- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Felraktam kelzsoca romjat,erre a belső SD két formazta, tbp mentes oda, ezt most MIÉRT?
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Telenoros 4.1.2 rom + Root, ezen szeretném lecserélni az aksi kijelzést kör alakúra, ha van ilyen egy linket kaphatok ?Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
poc013
tag
Sziasztok!!
Aki Ultima romot használ attol szeretném kérdezni hogy ebben csak a gyári samsung vízes képernyő feloldó van vagy esetleg van benne Jelly is, es ha igen azt hol tudom beállitani??[ Szerkesztve ]
-
krisztyann
tag
Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy miért írja azt a teló amikor telepíteni akarom a Titanium Backupot, hogy nincs elég hely?Mást simán feltelepít,van több mint 8 giga helyem.Gyári 4.1.2-es T-s rom van fent Siyah kernellel.
-
fpatrik17
senior tag
Ahoj!
Max 5k-ig valami értelmes mikrofonos agybadugós fülesre ötlet? :/
• Honor Magic5 Pro •
-
Zsolaf
addikt
válasz krisztyann #31207 üzenetére
keresd meg a system/app mappában a titaniumbackup odex fájlt és töröld ki utána menni fog. ezt az odex fájlt minden ilyen dolognál törölni kell ami nem akar települni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz krisztyann #31212 üzenetére
Nekem mindig ott hagyta és akkor nem ment fel, ez volt a megoldás akkor passz nem tudom mi a telepítet neve, de az odex fájlokat nézd meg azért.
(#31211) zozyk: nekem ott maradt ha leszedtem az odex és olyankor ha vissza akartam tenni nem engedte addig míg ki nem töröltem.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Nos. most volt időm leülni és exportálni a nokiából a neveket, sikerült feltennem gmail címtárba.
Esetleg abban tudtok segíteni, hogy tudok jó áron samsung garanciás új, független készüléket vásárolni?
Akármennyi "neves" gsm boltban nézem, mindnek csak bolti garija van.
Holnap meg esedékes lenne megvennem a készüléket, mivel holnap elviszik a mostanimat. -
Bagoly81
aktív tag
nem tud valaki valamit a gyári 3000 res aksiról? nem találok semmit, ami van az meg gyanús, olyan mintha csak a cikkszám lenne és ennyi, Samsungnál még azt írja a weblap, hogy nincs készleten egy régebbi infóm szerint 20. én indult volna az értékesítése, de semmit nem látok... szóval valaki valami? előre is köszi a válasz(okat)
-
Zsolaf
addikt
válasz krisztyann #31219 üzenetére
Mondtam, hogy az lesz, akkor lehet nem abban a mappában volt... de már akkor mind1 a lényeg a lényeg hogy meg lett és jó.
-
Gizmo94
veterán
válasz krisztyann #31219 üzenetére
Nyilván megtalálta. Te azért nem, mert com.keramidas.titaniumbackup a fájl neve..... De ha nem tévedek, ez a probléma csak akkor áll fenn, hogy nincs elég tárhely, ha nem vetted meg, hanem warezolsz.
amuba Dehogynem, ott volt az ahol mondtad, pontosan.. Ott szokott lenni...
[ Szerkesztve ]
-
TooN
aktív tag
Hello!
Valaki segitsen, hogy hol tudom beallitani az atiranyitasokat ezen a telefonon!
Koszi...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
Andreas2
tag
Ha már hívásátirányításról van szó.. Nem tudjátok, hogy T-s előfizetésnél ki lehet kapcsoltatni "Nincs válasz" és "Nem elérhető" esetén a hangpostára irányítást? A számot át lehet írni, de kikapcsolni nem engedi. Ha igen, akkor megpróbálom előkeríteni a T-s jelszavamat
-
Intel q8200
senior tag
Nekem gyorsan tölt az UK-s gyári 4.1.2-vel. Viszont mostanság azt csinálja, hogy smsre válaszolnék és nem enged írni. Vissza kell lépnem, majd újra belépni a beszélgetéshez és akkor ír. Valakinek volt már hasonló jelenséggel dolga?
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
zola-
őstag
Vegyel feketebe a mediaban...eszmeletlen jol nez ki, es meg toresre, lopasra is kothetsz biztositast.
-
törölt tag
Sziasztok! A múltkor kungzi kérdezte (most nem találom, hol), hogy lehet-e gyári böngészőben jobboldalt ujj huzogatással nagyítani. Ott nem tudom, de Krómban lehet. (Am. minden gyári a telón.) Csak gondoltam, válaszolok
-
oggy71
tag
Olvasom itt, hogy sokaknak van gondja a töltéssel/merüléssel a cukorka óta, nos akkor nekem szerencsém van, mert semmi változás nincs a 4.0.4-hez képest, pedig tel.-em súlyosbító körülményként még T-s is és símán OTA-n frissítettem.
Viszont occsó fóliámon ma neonfényben gyönyörű mély karcokat fedeztem fel.
A kihúzhatós bőrtok miatt jópár karc szinte függőleges.
Namindegy, ha már nagyon karcos lesz ez beruházok erre a Curved fóliára. -
pcsabat
őstag
fasza, nálam is jelentkezik EZ a probléma. Szerencsére csak full sötétben látszik (ezért nem is vettem észre eddig) és egyáltalán nem befolyásolja a használatot/nem zavaró... Kérdésem, hogy szerintetek érdemes gariztatni ezért? Romolhat az állapota? Mert igazából a mostani problémáért nem igazán vinném vissza (már rootoltam is és be is lőttem magamnak rajta mindent).
Az aksi időről nálam annyit, hogy T-mobilos az eszköz, gyári frissítővel nyomtam rá 4.1.2-t és folyamatos buzerálással (sok óra bekapcsolt kijelzővel, játékkal, wifivel) is elmegy egy napot.
[ Szerkesztve ]
-
Ambavir
aktív tag
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
pcsabat
őstag
válasz oggy71 #31241 üzenetére
köszönöm, sejtettem de azért kellett némi megerősítés . Igazából ez legyen a legnagyobb baja a telefonnak, akkor elégedett leszek vele azt hiszem. Szerencsére tényleg csak full sötétben és szinte teljesen fekete képernyővel látszik csak és csak az egyik sarkán a telefonnak, azt hiszem így együtt tudok vele élni.
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
még egy kérdés! Van valami favorit, különösen ajánlott (nem gyári rom) a telefonra? Ami gyárilag root-olt, kitakarított és jelly bean alapú? Bocsánat a kezdő kérdésekért, még csak ismerkedem a telefonnal (eddig LG-m volt, úgyhogy minden új ami samsung).
-
csixy
addikt
Vodás teló. Gyári soft. Mióta felment a JB , mintha több kaja kéne neki .
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
bundi1115
csendes tag
Sziasztok! valaki másnak is volt olyan problémája vagy csak velem van ilyen, hogy miután lefrissitette a telefont 4.1.2re utána ha üzenet írás közben elfordítja és ékezetes betűt akar írni akkor nem jeleniti meg csak üres kockákat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest