- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz Attici #21547 üzenetére
"Nekem azt mondták hogy 10-ből 8 beázik és újat adnak helyette, amióta tudják nyomás próbázni a Cordonban."
Ehhez a mondathoz kapcsolódóan kérdezem, hogy ha gari lejárat előtt pár hónappal vízbe rakom és benne van a hibás 8-ban, akkor kapok egy vadi új telefont?
Már elmúlt egy éves, még SOHA nem érte víz, de gari lejárat előtt kipróbálnám és ha beázik, akkor lenne egy új telefonom a két éves helyett. Természetesen zártan raknám bele, videofelvételt is készítenék róla, ha kötözködnének.
Ha nem ázna be, annak örülnék, de az új telonak még jobban.
Szerintetek? -
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Tud valaki arról a hibáról,vagy történt már olyan valaki Z1 compactjával,hogy csak úgy random,leejtés nélkül elreped a kijelző? Ismerősöm telefonja ma ezt produkálta,konkrétan a felső részén repedt meg.[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
én most megyek bogácsra strandra a héten, ott fogom kipróbálni strandos képeket lőni, medencéből stb. szökőkútba már volt tavaly a telefon, meg csap alatt párszor. Ezeket kibírta.
Vajon csúzdázni lehet vele? Nem nagyon merném. Max közelről fényképezni lehet a leérkezőket, mert nem bajk ha rá fröcskölődik a víz (anno tiszaújvárosba nokiával nemis mertemközel menni, az még nem votl vízálló )
-
Matthenstein
csendes tag
Telekomosok lehet végre megérkezik a frissítésünk. Igaz ennek a frissítésnek még át kell mennie a Telekom Magyarországnál, de ha minden igaz eddig azért nem kaptuk meg, mert erre a frissítésre vártak.
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
válasz kelly416 #21553 üzenetére
Ha független marad, akkor nem adom el.. A gond annyi, hogy a trénél vettem, az elöfizus kártya a lányom telójában van, az én vodásom meg a z1c-ben... Most nem szívesen vennék még egy elöfizetést, nincs rá szükség!
Air: a gari nem hosszabbodik meg bármit is cserélnek, ha jól tudom ez csak iphonéknál divat... Más műszaki cikknél sem hosszabbodik meg a gari... -
bandi0000
nagyúr
válasz Matthenstein #21561 üzenetére
valahogy éreztem hogy hasonló lesz a dolgok mögött, ennyit nem szokott a T ülni a frissítéseken
Xbox One: bandymnc
-
Attici
őstag
De igen, az IMEI cseréről is adtak egy papírt. EU-s jogszabályokra hivatkoztak. Csak addig kellet újrakezdeni a garit amíg 1 év volt, de mivel a 2. év is teljes garancia és nem csak szavatosság ezért nem indul újra a gar.
Cordon Electonics madeinhungary
Köszönjük neked Sony!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
#TOTTI
őstag
Ma vittem be a telefont garanciában (Telekom), alsó rácsot elengedte a ragasztás és elcsúszott oldalra, ill. a hátlapra panaszkodtam mert az pedig nyikorog, egy ponton nagyon, mivel ázott már be egy Z1C-m ezért kértem, hogy azt is javítsák.
Tudom nincs jó híre a szerviznek, de bízom benne, hogy legalább a két érintett részegységet cserélik és gyári előírás szerint építik be.
-
air
nagyúr
válasz Jaffa75 #21562 üzenetére
Ez nem így van.
A garancia minden esetben meghosszabbodik annyival, amennyi ideig nem tudtad a terméket használni, és újraindul amennyiben teljes vagy fődarab csere történik.
Tessék utánanézni a fogyasztóvédelmi törvényben vagy a panaszfal.hu oldalon!(#21564) Attici
Kevered a jótállással kapcsolatos fogalmakat.
A szavatosság minden esetben az első 6 hónap. A többi a garancia.
És ennek semmi köze a szervizhez.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
HUNPablo
tag
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogyha a telefonom zsebemben van és hívnak akkor elkezd érzékelni és híváselutasitas üzenettel funkcióval küldözget kellemetlen smseket a hivó félnek és nagyobb probléma hogy így el is halkul
a csengőhang vagyis nem is tudom hogy hívnak...
Valaki tud valami megoldást erre?Stock Kk,van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz ruskop #21570 üzenetére
Nekem KK van de az utóbbi időben nálam is csinálja, sőt! Multkor olyan volt, hogy jött egy sms amig a zsebemben volt a teló. Egyszercsak azt hallom, hogy elindult a zenelejátszás, amikor elővettem azt látom h az apex alatt zárolt asztalom feloldódott, átrendeződtek az ikonok, (pont ez elkerülésére zárolom az asztalt) bekapcsolt a wifi meg a hotspot meg miegymás az értesítési sávon.. Szóval eléggé érdekes, de nem hiszem hogy LP miatt lenne, valamiért előfordul néha, ha comb felé van fordítva a teló. Volt ilyenem az Xcover2-n és a Moto Defy-n is, (Moto G-n nem!) szóval nem Sony bug, de erre kitalálhatnának már valamit.
-
Vikooo
addikt
válasz Kroni1 #21571 üzenetére
Kijelzovel kifele rakd a telefont, teljesen egyertelmu miert tortenik ez, gomb benyomodik es egy vekony szovet nem akadajozza meg, hogy a combodat erzekelje.
Eleg erzekenyek ezek a kapacitiv kijelzok es mindenre reagal ami vezeti az elektromossagot (ha fogsz egy femdarabot akkor akar azzal is kezelheted a lenyeg, hogy a kezed kozvetlenul a femmel erintkezzen).
FW verziotol fuggetlen ez a jelenseg. -
Kroni1
veterán
válasz Vikooo #21572 üzenetére
Az sztem nem egy jó megoldás h mindig kifelé kell rakni. Én alapvetően ugy szoktam, de van h nem figyelek és forditva sikerül, meg nehogymár erre is oda kelljen mindig figyelni! ráadásul bárminek nekimegy az ember, a kijelzőt célszerűbb lenne védelem szempontjából is a comb felé hordani.
A legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy ha jön egy sms vagy email akkor nem oldódna fel magától a képernyő egy véletlen simitásra, csak akkor ha fizikai gombot is megnyomsz. A Xcover2-n nagyon zavaró volt: mindig repülő modba raktam, meg mindent elálítottam véletlenül. Ezért muszáj volt pattern védelmet beállítanom, mert amig csak a sima elhúzás volt beállitva addig mindig csinálta..
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz Kroni1 #21574 üzenetére
Szerintem ha jön egy SMS, nem is oldódik fel a képernyő egy egyszerű simításra. Valszeg véletlenül a nadrágod megnyomta előtte a gombot, és utána a combod már intézte a többit.
Amúgy én kijelzővel kifelé hordom, de van előtte egy csomag pzs, szóval azért valamennyire védve van.
-
sza.sa
tag
Sziasztok!
Le lehet tiltani valahogy, hogy bejövő híváskor ne legyen az elutasítás üzenettel opció? Nekem is előfordult hogy nadrágzsebben automatán elutasított és küldött egy üzenetet...
sza.sa
-
Csari93
aktív tag
válasz Matthenstein #21561 üzenetére
Szia! Honnan tudod ezt? És így körülbelül szerinted mikorra várható?
@kaciokos
de van előtte egy csomag pzs
éljen az allergia[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok. Van valamilyen program a Z1c aktuális állapotának lemérésére? Úgy érzem, mintha lelassult volna a telefon. Tulajdonképpen minden működik, de érzetre lassabban, a kamera pld. biztos lassúbb. Független kit-kat van rajta. Gyári visszaállítást fontolgatok, de mivel nagy munka, ezért szeretném valahogy lemérni a teljesítményt. Köszönöm. Üdv
[ Szerkesztve ]
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Csari93
aktív tag
válasz Langsam #21578 üzenetére
Mire gondolsz?
A hardware effektíve nem lassul az idő múlásával, én úgy gondolom. Elméletileg egy belakott rendszer, ami mondjuk egy éves, természetes, hogy kicsivel lassabb, mint egy teljesen szűz, viszont mivel ez a telefonunknál szerintem nem általános (én sem, és szerintem más sem tapasztal semmiféle sebesség beli hiányosságot), inkább arra gondolnék esetedben, hogy valami konkrét program van sokat ébren, frissítget, háttérben dolgozik, stb.Benchmark (pl Antutu) programokkal tudod mérni a telefon sebességét, ez nálunk asszem 40-41 ezer pont körül szokott alakulni. Kipróbálhatod.
Amire még gondolhatsz, hogy elvileg a tele lévő belső memória sincs jó hatással a sebességre, (bár ez nálam is majdnem tele van mert nincs kártyám, mégsincs semmi gond), vagy ha régi lassú memóriakártyát használsz, az sem.
www.flickr.com/csari
-
youngboy
senior tag
válasz kaciokos #21573 üzenetére
Én nem kimondottam erre gondoltam, hanem hogy nagyon hamar visszakapcsol a kijelző és a közel lévő fülemmel lehúzom az értesítési sávot.
Most viszont kipróbáltam, kikapcsolt kijelzőnél mi a helyzet. Hát elkeserítő.
Nem mindig, de elég sokszor veszi az érintéseket, miközben nem szabadna neki.
KK alatt is ilyen lehetett csak nem tűnt fel?Én a a mai napon írok is egy elégedetlenkedő levelet a Sony-nak. Tegyék meg minél többen.
Másoknál mi a helyzet? Nekik is ilyen? Vajon mindig csinálja vagy van valami kapcsolat valamelyik beállítással?
[ Szerkesztve ]
-
csefery
tag
Na most mi "T" -sek még jobban reménykedhetünk a (jövő) szerdában...
Soha ne vegyetek drogot! Legyetek Pop sztárok, és ingyen megkapjátok!
-
-
ruskop
senior tag
válasz kaciokos #21575 üzenetére
Én elég bő zsebbel rendelkező gatyát hordok és eddig elég gyakran vettem a zsebemből elő úgy a telót, hogy nem a hívási kép fogadott hanem valami teljesen más. Biztosan nem a gomb megnyomása okozza ezt. Ráadásul ezért van a kesztyűs mód nem? Nem kellene bele ha egy gatyával fel tudom venni a telót. Ez igenis egy hiba a Sony-nál. Samsungnál, LG-nél, stb. nem vettem észre. Nagyon KK alatt sem érzékeltem, először a Lollinál vettem észre. De például megcsörgetem a telómat és az érzékelő elé rakom az ujjamat akkor sem reagál, csak akkor ha a fülemhez emelem. Szerintem ez a közelség érzékelőnek valamilyen szoftveres hibája.
-
knuckle
aktív tag
elég valószínű. hogy a függetlenek korábban kapják meg, bár ahogy láttam az xperifirmmel, már két t-s német szolgáltatósnál már kiadták.
"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
csefery
tag
válasz Csari93 #21587 üzenetére
Vélelmezés...
Nem tudjuk, csak reméljük. Én legalábbis remélem.
És mivel a T nem adott ki eddig csak igen kevés országban Z1 C-re LP-t, úgy gondolom, ez lesz az amire eddig vártunk.
Friss, ropogós, (többnyire) BUGmentes...Soha ne vegyetek drogot! Legyetek Pop sztárok, és ingyen megkapjátok!
-
youngboy
senior tag
Kesztyű mód nincs bekapcsolva. Nillkin üveg van rajta, de KK alatt nem találkoztam ilyennel. Nem merem állítani 100%-ra, mert Lolli alatt sem mindig, mivel a gombok alul vannak hívás közben.
Kíváncsi lennék, másoknál mi a helyzet. Vajon ez szoftver vagy hardver hiba? Elsőre szoftverre gyanakodnék, mivel KK alatt nem találkoztam ilyennel. Ha viszont másnál meg nem jelentkezik, akkor pedig mégis hardvernek kell lennie. Hacsak valamilyen beállítás (app) miatt nem jelentkezik mindenkinél. -
kaciokos
őstag
válasz youngboy #21591 üzenetére
Nálam sincs bekapcsolva a kesztyűs mód, de még ha be lenne, akkor sem tartom normálisnak, hogy telefonálás közben a közelségérzékelő által kikapcsolt kijelző érzékeli az érintéseket.
(#21586) ruskop - Szerintem a nadrágos eset nem hiba, egyszerűen túlságosan érzékeny az érintőkijelző.
-
flash-
veterán
akinek a zsebében felold a telefon az használjon billentyőzárat, sőt állitsa be az arcfelismerést(remekül működik) és még akkor pötyögni sem kell..
-
Csari93
aktív tag
válasz ruskop #21598 üzenetére
De nem hívásról volt szó hanem random feloldásról a nadrágban.
@kaciokos:
Szerintem nem a fülközeli témára lett írva a kesztyűs mód hanem a zsebesre. Arra releváns a kérdés, mert a comb is egy textilréteg mögött van, mint kesztyűben az ujj.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest