- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz tjokai #10883 üzenetére
Szerintem nem vitatkozunk. Legalábbis én nem.
1 hete van meg kb.az S8 plus-om. Ez az egy hátránya van az i7-plus-ommal szemben. De korábban már írtam,hogy nem nagy a különbség,15-20%.Mielőtt gyomorgörcsöt kap valaki itt,vagy perforálódik a bele az idegtől,mert leírom azt,amit tapasztalok és az vkinek belegázol a lelki világába,megnyugtatásként annyit,hogy nagyon tetszik a telefon. Nem váltok vissza iPhone-ra,mert ez sokkal többet tud. De ezt már korábban már mondtam.
Szóval Relax emberek!HARLEY-DAVIDSON
-
Alc
tag
válasz janosibaja #10898 üzenetére
Gondolom a kártyák között engedélyezve van. Állítsd be az ébresztés mondjuk mostantól számítva pár óra múlvára, és mindjárt megjelenik a Bixbyben is. Ott nyomj a három pöttyre és rögzítés felülre, elméletileg akkor ott marad (ezt mondjuk nem próbáltam).
The Clock Card on Bixby Home is not always available at a glance, as Bixby Cards constantly rearrange based on time and location. But you can pin the Clock Card to the top of Bixby Home to view it at any time.
[ Szerkesztve ]
-
tjokai
senior tag
válasz TheBikerider #10899 üzenetére
A sima i7 vagy az i7 Plus bírja jobban akkuval? Megfordult a fejemben h kipróbálom az i7 szériát is de félek hogy bosszúságot okozna az S8+ üzemideje után az iPhone
Sima i6 Plus-om volt, szerettem is de a whatsup vagy a messenger videótelefonálás nem ette, hanem zabálta az akkut. Az S8+ félelmetesen jól gazdálkodik az energiával, ennek még sem kottyan a videótelefonálás, majdnem mintha készenlétben futna....na jó ez azért túlzás de kétség kívül mérföldekkel jobban viseli.[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
SeatZola
őstag
válasz TheBikerider #10901 üzenetére
Az egyetlen gond, hogy te általánosságban írtál: "Az akku nem rossz,de az i7,meg az i7+ -ban jobb"
Ez úgy lenne igaz és korrekt, hogy nálad, a Te felhasználói szokásaiddal jobb.Ha megnézed, én pl. a saját felhasználói szokásaim mellett írtam, hogy nálam meg az S8 jobb.
Senki nem kap gyomorgörcsöt és nem is gázoltál a lelkembe! Csak nem kellene ebben a megmondóember stílusban írnod a véleményed! Ha idetéved valaki, aki még nem döntött a vásárlás mellett/ellen, az kapjon valós képet! Van aki úgy használja, hogy nála az Iphone ad jobb üzemidőt, van akinél meg az S8. Ennyi! Ha már korrekt akarsz lenne! És remélem az akarsz! Peace!Zoli
-
janosibaja
őstag
Kösz a választ. Pont ezt tettem: beállítottam két óra múlva egy ébresztést, s nem jelenik meg... Mindenféle teendők megjelennek, az ébresztés nem, miután egyszer arra böktem véletlenül, hogy ne jelenjen meg. Többé nem jön elő...
Nincs ebben valami időzítettség? Hogy mondjuk csak éjszaka jelenik meg a következő ébresztés?
-
bigdigit
addikt
válasz janosibaja #10907 üzenetére
Bixby fent 3 pötty beállítások kártyák....
-
veterán
válasz SeatZola #10906 üzenetére
Folyamatosan úgy gondoltam,hogy NÁLAM JOBB! Az én felhasználásommal. (Bocs,hogy nem írtam ki most)
Még le is írtam,hogy hogyan tesztelem/használom hétköznap. Igaz korábban,de leírtam.Megmondóember pont nem vagyok,de akkor Te is az vagy,ezzel a hozzászólásoddal,ha Én is.
Érted...
És kerüljük a személyeskedést légyszi.
Köszitjokai:
Nálam mindkettő jobban teljesített,mint bármelyik. Az Én felhasználásommal!
(folyamatos 4g,6 óra Spotify,20 perc telefonálás,40 perc böngészés)[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Deck
titán
válasz TheBikerider #10910 üzenetére
Ott a független gsmarena tesztje. S8 páros jobb aksi időben.
PS5
-
veterán
-
Deck
titán
válasz TheBikerider #10912 üzenetére
Nem csak írnak itt-ott hanem ugyanúgy tesztelik mindet és nem egy noname oldalról van szó. Persze amelyik eredmény nem tetszik azt nem fogadod el..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
veterán
-
szabyka95
őstag
nalam pl. folytonosan szinkronizal felhobe mindent (mobil neten is), felbontas maxra van allitva, kibir 1 napot, nem erdekel mennyi a SOT, amiota melozok ugyis csak este van idom nyomogatni, s akkor sem tobbet 2 oranal
[ Szerkesztve ]
-
nyulnyulu
senior tag
Egy hét után lehet,hogy jobb,de várd ki a végét,nekem kb 10 nap volt vagy több mire beállt az akksi,addig én is paráztam,hogy szar,de azóta megnyugodtam.
privátra illik válaszolni
-
janosibaja
őstag
válasz janosibaja #10909 üzenetére
Nem jelenik meg az átkozott ébresztés a Bixbyben, hiába engedélyezem a Jelzés kártyát. Bocs, hogy sokadszor kérdezem, egy tipp, please.
-
szabyka95
őstag
válasz janosibaja #10920 üzenetére
torold a bixby mentett adatait all apps -> bixby -> clear data
-
mikesa
tag
válasz thebear007 #10913 üzenetére
Hasonlóan jön le mint a teljes felületen ragadó üveg fólia. A kijelző felületkezelését sem bántja.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz janosibaja #10920 üzenetére
Próbáltad már az alkalmazás beállításokban törölni a Bixby adatait, gyorsítótárát?
Ennek meg kell oldania a problémádat, bár állíthatod be újra, amit eddig a Bixby-ben beállítottál.
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz Cobra652 #10917 üzenetére
Gond nem csak nála van. Nálam is.
Az sokak számára nem vígasz, hogy másnál milyen hosszú akku időket produkál a telefon.
Nem user error, ezt is elhihetjük, mert nem egyedi eset.
Sajnos az ilyesfajta akku problémára garuztatás sem egyszerű, mert ugye a szervizesek is ugyan azt mondják: náluk jó, ... biztos valami szar alkalmazás meríti...Részemről is az i7 többet tudott. Azt is elmondhatom hogy a sokév telefonozás tapasztalata a Samsunggal az, hogy vagy kifogsz egy jó, vagy egy rossz példányt. Utóbbival folyamatos gondok vannak, ha nem cserélik.
Mondom ezt úgy hogy a Galaxy S óta volt ilyenem.A fórumban sem volt még megoldás a gyenge akkus időkre. Esetlegesen valaki intézett ilyenre cserét? Hogy?
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
SkyS1gn
félisten
Nem lehet valahogy a hotspot megosztást 5G-re állítani? Nexuson lehetett. 3 napja olyan laggom van hogy használhatatlan játékkal.
Meg valami olyat hogy a teló ne szinkronizálgasson össze vissza amikor hotspot megosztás van?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
janosibaja
őstag
válasz szabyka95 #10921 üzenetére
Eszem eldobom.
Ha törlöm a mentett adatokat, akkor csakugyan tiszta lappal indul a Bixby - nagyon kösz a tippet! -, úgy, mint amikor először indítottam el, de az ébresztőórát nem tudom behozni az opciók közé, holott egészen mostanáig, míg egyszer véletlenül azt nem nyomtam, hogy ne jelenjen meg, eddig ott volt.
Csak úgy tudok ébresztést beállítani, hogy Alkalmazások/Óra --- A Bixbyben nem jelenik meg az istennek se!
-
Segal
veterán
válasz janosibaja #10926 üzenetére
Szerintem csinálj recoveryből egy wipe cache üritést.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz janosibaja #10926 üzenetére
Használd az edge panelt az óra gyors előhívásához.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz TheBikerider #10910 üzenetére
Csatlakozom. iP7 nél jobb az üzemidő (nálam) de idáig iP7 plus-nál nem (nálam). Még nyúzom egy hétig és meglátom melyik marad. Ami eddig szembetűnőbb 7 plus hoz képest.
-Sok apró akadás. (nem annyira zavaró de észrevehető, elszoktam tőle)
-Kényelmesebb egykezes használat.
-Sokkal élénkebb kijelző.
-iP 7P ban sokkal jobb kamerában az "elmosott háttér" effekt. Mondjuk ez köszönhető a dupla kamerának.(szeretek portrézni) Viszont gyenge fénynél Samu jobban teljesít.
-Hangszóróban, hangzásban (sztereó) és rezgésben erősebb a 7P.
-Gyors töltés nagyon faja.
-Vezeték nélküli töltés elég kényelmes dolog.Vezeték nélküli töltésről. Én Nokia DT900-al használom, olcsó átlátszó kínai szilikon tokon keresztül számottevő melegedés nélkül 2 óra alatt 10%-ról teljesen feltölti.
(Ezek saját tapasztalatok. Bármilyen egyezés más személlyel a véletlen műve.)
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
viera
őstag
Úgy döntöttem veszek egy DeX-et,de nálunk tudomásom szerint sajnos nem jár hozzá a hálózati töltő.Amit a telóhoz kaptam már foglalt a Fast Charge miatt.Viszont tudom tölteni DeX-el is,így pedig nem tartom meg a gyári vezeték nélküli töltőt.Ha valakit érdekel írjon privátban.DeX-el kapcsolatban továbbra is fennáll a kérdésem ahhoz akinek van,hogy Mo.-on valóban nem jár hozzá a hálózati töltő?
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
AS
félisten
Nálam pl nincs aku idő mert a modern jàtèkok hamar meritenek mindent. Injustice 2 is aku gyilkos.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Hikvision
senior tag
Nem tudtam, hogy ez ilyen S8 Akku Fan topic Friss rendszernél, is nálam sokkal szarabb mint az S7edge volt akku időben, lehet itt jönni, hogy nagyobb a kijelző meg az soc, de drágább és újabb is a telefon. Másnak biztos reaktor van az akksi helyén, az enyém ennyit tud. Plusz Gyári Clear View Tokba gyors töltésnél van hogy eldobja magát a vezeték nélküli töltő aztán csak kéken villog és nem tölti fel teljesen. Ezért is nem vettem meg elsőnek, gondoltam pár hónap alatt az ilyen amatőr dolgok kiforrják magukat. Tudom másnál hibátlan a csoda S8, nálam ilyen.
20 éve a PH-n.
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok, ismeretlen módon szereztem egy sérülést a kijelzőn. Kb. 3-4 mm-es, köröm beleakad, használatot nem befolyásolja, sötét képernyőn látszik csak. Lehet, hogy csak egy mélyebb karc, és nem repedés?
(Gyanús, hogy a telefon a zsebemben nekinyomódott valaminek. ) -
600700
senior tag
Le kell tiltani a folos dolgokat , normalisan beallitani a rendszert. Es siman veri az iphone-t. Ez nem az a telefon h kiveszem a dobozbol es minden ok. A negativ kommentek nagy resze ebbol fakad h elmulasztjak finomhangolni a rendszert. Ez ilyen.
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Neketek is meg kell kocogtatni az OIS-t, hogy éles legyen minden kamera indításnál?
Per aspera ad astra
-
davidsz
senior tag
válasz 600700 #10936 üzenetére
Milyen dolgokat kell letiltani?
Fejtsd ki kicsit részletesebben kérlek! Milyen finomhangolást kell csinálni?
Mert eddig a rossz akku időre, csak a user error van, meg iphone hasonlat, megoldás és tényleges használható tanács sehol. Ez pedig a rossz akku időkkel rendelkezőknek nem segítség.Az akku idő pedig nem fanságról szól, hogy melyik márka táborához tartozol.
-
Segal
veterán
Megérkezett Nougatra az Xposed
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
davidsz
senior tag
Elgondolkodtam már ezen. Erről is szerettem volna tapasztalatokat, hogy valaki intézett már ilyet?
Experience store-s a telefon. Most nagyon nem fér bele az időmbe, hogy 2-hétig telefon nélkül legyek...Akku garanciáztatás ügyben van valakinek tapasztalata?
Illetve csere készüléket adnak?#10944) sgeza: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Ebből számomra ami igazán hiányzik az iPhone pozitív tulajdonságaiból (sima 7 volt nekem), az a rezgés brutál jó erőssége. Az átlag napjaim nagy részében le vagyok rezgetve, viszont fontos, hogy tudjam, ha hívnak/üzennek. Munkavédelmi gatya vstag zsebében alig lehet érezni a Samu rezgését, az iPhone-t mindig éreztem. Utóbbiban halkabb, de jóval erélyesebb a rezgőmotor.
Ezt amúgy általában az összes, kezembe kerülő Samsungnál tapasztalom.
Minden más tekintetben maximálisan meg vagyok elégedve az S8+-szal.
Az üzemidő "vitához" meg: nálam a sima i7 kábé ugyanúgy bírta a gyűrődést azonos használattal, mint az S8+ (3500 mAh vs. 1960 mAh, QHD vs. HD kijelző), ami viszont kétségtelen, az az iPhone készenléti (nem)fogyasztásának a nagy előnye. Este lehúzhattam nyugodtan töltőről, reggelre is 99-100%-on maradt. Ez androidnál a sok háttérfolyamat miatt sajna nincs így.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Mr.Silkó #10943 üzenetére
Utolsó mondatodra: de igen, így van az androidnál is! Pontosabban lehet így! Nekem max. 1-2%-ot merül éjszaka.
A másik rendszerrel szemben ami az előnye, egyben a hátránya is: mivel szabadabban konfigurálható, ezért nyilván jobb és rosszabb irányba is el lehet térni. Azt gondolom, hogy a kötöttsége miatt az iPhone a kevésbé hozzáértőknek való (vagy akik nem akarnak pöcsölni az állítgatásokkal), míg az Android azoknak, akik szeretik jobban a saját igényeiknek megfelelően beállítani a készüléket.
Ha átnézitek az összes beállítást (a google beállításaival együtt), és pontosan úgy lövitek be, ahogy nektek jó, akkor nem lehet panasz! Le kell tiltani, ki kell kapcsolni a felesleges dolgokat, a többit meg aszerint beállítani, hogy a szükség megköveteli![ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Lazika #10934 üzenetére
Szia.
Beállítások, alkalmazások, jobbra felül 3 pötty, rendszeralkalmazások megjelenítése (mondjuk nálam alapból látható a Voice).
Ha viszont a Bixby Voice gyakorlati használatára vonatkozott a kérdésed, abban nem tudok sajnos segíteni, mivel én nem használom.
7.0-s android, Telekomos AQF7 ROM (még mindig).
sgeza
Én sem ma kezdtem, ahogy te sem nyilván, megvoltak a megfelelő, mélyreható beállítások, de lényegi eltérés nincs. Van, amiben az iOS a takarékosabb, van, amiben az android. Előbbire példa a készenléti fogyasztás, a zenehallgatás, a kamera energia fogyasztása, a netezési idő, utóbbira a telefonálási és filmezési, videózási idő. Ezeket úgy írom, hogy most is egyszerre használok egy iPhone 6-ot és egy S8+-t, ezelőtt meg felváltva volt pár hónapig i6, S6, S6 edge, i7, S7, és megint i7. És ezekkel csak a Samsung - Apple vonalat említem, mivel az utóbbi pár évben nem vagyok hajlandó mást venni magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz davidsz #10942 üzenetére
Adnak igen, középkatos viszonylag friss samut. Minek kell ehhez tapasztalat? Bemész, elmondod mi a bajod, adnak 1 új akksit. Ha nem akkor se vesztes semmit, de annak hogy otthon ülsz és várod hogy hátha ír neked valaki valamit semmi értelme.. Azóta már 3x megjárhattad volna Szerintem az is elég ha megmutatod ezeket az akku statos képeket ők is látni fogják hogy nem normális ahogy zuhan a %, úgy hogy nem is használod.
[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Nekem is előjött a hátsó kamerán, hogy elment a fókusz( kérdéseket láttam már keresőben) de akkor erre csak szerviz a megoldás (eddig ugye nem olvastam ) ?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz gabesszg #10948 üzenetére
Első körben próbáld meg megkocogtatni a kamera üveget, az segíthet. Ha nem javul, illetve sokadik alkalommal fordul ez elő, akkor irány a szervíz.
Lazika
Szívesen! Egyébként én is úgy tudom, hogy ez csak az USA-ban van engedélyezve (meg talán Koreában).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével