-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hogy tudom megoldani, hogy a telefonom telefonkönyve átmenjen az órára is?
Tegnap kolégámnál maradt a telefonom a kocsiba, és gyorsan meg is örültem, hogy 1 napja ott az eSIM az órában. Aztán nem tudtam hívni, mert a hívólistában az órán 2 ember szerepel névvel, mindenki más csak szám.. megnézve a telefonkönyvet az órán, ott is csak pár név van.Hogy tudom mindet?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
storm3
senior tag
Sziasztok,
érdeklődnék,hogy az óra minden funkciója működik-e az alábbi készülékeken:
Huawei Mate 10 Lite
Oneplus 7TEgy ismerősöm és én is most szántuk rá magunkat a vásárlásra - de előtte szeretnénk leinformálódni, működik-e pl a vérnyomásmérés,EKG az adott készülékeken?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
PeteePeti
őstag
-
gippazoid
senior tag
A vérnyomás mérés és az EKG nem működik csak Samsung telefonnal, mert az ezekhez szükséges alkalmazás csak Samsung telóra települ fel. Igazából ha egyszer kalibráltad a vérnyomás mérést, EKG-t, utána 4 hétig működik Samsung teló nélkül is, de ezután ismét kalibrálni kell.
De ahogy írták, megoldható, itt vissza kell csak olvasni. Júliusban volt kitárgyalva.Gippazoid Novelties Inc.
-
MODERÁTOR
-
$atirka
senior tag
válasz Barthezz2 #8812 üzenetére
Pedig ott legalább látszódni kéne!
Ha a tárcsázót elindítom, ott átnyomom a narancssárga névjegyek ikonra, akkor ott kilistázza az összes kontaktom.
Ez LTE esetében nem tudom, hogy hogyan működik, de gondolom 1x összeszinkronizál és ha nincs meg a telefonnal a kapcsolat, akkor is megmarad minden.Közben szerkesztettél
Lehet ott csak az utolsó hívásaidat látod? Nyomd át a tárcsázóban a névjegyzékekre is. Talán ez a gondod. Deee igen, lehet az elején nem engedélyezted a szinkronizálást...[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
MODERÁTOR
válasz $atirka #8813 üzenetére
Igen, az a hívólista. De ha átlépek a névjegyzékbe, 15 nevem van, a többi sehol
És hogy tudom utólag? Engedély a wear appnál rendben, illetve a BT menüben ha nézem, ott is engedélyezve van névjegyzék szinkron.
Azt nem értem, miért csak 15 név van.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Totemgroup #8818 üzenetére
Pont forditva van. Épp most jöttem rá. Ami a google fiókban van, az nem megy át, csak ami a SIM-en
Viszont SIM-re meg nem viszi át mindet a telefon, és nem tudom miért, mert ami átment és ami nem látszólag ugyan azHol tudom azt beállitani, hogy az óra a google fiók névjegyeit szinkronizálja?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Arcanine #8817 üzenetére
Egy helyen valamiért a tárhelyen való kutakodós tiltásba lett téve magától, miután engedélyeztem utána sem ment, úgyhogy várakozás marad.
Beállítások, alkalmazások, engedélyek, fájlok/média?
Ez utóbbi az ami tiltva volt és most már nem - illetve alatta az engedélyek eltávolítása be van pipálva. Erre gondoltál?
Esetleg valami más, máshol?Amúgy köszi szépen a válaszaidat!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Inclitus_pv
tag
sziasztok, olyan problemaval talalkozott valaki, hogy az ora telekomos qr-kodos aktivalas utan regisztral a halozatra (mutatja a halozat nevet es a tererot), viszont se hivast, se smst nem lehet kuldeni, se fogadni? az orarol inditva hivast, nincs tarcsahang, nem csorog ki, illetve, ha a multisimmel tarsitott telora erkezik hivas, az nem fut be az orara. termeszetesen akkor jelentkezik a fenti problema, ha az orat onallo modban, Bluetooth nelkul szeretnem hasznalni. koszi!
-
MODERÁTOR
-
gippazoid
senior tag
válasz Inclitus_pv #8823 üzenetére
3 hete küzdöttem ezzel. Ha jól tippek, a VoLTE bekapcsolása oldotta meg. Vele együtt a VoWiFi is aktiválva lett de annak szerintem nem sok köze van hozzá. Szolgáltatói segítséggel történt a dolog.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Luigi962
őstag
Itt egy teszt [link] az új GW 5 és GW5 Pro szuper töltési idejéről. GW 5 1 óra 28 perc. GW5 Pro 2 óra 9 perc! Nekem a sima GW 4 1óra 45 perc alatt tölt fel a sima GW5 meg 17 perccel előbb. Ettől nem ájulok be az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Abban lehet, de attól én se ájulok el a 2 órás "gyorstöltés" - től. És a sima 4-5 összehasonlításban sem oszt-szoroz sokat negyed óra szvsz. Ha 1 óra alatt feltöltené, még azt mondom..
Egyébként azt hogy oldják meg, vagy mitől van, hogy a GW4-et még egyetlen vezeték nélküli töltővel se tudtam tölteni? Mintha Samsung only opció lenne csak.. Azokkal a töltőpadokkal olvastam itt, hogy többeknek megy, de 3rd opcióval csak panaszt.
Everybody lies.
-
baszenszejj
csendes tag
Sziasztok! Egész jó áron van már ez az óra, lehet beneveznék egy ilyen órára,csak az a helyzet hogy iphone-nal használnám. A tesztben az olvastam hogy nem lehet akkor használni a vérnyomásmérést és az EKG-t ha nem Samsung készülékkel használom. Ez még most is így van,vagy már valami frissítéssel elérhetővé vált?
-
helixP
nagyúr
válasz bodorjanos #8820 üzenetére
Időjárás lokáció frissítése is müködik? Xiaomival nekem nem ment.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz baszenszejj #8831 üzenetére
Úgy emlékszem a GMS hiánya miatt nem lehet iPhone-al összekötni és nem hiszem, hogy ezt azóta a Samsung megoldotta
Szerk.: 4-es és 5-öst még most sem lehet: [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
válasz Luigi962 #8830 üzenetére
Nem az. Minél magasabb egy akku töltöttsége, annál lassabban kell tölteni, és ezt még fokozza az, ha kicsi az akku, mert könnyebb túltölteni, és akkor könnyen kuka lesz belőle (vagy még rosszabb). Egyszerűen nem lehet ilyen kis akkukat gyorsabban tölteni. A 10W kb csak a töltés feléig megy, onnantól lelassul, és egyre lassabb lesz. Ugyanígy töltődnek a nagyobb akkuk is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Luigi962 #8837 üzenetére
Ha megnézed, egy 5000-es akku töltése 45W-tal 25W helyett nem közel fele annyi ideig tart, hanem csak pár perc különbség van. Itt sem lehet nagy különbség az 5 és 10W között.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
autotaxmo
őstag
Valahol sejtettem, hogy szinte semmiben nem fog tobbet nyujtani a gw5 a gw4-hez kepest. Ezek mind marketing fogasok, csak hogy megvegyek vagy valtsanak az emberek mindig az ujabbra. Ha van az embernek felesleges 60-100 ezre upgradelni akkor jo, mert ugy legalabb elmondhatja hogy megint a legujabb modell van a kezen. Ez sok embert megnyugtat hogy mindig a legfrissebb, trendibb aktualis eszkozt birtokolhatja. Szerencsere nem vagyunk egyformak
-
gippazoid
senior tag
-
bodorjanos
aktív tag
válasz baszenszejj #8831 üzenetére
Én is azt olvastam mindehol, hogy a wear os miatt a watch 4 iphonnal nem párosítható. A "régi" tizenes verziók működnek iphonnal is. A EKG és Vérnyomás pedig mókolással összehozható bármilyen android készülékkel, de alapból továbbra is csak Samsunggal megy. De ha nem így van, biztos kijavítanak akik régebb óta birtokolnak ilyen órát.
-
$atirka
senior tag
-
Scale
őstag
Amúgy kicsit a vastagságán tényleg egy kis csalást érzek a 4 vs 5 tekintetében, mert a szenzorsziget jobban kilóg mint a 4-nél, így "jóval" vastagabb érzetre..
-
gippazoid
senior tag
válasz Luigi962 #8846 üzenetére
A gyári töltőjével sosem állt még le a töltés. Bezzeg a ventilátoros drága Samsung töltőpaddal... reggelig sem töltötte fel. 89%-nál állt. Pedig ment a venti, mert hallottam. Már telefont se tettem mellé, mert azzal is csak kínlódás van (S20 FE). Akkor átraktam a saját töltőjére, ami teljesen passzív, mert csak akkora, mint maga az óra, tehát semmi hűtés. Rövid időn belül simán feltöltötte 100%-ra.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest