- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri1014
senior tag
válasz encoder #14600 üzenetére
az NPS-nek nem kell fent lennie flash-hez sőt az be is kavarhat. Amúgy én sem találtam még ésszerű magyarázatot arra miért ismeri fel egyszer máskor meg nem... Nekem az a kedvencem mikor rádugom felismeri megy az odin stb. Majd mondjuk 1-2 óra múlva újra flashelném és már b@szik felismerni...szóval érdekes dolog ez
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz encoder #14600 üzenetére
Jajj, de ismerős szitu, ezt eljátszottam én is. Nekem végül az vált be, hogy minden Samsung kezdetű progit/drivert eltávolítottam, feltettem az NPS-t és semmi mást, és közben másik USB-be került a telókábel. Érteni nem értettem a jelenséget, de örültem, hogy megy. Odin-t rendszergézaként indítod? Gondolom.... Kitartást! Miután sikerült felhergelnem a romot és pár progit elfelejtettem ezt a mizériát, és boldog tulaj vagyok. Remélem hamarosan te is!
Szerk.: Ja!! Odin 4.03-mal flasheltem végül. A 4.16-os felismerte ugyan, de "setup connection" (vagy mi) üzenetnél mindig leállt, és a tanácsokkal ellentétben többszöri akksileszedős újrapróbálkozás után sem ment tovább. 4.03-mas egyből vitte.
[ Szerkesztve ]
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
sai
aktív tag
hali!
ma frissitették le nekem spicára 2.1es Androidot és talátam benne egy google navigációs progit.az hogy müködik??talál gps-jelet aztán azt irja ki , hogy utvonaltervek betöltése és ott megáll csak pörög a töltés.Müködik egyátalán az a progi?vagy valaki tud róla valami infot adni? -
-
encoder
tag
válasz Sebaj Fóbiás #14602 üzenetére
Ha még egyszer az életben sikerül, azonnal csinálok egy mentést az egész rohadt rencerről!
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz encoder #14605 üzenetére
Azért elég gáz a Samsung részéről, hogy ilyen kaki a helyzet. Pedig én csípem a telefonjaikat de ez azért ciki. Pénteken vettem a telefont, benne a cd és mellékelve egy félbe hajtott A5-ös, rajta, hogy "Jaj de örülünk, hogy Samsungot vettél, ez neked nagyon jó, csak a cd-n lévő szoftver nem támogatja a telefonodat. Majd később fogja, és nem kell semmit állítanod, jaj de jó is lesz". Mondjuk ez egy pannonnál beragadt példány lehet, mert még 1.5-ös Android volt rajta, de az azóta frisseb NPS továbbra sem szinkronizál a telefonnal. Bár nekem nem hiányzik, de azért fakoff... És a telefon király.
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
encoder
tag
válasz Sebaj Fóbiás #14606 üzenetére
"És a telefon király."
Igen, a telefonnal nekem sincs semmi bajom, de a Samsung szoftveres támogatása az katasztrofálisan sz.r! Ha rövidesen lecserélem, akkor ez lesz a legfőbb oka... Minden adatom online elérhető a googleban, ezért a studiora semmi szükségem, de hogy a telefont ne tudjam modolni, az már vérlázító! Amúgy nem flesselem orrba-szájba, csak egy LK2.06b4-et akarok rányomni a JD4 mellé, hogy hangosabb legyen, mert így zajos helyen alig hallom...
[ Szerkesztve ]
-
encoder
tag
válasz Slukkica #14608 üzenetére
Skynet leírásában az van, hogy "Nem kell se pc stúdió se kies se semmi! Csak ezek a driverek!" (Swallowtail driver, "Új" spica.ops file, Odin v.4.03), de nekem így a telót sem ismeri fel. Ha bekapcsolom a hibakeresést, akkor megjelenik az eszközkezelőben a GT-I5700, de más nem...
[ Szerkesztve ]
-
kern.kz
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni a galaxy spica telomhoz!!
Nemrégiben feltelepitettem rá az igo navigátor programot és most vissza kellet állitanom a telomat a gyári beálitásokra!!
Törölte a a navigácios programot a telorol azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudnám ujból fel rakni a telora !! -
encoder
tag
válasz DeadMeat #14610 üzenetére
Leszedtem az összes samsungos szutykot és az eszközkezelőben is töröltem mindent, de download módban ismeretlen eszköz jelenik meg és hiába tallózom be a "C:\Program Files\Samsung\SAMSUNG Mobile Modem" mappát (Swallowtail_v4440_WHQL_Certified), mert nem telepíti: "A varázsló nem talált a jelenleginél alkalmasabb szoftvert a hardverhez." Átdugtam másik portokra is a kábelt, de az sem segített...
[ Szerkesztve ]
-
toto79
csendes tag
Sziasztok!
Most már felmérgel(em magam)!
Az ébresztő nem akar hangot kiadni. Már mindenféle bippet meg zenét beállítottam, de semmi. Hangerő részt nem találok beállításnál. Szépen ébresztéskor csendben kiírja a telefon, hogy Ébresztés.Kérlek segítsetek!
ui.: elnézést ha a téma volt már, de keresésben nem találtam megolást.
-
toto79
csendes tag
válasz petipetya #14616 üzenetére
Jaj, mamám!
Meghalok kínomban a röhögéstől
Szóval. A ROM 1.5 gyári pannon.
De a problémám megoldódott. Szóval az elmúlt órában csak nézegettem, mert "nem lehetek ilyen béna".
Tehát az ébresztőnél nincs hangerőbeálítás, ez stimm. Ismét rámentem egy általam felmásolt zenére, és gondoltam, hogy úgy mint a csengőhangnál itt is szépen le kellene játszania ahogy ugrálok egyikről a másikra. De itt semmi.
Tiszta megérzésből nyomtam egy hangerő fel gombot a teló oldalán, és lám hangerő egyes-re ugrott.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hát teljesen kész lettem, úgyhogy feltoltam maxra és szépen működik
THX az eddigi segítségeket.
Jáj, ezt még emésztenem kell.... (Skynet listáján valahol a dupla lúzer kategóriában lehetek )
-
CivicEsi
senior tag
Sziasztok.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Spica-ban van-e olyan feature, hogy rövid rezgéssel jelez vissza, ha valamit megnyomok, a kijelzőn?
Ilyen volt az omniábban, és a corbyban is.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Katsu
aktív tag
válasz encoder #14613 üzenetére
Szia, először is ne engedd neki, hogy magától eldöntse, hogy melyik a legfrissebb driver. Ezt az eszközkezelőben tudod megtenni, ott ahol az elérési utat adod meg a drivernek, de azt most hagyd, alatta van egy olyan pont, hogy magam választom ki az eszközt vagy ilyesmi. Ezután fel kell, hogy ismerje. Usb eszközként. A következő lesz a modem, amit már magától fel kell, hogy ismerjen. Unknown device esetén gép és teló restart kellhet. Remélem tudtam segíteni. Ha nem, akkor még írj és ha gépközelben leszek segítek.
Üdv: Katsu
-
pChriss
tag
Srácok.
Nektek csinált már olyat a teló, h egyik percröl a másikra elfelejti a memókártyát, vagy ha látja akkor is üresnek.
Formáztam telefonban is, gépen is, egy-két óra mulva ugyan ez.
A memokari adta volna be a kulcsot (mondjuk nincs 3honapos se) , vagy a hw hiba lehet ?Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
wAfu
tag
Na, visszakaptam a telómat garanciális javítás után. A hangszóró már nem recseg, a pattogó hanghoz viszont hozzá kell szoknom. Azzal nem tudtak semmit se csinálni. (T-Mobile 2.1 JC1)
-
Katsu
aktív tag
válasz encoder #14629 üzenetére
Még egy olyan tippem van, hogy telepítsd fel a Kies-t. A telód induljon el sima üzemmódban és csatlakoztasd a géphez. Ilyenkor 3 dolog települ fel: USB, Modem és ADB. Ha ezzel megvoltál, akkor telót lehúzod a gépről, kikapcsolod. Download üzemmódba elindítod és megint csatlakoztatod. És nézd meg, hogy az eszközkezelőben felismeri vagy sem. ilyenkor szokott az lenni, hogy az USB-s résznél felkiáltó jel van. jobb klikk rajta és eltávolítás, az előugró ablakon pedig pipáld ki, hogy a driverek is legyenek eltávolítva. Ha ez megvolt, akkor hardverelemek változásainak keresése és ezután add meg a driver helyét. (ne a kies-ét, hanem a swallowtail-est). Várom az eredményt.
Üdv: Katsu
-
ravebp
senior tag
Na ma reggel sikerült beleszaladnom a beragadt jack dugó ügyébe...
Nagyon bef##tam, de hál istennek a 44. húzásra jól jött ki a dolog...
Így most mégsem viszem szervívbe, viszont a jöbvő héten talán igen.
Abba tud vki segíteni, h miért van az h a gps 10 percig sem talált jelet. Próbáltam Sygiccel 10, My tracksel, de egyiknél sem ment.
Ötlet?
Az lkmodot, és a dvm-et h tudom leszedni?
Visszafrissítem az eredeti PDA-t?
Előre is köszi a segítségértRave
-
ravebp
senior tag
még egy kérdés.
A gyári sms programban nem lehet úgy megoldani, h jelezze hanggal rezgéssel ha sms jön, de ne mutasson részletet a status barba.Ugyanis hiába védem le a progit ha a statusbarba el lehet olvasni az új üzenetet...
Rave
-
törölt tag
Emlékeztek, hogy múlt héten probléma volt, hogy nem ismerte fel a windows a telefont, és a memkártyát sem látta?
Ma feltűnt, hogy ha messzebb teszem a géptől a telefont, akkor jó, minden további nélkül. All-in-one PC, és a táp itt van az asztalon. A takarítónő meg arrébb tolta takarítás közben, és túl közel került az USB kábelhez, meg a telefonhoz. Eltettem messzebb a tápot, és teljesen jól működik. Bakker. -
Mcfery
tag
válasz pChriss #14623 üzenetére
Hi!
Kb 3 hónapja én is így jártam #3614.Formáztam itt-ott, nem segített.
Átcseréltem a fényképezőgépemben lévővel, ott magára talált.
Azóta ott müxik a 8Gb, a Spicában meg a fotóból kivett 4Gb.
üdvAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
Murderer69
őstag
hy all
találkozott már valaki olyan jelenséggel a Spica-ján hogy elvétve 1-2 helyen tűhegynyi pixelek be vannak égve tényleg nagyon kicsik és alig észrevehetők csak fekete háttérnél és nem is fehérek hanem színváltósak...https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Mcfery
tag
Hí!
Ezt a kameraprogramot keresném!
Megvan valakinek?Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
Orc
senior tag
Van egy kis gondom a hivatalos 2.1-es T-mobile-os telefonommal. SMS írásakor, amikor el akarom küldeni mindig feljön egy üzenet:
Figyelmeztetés!
Az üzenet a címzett eszközén sérülten jelenhet meg. Változtassa automatikusra a beviteli módot.
A gond az, hogy ezt mindig kiírja független attól, hogy a beviteli mód ékezet nélküli vagy automatikus.Illetve egy androidos folyamatot néha kényszerbezárással kell bezárni, feljön néha egy üzenet.
Van valami ötletetek?
Előre is köszönöm.
Üdv:
OrcKinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
petipetya
nagyúr
Sms-nél szolgáltatótól függetlenül vagy ne írj ékezeteket, vagy csak balra dőlőt használj - nagybetűknél pedig egyáltalán ne írj semmilyen ékezetet.
Melyik androidos folyamatra jön elő a kényszerbezárás? Esetleg lesd meg a beállítások / alkalmazások / futó szolgáltatások rész alatt, nyomj rá hosszan és zárd be, ha ott figyel.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Murderer69 #14638 üzenetére
Fekete hátterem van, és a jobb szélső kezdőképernyőn egyszer láttam egy sötétlilás csíkot, de mikor ellapoztam és vissza, addigra már eltűnt.
"nincs rá lezsóidő"
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Percekkel ezelőtt Spica tulaj lettem, lenne 1-2 kérdésem: egyrészt a készüléket "használtan "vettem, 06.08-as vásárlás, T mobilos gyári csomagolásában garanciával 40 ropi volt, jó áron vettem?
Másrészt amit megnéztem, gyári 1.5-ös adndorid van rajta, most rohanjak a Westend-be frissíteni 2.1-re, mennyi idő alatt csinálják meg?
Elolvastam Sky blogját, de szeretném megkérdezni, melyek azok a programok, amelyek mindenképpen kellenek egy átlag felhasználónak a telcsihez. Olvasom a fórumot egy ideje, de mostmár totál bekavarodtam: odin, meg kichen, meg NPS, meg kies....ááááááá
-
tuzpenge
őstag
válasz Murderer69 #14638 üzenetére
Jaja.
Sajnos az enyémen is van vagy 3-4 db subpixel.
Annyira nem zavar hogy emiatt szervizbe vigyem, csak fekete háttéren venni észre!ˣ
-
-
T 1000
aktív tag
válasz Mcfery #14647 üzenetére
Ki az? Egyébként nem tőle vettem, a teló annyira új hogy a gyári fóliák (nem a kijelzőre gondolok áfkorsz) rajta vannak, T mobilos gari van rá, itt a kezemben a garijegy.
Még 2 kérdés: szeretnék hozzá normális övcsipeszes tokot, illetve egy autós tartót és töltőt, van olyan hely amit ajánlotok Bp.-en ( pl Speedshop vagy ilyenek)
-
r.zozo
tag
válasz Mcfery #14647 üzenetére
én is remélem hogy nem tőle vetted, mert akkor esetleg előfordulhatna az ilyen!
ismerjük már ez ügyben az álláspontját! :-(Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest