- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
bulbaa
tag
Sziasztok!
Mától én is Wave tulajdonos vagyok! Egy használt készüléket vettem és a menü böngészése közben vettem észre hogy az eladó bennfelejtette a social hubban a facebook accját, és a face alkalmazásban is az ő e-mail címe van.
Ezeket hogy tudom kitörölni? Előre is köszi a választ! -
Goldmen75
őstag
MIlyen szótárról van szó????
-
ABal
őstag
Csak bedobta a csalit, hogy lássa hányan harapnak rá.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
Erről a szótárról lehet szó: [link]
Sajnos már nem letölthető.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Hanz
tag
Ténleg megvan a szótár és át is passzolnám nektek is ha tudnám hogyan.
Ez az a szótár leslieke[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Hát nem tudom, nekem annyira nem tűnik létszükségletnek. Az elmúlt több mint egy évben kb. 10-szer indítottam el, ebből a fele minimum csak teszt miatt volt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Hanz
tag
Jé most látom hogy a zenelejátszóban van folderplayer. Ez pöpec
Csak nem találom az equilazert benne. Külön ki kell lépnem a beállitásokhoz ezért. Irgumburgum -
leslieke
Jómunkásember
Hamarosan új Bada 2.0 ROM-ot tesz közzé a samfirmware.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
-
s4hu|SyD^
addikt
Én is bízom benne, hogy most lehet szépen majd lementeni és újratenni a KIES-el és várom már az új bétát, remélem most már lesznek benne olyan dolgok, amik tükrözik a véglegest és hiányoznak belőle jelenleg.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #43670 üzenetére
Az új Kiessel 2.0 alatt lehet backupot csinálni a telóról, alkalmazásokkal, mindennel. Sajnos a visszatöltés nekem nem igazán sikerült
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
Köszi a a felvilágosítást, hétfőn ki is próbálom.
-
szebev
senior tag
Van ingyenes szotar widget! Language Translator.
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Hanz
tag
Van hogy nem akarja leszedni a yahoo-s maileket. Errort ir ki. Most is restartoltam 2x mire megcsinalta, pedig full 3g van. KH1
-
Goldmen75
őstag
Na skacok! Bevásároltam egy halom drága játékot, kupon akcióba)))) Kár hogy navi nincs kupon árba)
-
s4hu|SyD^
addikt
Erre, hogy a KIES azt írja játék telepítésénél, hogy hiba a telepítő fájlban vagy miben vagy megoldás?
Több acc-al is néztem a Plants vs Zombies-t és a Spider-Man-t, mindenhol ezt írja.
Lehet, hogy a memkarin maradtak fájlok, ami miatt nem tudja feltenni? Mert az ikonokat is betette a menübe, de error néven voltak...[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
-
pH érték
aktív tag
A wave-em az idő során eléggé belassult, gondolom most már jó lenne neki egy frissítés. Kiessel ezt meg tudom oldani úgy, hogy a névjegyek ne vesszenek el?
-
pH érték
aktív tag
Úgy látom a kiesnél nálam nem ajánlja fel az új firmware frissítését.
-
pH érték
aktív tag
Mi okozhatja a telefonom lassulását?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest