-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
racponty
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Zsebben volt a telóm és bekepcsolódott vmi, ami nagyon zavar rajta. A képernyő tetején gondolom az érintési hely pozícionálása véget mint koordináta adatok x, y, dx,dy jelek után számok jelennek meg attól függően, hogy hová teszem az ujjam. Ez a felső adatsor mindig megjelenik.
Ahová teszem az ujjam a képernyőn ott függő és vízszintes tengelyekkel együtt egy pont is megjelenik, mely vonalat húz maga után, ha mozgatom az ujjam a képernyőn.
Ezt szeretném kikapcsolni, de nem tudom hogyan mehetne.
Szoftvert frissítettem a telón, de az nem segített.
Köszi előre is az ötleteket.
Zs -
racponty
újonc
válasz nintendojet #30254 üzenetére
Köszönöm!
Végigolvastam. Hát nekem ez nem egyértelmű. Majd megszokom az újat.
Zs -
bara17
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám akadt , hogy sokszor (nem mindig) az alvó mód nem kapcsolódik be a beállított időn után, vagyis a képernyő akár órákig is világít és nem kapcsolódik ki, amely nyílván tesz jó a telefonnak. Van valakinek valami tippje mi lehet a gond?
A telefonon:6.1.1.B.1.54.-es ICS van.
Köszönöm a választ!
-
Deck
titán
Mivel nem tudta a sony szervíz javítani öcsém p-jét így kap egy új s-t. Pénteken kapja meg azután írok, hogy független-e
PS5
-
Deck
titán
válasz zsoltzsolt #30259 üzenetére
Sok minden. Kijelző egy helyen megint sárga foltos volt. A sim kártyánál letört az ajtó. Aztán nem reagált a fizikai gombokra. Felhívtak mondták, hogy P-jük nincs de egy új S-t tudnak adni helyette. Újra 2év gari stb.
PS5
-
Deck
titán
válasz zsoltzsolt #30261 üzenetére
Sp-t is kaphatott volna csak az most nem volt, míg S meg volt nekik így lett
PS5
-
Deck
titán
válasz zsoltzsolt #30264 üzenetére
Nálunk csak leesett a P a földre majd beszartak a fizikai gombok. Persze ezt nem közöltük a szervízbe.
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Tarill
őstag
sziasztok! az mitől lehet h bemegyek az albumba és nem jelennek meg a képek? :/ ASTRO-val (alap progi) tudom nézegetni őket...
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
CM11-ben hogy lehet kikapcsolni a google search bart? Előre is köszönöm a segítséget. -
razorka777
veterán
Most, hogy lassan odaadom munkatársamnak a telefont, visszatettem a gyári firmware-t, nemesis kernellel.
Google teljesen kiirtva, plusz az összes szemét eltávolítva.
Felment az xposed framework, gravity box páros.
Kellemesen csalódtam a telefonban, egész gyors, gördülékeny.
Így már tetszik, de mennie kell.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
calamites
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nagyon stabil jól működő CM 11-et? Én a W7-et használtam az tetszett végső esetben visszarakom.
Sajnos a Carbon nekem visszalépés volt. Nekem kicsit sok, ráadásul voltak olyan (lehet, hogy egy újrahúzás segített volna) apró bugok a mindennapi használatban, ami engem roppantul bosszantott.
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30279 üzenetére
leírom milyen a rendszer.
Nagyon gyakran érintésre nem reagál, vagy nagyon lassan (1 mp)
sok apró beállítás (pl: érintésre rezgés) nem működik, van, hogy home gombot próbálok nyomni, de csak kikapcsoló gombbal tudom egyáltalán valamilyen reakcióra bírni.Rakjam újra?
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30281 üzenetére
és ezek után mehet a telepítése a zip-nek, majd a gapps ugye?
-
vicces
addikt
válasz calamites #30280 üzenetére
nálam is van ilyen, hogy érintésre nem rezeg, de csak ritkábban.
viszont az a fura, hogy sokszor amikor kiveszem a zsebemből már él a kijelző.ez valami extra funkcioja a romnak??
jah és afacebookon ezezk az uj videok szokták kiakasztani. akkor csak akkureset segit. gondolom a flashhez van valami köze a hibának. amikor legörgetek és ott egy ilyen video a falamon, a telo elkezdené lejátszani, de csak a köralak a videon jelenik meg. gondolnám, hogy elkezd bufferelni, de sajnos nem. ilyenkor szétfagy a telo..
bár ez lehet a kliens hibája is. végülis nem vészes hiba nekem.:)
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30283 üzenetére
Bízom benne, de valami akkor nálam nem OK. Ma már nem majd holnap megteszem az újratelepítés.
-
kk831228
addikt
válasz razorka777 #30277 üzenetére
Jobban jársz...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
darvinya
titán
Vissza kellett adnom a Z-t.
Igaz csak javításra volt nálam, de kicsi felüdülés volt a használata.Szeretem a P-t, de az sokkal gyorsabb, és több RAM miatt nem tölt újra.
Ami P-n sajnos sűrün előfordul.(#30289) dekrer
Lesz Nexus.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
vicces
addikt
válasz razorka777 #30286 üzenetére
és amikor leveszem a töltőröl akkor felpiroslik az értesitő led mellet egy led vagy mia manó..
ez a poket mod miatt van??
egyébként nem zavar ez a funkcio csak nem tudom, hogy a zsebemben megy a kijelző vagy csak mikor előkapom ?!:)
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30281 üzenetére
még annyi, amit elfelejtettem, hogy sokkal jobban merül az akku is. egy éjszaka alatt kb 10 %.
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30291 üzenetére
Azt kapásból kikapcsoltam, mert sokszor veszem elő a telót, amikor nem kell felébrednie.
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30293 üzenetére
A mikro gapps ment rá, meg a jetaudio és slussz
-
mekker
őstag
Nem én használom közvetlen a telefont, de nálunk olyan kisebb bugokat is csinál a Carbon, hogy widgetek rakodásakor valami beragad (az iksz, vagy a keresősáv, widgetek helyzete), meg lezáróképernyőn bugolnak a kis feliratok. Emellett néha ledob a hálózatról, meg az alsó sáv sem 100%, hogy rendesen világít. Szóval semmi sem tökéletes. Sebességre viszont jó, meg talán nem is merül gyorsan (meg az egész rendszer (widgetek, menük) gyönyörű fekete a TN-TFT panel ellenére).
Most lesz anyámnak kétkártyás telefonja valamikor, majd megnyomkodom, meg rakok rá frisebb Carbont.u.i.:Ha valakinek van eladó kétkártyása, vagy tud beszerezni olcsón (max. 45-50k), az írhatna PM-et
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest