- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
+1 Titanium!
Más:
Lecseréltem a LS --ot a Spiritre..
Minden egyes nappal egyre furcsábban viselkedett sajnos.
2x újra húztam, és 2-3 nap után fokozatosan omlott össze.
Tegnap óta a legfrissebb Spirittel nincs gond, és nem is áll vissza a stock háttér mint az LS-nél.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
teo77
őstag
Sziasztok! Szervusz, Szunyi!
Szunyi, Urak!
Az AOKP elég sok furcsaságot csinál
mostanság. Melyik romot és kernelt ajánljátok helyette? Atomstabil romot jó vagy kiemelkedő akku teljesítménnyel szeretnék(öcsém telójára)! Köszönöm szépen! Üdv: TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
wdx
őstag
válasz szunyi777 #88001 üzenetére
Nálam fent van egy hete az LS próbaképpen... bár nem a legújabb. Még nem rosszalkodik nagyon. Azon kívül, hogy kissé nehezen kezeli a memóriát (nagyon hamar elfogy, mindent újra betölt, szóval nem az igazi).
Ja, és a zene akad, amikor ki van kapcsolva a kijelző, eléggé bosszantóan.kisbrekes100: gsam battery monitort töltsd le, nézd meg, mi eszi az akksit. Vagy kernel, vagy android.proccess.media-ra tippelek.
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz kisbrekes100 #88000 üzenetére
EZT az appot esetleg tedd fel, legalább meg tudod nézni vele, történik-e valami töltés közben...
Holnap majd jól beletépünk...
-
rolandi350
csendes tag
Helósztok!
Vettem a telefonomba egy Kingston 64GB Micro SD XC-s kártyát de ha azt használom, akkor a telefon naponta magától újraindul kb 2x 3x és nem is hajlandő bekapcsolni csak írja fehérrel a legelején, hogy SAMSUNG és állandóan újraindulgat úgy 10 másodpercenként. Ha össze vissza meg nyomdogálom rajta a gombokat akkor már beindul.
A kártyát mikor megvettem első feladatom volt, hogy pc-n színig nyomjam adattal ami sikeres is volt vissza is tudtam róla olvasni. Aztán formáztam majd betettem tellóba alig van rajta 5-8 GB na de ezt csinálja..
Vissza raktam a 8 GB-ost azzal már nem indul újra.Rossz lenne a kártya? Nem bírná el a telefon? Pár tanács amit még kipróbálhatnék?
„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
szunyi777
őstag
válasz ittakary #88008 üzenetére
[ROM][4.4.4][SPIRIT][v1.4 OFFICIAL][I9300]-[2014-09-22]
EZ a legfrissebb verzió.Majd kukkants be a magyaritásaim közé a blogomba. Kb. 1 óra múlva feltöltöm az aktualizált magyaritást
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
teo77
őstag
válasz szunyi777 #88010 üzenetére
Ezen Spirit ráhuzhato vajon AOKP-ra, data wipe nélkül?
Szunyi! A legújabb LS halt meg nálad? LS-t régóta használod, igaz? A Spirit-et a saját kernelével teszteled?
Ezek a főzött romok valahogy mindig beadjak a kulcsot! Nálad egyedül a MIUI ment hibátlanul, Defy-n.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Lefty
addikt
válasz kisbrekes100 #88000 üzenetére
Uj akksi kell.
-
szunyi777
őstag
Ne húzd rá, két különböző rendszer. Igen, a legfrissebb LS haldoklik , de az előzővel is volt háttér gondom. Boeffla kernelt használom. Ezek sosem lesznek tökéletesek, az biztos. Valahogy a régebbi custom romok stabilabb voltak.. Valamit megjavitanak, és közben elcsesznek mást! Mutattam egy SIII tulajnak az én rendszerem, hát lemezt kasmírba!
Azt mondta, hogy ilyen nincs. Nagyon tetszett neki, de ő csak Samu user, nem mókolás, csak használja a stock Samut.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
teo77
őstag
válasz szunyi777 #88013 üzenetére
Okés!
A Spiritet mutattad neki?
Amúgy a Spiritben, amikor lehúzod a felső panelt, melyik felület gördül le? Az értesítés vagy a kapcsolók? Esetleg egy kombó? Az elég idegesítő, ha mindig át kell kapcsolgatni az értesítési felületet a kapcsolók felületére, mert nem őrzi meg az utoljára használtat, pl!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
szunyi777
őstag
Ha a jobb szélén húzom, akkor a csempék, középen akkor meg a sima értesítési sáv.
Tölthető a magyarítás!
-
snow2014
aktív tag
válasz szunyi777 #88015 üzenetére
a legujabb LS nalam is hujeskedett....2 napot nem volt fent. google aruhazba nembtudtam bejelentkezni....stb.....visszatettem az elozot......azzal siman mukodik minden. nem hiaba nem jon OTA-n az update......szerintem valani gondok vannak vele
Mindég legyetek rosszak ;)
-
szunyi777
őstag
Régen próbáltam, de nem jött be...
Nincs mitCsináltam egy rövid videót a Spiritről.
snow2014 Lehet, de az előzőben is volt nekem gond a custom hátterekkel, csak fix méretűt lehetett beállitani!
Google play-el semmi gondom nem volt.[ Szerkesztve ]
-
Bigyo13
őstag
Valaki aki tudja segítene abban, hogyan lehetne a szoftver frissítés figyelmeztetést kiszedni vagy kikapcsolni az S3-ból?
4.1.2 van rajta és nekem nem kell másik, ezért nem szeretném frissíteni, de állandóan ott a figyelmeztetés, hogy fogadjam el az akármit és, ha nem akkor csak olyan van, hogy figyelmeztetés később!Ezt szeretném eltűntetni!
Köszönöm.
Samsung Galaxy S3/S5
-
teo77
őstag
A Spiritbe beallithato az, hogy amikor a kijelzo alszik, megnyomom a home gombot és nem a fő képernyő jön be, hanem a kijelzo kikapcsolása előtt használt pl böngésző?
A lényeg, hogy a home ne egyből vigyen a fő képernyőre, miután megnyomtam kijelzo felebresztesre, hanem kettőből.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Ennyire jók a romok? Halott a fórum!
-
[P]laci
senior tag
nekem nincs semmi bajom a gyári stock rommal, így nem is birizgálom fölöslegesen (szükségem van a stabil működésre, így ha néha picit be is akad, de cserébe atomstabil -> custom rommal lehetne gyorsabb, de a stabilitást kockáztatnám vele, ami meg sokszor jól jön)! Így nincs nagyon miről cseverésznem, max segíteni tudok alkalomadtán. Ami nem kellett azt töröltem, amit nem lehetett törölni, azt meg fagyasztottam.
[ Szerkesztve ]
-
-
ittakary
nagyúr
Tiszta időutazó vagy, 1 éves kommentem
Engedi, ha a fizetős verzió fel van telepítve. A Donation Key
-
Zol77
aktív tag
Hogy a bánatba jött ez most nektek,hogy egy több mint 1 éves kommentre válaszoltok?
(ketten is) -
teo77
őstag
Kerestem a svájci rommal kapcsolatban, és úgy bukkantam a Greenify-s hozzaszolasra.
-
teo77
őstag
Lejárt az idő limit!
Jól sejtem, a 4.4.4 portok nem kezelik olyan barátságosan az i9300 aksiját, mint a svájci 4.3?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
kisbrekes100
tag
Sziasztok.
Az uvegem ripityara tort, erinteseket vette mindenhol. Egy pali elvallalta az uveg cseret, viszont leszedte rola az uveget es a jobb felso sarokbol lejott az a feket folia is + ami a fekete folia alatt van egy pici atlatszo az is lejott minimalisan. Igy uveget fel sem rakattam vele. Kerdesem az lenne, hogy szerintetek mit csinaljak? Full kijelzocsere? Hogy tudnam legolcsobban megoldani?
Varom a valaszokat.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Olyankor mi a teendő, hogyha a telefon kb. 2 óra alatt olyan 4%-ot tölt fel (egy egész éjszaka alatt nem töltődik fel), a töltés során az akkumulátor adatoknál, a töltés módjára azt írja, hogy AC és a töltő más telefonokat teljesen normálisan tölt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest