- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz ADAM1337 #44700 üzenetére
élő háttérkép ha lesz...
ebből be lehet vágni részletet?[ Szerkesztve ]
-
BlackTreff
tag
Üdv!
Valamiért most rendesen megbolondult a kis Wave-em!
Folyamatosan azt érzékeli mintha töltőn volna vagy adatkábelen, pedig nincs beledugva semmi!
Másolni tudok rá, a töltéssel sincs semmi baj, de töltésről amint lehúzom nem történik semmi, töltöttség ikon is folyamatosan töltést mutat!
Ha a gépre dugom rá a telefont, akkor érzékel, másolni telefonról gépre is simán tudok, de itt is amint lehúzom, durván megőrül, mintha másodpercenként dugdosnám bele a kábelt, folyamatosan csatlakozik, majd újra szétkapcsol!Nem tudom valakinek jelentkezett-e már ez a hiba, de remélem van valami megoldás amit itthon is meg tudok csinálni, mert sajnos garancia az már nincs rá!
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Teaway
veterán
-
TomWexX
addikt
válasz BlackTreff #44706 üzenetére
leslieke pár hónapja hasonló cipőben járt, keress vissza a megoldásra! Vagy lehet közben jelentkezik, és leírja a megoldást.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
szimike79
őstag
Kicsit fellélegezhetünk!
Már biztos hogy jön a WaveIII!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
BlackTreff
tag
válasz Teaway #44707 üzenetére
Már próbáltam, csak az kimaradt az írásból!
TomWexX: Én is emlékeztem rá, hogy valakinek már volt ilyen problémája a fórumon, csak már nem tudtam kinek és a kereső sem talált semmit!
Szerintem megvárom, úgyis sűrűn jár errefelé és hátha lesz olyan kedves, hogy segít nekem! -
TomWexX
addikt
válasz BlackTreff #44710 üzenetére
1 perc alatt megtaláltam!
"A megoldás: kikapcsoltam, töltőre tettem, vártam vele pár percet, míg rendesen elkezdte a töltést. Aljzatból töltő kihúz, majd kábel másik vége a telefonból. Bekapcsoltam és most 5 perc után se ugrál az USB ikon. Kopp-kopp-kopp!"
(Eredeti HSZ)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
BlackTreff
tag
-
Gonsalez
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam én a Social HUB Premium-os verziót. Gond nélkül megy.
A kérdésem az, hogy nem lehet belőle gáz, ha az SHP-t használom? Amikor indítottam, mindenféle fizetős feltételeket írkált ki.
Nem szeretném sem azt, hogy fizetnem kelljen még pluszban a szolgáltatásokért, sem pedig azt, hogy ezzel a nem legális verzióval használjam ingyen a fizetős szolgáltatást, aztán meg az accountok alapján esetleg "elkapjanak".
Tudom, hogy a bétázás sem épp az egyenes út, de ez még jól is jöhet a Samsungnak, mert legalább így tesztelünk. Gondolom megvannak az eszközei az infók begyűjtésére...
Köszi!
-
-
duvi
nagyúr
Drasztikus létszámbővítés a Bada kutatói és fejlesztői részlegénél
Mivel az orosz sem az erősségem ezért sorry a kugli fordítós linkért LINK -
szimike79
őstag
Nincs mit, nekem is az volt, mert már kezdtem azt hinni hogy nem lesz WaveIII. Most viszont furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy milyen lesz, és a pontos specifikációk is érdekelnének, mert az eddigi infók eléggé hiányosak, és az sem biztos hogy ténylegesek. Szeretnék látni valami hasonló nagy dobást mint a Wave a maga idejében. Ha tényleg kitiltják a Galaxy-kat Európából, (ami szerintem nagy veszteség lenne nem csak a Samunak, de nekünk is) akkor elégé neki kell hogy feküdjenek a Badának, hogy valahogy pótolják a kiesést.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
consono
nagyúr
válasz szimike79 #44717 üzenetére
Szerintem megoldják a Galaxy-k gondját is, mivel szoftveres a probléma. Kicserélik a fényképmegjelenítő progit és letolják OTA-n, az új gépekre meg már a gyárban azt telepítik...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
duvi
nagyúr
válasz consono #44719 üzenetére
Gondolod, hogy az Apple ennyivel be is érné Szerintem ez nem az említett szoftveres témáról szól A Samsung nagyon szorongatja az almatermelőket világszerte. Mind eladásokban (ebben már veri is sok országban), mid technikai színvonalban. Ez a mostani, csak egy mondvacsinált ok és ha ez lezárul, akkor rögtön találni fognak valami más indokot amivel tovább szivathatják a Samut. De ne legyen igazam!
-
consono
nagyúr
Lehet,hogy az Apple nem éri be ennyivel, de a bíróság talán igen. Majd meglátjuk. Mondjuk a Samu maga alatt vágta a fát a tényleg az Apple-t másoló designjaival... A SE tudott nem copy szép designokat csinálni, nekik is ment volna.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
duvi
nagyúr
válasz Dhampir #44721 üzenetére
Az esetek túlnyomó többségében angol nyelv is kerül az indiai fejlesztésekbe
Innentől meg nemzetközileg is "fogyasztható" az alkalmazás.consono
A telefon Galaxy designban igazad van (bár asszem kis kutakodás után találnánk más gyártókat is). Az SE jó példa valóban Viszont ha megnézzük a tableteket a piacon, akkor minden második gyártóra rásüthetnénk a design lopás bélyegét. -
szimike79
őstag
válasz consono #44719 üzenetére
Szerintem nem ússzák meg ennyivel! (sajnos) A fő gond szerintem a Galaxy-k sikere, és térnyerése az almával szemben. Az SGSII sok ügyfelet szipkázhatott el. Abban sem vagyok biztos hogy ott van az Apple tarsolyában a megfelelő válaszlépés, ami überelni tudja az SGSII-t. Valamint próbál komoly ellenfél nélküli piacot csinálni az olcsó iPhone-nak, ehhez ki kell ütni a többi Galaxy-t. Remélem kevés sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
A támadás a félelem jele, szóval az Apple igen csak berezelt... Jól is teszi azt hiszem. Egyébként a Galaxy-knak csak szoftveres bajuk van, mármint egy kis szoftverfrissítés és annyi. A bíróság ezt állapította meg. Design, külsőségekben nincs gond.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
szebev
senior tag
-
szimike79
őstag
-
F-ECT$
titán
Jó ez a sok "szerintem" kezdetű mondat. Elég világosan le van írva itt a mobilarénán is, hogy min megy a vita (fénykép galéria app), ha azt cserélik, akkor az alma nagy valószínűséggel bukik. Hiába nem érik be ennyivel, ha a bíróság előtt más nem áll meg.
Btw jól fizetett jogászok vannak mindkét oldalon, még ők sem tudják, hogy mi lesz a vége, így itt bármiféle találgatás csak lottózás.
Dive ever, work never.
-
duvi
nagyúr
válasz F-ECT$ #44729 üzenetére
Sajna ez a sok szerintem kezdetű mondat, nem csak a mi kitalációnkon alapul. Nem csak szoftveresen támadják a Samut A design miatt is folyik a pereskedés. Pont ebben próbált csalni az Apple a méretek meghamisításával.
A jelenlegi design perről:LINK1 , LINK2 , LINK3Ráadásul a tárgyalás menete is "kicsit furcsán" zárult:
"A bíróság végül délután négy előtt hirtelen berekesztette a tárgyalást és úgy döntött, hogy fenntartja a tiltást a Galaxy Tab 10.1 árusításával kapcsolatban, a végleges döntést a kérdésről pedig szeptember 9-én hozza meg."
Hogy legyen még egy szerintem itt is Szerintem itt a pénz döntött a háttérben és nem a bíró....[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Új beta Bada 2.0-ért itt lehet szavazni: [link]
(regisztráció szükséges!)[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szimike79
őstag
Valaki segítsen! Miért nem mennek a Samsung apps-ba beágyazott bemutató videók Wifi-n keresztül? Ugyan ez a gondom az UNPACKED progival is. 3G-n viszont beolvassa és lejátsza őket!
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Haveromnak van Wave je, és szeretném megcsinálni neki a frissítést.
Guglit átfutottam, de nem sokmindent találtam, leírnátok pls pár szóban hogyan megy itt a frissítés?
Kiesen keresztül csakis? -
leslieke
Jómunkásember
válasz DeathAdder #44734 üzenetére
Független telefont lehet frissíteni Kiessel. Szolgáltatói telefont multiloaderrel kell frissíteni, ehhez ezt kell elolvasnod: Firmware frissítés menete
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
válasz consono #44740 üzenetére
Én is az oroszoknál találtam a cikket:
http://badablog.ru/scummvm-zapushhen-na-samsung-bada-video/
Illetve már az olaszoknál is kint van:
http://www.badaitalia.com/2011/08/26/video-scummvm-in-esecuzione-sulla-piattaforma-bada/
Az orosz és az olasz se emészthető nekem. A kugli fordító meg igazi kihívás a szakszövegeknél -
duvi
nagyúr
válasz bokrosolajos #44742 üzenetére
Igazad van! Ez valóban nem jó hír nekünk
Csak az a kérdés, hogy "félig üres vagy félig tele a pohár?" -
consono
nagyúr
Lehúztam git-ről, a fejlesztő oldalán van link: https://github.com/chrisws/scummvm/tree/initial-bada-port-master
Megtaláltam a how-to-t a fordításhoz, de most nem próbálom ki, mert a Bada SDK mellé kell egy cygwin is:Build instructions:
1. Install BADA SDK (requires free registration):
http://developer.bada.com/apis/index.do
2. Install Cygwin:
http://www.cygwin.com/
Add the following to your cygwin .bash_profile:
alias mmake=/cygdrive/c/MinGW/bin/mingw32-make.exe
export BADA_SDK=/cygdrive/c/bada/1.2.1
export ARM_BIN=c:/bada/1.2.1/Tools/Toolchains/ARM/bin
export CPPFLAGS="-fpic -fshort-wchar -mcpu=cortex-a8 -mfpu=vfpv3 \
-mfloat-abi=hard -mlittle-endian -mthumb-interwork -Wno-psabi \
-fno-strict-aliasing -fno-short-enums"
export LDFLAGS="-nostdlib -lc-newlib -lm-newlib -LC:/bada/1.2.1/Model/Wave_LP1/Target"
#export PATH=${BADA_SDK}/Tools/Toolchains/Win32/bin:${PATH}
export PATH=${BADA_SDK}/Tools/Toolchains/ARM/bin:~/utils:${PATH}
alias gcc=${ARM_BIN}/arm-samsung-nucleuseabi-gcc.exe
alias ar=${ARM_BIN}/arm-samsung-nucleuseabi-ar.exeThe following were added to ~/utils for zlib:
ar:
#!/bin/sh
${ARM_BIN}/arm-samsung-nucleuseabi-ar.exe $*gcc:
#!/bin/sh
${ARM_BIN}/arm-samsung-nucleuseabi-gcc.exe $*3. Build dependencies
zlib, libogg, libvorbis, libmad, FLAC
see: "Building the libraries" under:
http://wiki.scummvm.org/index.php/Compiling_ScummVM/MinGW#Building_the_libraries
for instructions on how to obtain these modules3.1 For Target-Release configure ogg and mad with:
./configure --host=arm-samsung-nucleuseabi --disable-shared
when building vorbis and flac:
./configure --host=arm-samsung-nucleuseabi --disable-shared --with-ogg=c:/cygwin/usr/local
3.2 for each module, after a successful configure, add the following
to the generated config.h (gzguts.h for zlib)#undef __MINGW32__
#undef _WIN32
#include "c:/src/scummvm/backends/platform/bada/portdefs.h"3.3 Additional post configure edits:
- removed -fforce-mem from the libMAD Makefile
- in libvorbis/lib/Makefile comment lines with vorbis_selftests
- edit libFLAC/Makefile ... CFLAGS = $(OGG_CFLAGS)Note: you can ignore the ranlib errors when doing make install.
4. Build the ScummVM base library:
./configure --host=bada --enable-release
To target the Win32 simulator:
./configure --host=bada --enable-debug
5. Build the front end application using BADA-Ide:
Copy the scummvm/dists/bada folder into a clean directory
outside of the scummvm package. Start the BADA IDE then
choose this folder as the eclipse workspace. Click
Project / Build.Links:
A short turorial on implementing OpenGL ES 1.1 in BADA:
http://forums.badadev.com/viewtopic.php?f=7&t=208Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
duvi
nagyúr
válasz bokrosolajos #44746 üzenetére
Ha te mondod biztos így van
Vagy csak szimplán örülök, ha valami új fejlesztés jön ki badár?[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Az akkor gondolom rendben van, ha a [link] alatti legújabb augusztusi Bada 2.0.1 et töltöm le és teszem fel !?
Különben miért nem szabad hálózatfüggő készüléket Kiessel frissíteni?
Akkor csakis Multiloaderrel csinálhatom?[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz DeathAdder #44748 üzenetére
Nem tilos használni a KIES-t, csupán nem fog felkínálni frissítést a szolgáltatós készülékekhez Jelenleg egyik szolgáltató sem adott ki új firmwaret a Wavekhez. Ezért csak a multis frissítés marad.
A 2.0-ás firmwarek mind béta verziósak még! Az 1.2-ből van végleges szofver egyenlőre. Reméljük, hogy szeptemberben kiadják a 2.0-ból is a véglegest[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz DeathAdder #44748 üzenetére
Ha hálozatfüggő a mobilod, akkor sajnos csak multival lehet frissíteni. Rakj fel egy JL2-es 1.2-t , a hozzá tartozó magyar nyelvi CSC-vel, aztán csinálj egy preconfigot XEH-ra. Onnantól kezdve függetlennek látja majd a Kies a telefont, és ha van újabb firm akkor felajánlja a frissítést. 2.0-ás bétát nem javasolom, mert ezek teszt firmek, bugosak. 2.0-val inkább várd meg a végleges verzió kiadását. Szeptember elsejével valószínü hogy többet fogunk tudni a megjelenésével kapcsolatban.
Más: App store, új progi: Zuma. Csak azt tudnám hogy miért kínai nyelven?? Az angollal még megbirkózom, de a kínai már magas nekem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest