- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeRo28
aktív tag
Hali Mindenki!
Tegnap sikeresen frissítettem 4.1.2-re.Viszont olyan gondom van h a legfelső sávban ahol a térerő és az akku töltöttsége van ott tele van mindenféle kis ikonokkal amiket nem tudok sehogyan eltüntetni.Előtte volt a lehúzható sávban egy ikon ami egyszerűen kikapcsolta ezeket de most a frissítéssel eltűnt.Hogyan tudnám eltüntetni h ne mutassa nekem ezeket? -
Gabi 8906
senior tag
Sammobile.com-on nekem nem megy a regisztráció. Valaki tudna ajánlani-linkelni egy friss gyári 4.04-et ami jó lenne a telomra?(Amin van magyar. Sales code: XEH)
Ha lenne benne ez a proci behalás elleni javítás az jó lenne.
Előre is köszönöm.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Varszegig
veterán
Vagy kidobod oldalra. Bár az értestés az én értelmezésemben arra van, hogy foglalkozzak vele, azaz csak olyan progit engedek, hogy értesítsen, ami számomra fontos, és akkor azokat meg is nézem. Ami meg nem érdekel, annak kikapcsolom az értesítését. Szóval a "sok kis" ikon csak akkor ér valamit, ha szabályozzuk.
-
Zsolaf
addikt
-
MPite
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Nem sokkal ezelőtt én is SGS3 tulaj lettem, mely abszolút a szerencsének volt betudható, szóval "kicsit" váratlanul is ért. Önerőből sose jutnék hozzá egy ilyen telóhoz, szóval nem kellett sokat gondolkodnom h megtartsam-e vagy sem
Általában új kütyü vásárlása előtt hónapokat olvasok utána a dolognak, így most ez az idő kiesett, úgyhogy ha noob kérdéseket teszek fel, nézzétek el
Első: volt a dobozban egy Samsung garanciapapír, mely kisebb meglepetésemre nem volt kitöltve, csak egy dátum meg egy Samsung pecsét volt rajta. Szerintetek ez ér így valamit? Mármint ez így kb a tv-m papírja is lehetne, ha nincs kitöltve, ezért nem értem
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Szerintem jó úgy a garipapír, mivel van rajta dátum és bélyegző, a többit meg töltsd ki te..vagyis asszem a dobozról szokták az egyik matricát a garancia papírra ragasztani! Számla meg úgysem kell...
Azt már regisztrálhatod is a +2 hónap extra garit és kérhetsz hozzá szerviz futárt is, ha szükséges lesz[ Szerkesztve ]
-
poc013
tag
Sziasztok!!!
Az aksi idővel ki hogyan áll??
Az normális ha hozzá se nyúlok és óránként kb 1% merül?? -
ystuc
tag
Ma sikerült Kies-en keresztül frissíteni végre a telefont. Tök jó, minden műxik, tetszik, stb...
Viszont ez a szövegbevitel szörnyű! Eddig ha írtam valamit, felkínálta a léehetőséget, elfogadtam (vagy nem), és dobta a mondatvégi írásjeleket, vagy vesszőt fentre. Most meg találgat, hogy mit akarok írni, írásjelért külön gombot kell nyomni. Ezt a találgatást ICS alatt le lehetett tiltani, de itt nem találtam ilyen lehetőséget. Prediktív bevitelt szeretem, de nekem ne találgasson! Ezzel lehet valamit kezdeni?Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
maxim01
aktív tag
beállítások>nyelv és bevitel>samsung billentyűzet melletti fogaskerékre kattintasz és ott be tudod állítani, ajánlom figyelmedbe: Swiftkey van ingyenes verzió is, ez tökéletes billentyűzet és néha akciós áron is meg lehet venni..
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
ystuc
tag
válasz maxim01 #30882 üzenetére
Nem érted, amit kérdeztem. Nekem teljesen jó a gyári billentyűzet, csak a találgatást nem tudom hol lehetne letiltani? ICS-ben volt ilyen, hogy következő szó megjóslása, vagy ilyesmi. Azt kikapcsoltam és jó volt. De itt ilyet nem találtam.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
poc013
tag
Okés köszi azért...xda-n ugy volt írva hogy cm9 meg ICS hez nem jó....de CM10/CM10.1 meg a Jelly hez jó már...legalábbis ennyit kitudtam szűrni belőle...azért kérdezgetem itt mert az angol nem az erősségem
Igazábból meg vagyok elégedve a CM10.1 teljesen csak az üzem idővel kell barátkoznom -
ystuc
tag
válasz Zsolaf #30889 üzenetére
Köszi.
Tehát biztos rosszul írom le a kérdésemet. Szóval akkor még egyszer...
ICS-ben volt olyan, hogy következő szó megjóslása. Ezt kikapcsoltam, vidám voltam. Ilyet nem látok, a prediktív szövegbevitelt szeretem, de ha leírtam egy szót, utána nekem ne jósolgasson, hogy szerinte mi lesz a következő, amit írni akarok. Itt nekem feldobta, hogy kérdőjelet, pontot, vesszőt, vagy felkiáltójelet szeretnék, ezt hiányolom most. Nem tudom jobban leírni, és még képernyőmentést sem tudok csinálni a régi lehetőségről, lévén itthon nincs semmi, amin ICS van, most már mindenhol JB ketyeg.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
MaxiBig
csendes tag
Root-tal nem megy az allshare cast dongle?
I9300XXELLC_I9300VDHELK1_I9300XXELLA van fent,cf-auto-root-va
Root előtt próbáltam és pikk-pakk csatlakozott a tvhez.A Jkay-hez kell a root,de ez is jó volna.
Mi a megoldás?
-
poc013
tag
Háát tegnap éjfél körül húztam le a töltőről akkor volt 100% azóta ennyit merült
[link]
Hozzá teszem nincs meg rég óta a telefon...1,5 napot bírt úgy hogy volt benne 50 perc beszélgetés és az utolsó 25%-ot úgy 1 óra netezéssel és youtobozásal toltam le...természetesen nem kikapcsolásig[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest