- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a510
aktív tag
Ma reggel óta a cwm-es fmod mentéseimet visszatöltve nem a mentett rendszer indul, hanem mintha most installtam volna az fmodot, alapbeállítások kezdődnek, ráadásul meg is fagy már az első képernyőnél Úgy emlékszem, hogy ezt a backupot már használtam visszatöltésre és akkor semmi baj nem volt. Egy másik főzött rom esetén meg rendesen ment a restore.
Ez meg mi ez -
Acef
addikt
" (vagy csak elég talán a repartos jb) 0-ról és utána a restore."
-valsz igen, de azért root+cocore még mehetne "simán", utána a restore.. mester!!!
[ Szerkesztve ]
-
Csori72
aktív tag
ha Fmodos backup van akkor nem elég csak a repart JB, mert az alkalmazások nagy része hiányozni fog, és amik megvannak azok se indulnak el megbízhatóan. az odex-deodex dolgot a restore nem rakja rendbe, az Fmodot mindenképp fel kell rakni, és ugye annak alapja a root ... tehát azon a 10 percen nem szabad és nem is lehet spórolni amíg felmennek root+CC+Fmod.
ezen már túl vagyok ... tapasztalatból írom
..:: 1+TTTTT ::..
-
Lin3Lord
tag
Valaki javasolta itt a Resurrection Remix romot, igy feltettem es egy hete ez megy. Azt mondjak, hogy elvileg hipergyors rom. Nos gyorsnak gyors ez teny! De abbol, hogy folyamatosan 440+ folott van a szabad ram, arra kovetkeztetek, hogy folyamatosan killeli a processeket. Ez viszont lassitja az egesz rendszer gordulekenyseget hosszutavon es ezt kezdem eszrevenni.
akkountvadasz
-
Vartanus
őstag
válasz szilacus #38167 üzenetére
Néztem a Sony SP-t azon van MHL amivel simán a TV HDMI portjára köthetném a telót,de a topikja tele van bugos romok panaszával és hibák százainak ecsetelésével. Néztem az S4 mini-t azon sincs MHL,a Galaxy Expressen van,de annak a kijelzője nekem pixeles.
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
gkozak
tag
Sziasztok!
Van egy KIES-sel gyári JB-re (4.1.2.) frissített Advancem (PDA/Phone/CSC: XXLQE).
Mostanra elégeltem meg a sok lefagyást, laggolást. Eddig nem akartam piszkálni a gyári romot, de mostanra teljesen kiborít a telefon használhatatlansága.
Sajnos nem áll módomban jobb telefont venni, több memóriával, ezért kérlek Titeket segítsetek hogyan tudnám a legegyszerűbben és biztonságosabban módosítani a telefont? Olyan rendszerre van szükségem, ami lehetőség szerint bármikor visszamódosítható a gyári rendszerre, garanciális ügyintézés esetén.
Nagyon nem foglalkoztam a témával idáig, ezért kérek mindenkit, hogy általános felhasználó számára is érthető módon segítsen.
Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv,
gkozak
-
Misi1980
senior tag
válasz Balathruin #38147 üzenetére
Köszi a segítséget!Ezzel a repartos JB-vel lehet gariztatni is?
-
varhegyip
csendes tag
Sziasztok biztos már ezren kérdezték, milyen custom romot ajánlotok egy Vodás(i9070P) telefonra?
És honnan tudom letölteni? -
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
4.1.2 van a telefonon + Cocore EP-6.8 mivel P-s.
Tiszta telepítés volt,de néha újraindul meg dob egy-két FC-t.
Mi lehet a baja?Talán a P-s verzió nem szereti a cocore kernelt?Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Acef
addikt
válasz Rocky975 #38184 üzenetére
Beállítások: a blogomban linkelve, de az nem okozna ilyet.
Ez inkább kernel probléma. Nyomj egy wipe cache, és advanced/wipe dalvik cache-t, majd flasheld újra a cocore-t.
Amennyiben továbbra is vacakol, akkor tényleg csak az újrahúzás marad:
- repartos GB
- odinnal a JB
- Cocore
- beállítások[ Szerkesztve ]
-
gkozak
tag
válasz Csori72 #38177 üzenetére
Elakadtam.
Acef leírása alapján:
" 6, Ezek után ellenőrizd az IMEI számot, és Product kódot: beállítások/eszköz névjegye/állapot. Amennyiben megegyezik az akku alatt lévővel, akkor minden O.K."
Az akku alatt csak az IMEI kódot találtam meg, a Product kódot nem, vagyis találtam S/N számot, meg SSN számot, FCC ID számot. Esetleg ezek közül lesz az valamelyik, vagy máshol kell keressem, illetve az eszköz névjegye/állapot alatt melyikkel kell összeegyeztetnem (a sorozatszámmal)?
Köszi
-
Rocky975
senior tag
-
gkozak
tag
válasz gkozak #38190 üzenetére
Illetve még ez a mondat nem egyértelmű számomra:
"...A rom módosítása előtt menteni kell az esetlegesen a KIES-en tárolt adatokat, mert a rom módosítása után a Kies nem fogja látni a telefont!..."
A Kies programból mentsem ki az adatokat, vagy a telefonból a Kiesbe? A Kies valóban nem fogja látni a telefont, ha módosítok a romon? Ezután akkor hogyan készítek biztonsági mentést a telefonról? Vagy pontosan hogy kell ezt érteni?
Köszi.
-
Rocky975
senior tag
válasz Balathruin #38192 üzenetére
Tehát ha mondjuk repartos GB elött megcsinálom akkor nem lehet baj ugye?Vagy a repartos formázza azt is?
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Rocky975
senior tag
-
gkozak
tag
Nem engedi menteni az EFS mappát sem külső SD kártyára, sem a felhőbe az ES File Explorer, a 4. fájlnál megakad és az újra gomb megnyomása után sem változik a helyzet. Az EFS mappa lementését a repartos JB felrakása után próbáltam meg.
Tudnál ebben segíteni, hogy miért akadt el, mit csináltam rosszul?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
gkozak
tag
válasz Balathruin #38198 üzenetére
Nem, root még nem volt, addig nem jutottam el a lista alapján. Elvileg az EFS mappa lementését is később írja a lista, de én biztos, ami biztos alapon már most le akarom menteni.
Egyébként az odinnal felrakott repartos JB után Kies-sel vissza tudom állítani az eredeti állapotot, vagy most már végig kell csinálnom az Acef-es leírást?
Sajnos nem jutottam el a végéig a nap folyamán, munkaidő alatt, de hétvégén szeretném használni a telefont, otthon pedig még nincs internetem és nem tudom folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest