-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz razorka777 #29873 üzenetére
Gyomlálgatok, gyomlálgatok és közben azon tanakodom, hogy ez így nincs rendben.
Eddig is fent voltak ezek az alkalmazások viszont ha lezártam a képernyőt alvóba ment a telefon.
Mostanában a gugli frissítette több alkalmazását, csak meg kell találni azt a remélhetőleg egy darabot ami nem engedi alvóba a telefont és azt kell kiiktatni.
Remélem csak egy bug és nem egy feature,hogy nem engedi alvóba a telefont és hamarosan jön egy frissítés ami mindent helyrehoz.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
S. Szabi
őstag
válasz Obyboy #29882 üzenetére
Ma felraktam.
Az itt tlaálható 7-es: https://s.basketbuild.com/devs/percy_g2/CyanogenMod-11.0-NYPON-NIGHTLY
Eddig minden oké, van benne alapból Google Play, szóval nekem GApps sem kellett hozzá.
Eddig minden oké vele, gyors, mint eddig, nem laggol vagy ilyesmi. Azt meg nem mondom melyik verzióról váltottam, kb 1 hónapja nem frissítettem
-
Obyboy
addikt
válasz S. Szabi #29902 üzenetére
Én ezt raktam fel ma délben:
https://s.basketbuild.com/devs/percy_g2/CyanogenMod-SNAPSNOTS-STABLE-nypon/
Nem is néztem, hogy van-e benne csak megszokásból toltam mellé a gappsot isAz ébren tartás itt is gond volt míg fel nem húztam rajta magam és (a Beállítások/Adatvédelem/Adatvédelmi beállítások menüben) le nem tiltottam a felébresztést és az ébrentartást ezeknél:
- Google Play szolgáltatások
- Google szolgáltatások keretrendszerA wifinél pedig ezeket tiltottam le:
- Tartsa bekapcsolva a wifit alvó üzemmódban
- A keresés mindig elérhető[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29906 üzenetére
Mármint ez: https://s.basketbuild.com/devs/percy_g2/CyanogenMod-11.0-NYPON-NIGHTLY
és ez: https://s.basketbuild.com/devs/percy_g2/CyanogenMod-SNAPSNOTS-STABLE-nypon
között milyen "számunkra is észrevehető különbség" van, erre gondolt. Nincs konkrétan egyikhez sem changelog, legalább is én sem találtam, hogy írná valahol, és egy helyen kezeli a kettőt: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/rom-cyanogenmod-11-0-t2626639
FC? Force closed rövidítése? Eddig nem csinálja...
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29908 üzenetére
Kipróbáltam, nem állt le
-
bossm
csendes tag
Megint belepiszkalta az USB csatlakozasba. Az OTG Ok de ha radugom Pc-re stb-re azok nem ismerik fel. CM11 M8 (0708-i). Most teszeke egy probát a maival...
[ Szerkesztve ]
-
bossm
csendes tag
Frissitettem. Tovabbra sem ismeri fel semmi.
-
calamites
őstag
Tudtok olyan progit androidos gépre, ami megmutatja valójában milyen a hardware a gépben?
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #29915 üzenetére
Talán csodát vár, hogy nem az van benne.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #29915 üzenetére
Nem a sajátomat akarom tesztelni. Egy ismerős szeretné megtudni mi van valójában a neki felajánlott telefonban, mert a gyerekének ajánlottak egy tuti vételt, de Ő nagyon gyanakvó, és megkért, hogy segítsek neki, de nem vagyok otthon, ezért gondoltam, így meg tudja talán nézni. Én az antutut ajánlott am, de nem tudom, hogy az belát-e az esetleges hamis gépek szoftvere mögé.
-
Obyboy
addikt
válasz razorka777 #29908 üzenetére
Kipróbáltam én is.
Nekem sem állt le."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #29918 üzenetére
De ő attól fél, hogy nem teljesen tiszta a telefon. A gyereknek tetszene, de apa fizetné.
-
-
kovzola97
csendes tag
Légyszi linkeljetek flashtoolt.
-
Obyboy
addikt
Lehet basic kérdés de felteszem:
Ha CM vagy Carbon Rom van fent akkor az újraindítás menüben mire való a recovery és a download opció?"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kovzola97
csendes tag
válasz razorka777 #29923 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Ice_Man22
senior tag
Hali!Valaki tud 6.1.1.b.1.75 hez rootot ami mukodik is???En felraktam valami rootot de elkezdi rootolni es ujra indul a telo, erre fel meg ki irja a rootolo, hogy are you rooted, es nincs root.Ja es bynari root v17 et hasznalok
-
Obyboy
addikt
válasz razorka777 #29926 üzenetére
Köszi az infót.
Még nem próbáltam ezt a két opciót, van bennük valami hasznos funkció?Még egy kérdés:
Carbonon sikerült bekapcsolnod az áttetsző sáv világítását?
Nekem valamiért nem ment...[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
A CWM based recovery menü helyett (szerintem a carbon telepítésekor) felkerült a telefonomra a TeamWin recovery project.
Szerintetek melyik jobb a CWM vagy a TW?
Ezt a menüt is lehet cserélni?"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
válasz razorka777 #29931 üzenetére
Köszi.
Megnyugodtam, hogy nem én babráltam el."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
bossm
csendes tag
USB kapcsolódási probléma hardwerhiba volt Azért biztos ami biztos a héten sokadjára nulláról ujraraktam a telót Most pedig feljött, hogy Sys update elérhető: CM11.0-9.zip. Megyek changelogot nezni...
-
bossm
csendes tag
Ja, hogy olyan nincs... legalábbis itt:
https://sites.google.com/site/androdevlinux/xperia-p/xperia-p-roms/cm11-download -
Obyboy
addikt
válasz razorka777 #29933 üzenetére
Itt az új recoveryben ha nulláról akarom felhúzni a rendszert akkor ezeket wipeolom:
DalvikCache, System. Cache, Data, AndroidSecure?
Vagy elég a Factory Reset (Data, Cache, Dalvik)?[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz razorka777 #29937 üzenetére
Köszi.
Én is erre tippeltem de biztosabbnak láttam megkérdezni."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
válasz S. Szabi #29902 üzenetére
Nemrég tettem fel ezt a (CARBON-KK-UNOFFICIAL-20140629-RC1-nypon) Romot.
Próbaképp gapps nélkül csak a romot tettem fel és láss csodát ebben is ott figyel a play."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
válasz razorka777 #29940 üzenetére
Most nincs időm újrahúzni a rendszert. De ha legközelebb felteszem ismét kipróbálom gapps nélkül teljesen nulláról húzva.
Az tuti hogy bekapcsoláskor már kérte a google fiók adatait és TBs visszaállítás előtt már ott volt a play a kezdő képernyőn.
-
Obyboy
addikt
válasz razorka777 #29929 üzenetére
Leszedtem a fixet.
Bemásoltam a rendszer appok közé.
Adtam neki rendszergazda jogokat.
Feltelepítettem.
Újra indított ám a rendszert.
Mindezek után sem működik.
Mit ronthattam el?"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kk831228
addikt
Üdv!! Érdeklődnék hogy ez normális lehúzott töltőnél, mindíg "kisütèst" ír ki...??
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín