- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
válasz norbert1998 #33497 üzenetére
Hát azért még a tokon is atjött a hő zsebre nem mertem tenni
amig le nem hűl. -
Martin 333
csendes tag
Hali! Egy fura kérdés : Valahogy a fekete SP-ből lehet egy fehéret csináltatni? Ha igen,hogyan és kb. mennyiért?! Köszönöm
-
blakey
titán
válasz Martin 333 #33505 üzenetére
Elcseréled egy fehérre.
Ingyen.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pirey
tag
Elérhető a pre-rooted, deodexed .205: [link]
-
eames
tag
Voltak akik panaszkodtak, hogy hívásokkal, hívásfogadásokkal is volt gondjuk. A frissítés ezeket is megoldotta?
Illetve holnap venném meg ezt a telefont (pont jókor jött a javítás ), T-Mobile-nál elvileg 4.3 van rajta, ha megvettem felajánlja majd ezt a frissítést? Vagy hogy megy ez? -
pirey
tag
válasz latyika1994 #33509 üzenetére
Ilyenről nem tudok, viszont mindenféleképpen tisztábbnak hat a mint a stock .205. Illetve, ebbe benne vannak a frissített media appok.
-
Szmoki
senior tag
nagyszerű, z2 téma meg minden ami kell. teszem is fel
nem hinném,hogy jobb lenne a ram kezelése, akku idő hiszen ugyanarra a kernelre épül, viszont ez csak fél giga, a fórumtárs által készített telekomos rom pedig 1giga."I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szombó
senior tag
Sziasztok. Vodára is van már 205-ös frissítés?
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
bogil99
aktív tag
Mit jelent ez a deodex? És mitől fele akkora mint a Telecom-os?
Szerk: Akkor most ezt rootolt 4.1-re kell tenni, vagy mehet a 4.3-ra is?Más.
Hogy lehet gyári ROM-ban a redőny lehúzásakor több állapot ikont feltenni (arra gondolok, amivel a wifi-t, fényerőt, repülő módot stb.) lehet állítani?[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
latyika1994
tag
válasz bogil99 #33520 üzenetére
Röviden az deodexelés annyit jelent, hogy a rendszerben található .apk fájlok mellől kivan törölve a .odex fájlok.
Ez a fájl akkor jön létre a deodexelt romban amikor megnyitod elsőnek az aplikációt ( lényegében a .apk kitömörítése egy .odex fájlba )
Míg az odexelt romban ezek a fájlok állandóan jelen vannak ( ha jól tudom ).Ezáltal a deodexelt Rom csöppet lassabb, mivel első indításkor minden boot után létre kell hoznia ezt a fájlt.
Viszont a deodexelt romot könnyebben lehet modolni.Remélem nem írtam sok hülyeséget Javítsatok ki ha tévedtem.
-
bogil99
aktív tag
válasz latyika1994 #33522 üzenetére
Köszönöm!
Az Odex akkor hasonlít a dalvik-hez?
Lassulást úgy érted, hogy újraindításkor lassú, használatban ugyanolyan gyors?
És akkor ezt most direktben fel tudom rakni a 4.1-re, vagy kell hozzá a 201-es ROM? Wipe-olni kell valamit, vagy elég csak a Dalvik-et? (rosszul esne, ha elveszíteném a beállításaimat)(#33521) Ferelson:
Köszönöm!
De nekem nincs ilyen almenüm! (12.0.A.1.257) még nem volt érkezésem frissíteni, de most hogy olvasom a tapasztalatokat, még egy kicsit várok is vele.N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Szmoki
senior tag
valaki segítsen kérem ,mert már
ezt akarnám feltenni, de mindig elvesztem a root jogot telepítés után. a legfrissebb recovery-t meg nem tudom felrakni,mert hiába telepíti , induláskor nem villog az alsó led, bootol tovább."I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
-
Ferelson
tag
válasz bogil99 #33523 üzenetére
Jah hát igen, 257-nél még elképzelhető, hogy nincs de a 254-nél már van. Csak mint mondtam még nem olyan bő, mint 4.3-nál. Egyébként amióta kijött a 205-ös fw. a 4.3-hoz azóta kicsit jobban nyüstölöm direkt a telót és nekem nincs vele gondom. Azt észrevettem, mint ha picit az aksi jobban merülne de letiltottam pár fölös google alkalmazást és javulást látok használat közben is. Kicsi kompromisszumot mindig kötni kell, legalábbis ahogy én tapasztaltam, mert pl 4.1-nél ott volt (nekem személy szerint) a gyengébb wifi és gyengébb hangminőség telefonáláskor. Viszont ez a 205-ös fw. végre tényleg az amire vártunk. Persze mindenkinek szíve joga mit tesz fel nyilván.
Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
sgeza
veterán
válasz Ferelson #33527 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem a 4.1-es telekomos romot, hogy rootolhassam az SP-m. Kernel csere - root - kernel vissza. SuperSU PRO-t raktam fel. Bepipáltam azt, hogy próbálja meg túlélni a rom frissítés. Átírtam a build.prop-ban az SI számot, hogy a Vodafone-os romra frissítsen, bár ennek talán nincs jelentősége.
Namármost a frissítés frankón megtörtént, de eltűnt a rootom (a SuperSU-val együtt!), amire tudom, hogy az esély megvan, mert nem garantált, hogy valóban túléli a frissítést.
Viszont a kérdésem az, hogy számít-e valamit, hogy a SuperSU-t rendszeralkalmazássá teszem, avagy nem. Én rendszeralkalmazássá tettem, és úgy csináltam. Előfordulhat az, hogy ha nem teszem rendszeralkalmazássá, akkor túléli a root a frissítést? Csak mert az általam feltelepített sima alkalmazások ugyebár megmaradnak. Lehet, hogy épp azért tüntette el az SuperSU alkalmazásomat a frissítés, mert rendszeralkalmazás volt?
Köszi!
-
sgeza
veterán
Bocs, az előzőnél véletlenül nyomtam a válaszra, simán új üzenetként akartam!
-
latyika1994
tag
válasz bogil99 #33523 üzenetére
Igen elvileg használatban ugyan olyan gyors, amúgy a lassulást nem úgy kell érteni hogy akad, meg nem reagál egy jó ideig, csak gondolom az első alkalmazás indítás kb 1-2 seccel tart tovább maximum. Mivel nem túl nagy fájlokról van szó, és a belső meghajtón elég gyorsan tudnak lezajlani az ilyen dolgok.
-
sgeza
veterán
válasz darvinya #33531 üzenetére
Igen, SUS-sal tuti nem marad meg, mert azzal gyalul mindent. Én Companionlinkkel csináltam a frissítést, ami meglátásom szerint egyenértékű az OTA frissítéssel (épp így volt kényelmesebb, csak ezért).
A kérdésem konkrétan az, hogy ha a SuperSU-t NEM teszem rendszeralkalmazássá, akkor elképzelhető-e, hogy megmarad a ROOT azzal szemben, hogyha rendszeralkalmazássá teszem (az alkalmazás beállításai között van egy ilyen lehetőség, meg van külön olyan is, hogy megpróbálja-e túlélni a frissítést). Ez utóbbi esetén - mármint, hogy rendszeralkalmazássá tettem - ugyanis nem maradt meg a ROOT.
-
oz82
senior tag
Az új .205 ben működik a STAMINA? Nekem a .201-ben sem ment és most a .205 Kerneles 201 el sem menne.
Kiírja hogy mennyivel több az akksiidő, de nem tapasztalok belőle semmit.[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
darvinya
titán
válasz AeSDé Team #33532 üzenetére
Mert nincs moutolva rendesen a kártya, aminek elérési címe sdcard 1/SD1.
(#33533) sgeza
Nem, mert a gyalulás mindent töröl.
Függetlenül PCC v. SUS.
Inkább Flashtool-lal lehetne, hogy nem wipe-olod a data partíciót.
De akkor sem lesz jó, mert system su elveszik.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
sgeza
veterán
válasz oliwire #33536 üzenetére
Világos, tehát mindenképp OTA frissítéssel próbáljam.
De tegyem rendszeralkalmazássá vagy ne? Van ennek jelentősége? Ezen kívül a túlélős pipát persze bejelölöm.
Egyébként PCC-vel frissítve sem gyalul, csak lefrissíti a rendszert. Minden más program és adat egyébként megmaradt (úgy, mint az OTA esetén), csak a SuperSU-t tüntette el. Mivel az általam feltett alkalmazások, amik ugyebár nem rendszeralkalmazások, ezért gondoltam, hogy esetleg ha az SU-t nem teszem rendszeralkalmazássá, akkor nem is tünteti el a frissítés.
Véleményetek?
Köszi!
-
Nimda
addikt
Melyik gyalul a leghatékonyabban a SUS vagy a flashtool?
-
sgeza
veterán
válasz oliwire #33539 üzenetére
Rendben, mindenképp. Csak gondoltam, hátha valaki már csinálta. Pont a kísérletezgetést akartam elkerülni, mert most megint visszatettem a gyárit és rá minden programot, és nem akartam újra elölről kezdeni. http://logout.hu/dl/s/ul.gif
Na majd ha rászánom magam mégegyszer (gyanítom, hogy ez hamarosan be fog következni), akkor mindenképp jelzek, hátha valakit érdekel még ez a fajta megoldás.
Köszi a segítséget! http://logout.hu/dl/s/cl.gif
(persze ha valaki épp gyalulgatja a telóját, akkor kipróbálhatja... http://logout.hu/dl/s/n2.gif)
-
sgeza
veterán
Bár nem vagyok nagy szakértő, de ha csak gyalulni akarsz, akkor szerintem a SUS egyszerűbb, az visszateszi a saját gyáridat (pontosabban ami épp rajta van, annak az eredeti gyári állapotát). A flashtool használatához meg rendelkezned kell a rom fájllal (ftf formátum), viszont cserébe ezzel akármit tudsz csinálni. Simán gyaluláshoz alapvetően mindegy.
Ha hülyeséget írtam, javítsatok ki!
-
sgeza
veterán
Jóvanna, a smile-kat elbénáztam... Nem vagyok nagy fórumozó!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
OTA frissítésnél lehet mindkettőnél.
Ugyanis ekkor gyári recovery telepít és akkor csak hozzá tesz és az újakat cseréli.(#33542) sgeza
Miért nem készíted el maganak SUS file-ok.(leírás Logout-omon)(#33544) Nimda
SUS gyalul.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
sgeza
veterán
Hogy a "gépház" mögött pontosan mit csinál, azt nem tudom, de szerintem dózerol mindent, és újra rakja teljesen.
Nekem volt fent eXistenZ rom (természetesen rootolva), abban átírtam az SI számot, és ráengedtem a SUS-t (itteni fórumozók segítségével).
Simán egy szűz gyári romom lett. De hogy hagy-e fent szemetet, amit felhasználóként nem látok, azt nem tudom. Szerintem nem.
De ha a saját gyáridat akarod visszatenni, pl. gari miatt, és a mostani romod mókolt fajta, akkor javasolom, hogy a szolgáltatód szerinti SI számot keresd meg ezen az oldalon, és írd át a build.propban ennek az értékét: ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX
Így a saját szolgáltatód szerinti gyárit fogja feltenni a SUS.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest