- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Kép is van a betöltött fileokról
-
Tomajdon
aktív tag
Badaitalia hozzászólásai között van egy ilyen:
"Is this version totally stable?"
"offcourse not, 2.0 is not in final stage yet."
- vagyis még mindig nem teljesen stabil"Then what changes does this firmware brings?"
"featurewise not any new things.
- nincs semmilyen nagy újításIts more stable than the previous versions and I noticed that there are some new sound effects"
- stabilabb mint az előző változatok, és van benne néhány új hang effekt (ez fontos )
"One last question, does this have LIVE WALLPAPERS?"
"No"
- nincs mozgó háttérkép. (nem értem miért vannak ennyire ráállva a mozgó háttérképekre...)forrást nem írt a kommentelő...
-
Teaway
veterán
válasz bokrosolajos #43050 üzenetére
Qva gyors a WaveII. Később indítják, de előbb van kész
Nincs itthon csokid??
-
bokrosolajos
őstag
válasz Teaway #43061 üzenetére
Hol, mikor? Nekem tök egyformának tűnik
De ha már ennyire a szubjektivitásokba megyünk, mi van ha egy mai modern, 2 magos szuper SGS II-t hasonlítunk egy papíron sokkkal-sokkal gyengébb, egymagos Arc-kal ?
Nézd végig, és megtudod: semmi. Az SGS II hamarabb lemerül. Ennyi -
Teaway
veterán
válasz bokrosolajos #43062 üzenetére
Rögtön az elején, mikor a Samsung Apps töltődik.
Nincs itthon csokid??
-
bokrosolajos
őstag
-
Teaway
veterán
válasz bokrosolajos #43064 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy gyorsabb bárminél is, de ott a videón annál a résznél gyors
Nincs itthon csokid??
-
ratam23
aktív tag
ha valaki rájött már h a 2.0nál h lehet beállítani h ne töltse le az összes emailemet a gmail-ről az segítsen légyszi.. 1.2-nél volt olyan h csak az utolsó 50-et pl.. most nem találok ilyet. Köszi! ja meg h a szerverről ne törölje le ha a telefonról törlöm. ezt sem találom! és még valami azt sem találom h megjelölés olvasottként csak ennyi amit nem találok
bokrosolajos: nekem úgy tűnik h nem úgy kell mint az 1.2-ben mert nem találok ilyen lehetőségeket sehol. 1.2-ben azért voltak ilyen beállítások ha nem tévedek
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Érdekelne van-e change log mert kb semmi változást nem vettem észre.
Max annyi hogy uninstalloknál nem fagy ki a telo, de ugyanaz így első körben mint a pkg6 -
DjBlero
őstag
válasz bokrosolajos #43064 üzenetére
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
s4tch
veterán
Urak, valaki feltette már 2.0-ra az NDrive-ot? Megy rendesen?
-
Endruboy007
tag
Ha utalványozgatok, akkor ha később frissítek 2.0-ra, akkor meglesz az összes progi? Vissza fogom tudni rakni a telómra?
Üdvözlettel: Endruboy
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Endruboy007 #43076 üzenetére
Igen. Ha nem lesznek kompatibilitási problémák.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Binyi01
aktív tag
Igen, feltettem, de nem indul el. Egy fórumon viszont azt írta az egyik júzer, hogy nála megy...
Endruboy007: igen, Én is így csináltam, simán feltelepült minden 2.0 ra, az már más kérdés, hogy nem indulnak el."Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
Nm. Én is azt mondom, hogy hagyjad, holnap megpróbálok megtudni vmit, hogy hogy lehet összehozni működőképesre, Nekem is fontos lenne. Ha sikerül, megírom. Csak már nem bírtam ellenállni a 2.0 - nak, nagyon nagy volt a csábítás.
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Con Troll
senior tag
Kipakoltam a "Feedek és frissítés" nevű widgetet, elsőre működött is, twitter és facebook postokat is megjelenítette. Majd újraindítottam a telót, azóta nem jelenít meg semmit. Annyit ír csak, hogy
"Érintse meg itt a Saját fiókokba való bejelentkezéshez"
Hiába érintgetem, nem történik semmi, a beállítások és a frissítés gomb is inaktív a widgeten. Saját fiókokban minden jól van beállítva, folyamatos a kapcsolat facebookkal és twitterrel is. Mi lelte a widgetet?[ Szerkesztve ]
-
Cymby
tag
Alig fél órán belül többször is sikerült a legkülönbözőbb pontokon kékhalált dobatnom a telefonnal az új Bada 2-es firm-el.
Email megnyitásakor összeomlik, kontakok görgetésekor összeomlik Samsung fiókomba nem enged be megy vissza a jó öreg JL2, aztán majd szeptemberben ha végre lesz egy használható kiadás akkor előhalászom újra a multiloadert.[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
Goldmen75
őstag
Nekem semmi gondom a 6-os firm-el! De tényleg! Napi használat simán megy minden amire kell!
-
Cymby
tag
válasz consono #43083 üzenetére
Azt mondjuk nem ártott volna De ami jobban zavart, hogy nagyon elkezdett melegedni a telefon hátlapja, töltőre kellett tennem akkor meg egy idő után szinte forró lett a hátlap.
No meg a PSH nekem eléggé hiányzik, és sajnos nem jöttem rá hogy tudom ez alatt beaktiválni. Kétszer bepróbálkoztam hekkelni a PSH-t de már a boot után hanyattvágta magát a Bada 2, szóval egyelőre türelmesen várok
Egyébiránt nekem is van droidos telefonom, egy céges xperia X10 mini pro, és ZABÁLJA az akkumulátort. Minden nap végén töltőre kell raknom, hogy kibírja a következő napot, míg a Wave folyamatosan bekapcsolt wifivel simán eldöcög 2 napot.
A droidok mind akksizabálók...[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
-
Tomajdon
aktív tag
Elvileg a legtöbb widget és alkalmazás működik a kg7-en. Lehet fel kéne rakni...
"Most of the apps and widgets works in this firmware!!!!!!!!!"Hirtelen milyen nagy érdeklődés lett!
Itt van egy komment, ahol ezt írja az ember. De ugye ez semmit sem jelent, ehhez valakinek ki kéne próbálnia, mondjuk kirakni a névnap widgetet és felrakni a HVG alkalmazást... ha azok mennek, valószínű hogy a többi is megy.[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
válasz s4hu|SyD^ #43092 üzenetére
Próbáld meg ezt: fileserve.com Nekem hotfile-ról 10 perc alatt le is töltötte...
-
s4hu|SyD^
addikt
Telefonálás közben biztonsági mentést csináltam, ez is f@sza.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Binyi01
aktív tag
KG6 van most fent, ha felrakom a KG7 - et, akkor a bootfile - t nem kell cserélni, ugye? Meg a factory is kimaradhat?
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Binyi01 #43096 üzenetére
Jó lenne ezt tudni, de a boot fájl pár másodperc, azon ne múljon a factory már hosszabb, remélem van jelen valami nagy multis és megmondja nekünk. Egyébként van arra lehetőség itt, hogy úgy rakjam fel az új bétát, hogy ne formázzon? Mármint maradjanak beállítások stb.?
Vagy az a factory-s dolog?"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
mrhitoshi
veterán
Aki felrakta a legújabb 2.0 firm.-t, az meg tudja nekem mondani, hogy az FB alkalmazás gyorsult e valamit ?
(#43062) bokrosolajos : lenne különbség, ha ki is használná valami a + 1 magot, a böngészőn kívül.
[ Szerkesztve ]
PS4
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest