-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipó
csendes újonc
Sziasztok! Az időjárás alkalmazása (The weather chanel) nem a legpontosabb. Van rá mód,hogy egy másik alkalmazást állítsak be alapértelmezettnek?
[ Szerkesztve ]
-
fjanni
tag
Sziasztok. A Revolut virtuális kártyát nem engedi a Watch4-en hozzáadni, pedig a telefonon a Gpay-ben működik. Mi lehet a gond? Azt írja hogy "Valamilyen hiba történt"
-
Badboys
őstag
válasz DrDobos #8348 üzenetére
Csupán mellékesen megkérdezném milyen orvosról van szó akihez elkellene menni? Ugyanis ezen a nyomortelepen nincs orvosi ellátás. Telepatikus gyógyítás folyik miután sikeresen szétrombolták az egészségügyet. Jelenleg az emberiség felszámolása van kibontakozóban. Elmehetsz 10 ezrekért orvosnak nevezett valakihez akkor sem kapsz a pénzedért normális ellátást. Tapasztalat.
-
krisz12071
aktív tag
válasz Badboys #8356 üzenetére
Ez azért ennyire nem fekete és fehér!Engem például mindig becsülettel elláttak az SBO-n és a háziorvosom is segít mindenben,de abban igazad van,hogy szimplán tb-s úton bejutni egy kivizsgálásra halott ügy!A tb-s kardiológuom remek orvos és ember,de mivel ketten vannak az egész korházban,elérhetetlen lett!Én már évek óta magánúton járok szinte minden vizsgálatra,de a pénzemért legalább rendesen foglalkoznak velem.Sajnos vagy fizet az ember vagy várhat fél éveket!
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
fil
őstag
válasz krisz12071 #8357 üzenetére
"a pénzemért legalább rendesen foglalkoznak velem"
Ezzel az érveléssel az a gond, hogy a TB-t is fizeti az ember. Nem is kevés pénzt. Sajnos az emberek már beletörődtek, elfogadták, hogy azért nem jár semmi, legfeljebb szerencsés esetben összejöhet jól is.
De ez itt nagyon off... -
Scale
őstag
Arra van valami fortély, hogy óráról lássam a telefon töltöttségi szintjét? Apró nicetohave lenne ha itthon töltőn van a teló lássam hogy áll.
-
fil
őstag
-
Scale
őstag
Köszi
-
Vitaqo
senior tag
Nálatok az üveg hátlap, hogy bírja? Én raktam fel pár hónapja egy tokot, ami rálóg a hátuljára, és kicsit megpolírozta. Ez ennyire sérülékeny?
-
Annyira nem jó a kép, hogy lehessen látni.
De amúgy a külső, fekete rész (ahol teljesen körben, az a felirat van) szerintem nem üveg, hanem alumínium vagy acél (nálad acél), valami fekete bevonattal. Az a bevonat meg könnyen sérül, karcolódik, mert valszeg csak valami műanyag alapú festék.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fjanni
tag
Sikerült e Rev virtuális és Erste hitelkártyát is hozzáadni. A kártya hozzáadásakor nem a korábban a GWallet-ben beállított kártyát kell kiválasztani mert akkor hibaüzenetet ad, hanem itt az új kártya hozzáadását kell választani és be kell írni újból a kártya adatokat. Nem duplázza meg a kártyát a Walletben, ellenben megjelenik az órán is.
-
fjanni
tag
Hogyan lehet Watch4-ről Spotify podcastot hallgatni Buds-on úgy hogy a telefon nincs a közelben de wifis a környezet. Az órán a Buds vezérlő nem működik, valszeg csak Buds2 esetén.
-
fjanni
tag
Addig jutottam hogy:
- Buds csatlakoztatása az órán BT-n, órán BT bekapcsolása
- Spotify telepítése Gplay-ből az órára
- Spotify indítása az órán, lejátszandó kiválasztása
- Az órán a Spot-on az óra ikonra kattintva majd az aktuális lejátszót kiválasztva lehet választani hogy telefonon, órán vagy soundbaron játszon le.
Tökéletesen működik.
A Buds vezérlő valszeg Buds Pro-tól fölfelé működik, de nem tudom hogy mi szükség van rá, milyen pluszt tudna. -
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!Aki S20-al használja,az meg tudná mondani nekem,hogy a közvetlen töltés mennyire használható?
Köszi!Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
Totemgroup
tag
válasz krisz12071 #8377 üzenetére
S22-n jól működik. Szerintem lassabban tölt mint a rendes töltővel. A teló aksit is jobban meríti. Végszükség esetére jó.
-
vilmose33
őstag
válasz krisz12071 #8377 üzenetére
Fold 3-am töltöm néha, lassabb mint a gyárival. Nem melegszik nagyon,annyi hogy a tokot leszoktam venni.
A jövő most van
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem a telefon nincs a közelben csak prémium előfizetéssel és offline letöltéssel működik.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
MODERÁTOR
Jött telefonra egy samsung health frissítés. Ha felrakom, akkor oda a nem samsung telókhoz való változat? Mármint értitek
Everybody lies.
-
szilasz007
aktív tag
válasz Barthezz2 #8381 üzenetére
Nem feltétlen. Az elő szokott fordulni, hogy elfelejti a dev mód beállításokat és újra be kell állítani a healthet.
Nem feltétlen, mert lehet pl megvakargatják a dev beállítások elérhetőségét verziók között. Egyszer ez már megtörtént régen.Tipp, várj vele és XDA-n várd a tapasztalatokat, ha tartasz a cumitól.
-
Csocsesz75
őstag
Emag listázta az 5-ös szériát :
https://www.emag.hu/search/Samsung+galaxy+watch/sort-pricedesc
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Csocsesz75 #8385 üzenetére
hát, na.... muhaha...
-
atomka78
tag
Ez eléggé drága lesz. Tavaly beválaltam 150 ért elörendelésbe,de ez azért már durva ár. Akkor inkább egy Garmin lesz. Van ajánlott Garmin típus esetleg?
-
MODERÁTOR
Feltettem tölteni az órát, aztán azóta nem csatlakozik a telefonhoz
Ha wear appban akarom, resetelni akarja az órát, mondván új telefonhoz csatlakozáskor kell.
Telefon BT menüből párosítani tudom, de így meg 2 eszköz lesz, egy sima BT és egy "headset" Persze wear app továbbra sem megy...Valami ötlet azon kívül, hogy törölnöm kell?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
A Watch 4 is drágább náluk, mint a Samsungtól közvetlenül, szóval ennyit azokról az árakról.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
deka10
senior tag
Hát szerintem nem valami előnyösek ezek a képek.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
MODERÁTOR
válasz Luigi962 #8391 üzenetére
Hát nekem nagyon nem akar..
Most már töröltem a Wear adatait, és úgy próbálom újra hozzá adni, de ha előre BT-n nem kapcsolódok, akkor törölni akarja az órát, ha kapcsolódok előtte, akkor random úgy tűnik, menni fog, de mikor eljut oda, hogy óra beállítása és körben megy a százalék nyolcvan pár százaléknál megáll, bedobálja telelfonon és órán is, hogy párosítási kérelem, aztan 10 perc után közli, hogy sikertelen beállítás.
Azt hiszem ebből reset lesz..
Everybody lies.
-
Kami11
őstag
Milyen áron volt, mert már nem látom a listában?
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
krisz12071
aktív tag
válasz vilmose33 #8379 üzenetére
Köszönöm vilmose33 és Totemgroup!
Ezek szerint inkább csak arra jó,hogy mondjuk kihúzza vele az ember amíg rendes töltőhöz nem kerül.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest