- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeffi
aktív tag
Én is kezdem unni ezt az xperiatlanságot.. Nem tudom fel merjem-e rakni a 205-öst..
Még annyi kérdés, ha csinálok CWM-ben backupot és felrakom valamelyik prerooted 205 ROM-ot akkor vissza tudom rakni a biztonsági mentést? Mert egyszer próbáltam valami ilyet akkor meghalt minden xdd
[ Szerkesztve ]
X1X
-
dave0825
őstag
Nem pont ide tartozik, de SONY, hátha van ötletetek...
Vettem egy Dualshock 3-as controllert, de nem minden gombja működik (se SP-n, se laptopon), csak a két "görgős" gomb, meg a 3 középső... Nem garanciás, használt (1000,- volt ), úgyhogy nem tudom hol érdemes javíttatni, ha lehet... Valami műszaki szervizben, vagy inkább Sony boltban érdeklődjek szerintetek?Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
M.A.Z.
aktív tag
Készenlétben 1 százalékot merült pár óra alatt! Valamint használat közben is jobban bírja nekem az új Telekomos .205-ös.
-
Zsivi
tag
Ezt nektek is csinálja?
Most a .205-ös Telekomos prorooted rom van fent. Wifinél gondol egyet és eldobja, akkor is ha fullon van az erősség ( ugye a 4.1.2-nél csak akkor csinálta ha gyenge volt). Mikor megnyitom a wifi központot egy olyan üzenet fogad hogy "Társítás elutasítva"... Ez másnál előjött már? De csinálta a .201 alatt is már...
Illetve a .205 alá hogyan lehet recoveryt felrakni? Mert én a menüben nem találom a fejlesztési lehetőségeket...
Köszi előre is
-
Melafoto
senior tag
Kinek hogy merül? Nekem jobban mint a cm vagy slim és melegszik de rendesen.
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
22balu
aktív tag
hello
Az miért van hogy 4.3_201 alatt 2 megás volt egy kép most meg 205 alatt meg 700kb... mi ez??????sd re menti jelenleg de így is a dcim mappán belül nem a camerába hanem 100ANDRO nevezetübe ez most normális ?
-
norbert1998
nagyúr
válasz latyika1994 #33363 üzenetére
Köszi, akkor leszedem én is !
-
embe
nagyúr
Belépsz a beállítás menübe - utolsó menüpont telefonról. Ott elkezded nyomkodni a build számot mint a félőrült, és ezután lesz egy új menüpontod: Fejlesztői lehetőség
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz latyika1994 #33405 üzenetére
Én megírtam . Szerintem még várj vele, friss telepítés, azért annak mèg "be kell állnia".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
David_DD
tag
Valahogy be lehetne allitani h ne az automatikus fotobeallitassal induljon a kamera hanem kezi beallitassal? Orulnek ha nem kene mindig kulon ezt allitgatni, es 8 mpx-lel tudnek gyorsan fotozni
-
malefic
csendes tag
Üdv! Felraktam a #33245 leírás alapján a prerootolt .205 4.3-at,
de nincs root. SU ott van, de azt irja nincs rootolva.
Mi ilyenkor a teendő? -
oz82
senior tag
Feldobtam flashtool-al a .205 ös kernelt. Tapasztalok javuást, bár a chrome picivel lett csak gyorsabb sokat gondolkodik. De a kamera az azonnal indul. Pörgösebb lett a kis gép, menük is hasítanak. Mosr frissítette Youtube ot, market is pörög. Multitask is faszább.
A Bulid számom maradt a régi amúgy :
12.1.A.1.201
Felette a kernelverzió:
...May11... es. A régi nem tudom milyen dátumúó volt.Gondolom ez így normális, hogy a build szám maradt az eredeti .201?
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
sayCet
aktív tag
Valaki feltudná lökni a Flashtoolt? Hihetetlen lassan jön lefelé Depositról vagy uploadedről...
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
22balu
aktív tag
válasz norbert1998 #33428 üzenetére
oké akkor már csak annyi a kérdésem hogy az normális hogy kb 800 kilobájt egy fénykép mérete ????
-
Májkülnájt
tag
válasz latyika1994 #33322 üzenetére
Ez jó volt...XD
-
latyika1994
tag
válasz Májkülnájt #33433 üzenetére
Örülök hogy örömet okozhattam
-
Májkülnájt
tag
válasz latyika1994 #33434 üzenetére
Utoljára ezen derültem ilyen jót....
"Hat henger alatt nincs motor, alkohol nélkül nincs sör, 20% alatt nincs tejföl!' -
Májkülnájt
tag
Van aki belakta rendesen a 205-öst???
A sebeség, multitaskingon kívűl vmi érdemi változás? Menüben stb... A teló hangerejét tekintve esetleg? -
juhaszmartin
újonc
Engem is érdekelne a .205-ös ROM rootolása Nekem is azt írja h az SU bináris nincs telepítve. valaki tudja hogy lehetne megoldani?
-
22balu
aktív tag
flasher minidg kiirja nekem a végén hogy:
11/006/2014 23:06:14 - WARN - This file is ignored : simlock.ta
de működnek a romok csak hogy ez nem fog valahol megmutatkozni hibaként ?
ja mondjuk nem veszem ki a sim kártyát flashelés alatt az gáz ?[ Szerkesztve ]
-
oz82
senior tag
válasz 22balu #33431 üzenetére
Hátha ez
segít, keress rá erre:
sonymobil.hu xperia sp tesz és kamera összegzés.Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
iziboy
tag
Miért van az ha egy új romot akarok flashtoollal feltenni, akkor telepítés közben mindig system.sin-nél megáll. Már többet is próbáltam mindig ugyan ez.
-
22balu
aktív tag
most akarom felrakni a Pre rootedet ott tartok hogy 4.1 van rajta és cwm de ilyen cwm érintös nem az a régi megszokott itt menjek a wipera aztán kész ? és majd az install-ra ?
ezt a képet netröl szedtem de enyém is igy néz ki
már a leirás is érdekes "hangerőgombokkal lehet navigálni, power gombbal pedig okézn" mert ez itt tök nem olyan...eddig a 4.4.slimkat leirását követtem[ Szerkesztve ]
-
Menetke93
csendes tag
ha nem jelzi a sony pc companion meg a telefon se h megvan a 205 frissités akkor h tudom feltenni?
-
22balu
aktív tag
wipe data/factory reset,wipe cache partiton is kell prerooted 205 telepitése elött ???...kell még valami ?
-
nash2
tag
Sziasztok,
kicsit belenéztem a 201-es és a 205-ös romba hogy miben is különböznek....
- kernel
- kernel modulok (wifi modul is!)
- kb. 20 rendszeralkalmazás
- eltérő framework-res és services.jar
- pár egyéb apróságKamera firmware és media config fileok sajnos ugyanazok...A hangerőért felelős fileok is ugyanazok, szóval elvileg nem hangosabb a 205 mint a 201. Ha valaki ráér esetleg kitesztelhetné.
16:9-es kép 5.4 megapixel : 100%-on kb. 1,5 MB méretű, 90%-on kb. 750 kB.
4:3-es kép 7.2 megapixel : 100%-on kb. 1,9 MB méretű, 90%-on kb. 970 kB.Nekem úgy tűnik hogy a kamera a megvilágítás mértékétől függöen állítgatja a jpeg tömörítés mértékét. Így ezek a méretek kb. rendben vannak. Ami nincs rendben :
- a zajszűrés szarrá mossa a képeket, finom részleteknek annyi...ha van fény, ha nincs
- a brutál zajszűrés ellenére a képeken rengeteg a színzaj, (videózás közben is látható)
- a fókuszálás sem mindig szokott sikerülniSzóval szerintem még bőven van mit javítani, de egyenlőre jó az irány !
[ Szerkesztve ]
Nash
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest