- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nektek is átkozott lassú a topik?
Alig akar betölteni -
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, valamiér' nem működik a közelség érzékelő a telefonomon.
Hogy tudom visszakapcsolni? -
ngabor2
nagyúr
ha kiessel frissítem, az új T-s frissítést szedi le, vagy valami egész mást (ha leszedi)? egy darabig nem leszek wifi közelében, de ha már a telefon szólt, hogy lehet frissíteni, akkor megtenném
mod: a kies 2.0 közölte, hogy nem támogatja ezt a telefont. akkor frissítek majd, ha wifi közelébe kerülök.
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
Sziasztok
JB alatt lassabban tölt hálózatról a telefon? kb. 2-3 órája van fenn a töltőn és kb 30%-ot töltött, ami az LH1-hez képest elég gyenge.
Köszi!
-
Norbi8719
tag
-
Frozzy
őstag
Tudna valaki segíteni DUAL-BOOT ügyben ? lenne pár kérdésem.. előre is köszi!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
válasz Gizmo94 #30515 üzenetére
tuti, hogy nincs benne.
például van egy olyan, hogy "Format 2ndROM system" hogy ez a "16gigás" partíción létre hoz egy új partíciót vagy, hogy?
és ha esetleg meg van már ez a "dualboot" akkor el tudom tüntetni majd a 2. rendszert?
esetleg a root-ba egy mappa ként csinálja a 2. rendszert vagy hogyan?
ja igen és sebességben nincs eltérés mintha "élesben" egy rendszerként raknám fel?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Gizmo94
veterán
válasz Frozzy #30516 üzenetére
Ez egy kicsit bonyolult, de úgy csinálja, hogy gyakorlatilag megosztja a kernelt és egy rejtett partíciót hoz létre a belső sd-n, tehát a 16 G-s partíción belül a 2. ROM tárolására / system / sdcard alatt tárolja talán.. A data/ cache-n belül pedig egy rejtett mappába tölti a fájlokat, azt hiszem,/ sdcard /.secondrom név alatt.
Igen, bármikor el tudod tüntetni a second romot, egyszerűen törlöd és szükség szerint "leformázod" a helyét a rejtett partíciót. Ezeket a parancsokat a dual boot recoveryben megtalálod.
Sebességbén semmi eltérés nem lesz, hiszen gyakorlatilag ugyanazt a kernelt használja mindkét romod..
Ezért feltétel,hogy ha a második romod alatt nem siyíh kernel lenne, töltsd alá.. Fontos nem kihagyni a 2nd rom fix permissions-t a végén, vagy nem fog összejönni.. De összességében jó játék a dual rom.,csak az egyértelmű,hogy a belső SD-ről veszi el a helyet...[ Szerkesztve ]
-
sanyirigo
senior tag
Nos urak: Gyári független 4.1.2-re visszaállítás céljából odinnal feltettem a vodás 4.1.1-et. Azóta a Samsung logónál nem hajlandó tovább jutni induláskor.
Van valami gyógyír erre?Pixel 7
-
Laraxior
titán
válasz sanyirigo #30519 üzenetére
bootloop néven keress rá a gond megoldására (jobb felső sarok)
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
Sziasztok Az normàlis hogy most 832mb ramon lett frissités elött meg hétszàz valamennyi volt? Nem emlékszem pontosan de nem 832 mint most. Akkor is gyàri room volt rajta ahogy a t adta...
-
Gizmo94
veterán
válasz sanyirigo #30519 üzenetére
Mivel verziót váltottál, így nyilván kihagytad a full wipe-ot előtte.. Ezt nem szereti, erre így reagál.. Több próba lehetséges. Akku ki 15 sec-re, utána hang fel, home on/off recovery módba mégy data/factory reset, majd reboot. Ha szerencséd van visszaáll gyári állapotra, de lehet,hogy nem.. Ha nem és van nandroid backupod, akkor ugyanide lépsz be, csak a recoveryből visszatöltöd restore-ral és működik a régi romod. Ha nincs, akkor ugyanez, csak restore helyett futtass egy full wipe-ot, utána kikapcs, dowload mód és flasheld újra odinnal, akkor az új romoddal lesz jó.. Adatok minden esetben (kivéve a restore) repülnek, tehát az jó, ha előtte mentettél.. Kb. ilyesmi lehetőségek vannak..
Szerk: Mire bekopácsoltam, már ketten is válaszoltak.. Azért nem törlöm ki, hátha valakinek jó lesz valamire..
lajosx Normális. Inkább örülj neki,hogy többet lát.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Leonardo91 #30500 üzenetére
Beállítások/Alkalmazásfiók/Háttér áttetszősége
-
sanyirigo
senior tag
Nos visszaraktam a független 4.1.2-őt, azzal végre elindult a masina. Így most odinnal teszem fel a vodás 4.1.2-őt.
Köszönöm a segítségeteket!Pixel 7
-
Yeffy
veterán
na, feldobtam már én is ezt a T-s JB-t...
nem látok sok változást a lengyelhez képest, vajon miért...viszont végre eltakarodott az a k_csög origo, és lett Chrome meg normál Internet ikon.
épp ideje...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Paloczi95 #30340 üzenetére
a konyha nem mas, mint a romhoz kapcsolodo dolgok gyujtemenye, igy nem kell keresgetned, nem kell weboldalakat bujnod.
tema, temak nincsenek benne, ez teves info, de vannak benne kernelek, modemek, es innen erheto el pl. a control panel, a nyelvi fix, stb.
az "aktivalasa" roppant egyszeru, az adott dolog mellett van egy kis flopy ikon, arra kattintva automatikusan letolti (netrol!!!) a .zip fajlt.
a letoltes utan felajanlja a recovery-be lepest, vagyis az adott dolog azonnali telpitesenek a lehetoseget.
ekkor eldontod, hogy telepitesz, vagy nem.
egyebkent a letoltott fajlok az "updateme" mappaban talalhatoak a cwm-ben.
telepitesuk ugyanugy megy, mint mas zip fajl-nak... install zip from sd card....
remelem erthetoen irtam le.....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sanyirigo
senior tag
Lehet láma kérdés:
Fent van a voda 4.1.2 (köszönöm a segítségeket), és azt írja, hogy:Alapsáv verziója: I9300XXELLA
Build száma: JZO54K.I9300XXELLCEz így normális?
Pixel 7
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Frozzy #30536 üzenetére
en nem probaltam meg a dual boot-ot miui-val, mert nem nagyon latom az ertelmet (ez mondjuk sajat velemeny...en ha nagyon akarnam, akkor nandroid mentesbol szinte ugyanezt elo tudnam allitani), de zozyk igen, es az o "elmondasa" alapjan tokeletesen mukodik.
tudomasom szerint csak a siyah kernel kepes erre.
a telepitesrol van leiras itt a forumon.... pl. keress ra zozy hsz.-eire es biztos, hogy megtalalod." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Norbi8719
tag
Lenne egy láma kérdésem:
Eddig az Ics-en ha lehúztam a status bart volt törlés gomb , most nincsen.
Feltoltam fb-ra egy képet és ott maradt a status barban h 100% és csak úgy tudtam kitörölni h leállítottam az alkalmazást.
Lehet hogy nincs törlés gomb?Ja és a szem ikon eddig néha felvillant , most meg folyamatosan világít...Azzal mi legyen?
[ Szerkesztve ]
-
krisztyann
tag
Sziasztok!
Vki aki próbálta már megtudná mondani, hogy érdemes e a december 3.i független ELKC romot lecserélni az új T-s romra?(a teló T függő)
-
AlrightSir
tag
Épp tegnap szántam rá magam egy szürke rendelésén a Tré webshopjából, erre már csak kék szín van. Vajon végleg megszűntek, vagy csak átmeneti hiány van?
-
atila4
senior tag
válasz AlrightSir #30545 üzenetére
Akkor lehet nekem is azért nem hozza a futár Én már vasárnap megrendeltem
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
5000watt
aktív tag
Sziasztok jb 4.1.2 verziòt feltettem
De valami widgetett is feltett vagy mi a neve a képen az van az a fül
Esetleg nem tudja valaki hogy azt hogy lehet eltàvolìtani ? Bal alsò sarokba.[ Szerkesztve ]
Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna.. http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=5000watt
-
Sógi
addikt
válasz Lasi31 #30493 üzenetére
Igen, én is ezt írtam Most leírtad még egyszer ugyanazt Evidens, hogy, mindegy mi volt rajta, ha full halott volt az alaplap...
A lényege az volt a mondandómnak, hogy, ha azt mondták a szervizesek, hogy custom rom volt rajta, akkor nekik sikerült visszahozni az életbe és ezt akkor a magánszemély is meg tudta volna tenni[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz krisztyann #30544 üzenetére
Szia, Én is T-s vagyok ha valami gond van a telefonnal jobbnak gondolom ha a T-s van fent, a plusz cuccokat az alkalmazás.k lehet tiltani. Mondjuk ha teszegetsz fel főzött romot akkor meg felesleges vissza tenni de ha csak a 4.1.2 miatt váltottál akkor inkább legyen a T-s fent.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest