- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
A hír olvasása és a Sandy teszt után kiváncsi lennék egy olyan egymás elleni tesztre amit egy és ua. a helyen csinálnának.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Giot
addikt
"Az új processzor 50%-kal utasítja maga mögé az Intel tesztelt megoldását"
Nocsak lehet hogy olyan processzort tud a piacra dobni az AMD ami 100%-ig ki tudja szolgálni a csúcskategóriás VGA-it? Itt lenne az ideje hiszen mégiscsak furcsa állapot volt az hogy ha valaki ki akarta aknázni egy AMD HighEnd VGA-ban rejlő lehetőségeket a konkurenciától kellett CPU-t vásárolni.
Kíváncsi vagyok rá egyébként mit domborít? -
stratova
veterán
válasz eladohardver #93 üzenetére
Ó dehogynem, még neked is fel kellett tűnjön csak ezek szerint nem közvetlenül Ha nem gyártana akkor, most nem azt mondanád Szandira, hogy milyen eszméletlen gyors és ehhez képest nem aranyban mérik. Hanem, hogy milyen istentelen drága és ja hogy azért még gyors is?
(De akkor emlékezzünk meg azokról az időkről is, amikor AMD kihozta az Athlon FX-60-62-t és egy helyen a Miklandnál láttam 250.000-275.000 Ft-ért. Aztán meg megnéztem, hogyan renderel... azóta azért megtaláltam az állkapcsomat)
-
törölt tag
válasz [CS]Blade2 #91 üzenetére
És akkor mi van? Hány olyan programot futtatsz a gépeden ami kihasznál 4-nél is több magot?
Egy szálon (vagy akár 2-4 szálon) meg simán felveheti a versenyt a SB-el, sőt akár le is győzheti, a 8 magost pláne, hiszen az valszeg alacsonyabb frekin fog menni mint a 2600k.
Akkor pedig azt fogod tapasztalni, hogy a való életben olyan helyzetben amikor a többségnek szüksége van nagy teljesítményre (pl játék) a bulldozer gyorsabb lehet egy 8 magos SB-nél.[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
"még akkor is ha a felinek sem igaz a felese
a mese mondónak is meg van mindennap a felese"hírhez kb ez a szlogen illene[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
kenwood3
addikt
Én is kiváncsi leszek erre a Bulldozerre , de sztem az intelt nem fogja utoléri pedig jó lenne mert normalizálódnának az intel árai ! Sztem mióta az Amd megvette az Atit azóta nem igazán vannak a toppon ! Úgy érzem több energiát fektetnek az vgak-ba mint a procikba ! Ami nem baj mert jó kártyákat csinálnak és van árverseny nem úgy mint a prociknál !
Vki meg tudja mondani mivel kaszál többet az Amd , a Vga-val vagy a Cpu-val ?[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
törölt tag
Az oké, hogy most el vagyunk ájulva ph teszt alapján SB-től, én azért megnéznék majd egy olyan tesztet, ahol pár órát renderelnek egy huzamban, hogy ott is olyan vigéc lesz-e a turbo boost 2.0-val.
-
Srodney
senior tag
válasz csucsbicep #85 üzenetére
hát ezt nem kiáltanám el,sokan szeretnék hogy az amd beérje az intelt...,a másik pedig hogy sokáig az IT hírek csak a sandy bridge-től és a fusion-tol voltak híresek...ideje volt már dobbantani vmit az intelnek,és szerintem dobbant hamarosan erre az amd is,mostanában ugyis dobbantós formájában van...
-
törölt tag
Olyan szépen bele fog simulni a köztudatba a buldózer hogy csuda
Ha tényleg alkottak valami ujjat akkor nekem elég ha hozza az előző gen. szintjét.
Ha akkora okosság lesz mint anno a HD 2900, akkor lesz minek örülni, legfeljebb később fogja kimutatni a foga fehérjét.(#118) Srodney: A holdról nem jöhetett, mert ott még ember nem járt, ergo nem is tudna visszajönni onnan
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
BTW
Jók ezek a híresztelős topikok, a meg nem erősített eredmények miatt olyan szépen egymás torkának tudnak esni az emberek meg kóstolgatják egymást.
Mindenki jól jár, mire a jóember hazaér ki-vitatkozta magát nem veszekszik már otthon az asszonnyal/barátnővel/kutyával/macskával/hörcsöggel/aranyhallal. A trollok is jól laknak és a moderátoroknak sem kell hogy leragadjon a szeme.(Szerintem én nagyon fel tudnék idegesíteni egy aranyhalat, hogy szóhoz sem jutna! Ha kiakasztana odaadnám akváriumostul bacsisnak vízhütés céljából, mire átér a rendszeren olyan jó hővezető paszta lenne szegénykéből, hogy a lekvár is narancs lesz szégyenében)
De ha megnézzük Szandi teszt-topikját színtiszta unalom, csak arról beszélünk mennyi lesz, jó a lap vagy nem jó a lap. Szegény Hókotróra is ez vár ha már megjelent.
-
Myers
senior tag
Nekem egy dolog szúr szemet:
"A szintetikus tesztek alatt kisebb különbség mutatkozik..."
Magyarázza el nekem valaki. Nem pont a szintetikus tesztek alatt szokott jóval nagyobb különbség lenni?
Azok nagyjából 1:1-ben mutatják pl.: a 20%-os tuningot, aztán a valós alkalmazás meg alig pár %-ot gyorsul.
http://www.muszaj.hu/
-
V!ck
senior tag
Na de hogy ON is legyek: Az én elképzelésem egy Core i5-2500 teljesítményű AMD, használható IGP-vel (~5550-5670). nem csak nekem, sokaknak elég lenne.
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Lala73
csendes tag
Remélem lessz árharc.
-
gfefe
őstag
Gyerekek végig olvastam a hozzászólásokat és majd szarrá röhögtem magam....
Mit agyaltok ti most meg veszekedtek intel amd fronton
MAjd lesz 1x ph teszt és kiderül a valóság..... felesleges billentyű koptatásDOWNLOAD ██████████████ 105%
-
-
ZIL
tag
Bár AMD párti inkább vagyok (nem vagyok Intel ellenes, sőt elismerem a termékeit, csupán a végtelenül inkorrekt piaci viselkedése taszít), ez a hír kissé sántít. Levegőben lógó százalékok, egy meg nem jelölt órajelű processzorról... Ugyan hagyjuk már!
Ha a teszt igaz, akkor az AMD ezzel kb. konkurenciát állít a 980EE-nek. Ez azért elvárható is lenne, lévén, hogy max fél évvel a Bulldozer után jönnek az Intel izom processzorai.
Egy előnye biztos lesz a Bulldozernek, mégpedig az olcsó deszka. Ha belegondolunk, egy AM3+os lap előállítása semmivel nem drágább, mint egy sima AM3-asé. Szóval ha emellé még racionális proci árazás is társul csak örülhetünk neki. -
RapUGround
tag
Ilyen remek hírt olvasni óriási jó. Én azon kevesek egyike vagyok, aki játékra épít gépet.
Régóta azt látom, játékra AMD-t kell venni. AMD is ezt sugallja azzal, hogy egész platformot kinál, de ha a Bulldozer ilyen lesz akkor már tudom mit fogok venni.A hírben olvasva az a +50% nem mindenben csak pár dologban tudja felmutatni, a 950 ellen. Akkor a 980X az meg nem lesz ellenfele a Bulldozernek, hiszen elméletben ha a magok számát nézzük akkor az 950+50%nak is felfogható, így tehát 980X-et van amiben megközelíthei, de van olyan terület ahol csak a 950nél gyorsabb valamivel. Ezek mellett nem nagyon lesz lehetősége az AMD-nek 1000dollárért adni a procit, főleg ha megjelenik a sima 6magos i9 800dollárért ami még csokkenhet, legjobb esetben is kb valami 650dollár lenne a reális de ki tudja mi lesz.
-
Crytek
nagyúr
Én már annak is örülnék ha lenne Core i5 760 verő buldozer hasonló vagy esetleg picit drágább áron4. Vegye a halál ezt az 1000 dollárosat
Next PC Upgrade: 2022
-
eladohardver
őstag
fanboj a *** nálam van amd + intel gép, volt phenomII 965 procim ment 4-4.2ghz en de nem ér semmit sem az ég világon magas northbridge freqivel sem. csak zabálja az áramot. HD5970 hez kevés max nitróval lehetne ugyanazt elérni mint intel procival léggel... És tudom a 6 magos proci is nem ér túrót sem...
csak 1 dolgot említenék még, hd5970 +phenomII 4ghz en BBFC2-ben 50-60 max fps és néha beesett 5-10 fps ig. Cseréltem I7950 re érdekes mód megszünt mindenféle fps lagg. min fps legbrutálabb pályán is 70 30 akárhány embernél persze online gammáról kattogok.
stratova AMD proci gyártás terén még impotens nincs olyan vasuk ami léggel megfelelő lenne high-end videokártyákhoz.
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Martin2004
tag
válasz Motion_Blur #23 üzenetére
Ja-ja, egy jól tuningolt SB is tud i7 950 + 50%-ot. Harmadannyiért.
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.
-
Gyuri27
félisten
válasz RapUGround #140 üzenetére
Remélem utánna jönnek a játékok amiken ott virit, hogy amd és csak full amd cuccon indul el.
Amd - Radeon - Ryzen
-
MongolZ
addikt
válasz eladohardver #143 üzenetére
Én azért megnézem azt a beállítást, ahol CPU limites lesz a BBFC2... hiába 5970...
-
ló úr
őstag
válasz eladohardver #143 üzenetére
Persze én meg jönni nagy zöld bolygóról,és elhinni mindent...
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest