- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz laceszgamer #25597 üzenetére
Jó hírek. Jöhetne már mostmár kibírom ezt a kicsit mire megjelenik.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Ablakos
őstag
Próbáltam más térképpel (Rusmap) a promods mellé, de azzal is jobbra el van csúszva az egész. Az ördög tudja mi lett ezzel. Próbáltam a leírások alapján sorrendezni a térképeket, a promods def-ben be van állítva a nagyítás kompatibilitás. Semmi.
A promods csak magában jó. -
Foose
addikt
Ats frissítés jött. De.... WTF? [kép]
-
Phobion
őstag
Sziasztok! Ki milyen kormánnyal játszik? Melyik 900 fokos kormányt érdemes beszerezni?
-
laceszgamer
addikt
-
Marci112233
addikt
válasz Phobion #25614 üzenetére
Én Thrustmaster T150RS-el játszom a játékot. 1080-ra képes, de vissza van állítva 900 fokra.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
MoVieFaN
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
válasz Phobion #25614 üzenetére
Ha ETS2-vel játszol, és nem szükséges a H váltó (mert az újabb európai kamionok automata váltósak), akkor megfelel egy megkímélt, öreg DFGT is. Azon ui. nincs kuplung pedál, de automata váltóhoz nem kell.
Ha váltani akarsz, akkor már macerásabb, mert alapkiépítésben egyik H váltó sem tudja a 12, 16, 18 sebesség fokozathoz a felező, osztó funkciót.
Billenőkapcsolóra kellene rákonfigurálni, de nem tudom, melyik kormányon van ilyen.
Főleg persze a váltókaron?
Ezért ehhez vannak speckó váltó kegészítők, amik már formára is hasonlítanak az eredetire.Amúgy nálam G25 van, de csak ritkán veszem elő. Nagyon kevésszer fordul már elő, hogy több órát, napot tudjak játszani egyhuzamban, fél-egy órára pedig nem bontom szét a teljes,
dolgozós konfigot, hogy rádugjam a kormányt, amit 1 óra múlva el kellene pakolni.
Ezért aztán főként inkább billentyűzettel vezetek... -
Cr00py
senior tag
válasz m0h0senator #25620 üzenetére
Hú, rengeteg van.
A "gyári" kormányt is lecseréltem. A már klasszikusnak mondható skrs váltó, különböző diy control boxok, ilyenek. 90%-a saját tervezésű kieg, így sajnos linkelni sem tudom. Az alapjuk főként arduino, de vannak saját nyákok is, amiket tervezés után legyártattam.
Tervben van egy Kamionos cockpit. Az ülések ( elektromos ) + a műszerfal nagy része már meg van. Nincs túl sok időm jelenleg foglalkozni vele, így jelenleg halogatom. majd télen -
vlevi
nagyúr
válasz Ablakos #25623 üzenetére
Az nekem az index
Én a váltó előtti 2 piros gombok valamelyikére raktam rá.
De az igazi mégiscsak valami rendes billenő kapcsoló lenne, amin látni, érezni lehet, hogy melyik állásban van.
18 fokozatnál már néha el lehet tévedni
Még azon is gondolkodtam (csak lusta vagyok, mint a dög), hogy van itthon egy controllerem. nem xboxos, hanem valami legolcsóbb, Trust, Hama féle valami. De legalább van benne vagy 20 kapcsoló, 2db állású analóg joystick. Ezzel már lehetne valamit kezdeni, talán. -
Cr00py
senior tag
válasz m0h0senator #25625 üzenetére
Track IR-t én is használtam, de az utóbbi időben egyre kevesebbet. Majd ha kész lesz a "setup" teljesen, akkor majd biztos, hogy elő veszem ismét.
-
Ablakos
őstag
A 18-as elég "munkás" váltó. Persze azt is meg lehet tanulni.
A TM váltóján sajnos nincs egy gomb sem. A TM kormányra pedig nem lehet irányjelzőt tenni. A logitech-re még olyan kieg. is rakható. (De a háromlábú macska is tud teljes életet élni. )
Inkább fejben dől el a váltás, hamar meg lehet szokni, hogy melyik gomb az a bizonyos funkció. -
-
Ablakos
őstag
Egyre több nem autóverseny szimulátor van, de még mindig nincs kormány ezekhez. Pedig elég lenne kieg.ként megvásárolható kormány rész nagyobb (busz/teherautó) méretben. Hátha valamelyik gyártó észreveszi ezt a lukat.
-
Phobion
őstag
válasz Sub-ZeRo #25630 üzenetére
Az kicsit overkill nem?
Köszi a válaszokat mindenkinek!
#25631 - Totálisan egyetértek! Mennyire durva lenne már licenszelt Scania, Volvo, stb. kormányokat venni. Ezekkel a logitech és társaival nekem az a bajom, hogy olyan "minik" + milyen jó lenne egy valós index kar, stb. Kevés esélyt látok rá.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Ablakos #25629 üzenetére
A 18-as váltó végülis ugyanaz, mint a 12+2 sebességes.
Csak az utóbbi úgy van felosztva, hogy 4x3 sebesség , a 18-as váltó pedig 4x4.
plusz a két, nagyon rövid első fokozat.
Ha nincs billenőkapcsoló, akkor viszont nagyon észben kell tartani, hogy utoljára melyik állásba raktad a felezőt, osztót.
Mondjuk én a 18-as váltót úgy szoktam használni, hogy 8L-ből 8H-ba akkor rakom fel, amikor elértem az utazósebességet, addig végig nem is váltok az L/H között. -
Cr00py
senior tag
válasz Sub-ZeRo #25630 üzenetére
Remek cucc a Fanatec, bár kicsit drága. Egy autó árát már bele nyomtam én is kb.
Nekem is van egy külön szett komolyabb sim játékokhoz. Jelenleg iRacing-et nyúzom. Próbáltam, de nekem ETS2/ ATS pároshoz nem volt túl kényelmes az a setup, így maradt a G29 erre a célra. -
nagyúr
-
nagyúr
válasz Cr00py #25634 üzenetére
Én is már 7 számjegyben beszélek a rendszerről...
Mehetett volna a subaru projektbe...[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Foose
addikt
Frissítést kap a Daf XF 2021
-
-
RoBos
senior tag
válasz Phobion #25643 üzenetére
Kevesen vannak? Jó, hát mihez képest...
Már több mint 100+ az alkalmazottak száma és ismét bővül(t) az irodájuk és jelenleg is keresnek új embereket a csapatba! Esetleg innen vki, egy jó modder?! -
Debilon
addikt
üdv!
csak nekem új, hogy ATS-ben a súlymérő állomásokon megy a bünti rongálódott jármű miatt?10 % környéki rongálódás volt, eddig mintha csak írta volna, hogy nem szép dolog és javíttassak
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Joccc07
addikt
👀
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.