- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Mika1227
őstag
Milyen képeket lehet csinálni ezzel a telóval, illetve a Wave 2-vel?
leslieke:kicsit bővebben!? Most nehogy azt írd, hogy nagyon jó képeket! De most tényleg váltás előtt állok mobil téren ezért kérdem, fontos lenne, hogy tűrhető képeket csináljon a teló! Meg egyébként milyen ez a teló?
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
@matthew@
őstag
válasz Mika1227 #44802 üzenetére
Én Wave 2.vel nagyon jó képeket csinálok, amik a tesztben vannak azok sz@rok, vmiért úgy sikerült, de nekem nagyon szép fotókat csinál, mondjuk eddig 2x használtam külföldön fényképező helyett, Spanyolországban nagyon szép fotókat csinált, mert szép volt az idő, de most jöttem haza Londonból és ott néha kicsit borúsabb volt, ez a fotón is meglátszik, de nem vésze. Szal ha szép idő van akkor kitűnő fotókat tudsz vele csinálni, ha borúsabb akkor is jókat csinál, bár lehet csak ISO-t kéne állítanom és az is jobb lenne
Matthew 24:42
-
bokrosolajos
őstag
válasz Mika1227 #44802 üzenetére
Bővebben: Jobb felső sarok: Témaindító írás: Samsung S8500 Wave - a harmadik király Biztosan állíthatom, hogy a legjobb képeket a Wave készíti, ahogy a legjobb videókat is 480p-ben (tud HD videót is 30 fps rögzíteni)
Szerintem aki ilyet vett, leginkább ez győzte meg. Mai napig a konkurencia felett van e képessége, főként Androidos mobilokhoz képest - elég hja csaka dedikált hardveres exponáló gombra,vagy a LED-es vakura gondolsz. A makrója is említést érdemlő:[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #44806 üzenetére
Szerintem aki ilyet vett, leginkább ez győzte meg.
Vagy nem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Mika1227
őstag
Nagy a különbség a Wave és a Wave 2 között?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
SirDöme
tag
Nem tudjátok véletlen, hogy lehet olyan témát csinálni, aminél nem alap méretű képet raksz, hanem nagyobbat, mint például itt: [link] (az alsó sor). Vagy például ennél a témánál, ahol a menüben is nagyobbak az ikonok, és eltakarják a feliratokat. A Theme Designer-be próbáltam, de vagy átméretezi, vagy nem jeleníti meg....
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Wave I
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #44813 üzenetére
Abszolút igazad van!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
dave182
senior tag
kh3 török shp-s béta nem akarnak az acc-ok működni...van rá valami megoldás?vagy várjam a kövi romot?az shp-hoz kell preconf vagy valami?veleki írja le legyen szíves a lépéseket
-
Z_A_P
addikt
Neztem a 2.0 SDK-t, nem tudom hogyan fognak futni az 1.2 progi 2.0-n, mivel total atalakitottak par dolgot:
...
Some controls are deprecated, including List, CustomList, ExpandableList, GroupedList, SlidableList, SlidableGroupedList, and OverlayPanel.
...De legalabbis kod szinten 2.0-ra forditani egy 1.2 app-ot nem lesz a legegyszerubb sok esetben
OK
-
boszitom
csendes tag
Hej - jönnek az újabb hírek....
Ezt éppen a HWSW-n olvastam:"A Bada első generációja akár felfogható egy komoly pilot projektnek is: Igaz, hogy néhány országban, mint Franciaország vagy Lengyelország, komoly eredményeket ért el, de a szűk modellkínálat, illetve a Samsung Android fókusza miatt nem sok esélye volt eddig a dél-koreai gyártó saját okostelefon-platformjának. A Bada 2.0 viszont már a következő fázis, az az időszak jön, amikor a Samsungtól mindenki azt várja, hogy egy szélesebb körben elterjeszti a platformot, több készülékkel jelentkezik és erősebb promóciót is tesz az immár igen fejlettnek mondható operációs rendszer mögé.
HTML5 és Flash
A Bada 2.0 támogatja a HTML5 szabványt, illetve fejlett Flash képességekkel is rendelkezik, amivel a webes alkalmazások és a natív programok, kezelőfelületi elemek is szebb, jobb, használhatóbb élményt nyújtanak - mondja a cég. A Samsung feladata tehát mindössze annyi, hogy a fejlesztői közösséget meggyőzze, hogy érdemes ide is erőforrásokat csoportosítani. A dél-koreai vállalat mobilrészlegének vezetői szerint a platform sikerét és növekedését leginkább a már meglévő hét különböző Wave modellnek köszönheti, ami Európában, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában is viszonylag népszerűvé vált.
Valószínűleg sokat segített az új felhasználók elcsábításában, hogy a badás mobilokon is a Samsung saját kezelőfelülete, a TouchWiz köszön vissza, azaz elsőre alig észrevehető a különbség egy Android és egy Bada rendszer között. A laikus felhasználóknak pedig szinte teljesen mindegy, hogy az alkalmazásokat az Android Marketből vagy a Bada Store-ból töltik le. Utóbbinak a hátránya egyelőre annyi, hogy a Samsung által tolt alkalmazásokon túl alig van elérhető kínálat.
Alig kevesebb, mint bármelyik versenytárs
A Bada 2.0-val viszont fordíthat a Samsung és megindíthatja a platform igazi hadjáratát az okostelefonok versenyében. A februárban bemutatott operációs rendszer tökéletes multi-tasking megoldást, NFC-támogatást, hangfelismerést, Wi-Fi Direct támogatást is felvonultat, emellett gyakorlati oldalról minden megvan benne ahhoz, hogy egy széles körben használt rendszer legyen, ráadásul a moduláris fejlesztési környezet könnyűvé teszi a programozók számára az alkalmazások létrehozását.
A Samsung ugyanakkor továbbra is megmarad az Android platform mellett, többször nyilatkozták a cég képviselői, hogy a vállalat hisz a multi-platform stratégiában, és a két irány nem gyengíti, hanem erősíti inkább egymást. Sőt, a szétágazás nem csak a mobil operációs rendszereknél igaz, hanem ha a Badát nézzük, akkor a Samsung látványosan teríti az okostelefon mellett a televíziók irányába is a rendszert, sőt, hosszú távon az sem elképzelhetetlen, hogy a tablet, illetve a notebook piacon is megjelenik a Google Androidhoz, Chrome OS-hez hasonló módon a Samsung saját rendszere.
Szintén elmaradhatatlan elem egy okostelefonos operációs rendszerben, az alkalmazásokon belüli hirdetés lehetősége. A Bada 2.0 többek közt ebben is előrelépett és végre megnyílt az Ads API, amivel a fejlesztők ingyenesen letölthető alkalmazásokból is profitálhatnak. A készülő alkalmazások teszteléséhez rendelkezésre áll emulátor, illetve egy Profiler nevű eszköz segít a különböző eszközökre optimalizálni a programokat, hogy a lehető leghatékonyabban használják a rendelkezésre álló teljesítményt, memóriát és akkumulátor kapacitást.
A Bada 2.0 SDK a Bada fejlesztői oldalról tölthető le szabadon bárki által. Ezzel párhuzamosan pedig a Samsung Apps áruház is megújul, illetve immár 121 országban elérhető. A földrajzi terjeszkedés mellett a legfontosabb újítás, hogy új vásárlási opciók jelentek meg, illetve élesedett az ajánlórendszer, ami segít majd eligazodni a sok alkalmazás között. A sok egyelőre viszont mindössze 40 ezer programot jelent, s ezek jelentős része ráadásul az ázsiai nyelvek valamelyikére készült. Az első badás mobil viszont még csak tavaly júniusban, azaz alig több mint egy éve jelent meg, de három hónap alatt már 10, idén márciusra pedig 100 millió alkalmazásletöltésen is túl volt a platform."
SGS 5 a csúcs
-
dave182
senior tag
az miért van hha accountot akarok csinálni és eljutok a password megadásához akk csak számokat lehet beírni?help
preconf nál KOR lett megadva van ehhez bármi köze? -
-
szimike79
őstag
válasz boszitom #44819 üzenetére
Ez így leírva nagyon jól hangzik, de meglátjuk, hogy miként alakul a 2.0-a. Remélem a Samu összekapja magát, és kapunk egy jó rendszert, ami kinövi az 1.2 gyerekbetegségeit. Ha nem akkor jöhet bokrosolajos kollega és temethet!
Na a reklámok, azok úgy hiányoznak, mint hátamra egy púp! Tudom hogy droidon sok játék ennek köszönheti az ingyenes mivoltát, azaz felfogatjuk a szükséges rossznak is, de nekem akkor sem hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz ruszi_tomi #44795 üzenetére
Közbe vissza jött a térerőm, egy kis segítség /fw teljes újra rakása/ után, am KH3 alatt mennek valakinek a widgetek? Nekem egyenlőre egyet sem sikerült leszedni, Samu apps-on szürke a GET gombocska............. Ezzel a KH3-mal sokat szívtam, remélem nem kell még egyszer újra tenni!!!
Apropó, az IM mappában mintha több minden lett volna, volt még vagy 2-3 alkalmazás ott, ha jól emlékszem!!!Oneplus 8T 8/256
-
consono
nagyúr
Szerintem nem ezért szarják le. Androidon mindenki apk-kat telepít, iOS-en jailbrakel és utána warezol, symbianon szignóz és utána telepíti a warezt, WebOS-en ipk-t telepít, Badán spoofol... Szerintem legalább egy nagyságrenddel megugrana az alkalmazások száma, ha a Samsung felhagyna azzal, hogy ellenőrzi és jóváhagyja az alkalmazásokat... Jobb lenne a Badának is az Androidos modell.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz consono #44832 üzenetére
Szerintem meg portolniuk kéne a Qt 4.7-et/4.8-at, és elfeledni azt, hogy csimpánzokat allokálnak API és SDK fejlesztésre. Sok legyet ütnének egy csapásra, és mindenki csak nyerne. Én főleg, nagyon megszerettem a QML-t
Disclaimer: nem néztem még, miben változott a 2-es SDK.
Remélem a UI API-t újragondolták.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
gamek!ller
őstag
Sziasztok! Érdemes frissíteni fater telóját? 1.2 van rajta egy ideje. Le vagyok maradva de nincs időm utánaolvasni. Előre is köszi.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #44835 üzenetére
Hivatalosan még mindig az 1.2 a legújabb fw, ebből Kiessel a független telefonokra a KF3 tehető fel.
-
Orlin
addikt
Hello!
Szeptember-ben jön a 2.0!Szerintem azt már meglehet várni.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
szimike79
őstag
2.0-ból még csak béták elérhetők, szetintem várd meg a véglegest és azt rakd fel, mert ezekben van még javítani való bőven.
KF3-as 1.2-vel szetintem nem érdemes vesződni, mert nem hozott semmilyen érdemi változást.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
ettee
csendes tag
Mobilt vennék, és képbe került a Samsung Galaxy Ace, Androidos, jól néz ki nagy a kijelzője nem drága a Wave-el közel azonos árban van. Tegnap volt a kezemben az Ace, amr-ben és nem jó minőségben vesz fel a diktafonja, gyenge a videója, nem szól jól a hangszórója. Hiába nagy a kijelzője, hiába néz ki jól, hiába lehet az IGO térképszoftvert rátenni, ez kevés. Wave-ek sokkal jobbak.
szója tejet iszok mert vegán vagyok a 'könyörületes táplálkozás' ZEITGEIST The Movie, ZEITGEIST Addendum
-
duvi
nagyúr
Az Ace és a Wavek nem egy súlycsoport
A Wave messze jobb a legtöbb képességben.
Ha droidot akarsz mindenképpen, akkor ebben az árkategóriában indított most az új Sony Ericsson Xperia mini (és pro). Az Ace-nál ez is sokkal jobb választás mind szoftveresen, mind hardveresen. szimike79 nemrégiben vett egyet. Tőle kérhetsz részletes infókat is róla.[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
Bada 2.0.1 KH3-ban végre normális a videófelvétel. Nem akadozik, és nem kezdi el 10 mp után számolni az időt. A touch focus pedig fantasztikus.
Amúgy meg tényleg messze ez a legjobb béta firmware. Nekem tetszik ez a fade effekt, igaz, lehetne gyorsítani. Maga a rendszer gyors, vannak apróbb újítások (pl. billentyűzet kicsit más). Jó irányba haladnak a samus srácok, csak legyenek rá programok!!
[ Szerkesztve ]
-
ettee
csendes tag
-
ettee
csendes tag
szimike79!
Az érdekelne, hogy milyen formátumban rögzít az új Sony-Ericsson Mini Pro diktafonja, és hogy van-e olyan jó a minősége mint a Samsung Wave-é? Tuti hogy nincs.szója tejet iszok mert vegán vagyok a 'könyörületes táplálkozás' ZEITGEIST The Movie, ZEITGEIST Addendum
-
Tomajdon
aktív tag
válasz CarKiller47 #44846 üzenetére
De, most töltenék csak lassú a netem, és 18 perc... Viszont most el kell mennem, szerintem 1 óra és fent lesz. Amint feltöltöttem, rögtön szólok!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest