- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Esetleg ERRE valaki?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
macilaci23
csendes tag
Van egy érdekes problémám a pannon/telenor-os számlainformáció sms-el. Amióta felraktam a JE1-et azóta az SMS-eket nem csoportosítja a 172-es számhoz. A telefon az SMS első sorát használja mint telefonszámot. A handcent és az alap smskezelő is.
Valaki látott már hasonlót? -
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem találtam választ a problémámra, úgyhogy felteszem a kérdést: Tud valaki olyan e-mail klienst, amiben be lehet állítani, hogy csak az elmúlt x napban érkezett leveleket frissítse? Elég idegesítő, hogy a gyári alkalmazás szép lassan mind a 600 levelemet be akarja húzni. Továbbá az se túl jó, hogy a telefonon egyszer már törölt levelet a következő frissítéskor újra olvasatlankét jeleníti meg, ha közben a számítógépen a freemail-ben nem törlöm.
Illetve szeretnék olyan programot, ami a letöltött levelekben a képeket is megőrzi. A gyári kliennsel csak addig látom a képeket, amíg online vagyok, de ha később akarom megnézni, csak egy kérdőjelet ír a kép helyére.
Ha bárki tud ezekre valamilyen megnyugtató választ, ne tartsa magában! Előzetesen annyi, hogy a K-9-et próbáltam, de nem jött be.
Üdv! -
Fireman67
aktív tag
Kollégák!
A " picur220" Kolléga, most off - olt bele a hírdetésembe, hogy csak 12 hó gari jár a Spicához.
Tisztelettel tájékoztattam, hogy, ha regisztrál a Samu honlapon, akkor, további 2 hónapot kap, ajándékba! Remélem, ezt mindnyájan megtettétek már! Annyit meg ér, szerintem.Itt kell:My samsung
Ha megtörtént, akkor ki kell nyomtatni az igazolást és GO.
[ Szerkesztve ]
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
Yoshida
aktív tag
Azt kell hogy mondjam, igazatok van, és nincs igazatok
Nekem március eleje óta 1szer indult újra a telefon csak úgy a zsebemben (2.1), azóta már más a rendszer, többször nem jött elő, illetve egyszer a not-call-log progitól is lefagyott, amikor a hívás befejezése után megnyomtam a lerakó gombot, és jöhetett az akksi ki művelet. Leszedtem a progit, azóta nem csinálta természetesen.
Viszont haveromnak szintén én raktam fel spicára 2.1-et odinnal, és neki néha újraindul. (2naponta...)
Enyém szét van küldve JE4 után samdroidmod, kitchen, ARM11 optimalizáció is.
Neki meg sima JE4 van, nincs rootolva se, és a programok 70%-a ugyanaz neki mint nekem (mivel én mutattam mit érdemes felrakni) a maradék 30%-is olyan ismert program, hogy nem tudtam egyikre se rábökni, hogy talán emiatt lenne a reboot. -
Bandi_1969
csendes tag
válasz macilaci23 #14255 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálja vodafonnal, és csak a sima gyári 2.1-et tettem fel.
-
zoleee24
tag
válasz Yoshida #14258 üzenetére
Szerintem is teljesen jól használható a telefon.
Kb 2 hete van meg mindkettő, 4 napig 1.5-tel használtuk, utána szervíz 2.1 független sw fel, és azóta is az van.
Amit észrevettem: ha raktam fel taskkillert néha megőrült, meg képes volt olyan cuccokat kilőni ami a kernel szempontjából mindenképp kell. Most 1 hete megy taskkiller nélkül, 1x sem indult újra, nem fagyott, még eddig fel is keltett...
Nem mondom, hogy rossz a taskiller de sokan abba a hibába esnek, hogy észnélkül mindent kilövöldöznek Ignor nélkül. Azért mégiscsak Linux ez...2 Spica van a családban ugyanolyan 2.1 független gyári softtal, és eddig mindkettő stabil, kezelhető.
Egyetlenegy negatív dolgot tudok rá mondani az pedig az MP3 pattogás. Mivel sok zenét hallgatok, és szeretem ha normálisan megszólal (Sennheiser ) ez nagyon idegesített.
Eddig még nem lett fw frissítés odinnal, mert a ddani féle CPU widget ezt megoldotta.Összegezve egy jó okostelefon jó videó, web, és zene kezeléssel...
-
senior tag
A Kitchen-ben a Extended SamdroidMod components-nél mind a kettő gallery 3d-t be kell pipálni?
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok,nektek van olyan gyári fülessel és gyári zenelejáccóval,h miután hallgatod a zenét, kilépsz szépen,billzár, minden, kihúzod a fülest, 2másodpercre megszólal a zene a külső hangszorón,elég idegeseítő tud lenni.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
symbolic90
csendes tag
Sziasztok!
Ma 2. napja van Spicám, hivatalos 2.1 rommal és sajnos én is ütköztem 1-2 problémába vele. A 2 legzavaróbb és amiben szeretnék segítséget kérni:
-Mp3 lejátszónál pattogás - láttam hogy van erről szó de a megoldásig nem sikerült visszajutnom.
-A másik meg hogy a fényképező gyenge fényviszonyok között (pl lámpafényes szoba) sokszor teljesen besötétül és nagyon gyenge képek születnek. Közben arra rájöttem hogy ez valószínűleg a fehéregyensúllyal van összefüggésben, és ha úgy indítom el a kamerát hogy ráirányítom valami fehér dologra akkor jó, de nehogymár mindig ezzel kelljen szarakodni, nem tudtok valami megoldást?Még nagyon kezdő vagyok ebben az android rom modolásban, szóval ha lehet linkeljetek már valamit ahol az alapoktól le van írva hogy mit hogyan lehet (Gondolok az ilyen Odin, Samdroid-féle okosságokra amikről olvastam ugyan, de nem igazán vágom a nyitját.)
Köszi előre is!
-
kern.kz
csendes tag
sziasztok !
Segitséget szeretnék kérni van egy Galaxy Spica telom és a bluetooth nem az igazi rajta csak névjegyzékeket fogad és nem tudok küldeni és fogadni se képeket zenéket a bluetooth-on keresztül!
-
Skynet258
veterán
válasz symbolic90 #14265 üzenetére
Ott van a blogon a Spica segédlet, annál jobban nem lehet elmagyarázni. Illetve ha további problémád van, akkor ott a blog fóruma, ott is sokan képben vannak a rom-okkal kapcsolatban
-
petipetya
nagyúr
válasz macilaci23 #14255 üzenetére
Igen, a piros szolgáltatótól is így jönnek az sms-ek, illetve az egyik hitelező banktól is.
"nincs rá lezsóidő"
-
senior tag
Na, vettem a bátorságot, és én is főztem magamnak 1-et. Most kezdem belakni, tesztelgetni.
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Dashes
őstag
-
duffbeer
őstag
válasz duffbeer #14293 üzenetére
Akkor nekem is lenne pár kérdésem.
Bluetooth szépen működik, ha galériából, vagy a My Files -ból küldök médiát. Van rá valami mód, hogy akármilyen fájlt küldjek? Ne csak zenét, képet meg videót? Próbáltam már Bluetooth File Transfer-t, Astro BT modult, de egyikkel sem megy... Eddigi próbálkozások Nokia 5310, E52. -
Yoshida
aktív tag
válasz symbolic90 #14265 üzenetére
A másik kérdésre: hibás a camera alkalmazás.
Elvileg csak az első képnél rossz a fénymérés, a többinél már jó kell hogy legyen. Próbáld ki.Ez amiatt van, hogy a spica procija conservative, és performance módban is tud működni. Amíg csak úgy áll a telefon, akkor conservative-ban van, amikor indítod a kamerát, és elnyomod az első képet, akkor átugrik performance-ra (fix 800MHz), innentől már működik a fénymérője az összes további képpel, amíg újra nem indítod a telefont. Gyorsabban is merül elvileg ilyenkor.
No erre Ddani csinált egy progit -widgetet-, amire rá kell tapicskolni a kamera indulása előtt, átrakja a processzort performance módba, így az első kép is már fasza lesz. A kamera kikapcsolása után újra tapicskolva a widget-re visszaáll energiatakarékos, conservative módba a proci.
-
dylan69
csendes tag
mi a program neve ami ki irja nekem h aktuálisan hány mhz-en megy a proci?
-
marloksolt
csendes tag
kerestem pár helyen, de nem találtam választ még rá.
a problémám annyi lenne, hogy tele van a telefon olyan programokkal amit sosem fogok használni, de gyárilag telepítve van. ilyen a hangrögzítő, gyári számológép, facebook kliens, meg egyéb vackok. ezeket szeretném eltávolítani. a telefon rootolva van. találtam egy modot, ami azt írja eltávolít jópár felesleges azok közül ami nekem felesleges, de sztem csak a menüből vette ki, mert nem szabadult fel semmi hely a telefonban.
ha valaki tudna segíteni hogy tudok kitörölni ténylegesen programokat akkor azt megköszönném![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest