-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bator92
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telot, felfrissitettem kitkatre és a notification bár szaggatva jön le. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
MaxxDamage
félisten
Megrendelve ! [link] /remélem minden igényt kielégít ! , Dokkoló kell a francnak /
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dSERiES
senior tag
Ha vissza szeretnék menni 4.3-ra, melyik a legfrissebb? 1 oldalt se találok (mint pl. a sammobile vagy az lg-phone-fw) ahol összesítve vannak a gyári romok Sonyhoz..
Ezeket találtam, vagy van frissebb?4.3
Xperia Z(C6603) 10.4.B.0.569_UNBRANDEDXperia Z(C6603) 10.4.1.B.0.101 CE
4.3-on már ugye átlátszó a navbar meg fent azt értesítési sáv..?
[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
GeryPc
senior tag
Vkinek az aláírásában mintha láttam volna hogy a Z-re rárakta a 4.4.4-et,lehetséges?! ha igen milyen formában?
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
fnatic
tag
Hol tudom átállítani azt, hogy amikor hívnak, akkor a hívott fél képe nagy felbontású legyen?
-
Flekker
csendes tag
-
Szombó
senior tag
[link]
Ez hogy is van?Értelmezze már valaki aki jobban tud angolul.Nekem az jön le,hogy a Z nem fogja tudni a 4.4.2 alatt az SD kártyára való másolást.Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
törölt tag
válasz Szombó #22377 üzenetére
Nekem az jön le az alsó és középkategóriában lesz ez a funkció, a Z sorozatban nem.
Mondjuk nekem nem is hiányzik, van elég hely, csak a fénykép/videó/zene amit a kártyán tartok.
A kártya amúgy sokkal lassabb ám mint a belső tárhely, nem biztos hogy olyan jó ötlet oda pakolni az alkalmazásokat. -
S3R6PH
tag
válasz #03372544 #22378 üzenetére
Hm.... gondolod?
Én a Samsung Electronics 64GB PRO SDXC Upto 90MB/s Class 10 Memory Card (MB-SG64D/AM) használom, éshát egyáltalán nem lassú....
A foldermountal meg a külömbséget észre sem veszem.
Nekem nemmindegy hogy a belső tárhelyemet tömöm hülyeségekkel, ígymeg hál'Istennek mindenre van helyem!Kapásból non-stop kamerázni két és fél órát HD-ben......
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Galaxy S10
-
spanglee001
addikt
Z1 re tegnap kijött a 4.4.4 és elvileg tuti
sima Z re várható valami, vagy kibe kapcsolgatni kell gps-t, hogy neszívja le az akut fél nap alatt?
De legalább már nem pörög mint a búgócsiganetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Deck
titán
-
ZsyfKo
senior tag
válasz spanglee001 #22384 üzenetére
Én nem rég raktam fel sus-el a 4.4et és semmi bajom vele, aksi idő is teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
spanglee001
addikt
Olyat lehet, hogy ne reklámozzanak az appok?
valamelyik elkezdte szórni a főképernyőre, hogy frissitsek androidot, de 6 % szabadhelyem van stb angolul, ha rámegyek a google playon hoz be egy alkalmazást , aminek semmi köze semmihez, és mostanában nem raktam el semmit a telóra. 1x már volt ilyen akkor gyáribeállításokkal kezdtem előről a telót.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
dSERiES
senior tag
válasz spanglee001 #22387 üzenetére
Húha, ott pedig vmelyik ingyenes Playes app teleszórta.. Én resetet (gyári beállítások..) mondok és utána AdAway telepítéssel kezdeném..
[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
VD
őstag
válasz spanglee001 #22387 üzenetére
Felraktál valami alkalmazást aminek jogosultsága van teleszórni reklámmal. (Mivel a gyári visszaállítás mindent gyalul, így a múltkor törölte az alkalmazást ami a gondot okozta.) Mielőtt megint gyalulsz mindent, tedd fel ezt, [link] ezzel meg tudod nézni mi az ami a gondot okozza és elég azt eltávolítani.
Legközelebb, meg nézd meg, mihez kér jogosultságot egy program, mielőtt felteszed! Plusz az értékeléseket is érdemes elolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Flekker
csendes tag
válasz spanglee001 #21586 üzenetére
Hello
Nekem is ez a problémám hogy a telo elveszti a térerőt. Neked vagy másnak akinek volt már ilyen problémája hogyan tudta megoldani?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ami az xperia telefonon van háttérkép az nincs meg valakinek véletlenül ? Sehol nem találom ezt a háttérképet.
[ Szerkesztve ]
-
Blue@X
senior tag
-
Palesz191
aktív tag
ha már túl forró a telefon, normális, hogy annyira lassú, hogy kb használhatatlan?
GPS ment sokat... 3 óra után amikor hívtak, már az is vagy fél perc mulva jött ki, hogy ki hív, felvenni se tudtam .. -
dSERiES
senior tag
Ez a hardver ilyen.. azt hiszem, a Nexus 4-ben is ugyanez van, az is melegedett..viszonylag sokáig megvolt. Kipattintottam a szélvédőre navinak, 1 óra múlva kikapcsolt...
Csak itt még ugye FullHD kijelzőt hajt[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest