-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz razorka777 #8014 üzenetére
hol? (gondolom 2év garival)
-
Joe.36
addikt
-
nintendojet
tag
Nemááááááár!
Semmit nem csináltam a telefonommal. De egyszerre csak kiírta mindenre, hogy stopped. Contacts stopped, stb...
Ezek után újraindítom... próbálnám, mert beragad és végtelen ciklusban próbálja magát újraindítani.
Nem is csináltam semmit az ég egy adta világon. Se nem böngésztem előtte gyanús oldalon, se semmit nem tettem fel rá már rég óta :S:S Mi ez??Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
ananasz1
tag
Akkor egy gyors jelentés: ics, root megvan, a telefon mostanra úgy hasít, ahogy szeretem. Minimális odafigyeléssel az akksi is remek, imádom a kicsikét.
Az egyetlen, ami néha zavar, a GPS. Nem derül ki számomra, hogy mi az oka annak, hogy néha rendetlenkedik, nem vagy alig talál jelet, máskor pedig (néha újraindítás után) másodperceken belül. Lát jópár műholdat, mégse csatlakozik. Ötlet?
It takes a long time to become young. (Pablo Picasso)
-
nintendojet
tag
válasz nintendojet #8054 üzenetére
Próbálnám SUS-szal javítani, de a win7 mindig "illesztőrprogram frissítése sikertelen-t" ír ki. Tudja valaki mi a teendő? Elég sz*r kedvem lett most ettől az egésztől így.
szerk: sokadjára megtalálta, most szöszmötöl vele
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
Soldika30
tag
Sziasztok.. ehhez az új mikro sim-hez létezik valami "átalakitó" amivel a régi normál sim es telefonokba át lehet helyezni?
Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
nintendojet
tag
válasz nintendojet #8057 üzenetére
Ha már így megjártam, akkor legalább leírom a fejleményeket.
Már bootol és most megy a restore (sima Sony-s, ami fent van rajta).Ha bárkinek ilyen problémája van, akkor ezt ajánlom: http://talk.sonymobile.com/message/252329#252329
Lehet érdmes lenne 1. hsz-be beleszerkeszteni, hogy megmaradjon.Amiket leír, nekem ez segített:
As a first step lets do a Software repair, but just to be sure charge the phone for 2 to 3 hours before doing this.
here are the steps:Run PC companion
Turn the phone off and disconnect it from the computer1. No matter what the program says do not connect the phone until you complete step 9
2. In the welcome screen if asked click on start, Next you will be shown what media go offers, click on "next" then you will see a presentation on what support zone offers, click on "Finish"
3. In the next section from "support zone" and "media go" new select "support zone" and click on start.
4. On the next page select "Software update" and click on "start"
At this point if you get an error stating that "unable to install update components" or "server is bussy" Please proceed to step 12
5. The program will say that there is no phone connected and will ask you to connect but disregard that and instead choose the option to "repair Phone".(the program will issue you a warning on the content that you will lose during the update)
6. Choose the option to continue.
7. After that, the program will download the necessary information (5 to 6 minutes) and it will present you with a list of phones.
8. Choose the phone from the list (close to the bottom of the list) click on the icon for the phone and then click on "next"
then you will see a new section telling you how to connect the phone. (don't connect it yet)
At this point the phone must be off and disconnected from the PC.
9. Connect the cable to the PC not to the phone,Connect the cable to the phone following the instructions on screen. you should next se a message like this "the update of your phone has started..." (in some cases a message of "Installing drivers" will appear before the message of "the update of your phone has started..." is shown.)
10. If you failed to follow the steps correctly the phone will turn on, If this happens disconnect the phone from the cable, turn it off and repeat from step 9).
11. If the PC Companion proceeds correctly with the update wait for it to finish and follow the instructions on screen.
Dear customer,
12. If "unable to install update components"
1. Close Pc companion
2. Install Java from: http://www.java.com
3. start Pc companion again and try to do the software unlock process once more.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
Gyuresz
tag
Vásárolt már Valaki közületek Euronics-ból vagy Media Markt-ból ilyen telót, vélemények, tapasztalatok esetleg, állítólag kártyafüggetlenül 2 év gyártói garival kezelési költség nélkül 0 % THM-el 1 híján 100 ezer pénz, szerintetek megérné részletre ?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
mono7806
tag
válasz Ferenczi Áko #7995 üzenetére
Próbáltam ezt a "Bővített készenlét" opciót arra vonatkozóan, hogy amikor a kijelző lekapcsol, akkor - elvileg, azt hirdetik - lekapcsolja többek között a wifi adaptert is.
Tettem egy próbát: megnéztem a routerben, milyen IP címet kapott a telefon, simán pingelhető az IP címe, jóval az elalvás után is, ergo megy a wifije. Kell még állítani valamit, amire esetleg nem figyeltem? -
mono7806
tag
Lenne még egy kérdésem: van-e valakinek gondja a fő képernyő alsó sorában levő "tárcsázó" indítóikon reakciójával?
Android 4.0.4-es, már gyári visszaállítást is csináltam, de nem segített, több alkalommal ha rábökök, akkor csak felvillan a háttere, de nem történik semmi. 3., 4., max. 5. rányomásra behozza a tárcsázót. Minden más ilyen parancsikonra tökéletesen reagál a telefon.
Ha bemegyek a programok közé és onnan indítom a tárcsázót, mindig reagál az ikonjára, mindig elindul.
Amúgy minden más gyors, nem akad, nem hülyéskedik. Két napos a telefon, én frissítettem 2.3-asról, amit nem nyomkodtam szét előtte.Van valami tippetek? Láttatok már ilyesmit?
-
atika88
senior tag
válasz mono7806 #8065 üzenetére
Gondolom csak "alvó" módba fekteti be a wifit és hardveresen nem kapcsolja le....ezért is "kommunikál" vele még a routered...Bizonyára okkal van ez így: mert ha visszakapcsolod a kijelzőt akkor egyből feláll a wifi azonnal (a már csatlakozott és ismert hálózatokra) nem kell bekapcsolgatni és konfigurálni stb!
-
mono7806
tag
válasz razorka777 #8069 üzenetére
Mit értesz tiszta telepítés alatt?
-
Joe.36
addikt
válasz TomWexX #8055 üzenetére
Végső megoldásnak gondoltam, ha semmi nem segít, aki ért hozzá nem veszélyes, csináltam már, ez a szakmám, ez SE betegség, mély kisülésbe megy az aksi, a töltő áramkör nem tudja tölteni, de közvetlen áram löket észre téríti...
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
mono7806
tag
válasz razorka777 #8072 üzenetére
Éreztem, hogy valami ilyesmi a dolog, szolgáltatói, "függő" telefonom van, amibe belepakoltak ezt-azt. Ha így csinálom, akkor:
- hozzá tudok férni - legálisan - a teljes ICS-hez?
- garancia vesztéssel jár ez?
- "szolgáltatói ICS" visszatölthető később?Bocs, de sosem foglalkoztam ilyen mélységben ezzel, három napja foglalkozom okostelefonnal, majd' 20 éve informatikával.
-
Pikkolo^^
addikt
Outlook/Hotmail kapcsolatokat tud szinkronizálni a telefon? Arra gondolok, hogy ugyanúgy, mint a gmail kapcsolatokat.
-
razorka777
veterán
válasz mono7806 #8074 üzenetére
Az,hogy milyen függő a telefonod annak semmi köze a frissítéshez.általában a függetlenek kapják meg előbb az újabb romokat.
Nem tér el semmiben a szolgáltatós ICS a függetlentől teljesen mindegy melyiket teszed fel és az sem számít mivel teszed fel.
De flashtool-lal gyorsabban fel lehet pakolni,mint SUS-sal.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
darvinya
titán
De 1 laikus biztosan ért hozzá?
Főleg, hogy itt nem csak 3 csatlakozója van, hanem 6.
Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor kellene egy statikus elektronika zár is.
Mert maga az elektronika szétkapcsol és a lökés nem jön létre.
Ez biztonsági zár az aksi robbanása ellen.Ezt bezzeg kihagytad.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz razorka777 #8053 üzenetére
köszi. a bolti gari számomra kicsit gond.
elég elgondolkodtató, h 1 év HU garival a teló 25ezer Ft-tal többe kerül, mint 3 év bolti garival. -
razorka777
veterán
válasz Sanyi.mTs #8078 üzenetére
Én azért választottam a bolti garit,mert általában vigyázok a telefonjaimra,ezért ettől a részétől nem félek.
Ha meg valami baja lesz,akkor majd kiderül mennyit ér a gsm garancia.
De +25k-t nekem nem ért volna meg a HU gari,főleg,hogy nem is volt rá keretem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
atika88
senior tag
Csak szólok, hogy ezek a bolti garik (nagy része sajnos) amik 2 ill. 3 évre adnak garit a garanciális feltételeknél részletesen kifejtve leírják: 1 év gari van a készülékre (hardver és szoftver egyaránt) viszont +1 és +2 év már csak szoftvergarancia (pl. frissítések telepítése!).
Nyugodtan nézzétek meg, olvassatok utána! Köszönő viszonyban sincsenek az információ közlésben ezek a boltok két év hivatalos gyári garival szemben! Ez egy jó reklám ill. hirdetése a telefon "garanciájának"!
Szal csak okosan! -
mono7806
tag
válasz razorka777 #8076 üzenetére
Köszi!
Két dolog miatt kérdeztem:
1) Ha teljesen behal a telóm és vissza kell vinnem garizni, elutasíthatják-e emiatt a garanciát? - rövid történet: Anno 2001 magasságában vettem - amúgy szintén ettől a szolgáltatótól - egy Ericsson T10-es telefont. Volt nagyobb testvére, ami tudta a hangvezérlést, de nem lehetett akkor itthon kapni, ez volt a T18-as. Tudtommal csak szoftver difi volt a kettő között, bele lehetett tenni ugyanis a T10-esbe a T18-as szoftverét. Aztán kiderült, hogy szériahibásak: töltőáramkörük hibás a telón belül, nem vett fel töltést, be sem kapcsolt. Bevittem gariba, majd szóltak, hogy nem garis a történet: "Illetéktelen sw. update miatt garanciát vesztett" szöveg díszelgett a garijegyemen. Még egyszer nem akarok így járni, vagy erre eshetőséget adni. Nem hittem volna, hogy megnézik ilyen mélységben, csak cserélik, "oszt' jó napot!" - Hát nem így jártam...2) Van egy-két "szolgáltatós" dolog telepítve a telefonra, ami gondolom ilyen rom feltöltés után elvész. Ezért kérdeztem azt, mennyire gond a gari esetén. Ha annyira megmakkan a teló, hogy vissza sem tudom tenni a szolgáltató által adott dolgokat, ők meg beindítják, meglátják, hogy módosítva lett, vagy csak hogy hiányzik a saját cuccuk, már elhajthatnak, nem? - mert ennyit nem ér, nem akarom - egyelőre legalábbis - rootolni sem, egy "gombos" telefon után ez alapból is nagy lépés, 27 szervert, kb. 150 munkaállomást felügyelek napi szinten, a "mókolós" perverzióimat van hol kiélnem - csak bosszant ez a "tárcsázó" nem mindig indulása...
-
TomWexX
addikt
válasz mono7806 #8081 üzenetére
2)
A szolgáltatós dolgok csupán alkalmazások, azokat meg nehogymá' ne törölhesd le ha nincs rá szükséged. Csak akkor vész el a gari ha kinyitod a bootloadert, viszont azt szolgáltatós telón nem is lehet. Hogy te milyen firmware-t telepítesz rá, vagy szoftveresen rootolod-e, az nem okozhat garancia vesztést.(#8073) Joe.36: De hát nem mindenkinek lehet ez a szakmája. + az sem lényegtelen amit darvinya mond....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Amafilter
csendes tag
Hallo!
Van egy új, nyeremény Xperia P- m. Sajnos T-Com-os és mivel nálunk akadozik a hálózat már évekkel ezelőtt Telenorra kellett váltanom. A függetlenítés nem megoldható, senki nem vállalja garanciával csak ígérgetik már két hónapja, hogy rövidesen várható a szoftver. Oda nem adtam természetesen kísérletezni senkinek sem, tehát úgy kínálom, ahogyan megkaptam a dobozában - garanciával.
Ha érdekel küldj egy Mailt, vagy hívjál 20/5440 440 -
mono7806
tag
válasz razorka777 #8083 üzenetére
Hülye kérdés jön: Mi az a SUS?
Van erről esetleg valami leírás valahol? Nagyon megköszönnék egy linket hozzá -
TomWexX
addikt
-
mono7806
tag
válasz nintendojet #8067 üzenetére
Egy óra után már hiába pingelem, nem válaszol, tehát lekapcsolta a wifi-t. Hol lehet beállítani ezt a 15 percet? Vagy ez fix érték?
-
Joe.36
addikt
válasz darvinya #8077 üzenetére
Ha lebontod az aksit védő fóliát, alatta van az elektronika, és utána az aksi + - pólusai, ott kell neki egy kis feszt adni, ha jó a polaritás, nem kap se túlfeszt, se túláramot, nem fog felrobbanni.
Bár egyszerűbb kicserélni az aksit mert nem kerül sokba. 5-10 ezer közt van.Nem okoskodni akartam hanem segíteni
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
neorow1
aktív tag
Dec. 6-án jön a Vice City és hivatalosan támogatott az Xperia P
Android-telefonok: Motorola Razr, Razr Maxx, Razr Maxx HD, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note (összes), Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T és TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4
-
darvinya
titán
Oké elhiszem, hogy segíteni akartál.
De ez már inkább szakmabeliknek ajánlott, mintsem laikusnak.
Megbontani nem lehet, mert eltöröd az elektronikának a fizikai biztonsági zárját(ez nem az elektronika zár).
Ez után már teljesen értermetlen töltés löketet alkalmazni.
Arról nem beszélve, hogy nincs színezve pólusok.
Arról nem is beszélve, hogy nem 5V a bika fesz és szinte nulla áram ami kellene.
Ezt a töltő nem biztosítja.Azt amit te próbáltál és véletlenül sikerült az nagy szerencse, vagy régebbi típusú aksit élesztettél fel.(BST-41)
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nintendojet
tag
válasz mono7806 #8087 üzenetére
Igen.
Sajnos semmi nem állítható rajta, pedig időzítve nagyon killer lenne. Így marad a LLama, ha takarékoskodni akarok dolgokkal. Sajnos az meg nem ismeri a kibővített készenlétet, különben azzal lehetne kapcsolgatni ezt a feature-t. Szerintem nézd meg, a lámát, érdemesupd: teló újrahúzva kicsit leizzasztott
-
mono7806
tag
válasz darvinya #8088 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Mindent végigcsináltam úgy, ahogy a szoftver kérte. Szólt, hogy mentsem az adataimat, mert elveszhetnek, letöltött valami 340MB körüli adatot, feltolta a telefonra, az első bekapcsolás lassan ment, majd elindult a telefonon a varázsló, ami ilyenkor szokott (nyelv, wifi, miegymás).
Amikor elindult, akkor látom, hogy a galériában levő egy szem képem, illetve a szolgáltató specifikus alkalmazásaim is jelen vannak. Ellenben minden beállításom törlődött, biztosan történt valami reinstall szerűség. Kicsit úgy tűnik, mint amikor a Sony PC Companionnal raktam fel a 4.0.4-et.
Lett volna itt elvileg módom még mélyebb szintű törlésre, formázásra az újratelepítés előtt? Én nem láttam.
Most kb. 10 próbálkozásból 1x, legelőször volt az, hogy rányomtam a tárcsázó ikonra, felvillant alatta a háttér, egy rövidebb ideig és nem indult el. Ez után ha újra rányomtam, akkor hosszabb ideig maradt felvillanva az ikon háttere és elindult a tárcsázója. Most figyelem...Arra az esetre, ha megint előjönne, csak kérdezném, van mód arra, hogy a fenti módnál"jobban" újratelepítsem az ICS-t?
-
Soldika30
tag
Szaisztok még egy kérdés a vatera android részét hogy tudom kikerülni? ugy értve hogy a rendes oldal jöjjön be?
Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia