- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Tommy1982 #1950 üzenetére
94.23.201.82 - Whois Information
% This is the RIPE Database query service.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf% Note: this output has been filtered.
% To receive output for a database update, use the "-B" flag.% Information related to '94.23.192.0 - 94.23.255.255'
inetnum: 94.23.192.0 - 94.23.255.255
netname: OVH
descr: OVH SAS
descr: Dedicated Servers
descr: http://www.ovh.com
country: FR
admin-c: OK217-RIPE
tech-c: OTC2-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: OVH-MNT
source: RIPE # Filteredrole: OVH Technical Contact
address: OVH SAS
address: 2 rue Kellermann
address: 59100 Roubaix
address: France
admin-c: OK217-RIPE
tech-c: GM84-RIPE
nic-hdl: OTC2-RIPE
abuse-mailbox: abuse@ovh.net
source: RIPE # Filteredperson: Octave Klaba
address: OVH SAS
address: 2 rue Kellermann
address: 59100 Roubaix
address: France
phone: +33 9 74 53 13 23
nic-hdl: OK217-RIPE
abuse-mailbox: abuse@ovh.net
source: RIPE # Filtered% Information related to '94.23.0.0/16AS16276'
route: 94.23.0.0/16
descr: OVH ISP
descr: Paris, France
origin: AS16276
source: RIPE # Filtered% This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.69 (WHOIS4)
-
persnongrat
tag
válasz Intruder2k5 #1953 üzenetére
Te voltál a gyorsabb.
-
Tommy1982
tag
válasz persnongrat #1954 üzenetére
Francia DSL szolgáltató, szerintem magán IP, de ha másnak is megjelenik a logban, akkor valószínű OpenWrt bug.
-
MODERÁTOR
-
Tommy1982
tag
válasz Intruder2k5 #1958 üzenetére
Csak egy tipp.
-
woodworm
veterán
Ez ugyanaz az ovh, ami miatt elméletileg döcög a mag? Lemaradtak az eszközök frissítésével és zombihálózat lett belőlük?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
őstag
-
persnongrat
tag
Le van tiltva a javascript, esetleg a browsered nem tud mit kezdeni az .svg fájlokkal (
nem is tudom, hogy mi az, utána kell néznemfigyelmetlen voltam), talán adblockert használsz és valamiért reklámnak minősítette...
Valami ilyenre tippelek.
Végső eset, hogy egy bug a sok közül.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz persnongrat #1964 üzenetére
Tegnapelőtt még működött, és elbvileg nem csináltam semmit. Majd bejelentkezek másik gépről.
-
őstag
válasz persnongrat #1964 üzenetére
Közben megnéztem, másik gépről megy, így nem a routerben keresendő a hiba. Vagy fene tudja, mert a kliens router garafikonját meg megjeleníti.
[ Szerkesztve ]
-
persnongrat
tag
- bocs, másik topic-ba akartam -
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz persnongrat #1968 üzenetére
Sas szemed van, köszi!
krealon: A bátrak explorert használnak
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sajnos továbbra is szar a wifi. Egy idő után nem engedi csatlakozni az eszközöket. (nem sok maradt, tv és mobilok). Hibás lenne a router?
-
őstag
válasz fabiandaniel #1973 üzenetére
Vargalexes van rajta. A visszavitel nálam nem működik, mert 6 óránál többet nem bírunk ki nélküle. Arra nem emlékezem, hogy gyárival is csinálta-e ezt.
-
persnongrat
tag
https://dev.openwrt.org/ticket/10570
Itt van egy lezárt bugreport.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz persnongrat #1977 üzenetére
Kicsit óvatosan mozgok ebben a témában.
Tudok valamit tenni a bug ellen, vagy sem?
-
persnongrat
tag
-
őstag
válasz persnongrat #1980 üzenetére
Igen láttam, hogy valamivel megoldható, csak ezektől a parancsfuttatásoktól félek, hogy hazavágom a rendszert és kezdhetem előről, mint ahogy az imént is kiszurtam magammal a reset-el. A net beállítás megy hamar, de 10 feletti eszköznek kell fix ip, az eltart egy ideig, amire beállítom.
-
Speedo
tag
Sziasztok!
Most vettem egy 4300 rev1.6-os eszközt, és látom, hogy ez a trunk r37759-től támogatott. Valaki próbált már ilyenre openwrt-t tenni ? Letölthetem az aktuális snapshotot, és telepíthetem ?
-
Speedo
tag
válasz persnongrat #1984 üzenetére
A router alján írja.
-
Casterke
tag
felraktam a OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342-t és olyan problémám van, hogy mintha nem tudná a wan port kezelni a 240mbitet... csak max. 120-jön.
Ezenkívül hogy tudok valami VPN modult hozzáadni? -
Tommy1982
tag
Sziasztok,
újabb problémám adódott a routerrel. Transmission-nal szeretnék letöltetni és seedelni ncore-on, de állandóan megszakad a trackerrel a kapcsolat. Javítható valahogy a hiba, PC-n működik rendesen?Tracker error: "Tracker gave HTTP response code 0 (No Response)"
-
krealon
veterán
válasz Casterke #1986 üzenetére
Ha WiFi-n szeretned atvinni a 240 Mbps-t, akkor ahhoz AC szabvamyu router es kliensek kellnek. A 4300 nem az.
Kabeles kapcsolaton, a gyari firmware-ben levo HW NAT segitsegevel a 240 tobbszorose is atmegy (800+), OpenWRT-vel 340 az atlagos max. -
vargalex
félisten
válasz persnongrat #1977 üzenetére
Szia!
Ennek mondjuk a wifi-hez nincs köze. Egyszerűen arról van szó, hogy WAN oldalról érkezik egy DHCP kérés. Tipikusan a Digi-nél fordul elő, de nem okoz problémát, mert úgysem osztunk oda.
Alex
-
őstag
válasz vargalex #1993 üzenetére
Arra rájöttem, hogy wan oldalon ven ez a hiba. Nem terheli a routert, hogy másodpercenként 7-8x naplózza ezt a hibát? Mondjuk annyi hátulütője van, hogy nem látható a rendszernaplóban semmi más, mint az utólsó 12 másodperc. A kliens routeremnél ez másfél nap. Ha hibát kell keresni, pl wifi eldobás, nem csatlakozás, akkor nehéz kiszedni az infót a log-ból.
Amúgy optikán kapom a netet és a tévét, erre van egy box koax kimenettel és 4 db lan csatlakozóval, amiből csak egyet használhatok, mert fix ip-t ad a szolgáltató (kisvárosi helyi cég).
-
vargalex
félisten
válasz persnongrat #1995 üzenetére
Szia!
Úgy, hogy pont egy másik issue miatt nyitott defaultban a 68-as UDP port. Persze ez a szabály törölhető.
Alex
-
persnongrat
tag
válasz vargalex #1996 üzenetére
Az viszont elég nagy gáz... És nem csak belülről...
Képzeld el, hogy te kezded osztogatni a digi ügyfelek felé a címeket, routert stb.!
(a digi hálózata is vérciki egyébként, mert hogy a fenébe jut át a saját eszközükön egy kérés az ügyfél felé, amihez az ügyfélnek nem lenne semmi köze?)Viszont azt nem értem, hogy az nmap szerint minden port zárva a WAN interface-en (az enyém egy tomato-ra van kötve DHCP-s kliensként)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest