Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ananaszjoe

    újonc

    Aqua, iPon után harmadjára sikeresen beszereztem samsung.com-ról a magyar régiós LTE-s órámat :C

    Nem kaptam jótállási jegyet leszámítva azt a kis füzetkét ami a dobozban van, ez kicsit fura, nem?

    Nagyon boldog leszek vele összességében, de van pár negatív első benyomás amit rögtön OFF-ra is teszek mert csak panaszkodás csupa olyanról amik ki lettek már vesézve, de hátha érdekel valakit:

    - Egy óra töltés során félig sikerült feltölteni egy 10-15W töltővel, lehet rosszul emlékeztem hogy kb egy óra alatt feltöltődik.
    - A szoftvernek tudom, hogy idő kell mire összeszedi magát, de ez akkor is kínos szerintem. Volt hogy teljesen lefagyott majd' fél percre.
    - A gyorsmenü néha nem hajlandó lecsúszni
    - A lépésszámláló szinkronizálta a telefonommal a ma már megtett lépéseket, de a beállított nem-alap lépés célt nem. Miután beállítottam az órán is, a számlap már mutatja az új célt, de az app még mindig a 6000 lépéshez gratulál.
    - Néha random ledobja a kapcsolatot a telefonnal, hiába nem volt egy méternél távolabb.
    - Az alap óra számlap rettentő ocsmány, nem értem ez hogy kerülhetett be alap opciók közé, nemhogy alapbeállításra.
    - Van egy WIWE EKG mérőm amit három éve vettem, ahhoz képest az óra EKG mérése elszomorító. Zsonglőrködni kell hogy olyan pózt találjak amiben tud legalább olyan szépen mérni, hogy felismerhető rajta a QRS tüske; de még így is olyan pontatlan, hogy a szívritmus ellenőrzésen túl tényleg semmire nem alkalmas. Igaz, ennél nem is ígér többet.

Új hozzászólás Aktív témák