..
-
bigdady
nagyúr
Megjött az ota update nekem is. 5,8 mb.
Vmiért nem akarja letölteni mindig letöltés újrát ír ill most már a letöltés sem aktiv. Mintha letöltés után kifagyott volna az update.
Vkinek volt ilyen?Szerk: újrainditás után felkinálta a telepitést végül
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
dec.i lett a buildem a frissitéssel.
Nincs valami change log? Mi változott? -
joestone
addikt
Csináltam egy CWM recoveryből telepíthető gyári oprendszer visszaállítót .
SmartTab10-MSM8260-V02d-Dec022011-Vodafone-HU
Figyelem a fájl 422MB !A fenti rendszert állítja helyre abba az állapotba , mint amikor először lett a készülék bekapcsolva . Visszaáll a kernel , az oprendszer , és a recovery menü is . Értelemszerűen megszűnik a root jog is.
Csak SmartTab10 készülékre jó !!!!A készülék belső tárhelyét és az sdkártya tartalmát nem bántja .
Telepítés menete:
A letöltött fájlt rámásoljuk a készülék belső tárhelyére
Készülék újraindít és belépés CWM recoverybe
cwm recoveryben hajtjuk végre a további lépéseket .
wipe data/factory reset (ez minden beállítást és felhasználói adatot töröl , kivéve a belső tárhely és sdkártya tartalma)
Install zip
kikeressük a SmartTab10_stock_Vodafone_HU.zip fájlt
install
A telepítés lépéseit a kijelzőn követhetjük nyomon.
Ha megjelent a Finished felirat újraindítjuk a készüléket a reboot system menüpontot választva. -
joe465
tag
Nem tudom volt-e már,ha igen bocsi,ha nem akkor van ok reményre:[link] (otherbe keressétek)
[ Szerkesztve ]
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Nekem is kirakta a frissítést pár napja. Nekem 54,7Mb a mérete, és decemberi jelenleg. Mivel többen írták, hogy frissités után gondok jelentkeztek,ezért még mellözném.
-
joe465
tag
Nekem is felkínálta,és szeretném megkérdezni,megéri?Mostanában,egész jó lett a tablet,semmi újraindulás,stabil működés,egész jó akku idő,tehát még egyszer megéri,vagy hanyagolható kategória a frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Szia,
Volt már róla szó, ami szemmel látható változás: óra nem állítódik el, viszont a led notification elromlik. Tehát ha nincs óra gondod, nem feltétlen nyersz vele. Nekem volt és elég idegesítő, pl a Gtalk is a lokál idővel írja be a saját bejegyzéseidet, míg a partnerét nem...így totál érthetetlen lesz utólag, mire mit válaszoltál, de említhetném pl a tv műsor emlékeztetőt is. Mondjuk a notification is hiányzik, de remélhetőleg javítják.[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
joestone
addikt
Készült egy új kernel , mivel a #20 kernel esetében a BT nem működött.
Az új kernel #30 lett , javítva lett a BT hibája a V55 kernel forrásának felhasználásával és a Bluetooth BCSP engedélyezve lett .A bootv7oc.img a 7" SmartTab7 modellekhez való .
A bootv10oc.omg a 10" SmartTab10 modellekhez való . -
LordRajZoL
aktív tag
Ha jól értelmeztem a frssités kiüit a rootot, illetve rootolt telóra nem ment fel a frissités
Na én most forditva szeretném szeretném rootolni a TabotMelyik módszert használjam
zZz
-
jim66
csendes tag
Na én most adtam be szervízbe, mert lejárt a 3 nap és tunya voltan kicserélni. Azt hittem egy frissít's megoldja de nem is talált frissítést. Szóval mire lehet számítani? Van már valakinek szervízügyben tapasztalata?
-
joestone
addikt
Nekem más zte termékkel már van. Az konkrétan kétszer negyven nap volt a yodánál. Először csere , másodjára pedig pénz vissza lett a dologból. A te esetedben gondolom futtatnak egy diagot a tableten , ha rendben talál mindent ,rátolják a gyári rendszert és kész.
Nálam spontán újraindulás nem volt , (mondjuk sokat nem is ment gyári kernellel) . Xda -n akik használják a gyártott kernelem azok azt jelezték , hogy megszünt a random restart .
Elsőként egy hard reset (gyári beállítások visszaállítása) . Ha az után is újraindul a szűz rendszer random módon, lehetséges hardver hiba . Inkább szoftveres gondra vezetném vissza a dolgot.Okozhatja akár egy telepített alkalmazás is .
Mondjuk userként való igaz , hogy vettem egy komplett gépet , ha ennek valamelyik része nem úgy működik ahogyan kell akkor orvosolják a hibát. -
Szabónagymer
aktív tag
válasz joestone #1777 üzenetére
Oprendszer készül? Olvasgatom itt a dolgokat a frissítésekről, és kissé tartok is az ics-től, bár szerintem nagy realtása nincs, mert jó ideig nem lesz.
Annak idején az x8-al voltam úgy, hogy egy hőn áhitot kütyühöz jutottam. Első pár hétben imádtam. Majd kezdtem egyre több bajára rájönni. Pl. hogyaz eclair már akkor elavult volt. (Tavaly ősszel) Előbb w8-ra akartam frissíteni, de ez nem volt elérhető.
Majd megláttam a fórumon egy "felturbózott" főképernyőt. Ez abból ált, hogy több ikon volt kirava.
Megkérdeztem a kollégát, hogy ezt mégis hogy tutda elérni. (Akkor még nem tudtam, hogy egy egyszerű lancser cserével.) Ő jit-ről, megy cpu ovc-ről mesélt, mik igen körülményes eljárások. Némelyik kockázatos is.
Majd rábukkantam a root eljárásra. Ezt követte a kostum romok telepítése, mik mgukba foglalták már az összes funkciót, mint ovc, jit, és értelmesebb lancser, pl. adw mi szerintem a. leg jobb is.Arra akarok utalni ezzel, ha már ilyen kiemelkedő tudással rendelkezel programozás terén, és felvetetted a saját OS lehetőségét, akkor készíthetnél egy olyan OS-t, ami minden plusszt magába foglal.
Nincsennek illúzióim e téren, és nem várom, hogy jövőhéten bedobsz egy linket, hogy tesék, töltsétek!
Tisztában vagyok azzal, hogy ez hónapokat is jelenthet, de minthogy a mai dokkóló uzáni érdeklődésem is azzal zárodott, hogy figyeljem a honlappot. (Mit eddig is tettem, újat nem mondtak.)
Ezért inkább várok egy biztos és jó rendszerre! -
joestone
addikt
válasz Szabónagymer #1778 üzenetére
Készül.
Eddig idáig jutottam.Elindul a cm9 , de a systemui összedől , nem megy a touch , az audio,meg még sokminden , de legalább már elindul teljesen .
Ha lenne programozói tudásom sokkal jobban menne a dolog .[ Szerkesztve ]
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz joestone #1779 üzenetére
Jók ezek a cm romok! Most telón legutóbb 3.2.7-es rom volt1. A maga kis 600MHz-cével is meghajtotta a vasat! Bár nagyon nem lehetett húzni, mert érdekes módon belassúlt!
Jópáran becsmérlik ezt a romot, de egy 3.2-től azért sokkaljobb! Még ha csak egy magot is lát. (Bár nem igazán tudok elképzelni ekkora bugot...) -
apuka73
tag
Fifa 12 gyönyörüen fut 10–en.
-
joestone
addikt
válasz Szabónagymer #1781 üzenetére
Nem rajongok a cm romokért , az alap aosp a favorit. Viszont sokkal egyszerűbb cm-re portolni mint aosp -re . Hivatalosan csak a Honeycomb és felette támogatják a több magot . Szóval nem bug , hogy csak egy magot lát hanem ilyen by design.
@ bigdaddy : utoljára idestova 25 éve programoztam Simon's Basicben C64 -en , illetve Z80 -at gépi kódban. Azóta csak egy NT 4.0 printerdrivert magyarítottam , hogy tudja a 852 karakterkészletet . Talán még egy floppyn megvan a nagy mű.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel92
tag
Sziasztok!
A minap én is büszke tulaja lettem egy 7es tabnak Minden szép és jó, rootoltam is, megy is minden amit akarok csak 1 furcsa dolgon akadt meg a szemem. Nem tudom kikapcsolni a cuccot. Nyomom a gombot, rákérdez, kikapcsolom és ahogy kikapcsol rögtön kapcsolja is vissza magát. Nem mintha nagyon ki-be akarnám nyomkodni, csak feltűnt. Ez így normális vagy bennem van a hiba?
-
Drack
csendes tag
Kipróbáltam a X30-as kernelt, de amikor elakartam indítani vmilyen chainfire-ös játékot vele, újraindúlt, aztán megint próba, akkor kifagyott, esetleg ötlet miért lehet?
-
TXT
őstag
Sziasztok,
Nehany napja tulja vagyok egy Smart Tab 10-nek es a kovetkezokeet tapasztaltam.
Bongeszot illetoen a kovetkezok tortentek. Hasznalata kozben egy ido utan vmiert mindig kilep belole a fokepernyore es mindent ujra kell kezdenem.
Dzek melle csinalt egy olyat tegnap, h egyszeruen kifagyott, semmit nem tudtam kezdeni vele, se menube lepni, semmi. Ezek utan kikapcs-vissza. Ugyanugy kifagyott a bongeszot inditva megint. Ujbol ki kellett kapcsolnom es vissza a gepet. Ezutan futo alkalmazasok kozt bezartam a bongeszot es csak ezutan volt hajlando ujbol mukodni.
Egyaltalan hogyhogy ki-bekapcs utan meg fut a bongeszo???Azota bongeszo hasznalat kozben megint csinal olyat, hogy egyszercsak kilep a fokepernyore, ezzel bezarva a futo oldalakat. Grrrrr..... Mindig ujra meg kell nyitnom, ahol elotte jartam. Idegtepo! Pedig mar volt minden bongeszo adat torlese, ki-bekapcs, gyari visszaaallitas is. Mit lehet tenni a normalis mukodese erdekeben?
Ami meg tapasztalat, hogy begepeles kozben gyakran ir kettos betuket egyetlen erintesnel, mikozben ezen sorokat irom ekozben is tobbszor. Pedig normalisan van erintve.
Es ez mitol van?Plusz amikor ki akarok jelolni vmit masolni es rajta tartva az ujjamat feldobja azt a kis ikont, amit ketfele lehet elhuzni a szoveg kijelolese vegett es jjobbra vagy balra akarom huzni, akkor a legtobbszor meghulyul es ugral ossze-vissza, kijelolve magatol, amennyit akar, hol a fel oldalt, hol tobb sort is stb... Ilyenkor lehetetlen igazitani ezt a "kurzort", ujbol kell kezdeni a kijelolest. Van, hogy 4x, 5x kell probolni, h sikeruljon. Baromi idegesito ez is!
Ezek melle jon meg az is, hogy pl amikor gorgetek egy oldalt, van amikor fogja ess kinagyitja,,pedig csak gorgetem. Rendkivul zavaro ez is.
Raadasul en lassunak is talalom a gepeles, a bongeszo es a menuk reaalasat.
Olyan ez mind, mintha vmi szoftveres es/vagy erintopanel hiba lenne, masra nem tudok
Mitol vannak ezek?
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Üdv a klubban
Sajnos ezek a tabika gyerekbetegségei, ami igencsak a "méhsejt" android 3.2-es verziónak a számlájára kell írni..próbáld meg feltenni joestone mester kerneljét, az valamit javít a dolgokon.
Kis keresgélés után megtalálod a topikban...
Nálam azóta nincs újraindulás, sajnos a böngésző kilépés az maradt random szerűen, ami igen bosszantó, de várjuk az ics megváltását, ha eljön egyáltalán...szóval kitartás.
-
Szabónagymer
aktív tag
A gépelés nem egyszerű dolog egy.érintő padon, sokan szidják. Pedig nem is olyanelitélendő dolog, csak kell egy jó bilentyzet.
Billentyűzetből neg van egy rahedli!!!! Én kipróbáltam jópárat, mlst úgy érzem megtaláltam a nagy szerelmemet!!! AnySoftKeyboard. Sokattudó billentyűzet, ami nem elhanyagolható módon magyar nyelvű menüs, és van magar ékezetes bill kiosztás, amit igaz plusbn kell letőlteni, ami azt hiszem a menüt is magarítja, de ez nem biztos, nem figyeltem meg, hogy alapból magyar volt-e.
A Swayp-nál kifejezetten utáltam az osztott módot, ennél meg nem tudom nélkülözni!
Ami csodás benne, hogy osztott módban is rajta van minden.betű szám, és pár gyakori karakter, és számos konfiguràsi lehetőséget foglal magába.
Ha minősítenem kellene, akkor a billentyűzetek ADW-je! Ha nincs fizikai keyboardod=klaviatúrád hozzá, tabra ez a legjobb!Kijelőlés: nem egyszerű téma... Eleinte kurvára idegesített engem is. De felhazdnálói hiba! El telt némi idő, mire rájöttem, NE A KURZORT NYOMOGASSAM!!! Úgy a büdös életbe nem fogsz tudni semmit kijelölni!!!! Nekem is így összevissza ugrált, ez nem a honeycob hibája! Ha ki akarsz jelölni egy szót, mindenek előtt. zárd bea billentyűzetet!!! (A lefele mutató kis nyil a státuszbáron. Gondolom ezt már kiismerted.) Majd úgy nyomd meg hosszan a kijelölni kívánt szót. Ekkot az a szó kijelölésre kerül, tehát a kurzorok szétugranak, miket innen tetszés szerint mozgathatsz már!
Befagyás, lellás, újra indulás. Az utóbbi kivételével szinte minden tab produkálja, na meg a "időutazást".
Nekem pl. nem indúlt újra soha magától, de kezdeti befagyások voltak.
Nem tudom volt-e máródolgod androiddal a tab előtt, vagy totál szűz androdos vagy? De azt kevesen tudják, hogy az appok olyanok mint az élelmiszer kiegészítő E betűs vackok, hogy soknak az agymásra gyakrolt hatása nem ismert! Ha sokminden szar van a gépen az is meghülyítheti. (Pl esetemben!)Böngésző: root-olás után az eső dolog volt mit leretkeltem!!! Az összes ilyen ketyere saját böngészője dudva. Használj többbet, mert mindegyik másra alergiás. Én opera nextet, delfint, maxtunt használok. Bróbálgassad neked mi jön be...
-
TXT
őstag
válasz sittes79 #1789 üzenetére
Köszi sittes79!
Olvastam a segítségét, nagy tisztelet neki érte, sőt, beszéltünk/ünk privátban is.
A jelenlegi tudásommal nem tudom egyenlőre megoldani ezt a kernel dolgot, egyáltalán nem értek hozzá még, sosem volt dolgom ilyennel, így kellene egy tapasztalt és segítőkész "kolléga", aki ért ehhez és meg tudja mutatni személyesen, mit-hogyan kell csinálni, utána már vszinű egyszerűbb lesz. Ráadásul, ha vmi gebasz történik, tudja is a megoldást rá az, aki keni-vágja az ilyesfajta buherát. Gondolom ezzel egyetértesz és talán mindenki más is.
Azért mégsem ugyanaz, ha egy vmit elüt az ember és azzal haza is vágta az egész gépet, vagy kapásból tudja az illető, hogy EZT BIZTOSAN NE CSINÁLD!Plusz olvastam régebben ezt a topicot, minek kapcsán vmi olyasmit olvastam, ha jól emlékszem, hogy volt az első szériás Smart Tabokkal vmi gond és talán ezeket vissza is rendelték volna, létezik??? Meg vmi olyasmit, hogy az újabb kiadások már talán nem is ZTE (vagy a régebbiek?) és talán az újabbak sokkal "megbízhatóbbak"? Reális emlékezet mindez?
[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
válasz Szabónagymer #1790 üzenetére
Köszi a segítséget Szabónagymer!
Igen, kb ez a helyzet, szinte első Androidosként írok.
Van most már pár Droidos gépem is, (tablet is, teló is), úgyhogy ezek kapcsán is skat segítenek ezek az infók és majd később a tapasztalatok.Kijelölés:
Amit írtál köszönöm, de ugyanúgy a szétmozgatható "kurzor" ugrálása random jelleggel megvan.
Tényleg olyan, mintha a kijelző érzékelése önálló életet élne sokszor, a betűk, karakterek kétszerezése is ilyen.Fagyás, újraindulás, kilépés:
Semmi App nincs a gépen a gyáriakon túl! Volt gyári állapot visszaállítása is, de ezt megelőzően sem volt fent más, mert így vettem kéz alól, hogy gyári állapotra lett visszatéve. Azóta ez én újra megtettem és ugyanúgy fenn állnak ezek. Mindez nálam a böngészőre volt érvényes eddig.
A gépe nálam egyszer sem indult újra eddig, csupán a böngésző lép ki a főképernyőre és ezzel mindent be is zár. Na ez azért egy idő után, főleg amikor irtam egy oldalnyit és még nem küldtem el, nem kicsit pipásító!Erre nincs vmi frissítés, javítás, mittudomén???
Még egy kérdés volna. Hogyan lehet egy windows mobilról átvinni pl a telszámokat, sms-eket stb egy Droidos gépre, pl erre? Próbáltam bluetoothon, de csak párosítja a két eszközt, viszont ennyi. Se nem kapcsolódnak össze, se semmi, amivel felajánlaná, hogy egyikről átvihessen az adatokat a másikra.
Erre van vmi javaslat?Előre is köszi mindenkinek a segítséget!
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz planbmokus #1793 üzenetére
Megvan a SwiftKey Tablet is, igaz triál verzióban, de mag volt a teljes is warez úton, de az még inkább nem vált be.
Töltsd le az AnySoft-ot, ismerd ki, és meg fogsz lepődni! Hidd el nekem!TXT: Ha ilyen zűrös a gép, és félsz a moddingolásától, passzold le de kurva gyorsan, mert nagyon meg fogod utálni, és bizalmatlanná tesz a tabok tekintetében!
Jó ketyere ez, de ezt a masinát moddingosoknak "szánta" a vodafos!
Vegyél egy megbízhatóbb működésű tabot, mert személyes segítséget nehezen találsz!De haóa leírtal szerint csinálsz mimdent, a legnagyobb bajod az lehet, hogy nem megy végbe a folyamat, és marad minden a régi!
Ne parázz! )[ Szerkesztve ]
-
Stevee83
aktív tag
Olvasva a postokat szerencsének érzem magam....
Böngészővel sose volt problémám, bár ez nem tudom melyikre vonatkozik én Firefoxot használok.
Újraindulás a jó 2 hónap alatt mióta megvan eddig 4 szer és hetente 1 kifagyás de kis buzerálással helyrehozható, de legtöbbször ha nagyon túlterhelem (több minden egyszerre fut, net)
A kijelölős dologban nem tudok nyilatkozni még nem volt rá szükségem és nekem a gyári bill nagyon jól müködik, már több cikkem is ezen a kütyün írtam és gyorsan, pontosan gépel... ami félresikerül az user hiba
Viszont az érdekelne, hogy a frissítés óta LED notification game over. azt helyre lehet hozni valahogy, mert nekem pl hiányzik....
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
Stevee83
aktív tag
válasz Szabónagymer #1797 üzenetére
Valaki azt írta itt h nézett párat de nem gyóóó :/
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
0pityesz0
tag
válasz Szabónagymer #1797 üzenetére
Èn màr próbàltam, de semmi haszna. A frissítès miatt nem megy a led! :-(
Egyre gyorsabban lassulok...
-
TXT
őstag
válasz Szabónagymer #1795 üzenetére
Mi az, hogy "passzold le kurva gyorsan", meg "vegyél" és társai???
Okosan magyarázz tisztelt Szabónagymer és ne utasítgass, én is normális hangnemben beszéltem veled!Senki nem mondta, hogy "parázom", csupán jóindulatú segítségre gondoltam személyesen. Miért ne lenne erre megfelelő fórumtárs? Én is szívesen segítek másnak amennyiben időm engedi, ha valóban értek ahhoz, amihez kellene a segítségnyújtás! Tudod, vannak ilyen emberek is és én is tapasztaltam ilyet itt! Nyilván nem rólad beszélek, ha Te nem ilyen vagy!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest