- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krysztyan
tag
Sziasztok
Valakinek már volt olyan problémája a telefonnal, hogy szinte az egyik napról a másikra, csinálok rajta valamit, pl netezés, vagy telefonánálás, és kikapcsol. Hiába van 80 % körül is akár az aksi annyi neki. Pár perces várakozás után akár 60%-ra is visszakúszik a bekapcsolásnál, ha egyáltalán sikerül. Mert utána általában csak akkor tudom bekapcsolni, ha töltőre teszem. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Új aksi megoldaná a dolgokat, vagy esetleg valami szoftveres probléma lehet? (emlékeim szerint nincs új progi ami megzavarta volna a dolgokat)
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
Gery1987
őstag
válasz flash- #38706 üzenetére
Engem nem győzött meg.
A zenelejátszó random mód akadozik (gyárilag ugye nincs FM rádió de az a legkisebb mert arra van megoldás), és valahogy sosem működött nálam totál jól. Kipróbáltam nem ízlett...ennyi. Valahogy ennyire nem vagyok buherálós, hogy kihasználjam.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz krysztyan #38708 üzenetére
Hát ez lehet szoftveres hogy valami beragadt. De az akksi is lehet, főleg ha még gyári és szokszor töltötted.
Először szoftveres részen nézelődj. Ha nem oldja meg akkor lehet az akksi is. Ha az sem akkor ott valami más baj lesz amit nem tudunk mi megoldani.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
-
Deck
titán
Sziasztok!
A kérdésem az lenne mennyire sima, gyors a telefon működése? Főzött rommal lenne használva cm,miui elsősorban.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
krysztyan
tag
válasz #33253120 #38711 üzenetére
Nem tartottam ott semmit, de nem hiszem, hogy lötyögős gondja lenne, mert akkor rendesen visszatudnám kapcsolni miután kikapcsolt, de csak az oldja meg a dolgot, ha töltőre teszem.
A beragadást is néztem, de nem látom, hogy valami beragadt volna. Amúgy gyári aksi, és szinte napi szinten van töltve.
[ Szerkesztve ]
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
zeorsdfd
senior tag
A minap megnyugodtam az akksi-élettartamot illetően.
Külföldön voltam 3 napot és ezalatt 0 percet telefonáltam, és minden(3g, gps, szinkronizáció, fényerő) ki volt kapcsolva, éjszakára repülőgép mód..stb.
A 3 nap alatt 100%ról 87%ra esett le szemben az általánosan szokásos napi 2x töltéssel..tényleg nem kell akkut cserélnem még:-) -
vazzz
őstag
válasz nelsonmanian #38715 üzenetére
Még néha recegős egy kicsit, de hamar elmúlik. Amire én használom, már most tökéletes, ilyen wifi hotspot, stb mizériékat nem használok, az lehet, hogy nem megy még. Szerintem az eddigi legjobb build. Eddig a RR-t használtam, de ez gyorsabb.
-
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja én is feltettem az Fmod-ot (itt is megköszönöm Acef-nek a segítséget). Először a 6.8-as kernelt próbáltam, itt nem voltam megelégedve az üzemidővel, viszont gyors és fagyásmentes volt a ROM. Később kipróbáltam a korábban már használt 8.6-os kernelt, ekkor sokkal jobb lett az akkuidő. A gyári JB-hez képest ez egy minőségi ugrás volt, teljesen használható lett a telefon. A GB-hez sajnos nem volt szerencsém, én már JB-vel vettem.
-
Acef
addikt
-
Z0C!
őstag
a CM 10.2 mennyire stabil?
(i9070P-re)----- www.zoci.gumroad.com -----
-
terra052
őstag
válasz karl_fischer #38720 üzenetére
Üdv!
Linkelnél egy 8.6-ot, kipróbálnám 6.2 után
KÖszi!werkmania.hu
-
Grillo
őstag
Srácok, segítsetek! Több helyen azt olvastam, hogy a telefonban a beállítások/Hívás/Hívásátirányításnál lehet állítani ezt a funkciót. Nálam viszont nincs ilyen lehetőség, vagy ha van is, nem találom. Én vagyok láma, vagy tényleg nincs? Ki szeretném kapcsolni az átirányítást. Kösz
-
pepe0419
tag
válasz rotkeroknatk #38731 üzenetére
Nekem is ez van fent, gond nélkül, csak kíváncsi vagyok.
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
alex devil
senior tag
Meg tudjátok mondani mennyibe kerül a keret cseréje?
Szanaszét pattogott már róla a festék, párszor le is ejtettem...S23
-
törölt tag
válasz alex devil #38734 üzenetére
http://mobilarena.hu/tag/nggabi.html
-
flash-
veterán
válasz rotkeroknatk #38731 üzenetére
Én 9.0 át használok es nalam jol megy
-
pepe0419
tag
Ha egy telefon olyat csinál, hogy 50% töltöttségről magától kisül, az hardver vagy szoftver hiba? Az akkumulátor program szerint 2 nap alatt ment le 50%-ra nem túl nagy terhelés mellett (fél-1 óra beszéd, 1 óra net, fél óra egyszerű játék, a többi nagyjából készenlét), majd utána le-fel ugrált pár %-ot a töltöttség, olyan szinuszgörbeszerűen, pedig nem volt töltőn, majd egyszer csak leesett 2%-ra és hamarosan kisült. Olyan, mintha nem tudná pontosan monitorozni az akksi töltöttséget, bár nekem az is fura volt, miért van 2 nap után még 50%-on.
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
pepe0419
tag
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Párom telóján betörött a kijelző.Hol tudnék venni hozzá?Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
terra052
őstag
Lehet,hogy csak én szeretném így érezni, de a 8.6 CoCore kernel csere (6.8-ról, csak meg kellett fordítsam ) után érezhetően nőtt az üzemidőm. Stabilitással eddig sem, most sincs semmi gond.
werkmania.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest