- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
válasz Maxentius #8498 üzenetére
Nekem meg 7185 pont az Antutuval 544-en. De mióta frissítettem az Antutu-t azóta lett ennyi, addig kevesebb volt
Kérdésem a következő: Nekem is feldobta ezt az új frissítést a PCC, érdemes ezt feltenni, hogy látjátok?
És ha igen meg csak simán ráhúztátok vagy teljes vissza állításra vettétek előtte? Na és még arra lennék kíváncsi, hogy a root jog megmarad-e utána?Zigi: nézd meg a widgetnél be van-e kapcsolva a háttérvilágítás? Engem már úgy egyszer megszívatott egy frissítés, mert kivette
[ Szerkesztve ]
-
Gyuresz
tag
Nem értem hogy lehet az hogy a Vodás készüléken (Fateromé) a 6.1.B.0.550-es verzió van fennt, szerintetek ?
(#8502) Blamazs : Igen a Vodánál csak feketében árulják és nem is lesz ezüst sajna , pedig Én is Tőlük vettem volna így még várok és keresek más alternatívát mert láttam élőben és beleszerettem...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
somadog
tag
válasz razorka777 #8504 üzenetére
Nekem nem maradt meg, bár én teljes visszaállítást választottam.
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
válasz razorka777 #8504 üzenetére
Te PCC-vel frissítetted vagy Flashtool-lal, ahol a wipe data opciót nem jelölted be...?
Mondjuk speciel akkor is várnék egy újabb verzióra a kamerabug miatt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Maxentius
addikt
válasz razorka777 #8509 üzenetére
Úgy könnyű. Az S-en én is nyitottam a bootloader-t, de szerencsétlenségemre utána sárgult be, és 3 hét szerviz után javítatlanul visszadobták, úgyhogy most nem játszadoznék ezzel egyelőre...
-
Maxentius
addikt
válasz razorka777 #8513 üzenetére
Mármint a kijelző sárgult be látványosan. A bootloader-t meg egy akkori módszerrel látszólag visszazártam, és ráraktam egy gyári romot, de papíron igazolták, hogy módosított szoftvert találtak rajta és elvették a garit... az S-t pedig egy hete váltottam P-re, szerencsére elég keveset kellett ráfizetnem.
-
somadog
tag
Teszem vissza az .544-et mert nekem is bug-os a 8mp kép vakuval + root sincs még.
-
szakonyi
tag
válasz razorka777 #8490 üzenetére
Helló.
Te hogyan rootoltad 6.1.1.B.1.54-t?[ Szerkesztve ]
LG 65C1 iPhone 11
-
Freeman01
tag
válasz razorka777 #8518 üzenetére
Nálam is tökéletesen működik.
-
Imike20
senior tag
ti melyik böngészőt használjátok?
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
somadog
tag
Én is azt hittem hogy nincs 8mp + vaku problémám. Automata vakuval próbáljatok ki! Nekem sima vakuval nem volt probléma de kipróbáltam Automatán és jelentkezett a fekete csík. Érdekes minden esetre!! Szóval egyenlőre vissza tettem a 544-et már a root miatt is mert nekem az kell. :-)
-
Jaffa75
őstag
válasz razorka777 #8526 üzenetére
az utolsó opera frissítés talán javít az előző verziók problémáin! mert voltak, át is álltam a dolphinra, de nekem annyit "evett", hogy messze a második legtöbbet fogyasztó volt a képernyő után ! Most ismét opera, remélem javul....
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Itt is megkérdem a nagyérdeműt, hogy ér e + 17.000 Ft- al többet egy S, mint a P?
Sajnos csak P volt a kezemben és eléggé tetszett. Most egy Solam van, de idegesít a kevés Ram és a gyatra lassú kamerája is..www.somansky.com
-
Jaffa75
őstag
válasz Somansky #8530 üzenetére
Kell a 4,3"? Anyagát tekintve jobb a P, akksi üzemidő talán a P egy kicsit jobb, az S erősebb vas egyértelműen, de vajon tényleg kihasználnád? Ppi kb egyforma, egyébként színek tekintetében a P kijelzője jobb, napsütéses időben meg végképp! S kamerája jobb, de a P-é is elfogadható...
A kérdés mire kell, illetve a kezed mekkora ?
Nem vagyok elfogult, nekem mindkettő van!
Razorka: nekem csak a sebesség, és a kezelhetőség számít... nem vagyunk egyformák, de ezért élnek meg a mobilgyártók és a sw fejlesztők!
Még ide, nem akarok szemetelni...
nyilván a megapixelek és a felbontás egyértelműen az S-nél jobb, ez nem kérdés... többször fordul elő a P-nél hogy a kép elmosódott lesz mint az S-nél, de teszem rögtön hozzá, vállalható így is! Amúgy sem vagyok egy mágus ezen a téren!
[ Szerkesztve ]
-
Somansky
aktív tag
válasz Jaffa75 #8532 üzenetére
Közepes kezem van, nem vagyok egy magas emberke.
Fotózni jó volna vele kicsit többet. Sokat instagammázom és emailozok. A sola sem volt rossz kütyü, csak lassu fókusz es gyatra kamera minőség na meg a kevés ram miatt sokszor belassult, megakadt....
A kamera tekintetében sok a különbség az S és P között? Gyorsaságban, Nem igen játszom, max Angry Birdswww.somansky.com
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #8531 üzenetére
Neked is bazári, csilivili használhatatlan kacat tetszik.
Sokat eszik a semmiért, ja dehogy csak az adataidat tolja ki a vakvilágba(vagy célzot helyre).Dolphin
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Thorax89
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap beléptem az Xperia P tulajok táborába
Nagyon tetszik a telefon, egy Galaxy S1-ről váltottam, ég és föld a kettő!A kérdésem az lenne, hogy van e valami információ, hogy a telenyomorék mikor frissíthetnek 4.0-ra?
Válaszokat előre is köszönöm -
pezs89
tag
válasz Ferenczi Áko #8457 üzenetére
Szia,
Még anno tőled kértem segítséget, hogy nem világít az egyik led az érintési sávon. Végre visszaérkezett, örültem is, hogy végre jó, de erre jött a fekete leves, a drága Cordon Electronics úgynézki szeretné, ha a telefon ismét náluk pihenne két hétig, mert a micro sim fedele egyszerűen nem pattan vissza a helyére... az eladó is próbálkozott...nem ment, úgyhogy f@sza.... hétfőn ismét mehet vissza
[ Szerkesztve ]
-
Csaszi87
tag
Akadt egy kis gondom. Hogy lehet kirakni egy üres mappát a főképernyőre? Mert hiába nyomom hosszan, ICS-en már nem olyan, hogy beadja azt a lehetőséget A + jelnél meg csak widgeteket meg a telepített alkalmazások ikonjait ajánlja fel. Persze aki ért hozzá felvilágosíthatna engem, hogy hol keressem
Köszönöm! -
Gyuresz
tag
Faterom Vodás telóján a 6.1.B.0.550-es verzió Build van fennt, most akkor az jó vagy van ennél frisseb is mert látom hogy valakinek 6.1.1.B.1.54 van ?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
pierre464
csendes tag
Frissítettem én is a telót. 8mp-be vakuval nálam is hibás
-
nintendojet
tag
válasz Imike20 #8524 üzenetére
Gyári böngésző, ha itthon netezek. Mert nekem tetszik a kék csík, és mert korrektül megy - igaz, csak néha netezek rajta itthon, inkább gépen.
Úton: opera mini - elérem a gépi opera könyvjelzői közül azt, amit szeretnék. iPhone-on is ezt használtam, megszoktam, gépen is ezt használom már nagyon rég óta és ott bárhogy is néztem nem tudtam leváltani, mert se a firefox, se a chrome egérmozdulatai nem működnek rendesen. A könyvjelzők mellett meg a képeket kikapcsoltam rajta, így csak szöveget tölt be, mivel elég kevés mobilnetem van, ezért ez így király.Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín