- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz petike19960 #5755 üzenetére
Amígn incs meg az új fókuszpont, addig szerintem lehet homályos mivel az a két fókuszált állapot közötti átmenet.
valami
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz petike19960 #5763 üzenetére
Majd csinálok valamit...
Nem mindegy hogy beltéri vagy kültéri?valami
-
lanagii
csendes tag
válasz petike19960 #5753 üzenetére
Szia! Nekem is ugyanez a problémám, már korábban írtam ide a fórumba, de nem volt reakció, gondoltam, hogy akkor senki nem találkozott ezzel rajtam kívül. Szerintem ez nem az autófókusz helyes működése, mivel nagyon zavaró, teljesen elront egy jó videót.
-
HardRic
addikt
válasz petike19960 #5753 üzenetére
Most jöttem rá, hogy 2db lassított videón kívül, még nem videóztam egyáltalán a telefonnal. De jó tudni, hogy baja van
-
darvinya
titán
válasz petike19960 #5777 üzenetére
Pont amit írtam 5775 hsz-ben.
Maga a táska zavar be, mivel nagyon elüt.(#5776) muchacoado
Igen, semmi extra.
Max bizt. mentés nem árt adat vesztesés elkerülése véget.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz petike19960 #5779 üzenetére
Lollipop 5.0-ásnak van alapból kamera hibái.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ChipKng
aktív tag
válasz petike19960 #5780 üzenetére
Nem tudom milyen telokon probaltad, de lehet nem volt azokban AF. Fix fokusszal nincs ilyen gond viszont a kepminoseg sem olyan jo. Egyebkent engem is zavar a lassu AF es sokat is teveszt, de en nem varok video kamerakat vero AF rendszert egy mobiltelefontol.
A 60fps azert sotetebb mert kevesebb ido jut egy kepkocka elkeszitesere es tobb fenyt igenyel. Gondolom azt is a szobaban probalgattad - ahol keves feny van hozza - es nem a napsuteses szabadban. Ott nem lesz ilyen problemad.
2B OR NOT 2B that is FF
-
darvinya
titán
válasz petike19960 #5795 üzenetére
Autófókusz mindig keres, ha bevillan/eltér a kezdő pontól (esetedben zöld fal), akkor az újra (világos táska) keres rá.
De mivel nem marad ott a telefon a fókusz stabilitásra, ezért lesz egy mosott rész.
Ha lenne fix fókuszálási lehetőség, akkor semmi nem történe, csak a távolabbi/közelebbi részletek lesznek mosottak.De lehet írni a suppurtnak (Xperia Care), hogy ez a gondod, vagy szervizbe adni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Wajk
addikt
válasz petike19960 #5798 üzenetére
A Lollipopos Google kamerát szeretem videóra, ha gyári akkor meg manual, ugyanis auto módba annyit okoskodik (scene váltások), hogy arra nincs szükségem...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
ChipKng
aktív tag
válasz petike19960 #5802 üzenetére
Szerintem egyelore ne erotlesd ezeket a dolgokat. Hagyd automatan a telefont es hasznald egeszseggel. Majd raersz ezekkel foglalkozni ha szepen utanaolvastal a dolgoknak.
2B OR NOT 2B that is FF
-
cucumber87
tag
válasz petike19960 #5798 üzenetére
Én nem szórakoztam visszavittem a T-Mobilreba közöltem, hogy azonnal intézkedjenek, egy hét mulva mehettem is a készülékért (a szervizjegyzékbe láttam hogy teljes kamera csere volt) azóta csodaszép képeket készít és a fókusszal sincs gond
Apropó esetleg valaki nem tudja a Lollipop frissítés mikor érkezik a T-mobilosoknak ? És ha megjön érdemes frissíteni ?
[ Szerkesztve ]
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
cucumber87
tag
válasz petike19960 #5807 üzenetére
Nekem konkrétan egy pontra beállt a fókusz így totálisan homályos volt a fényképezés és a videofelvétel....
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
jaddz90
tag
válasz petike19960 #5807 üzenetére
Petike ne haragudj, de melyik részét nem érted annak, hogy NINCS baja a telefonodnak, ezt nevezik autofókusznak? A kamera igyekszik neked minél jobb képet biztosítson felvétel közben, amit többek közt a fény, valamint a tárgyak távolsága alapján próbál kivitelezni, ha jó képeket és videókat szeretnél csinálni (mert látom, hogy ez foglalkoztat a telefonnal kapcsolatban leginkább) akkor kezdésnek pl. felejtsd el a kiváló automatikus módot. Tedd át kézire, böngészd át a funkciókat és minden egyes paraméterről, amivel nem vagy tisztában, tájékozódj kicsit az interneten, mit csinál, hogy csinálja, mi az ISO, mit jelentenek a különböző fénymérési és autofókusz beállítások, stb. Senki sem fog megtanítani téged itt a fórumon a kamerát használni, főleg, hogy ez szubjektív. Ha nagyon akarjuk bele lehet magyarázni, hogy a manuális mód annyi állítgatást enged, ami már a "mindenkinek máshogy tetszik" határait súrolja. Hangsúlyoznám telefont vettél, megvannak a mobilos fényképezés korlátai, de ahogy ez is fejlődik, egyre többet ki lehet hozni belőle. Olvass utána kicsit, a te érdeked. Ajánlom kezdésnek ezt a cikket. A telefonod kamerájának pedig mégegyszer - NINCS baja. Szép napot.
[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
válasz petike19960 #5945 üzenetére
Nálam minden életlen.
És szaggat. (ez mondjuk lehet a jutub hibája)Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
sisqoboy2
tag
válasz petike19960 #5966 üzenetére
nekem egyik videod sem tetszik. akadozik mindketto. es nekem a gepem i7es procivl tudja futtatni a fullhd jutyubot. na en is toltok majd fel videokat meglatjuk. egyebkent nekem a gepen levo bsplayer akadozik mikor lejatsza a 4k-s videot. valaki talalkozott mar ezzel a problemaval(masik lejatszo viszi rendesen)
-
Wajk
addikt
válasz petike19960 #5985 üzenetére
lentebb találsz linkeket...
-
Wajk
addikt
válasz petike19960 #5988 üzenetére
parancsolj... (kereső)
-
Wajk
addikt
válasz petike19960 #5990 üzenetére
friss vagyok mint az állat mi? bocsi
amúgy meg belső videókat kértél ott vannak ni.
Szerintem semmi gond a videókkal, de majd meglátjuk a többiek mit szólnak...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Külpolitika
- Milyen routert?
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest