- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4c
senior tag
Gyurmaragasztó a sarkokba az akkufedél alá, garantáltan nem fog recsegni. Olyan masszív lesz tőle, mint ha műgyantával lenne kiöntve. Egyébként, annak ellenére, hogy némelyik recseg, én nagyon pozitívan csalódtam a műanyag házban, ugyanis annak ellenére, hogy műanyag, meglepően jó karcálló.
[ Szerkesztve ]
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
vviktor1
aktív tag
Én Lg gt540-ről váltottam és mondhatom hogy egy megváltás volt, egyáltalán nem bántam meg, Ott sokkal súlyosabb problémák voltak mint egy kis hátlap recsegés (bár nálam nincs az sem)
Ez a méret pedig pont ideális egy telefonnak, én nem akarok monitort a zsebembe hordani.
Egyedül a kamera a fájó pont, ha megkapta volna a miniét egy szót se szólnák rá, de így is használható, ennyi kompromisszum belefér.
Persze meg lehet venni az új szériát, de nem ennyiért.Ne dudálj, küzdj !
-
l4c
senior tag
Es most mar azt is tudjuk, hogy a v023b az utolso a FroyoBread-bol... Mondjuk egy fullos GingerDX karpotol majd mindenert.
-
dnelb
veterán
Elméletileg holnap elérhető is lesz (kamera 3mp ,video vga ). El se hiszem, már tisztára elhittem amit Lasy írt hogy még nyár végére se lesz kameránk. Erre ...
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Tudtok ajánlani valamit ütősebb fülhallgatót a telefonhoz? max. 5ezer ft környékén, ha egyáltalán van ilyen árban..("agybadugós" in-ear fajtát)
-
szekra
addikt
Rádugom a telefonom usb-re, rákattintok a csatlakozásra, és egy fél perc múlva kb. újraindul a teló. Nem tudom csatlakoztatni a géphez sehogy sem.. Eddig nem volt ilyen problémám.. Találkoztatok már ilyennel? (froyobread v022)
-
vviktor1
aktív tag
-
doncortio
senior tag
-
lmno
őstag
-
lmno
őstag
Erről a GingerDX-ről majd kérnék beszámolót attól aki kipróbálta
(Ha megy majd a kamera benne jól) -
viralmind
aktív tag
Udv !
ha valaki felpkolta mar a gingerdx v005-ot az irjon mar egy rovid velemenyt rola ,valamint megnezne nekem hogy mukodik -e benne a folyamatos csengohang funkcio /loop ringtone/ es a vissza gombbal hivas lerakas /back button ends call/ ?koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
l4c
senior tag
válasz viralmind #8125 üzenetére
GingerDX v005
Még nem teszteltem benne mindent, de eddig annyi biztos, hogy iszonyatosan hasít
Tudod olyan kattintasz és ott van
Sokkal gyorsabb mint a 2.2.
Nem találtam benne back button ends callt, meg loop ringtone-t sem.
Toljátok felfelé!
Még annyi hogy a procit lehet benne gyárilag húzni..[ Szerkesztve ]
-
l4c
senior tag
válasz lsebestyen #8128 üzenetére
hát persze, hogy jó! Ez a pláne benne!
És most már az is tiszta, hogy az új market nem sok a procinak, ugyanis az is kellőképpen gyors, mint minden más is![ Szerkesztve ]
-
l4c
senior tag
Azt látva, hogy mennyivel powerebb a 2.3 a 2.2-től elsődlegesen az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy valóban ért-e annyit a kamera, hogy idáig a 2.2-nél voltam leragadva???
-
ktomek
aktív tag
A Froyobread 023b a legszarabb rom, ami eddig volt a telefonomon. Sajnos.
(most pl. nem tudok vele sms-t írni... nyomkodom a gombokat, de nem jelenik meg semmi)A hét végén a wifi mondta be az unalmast. Egyszerűen nem keresett AP-okat. A meglévőkhöz meg nem tudott csatlakozni. Kitöröltem az eddig tároltakat, és megy.
A 022-vel nem volt bajom sosem.
Váltok az új GingerDX-re még ma.
-
l4c
senior tag
-
JoolsNOS
veterán
És melyiket másoljam be? Mert a múltkori linkben volt kb 8 file. A legelsőt próbáltam, azzal automatikusan 710re rakta, de nem igazán láttam különbséget. Az utolsót másolva pedig el se indult a teló.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
l4c
senior tag
Lasy-nak igaza van de nem is értem a problémát..
x8oc-v003.zip (v003 x8hoz)
x8oc-v003-X10m.zip (v003 x10 minihez)
x8oc-v003-X10mp.zip (v003 x10 mini prohoz)
x8oc-v004.zip (v004 x8hoz)
x8oc-v004-x10m.zip (v004 x10 minihez)
x8oc-v004-x10mp.zip (v004 x10 mini prohoz)||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
Lasy
veterán
Nem is értem miért nem az itteni FAQ-t használjátok, ha X8-ról van szó.
De ezt nektek kell tudni. Én leírtam, és az használja aki akarja.
Csak ennyi lenne a FAQ. Nem sok, de hasznos.+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest