-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike20
senior tag
térerő gondja van-e valakinek vodafone-nàl? elmegy teljesen majd visszajön ha van akkor meg 1 kis vonal....
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
darvinya
titán
válasz Pikkolo^^ #8101 üzenetére
ICS alatt van Exchange fiók.
De van Play-en számos email kezelő így a kérdésed kicsit értelmét veszti.(#8102) Imike20
Ha ott nincs térereje a Vodafone-nak akkor ez előfordulhat.
Azaz adótorony nagyon messze van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
calamites
őstag
válasz mono7806 #8096 üzenetére
Ezt csinálta nekem is, én eggyel beljebb toltam a tárcsázót, a sarokba olyan ikont tettem, ami nem olyan gyakran használt.
De ezt csinálta akkor is, ha lehúztam az értesítési sávot, és ott a sarokban van egy X amivel törölni lehet az értesítéseket. Azzal is gyakran volt ilyen gondom.
-
-B-
senior tag
A nextel-nél akciós a P!
Ez már elég jó ár és rendes gyártói garival adják. -
pepe4
tag
Sziasztok!Opera Mobie-val böngészek és mostanábban nem lehet lejátszani a videokat gondolok itt pl.sport oldalon foci meccs összefoglalóra vagy bármi ilyesmire.
-
darvinya
titán
válasz Pikkolo^^ #8115 üzenetére
Exchange-ben csinál csv-t, vagy vcf-et ezt a legtöbb telo ismeri.
Csv-t Google fiók ismeri.Amúgy FB címlistát is importálja, akkor Exchange-ből is megteheti.
(#8114)pepe 4
Ahogy TomWexx mondta, láthatósággal van a baj.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Freeman01
tag
Milyen módszerrel lehet még letiltani az alkalmazásokban hogy reklám jelenjen meg?
Próbáltam a AdFree-vel de nem működött... (rootolt a telo) -
Mr.C
őstag
Szerintetek levegyem a gyári képernyővédő- fóliát ha újat akarok rárakni? Egyáltalán azon is gondolkodtam hogy érdemes e elcserélni ugyanis veszek egy Niklin tokot íbéjről amihez jár fólia is... Vélemények?
sudo rm -rf /*
-
darvinya
titán
-
Mr.C
őstag
válasz Ferenczi Áko #8128 üzenetére
Csak attól félek hogy ha először rosszul rakom fel a második réteget akkor mikor leszedem akkor megsérül az alsó réteg is :/
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
De akkor gondolom semmi hátránya nincs dupla fóliával (képminőség romlás ill. érintési probléma)
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
sajo13
senior tag
válasz Ferenczi Áko #8133 üzenetére
Oké, hogy nincs hátránya a két fóliának egymáson, de mi az előnye?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Esetleges nagyobb karcolás esetén kisebb az esélye hogy megkarcolom magát a kijelzőt is
Igen tudom elég durva példa de én nagyon szeretem ezt a telót, meg ha már van akkor használjam is. (mondjuk 1x sikerült leejteni a burkoló lapra, nem sikerült betalálnom a zsebembe, és az alján a cserélhető kupak sarka deformálódott egy picit, más baja nem lett)MÁS : most történt, tapicskoltam a telefont akksi 31%-ra esett, abbahagytam, zsebre vágtam, majd miután újra feloldottam 49% lett megörültem neki, bár lehet hogy egyik pillanatról a másikra le fog merülni
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz razorka777 #8011 üzenetére
a kezdeti gps jel találási probléma még mindig van? (talán a tesztben olvastam, a navi fontos lenne számomra)
-
nintendojet
tag
válasz Sanyi.mTs #8140 üzenetére
Nekem pont most, mióta újra lett rakva javítással a rendszer, jobban talál gps jelet úgy tűnik, pedig ugyanaz a szoftver rajta. Ki érti ezt? Lehet, hogy csak úgy tűnik a pár alkalom során.
Más: Felbuzdulva azon, hogy milyen jó is volt a backup a telefonról, gondoltam csinálok egy teljeset a gyári backup progival. Viszont nem sikerül: egyszerűen megáll kb a közepe felé, nem feltétlen mindig ugyanannál az alkalmazásnál. Ilyenkor rendesen a cancel gomb sem segít, engedi megnyomni, de a program mintha kifagyna tőle. Találkozott már más is ilyennel? Mindenki Titanium backup-ot használ? Nekem megfelelne ez is, mert ez ingyenes, nem kell hozzá root, eddig jó volt. Mi okozhatja ezt a problémát?
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
crus90
tag
Nah jó most már kérek segítséget! Nem tudom mi eszi ennyire az aksit de segítsetek lelőni!
Egyedül az Android Finder Free megy, és semmi más. Ma nem is nyúltam a telefonhoz, és estére ismét töltőre kellet tenni. Miért??Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
storm3
senior tag
Tegnap nekem is lemerült 80% körülről az akksi 0-ra reggelre,viszont ma rootoltam és systemappremover-rel kikapcsolgattam az összes facebookos apk-t,most úgy tűnik patent minden,nincs akksi drain.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
sssz
őstag
Nem biztos ám, hogy a %-os kijelzés valós. Ne arra hagyatkozzál, hanem csak használd amig le nem merül. Nézd meg van e olyan %, amin huzamosabb ideig bírja.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín